Jump to content

ronnie72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ronnie72

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Συσκευή

  • Συσκευή
    S22 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Thessaloniki

ronnie72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Χρησιμοποιώ το κινητό για τρέξιμο. Μέσω app μετρώ απόσταση , ταχύτητα κτλ . Πρόσφατα ανακάλυψα κάτι δεν πάει καλά σε αγώνες που το χρησιμοποίησα. Με το που πέρασα το check point (εκεί όπου το chip που φοράς για τον αγώνα σε πιάνει για να καταγράψει τον χρόνο σου) το κινητό τα έπαιξε και έγραφε τρελά νούμερα. Στην μία περίπτωση μου έγραφε ότι έκανα 1.500 χλμ:blink: και στην άλλη έγραψε περίπου καλά τα χλμ αλλά είχε σβησμένο τον μισό χάρτη. Μίλησα με φίλους που χρησιμοποιούν τις ίδιες εφαρμογές αλλά με i phone και δεν έχουν τέτοια θέματα. Αρχικά τα είχα βάλει με τις εφαρμογές αλλά μου το έκανε με διάφορες εφαρμογές αυτό το πρόβλημα. Χθες ακόμα ανακάλυψα αφού πέρασε το κινητό μέσα από το μηχάνημα xray στο αεροδρόμιο οτι ο ποδο μετρητής μου έδειξε 12000 βήματα πράγμα αδύνατο- σε μία μέρα που ήμουν σε συνέδριο και σε καμία περίπτωση δεν διάνυσα 8,5 χλμ. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ? Υπάρχει τρόπος διόρθωσης ? Με βολεύει τόσο πολύ να τα έχω ΟΛΑ στο κινητό αυτό ....με στεναχωρεί που σε αγώνες δεν θα με καλύπτει.
  2. υπαρχει τροπος να βγει το weather απο την αρχικη οθονη ? τρωει μπαταρια .....
  3. ronnie72

    LG Optimus (GT540)

    κανεις καμια ιδεα ?? ειναι ρυθμιση που δεν βρισκω ή αδυναμια του igo?
  4. ronnie72

    LG Optimus (GT540)

    εχω βάλει το Igo και το βρισκω πολυ καλο...με μονο μια εξαιρεση ...για καποιο λογο (δεν ξερω τι παιζει) δεν μου παίρνει δεύτερο ψηφίο στην διεύθυνση. πχ. οδος Παπαδοπουλου 35 θα παρει μονο το 3 .....με το που θα γραψω 3 μετα απενεργοποιούνται τα υπολοιπα νουμερα .... θελει κατι ? κανω κατι λαθος ? το εχει δει κανεις αυτο ?
  5. ronnie72

    LG Optimus (GT540)

    το έβαλα και ειναι αψογο thank u
  6. ronnie72

    LG Optimus (GT540)

    είμαι vodafone ... αυτο που θελω ειναι να μπορω να βλεπω συνολικα ποσα mb εχω χρησιμοποιησει για να μην χρεωνομαι παραπανω !!! Αυτο το ειχε η συσκευη lg gt505 που ειχα. Άθροιζε τον ογκο δεδομενων και ανα πάσα στιγμη ηξερα πόσα mb εχω ακομα. Καθε αρχη μηνα εσβηνα και δεν χρειαζονταν να επικοινωνω με την vodafone συνεχως για να μου λενε που ειμαι. Το 3g watchdog το κανει αυτο ???
  7. ronnie72

    LG Optimus (GT540)

    εχω internet στο κινητο με ογκοχρεωση. Που μπορω να δω ποσο χρεωνομαι στον μηνα ? ψάχνω , ψαχνω αλλα τζίφος :(
  8. 0000 εβαλα και το πηρε :)
  9. να προσθεσω οτι εχω βαλει τους χαρτες του NIKOLARISA γιατι το GARMIN ηταν "καπως"
  10. ήθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την δουλεια και τα σχολια που κανετε ολοι :) χαρη σε ολους εχω εγκαταστησει το we travel στο κινητο μου :) και εχω τεραστια χαρα που το καταφερα (αν και λιγο ταλαιπωρηθηκα) Εχω ομως μια ερωτηση: πως μπορειτε και βρισκετε την διευθυνση που θελετε να πατε στο navigate to? δυσκολευομαι απιστευτα πολυ να βρω τις διευθυνσεις με το greeklish....:confused: εξικοιωθηκατε με τον καιρο? Υπαρχει καποια λογικη με την οποια ειναι γραμμενα (οσα υπαρχουν ?)
  11. το amAZe και το nav4all τα εχεις δοκιμασει σε αυτο το κινητό ?
  12. εχω το κινητο περιπου 1 μηνα και το θεωρω πολυ καλο :) μολις εληξε το 30 day trial του wisepilot :( το βρηκα καλο και επειδη εχω internet πακετο στο κινητο μου ημουν σετ. υπαρχει τροπος να το εχω free το wisepilot ????
×
×
  • Create New...