paulous Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Δοκίμασε να κάνεις hard format στην συσκευή και format στην κάρτα μνήμης.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205 Εκανα και hard format παρεα αλλα συνεχιζει και δεν μου δειχνει αναπαντητες και sms στο κεντρο της οθονης οπως ολα τα αλλα!Και εβαλα και την τελευταια version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Ίσως να φαίνεται λίγο ακραίο αυτό,αλλά δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim να δεις τι γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Ίσως να φαίνεται λίγο ακραίο αυτό,αλλά δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim να δεις τι γίνεται. 8α το δοκιμασω φιλε μου... βγαλε την μπαταρια και δες τι product code εχει η συσκευη σου,μετα τσεκαρε το με την πρωτη σελιδα του παροντος θεματος το πιθανοτερο ειναι να ειναι η συσκευη σου branded(πχ vontafon live) και γι αυτο δεν στην εμφανιζει την νεα αναβαθμιση(καθυστερουν συνηθως) 8α την βγαλω φιλε μου και να το δω...οχι κανονικο ειναι απο ελλαδα το πηρα δεν ειναι βονταφον...απλο ειναι.... ευχαριστω παιδες 8α προσπα8ησω παλί και 8α σας ενημερωσω εβαλα τον κοδικο οπωσ μου ειπατε και μου λεει οτι υπαρχει η καινουργεια εκδοση για να την περασω.... το NokiaSoftwareUpdaterSetup ομως λεει οτι δεν υπαρχει....τι κανο λα8ος???σορρυ αν σας εχω κουρασει αλλα πρωτη φορα τ κανω μονος μου Edited August 12, 2010 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Το μήνυμα που σου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση που εμφανίζεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 καλησπερα παλικαρια..... διαβασα οτι βγηκε καινουργιο λογισμικο για το θηριο μας το κινητο...εγω εχω ακομα την ν31.0.101 αλλα εχω προβλημα....εχω στον υπολογιστη μου το NokiaSoftwareUpdaterSetup_de.exe αυτο στα γερμανικα....σινδεσα το κινητο μου και το αναγνωρισε.... μετα ομως μου βγαζει οτι δεν εχει βγει καινουργιο λογισμικο για το κινητο μου.. μου βγαζει αυτην σαν ποιο προσφατη 72_09w20,10 τι εχω κανει λα8ος???? Γιατι δεν δοκιμαζεις με ελληνικο NSU? Ισως φταιει αυτο... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 δοκιμασε να εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου νεοτερη εκδοση του NSU η καλυτερα το ovi suite και ξαναπροσπαθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 δεν δοκιμαζεις και over the air? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) δοκιμασε να εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου νεοτερη εκδοση του NSU η καλυτερα το ovi suite και ξαναπροσπαθησε μεσα απο την σελιδα την νοκια το κατεβασα φιλε...λογικα η καινουρια εκδοση 8α ειναι....8α δοκιμασω με το ονι σουιτ Το μήνυμα που σου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση που εμφανίζεται; Στην σελιδα στην νοκια που εβαλα το προντουκτ κοντ και πατησα οκ εβγαλε αμεσωσ οτι υπαρχει νεα εκδοση Edited August 13, 2010 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Αν έχεις κάνει την διαδικασία για αλλαγή του product code σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ,δεν δικαιολογείται να μην βρίσκει το NSU την τελευταία έκδοση.Εκτός εάν δεν έχει αλλαχτεί,οπότε είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Επιτελους βρηκα ακρη αν και με την βοη8εια του φιλου μου που ξερει κατι λιγα απο αυτα.... ευχαριστω ομως παλικαρια για τον κοπο που κανατε να με βοη8ησετε...να στε καλα.... {τωρα καταλαβα πως γινετε} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 παω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση στο 5800 μου και κατεβαζει κανονικα το αναβαθμισμενο φιρμγουερ και υστερα με το που ξεκιναει να το περασει μου λεει με τη μια η συσκευη σας αποσυνδεθηκε απο τον υπολογιστη..χαθηκε η συνδεση μεσω usb. καμια ιδεα τι μπορει να τρεχει ? επισης οταν παω να κανω αναβαθμιση απο το κινητο μου λεει ο διακομιστης δεν αποκρινεται. φτου. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkolas77 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση πριν δυό μέρες. Στα πρόχειρα μερικές παρατηρήσεις 1.Διορθώθηκαν τα κολλήματα στο ραδιόφωνο.(Το θέμα με το RDS δεν το ξέρω.) 2.Για να παίξει το ovi store απεγκατάσταση,εγκατάσταση νέα έκδοση και restart.Όλα καλά. 3.Ελαφρώς καλύτερος ο browser. κανένα πρόβλημα με ελληνικά,ρυθμίσεις κλπ.Δεν έκανα καν backup. :) Edited August 14, 2010 by nkolas77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μόλις έκανα και εγώ ενημέρωση στο 5800... Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ο γρήγορος broswer τον οποίο χρειαζόνταν το κινητό και δυστηχώς το κλασσικό άλυτο θέμα με το RDS! Ας ελπίσουμε για κάποια μελλοντική έκδοση όπου δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μόλις έκανα και εγώ ενημέρωση στο 5800... Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ο γρήγορος broswer τον οποίο χρειαζόνταν το κινητό και δυστηχώς το κλασσικό άλυτο θέμα με το RDS! Ας ελπίσουμε για κάποια μελλοντική έκδοση όπου δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα.... Δεν νομιζω να υπαρξει και αλλη αναβαθμιση. Ηδη εχουν υπαρξει πολλες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Δεν νομιζω να υπαρξει και αλλη αναβαθμιση. Ηδη εχουν υπαρξει πολλες Kαλα μην ορκιζεσαι κιολας... Τα ιδια ελεγα και εγω τον Δεκεμβρη που μας περασε για το Ν95 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Δεν νομιζω να υπαρξει και αλλη αναβαθμιση. Ηδη εχουν υπαρξει πολλες Μόνο το τελευταίο Nokia Maps να ενσωματώσουν φτιάχνουν την 60.0! Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 παω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση στο 5800 μου και κατεβαζει κανονικα το αναβαθμισμενο φιρμγουερ και υστερα με το που ξεκιναει να το περασει μου λεει με τη μια η συσκευη σας αποσυνδεθηκε απο τον υπολογιστη..χαθηκε η συνδεση μεσω usb. Μου το έκανε κι εμένα με το ovi. Από κάτω στις οδηγίες λέει να αγνοήσεις όλα τα μηνύματα σχετικά με την σύνδεση usb. Ακόμα όμως κι αν κολλήσει την ώρα που πάει να φορτώσει το λογισμικό στο κινητό, πράγμα που έγινε και σε σένα και σε μένα, πάλι σου βγάζει οδηγίες που λένε να ξεσυνδέσεις και να ξανασυνδέσεις το usb και να πατήσεις το "ok" και αφού περαστούν τα drivers σωστά αυτή τη φορά, η αναβάθμιση συνεχίζεται κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Παιδιά σας έχω τρεις ερωτήσεις σχετικά με το 5800: 1) Τί πρέπει να κάνω όταν ηχογραφώ κάτι για να ποθηκευτεί; Όταν ηχγραφώ κατι και μετα πηγαίνω στην έκθεση>κλιπ ήχου δεν ειναι αποθηκευμένο. Γιατί; 2) Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού; 3) Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες OVI και για πλοήγηση προς συγκεκριμένο προορισμό ή μόνο σαν χάρτες; Εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για συγκεκριμένο προορισμό απο πού επιλέγω τον προορισμό για να ξεκινήσει η πλοήγηση; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 3) Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες OVI και για πλοήγηση προς συγκεκριμένο προορισμό ή μόνο σαν χάρτες; Εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για συγκεκριμένο προορισμό απο πού επιλέγω τον προορισμό για να ξεκινήσει η πλοήγηση; Το σημείο που είσαι είναι πάντα το σημείο αφετηρίας. Για να ορίσεις προορισμό, απλά βρίσκεις πάνω στο χάρτη το σημείο που θες και του επιλέγεις Οδήγηση. Οπότε για να απαντήσω και στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους χάρτες και για τα 2. 2) Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Έκανα αναβάθμιση σε έκδοση 51 και δεν παρατηρησα καποια αξιοσημείωτη διαφορά. Στο ραδιοφωνο το rds εξακολουθει να μην δουλευει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Έκανα αναβάθμιση σε έκδοση 51 και δεν παρατηρησα καποια αξιοσημείωτη διαφορά. Στο ραδιοφωνο το rds εξακολουθει να μην δουλευει :( Δεν εισαι ο μονος στους πιο πολλους δεν διορθωθηκε. Αρχισε και στο 5800 να μην φευγει ο δορυφορος απο την οθονη, πανω δεξια αν κανεις χρηση του gps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Παιδιά σας έχω τρεις ερωτήσεις σχετικά με το 5800: 1) Τί πρέπει να κάνω όταν ηχογραφώ κάτι για να ποθηκευτεί; Όταν ηχγραφώ κατι και μετα πηγαίνω στην έκθεση>κλιπ ήχου δεν ειναι αποθηκευμένο. Γιατί; Εμενα αποθηκευεται μονο του στο C/DATA/SOUNDS/DIGITAL ψαξε εκει με καποιο browser η απο τον υπολογιστη και θα τα βρεις... Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δεν εισαι ο μονος στους πιο πολλους δεν διορθωθηκε. Αρχισε και στο 5800 να μην φευγει ο δορυφορος απο την οθονη, πανω δεξια αν κανεις χρηση του gps δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο προς το παρών... τουλάχιστον με 2-3 φορές που το δοκίμασα. Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δεν εισαι ο μονος στους πιο πολλους δεν διορθωθηκε. Αρχισε και στο 5800 να μην φευγει ο δορυφορος απο την οθονη, πανω δεξια αν κανεις χρηση του gps Και σε άλλους, ενώ δούλευε ( για το RDS εννοώ ), τώρα σέρνεται! :lol::lol::mad: Σε μένα που το δοκίμασα ο δορυφόρος φεύγει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όπως δούλευε και πριν δηλαδή. Δυστυχώς στο δικό μου, μετά από κάνα χρόνο που άντεξε, άρχισαν τα κόλπα της κάρτας μνήμης.:( Άμα κλείσω το τηλέφωνο, μετά δεν ξανά ανοίγει. Πρέπει να βγάλω την κάρτα για να πάρει μπροστά, αλλιώς μετά την οθόνη με το λογότυπο Nokia, ξανακλείνει. Πάμε γι' άλλη κάρτα...:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 @alfa3delta Ναι καλό είναι πας γι' άλλη κάρτα μνήμης. Μπορείς να δοκιμάσεις και φορμάτ στην κάρτα μνήμης αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα ν' αλλάξεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts