Jump to content

alfa3delta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    209
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alfa3delta

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 27

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

alfa3delta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπράβο παιδιά, ωραίος ο διαγωνισμός και ακόμα πιο όμορφη η νέα σελίδα!!!
  2. Ένας πολύ πρακτικός, αλλά αποτελεσματικός και σωτήριος πολλές φορές τρόπος, είναι να γεμίσεις ένα μπολ με ρύζι, να βυθίσεις το κινητό μέσα του και αφού κλείσεις το καπάκι, να το αφήσεις εκεί μέσα αρκετές μέρες. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία (σαν τη σιλικόνη που έχουν τα φακελάκια σε διάφορα κουτιά με προϊόντα).
  3. Εντάξει ο ορισμός του νορμάλ, πολύ ή λίγο στη χρήση, είναι υποκειμενικός. Για να γίνω πιο σαφής και να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, μου κρατάει όπως και του φίλου MIXOStsi γύρω στις 5-6 μέρες με περίπου δυο-τρία τηλεφωνήματα του 10λέπτου την ημέρα και φυσικά βραδινή απενεργοποίηση. Αν κάνω τηλεφωνήματα της μίας ώρας τη μέρα κρατάει 2-3 μέρες. Δεν κάνω χρήση ραδιοφώνου ή wifi (για navi δεν συζητάω, μιας και όλοι ξέρουμε ότι τρώει την μπαταρία μέσα σε μία ώρα!) Το bt είναι μόνιμα ενεργοποιημένο λόγω car kit και αυτό που παίζει πιστεύω το μεγαλύτερο ρόλο, είναι ότι τις περισσότερες ώρες είμαι στατικός στη δουλειά, όπου το σήμα είναι στο μέγιστο γιατί η κεραία είναι δίπλα.
  4. Όχι, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία! Με ελάχιστη χρήση, πάει και βδομάδα! Με αρκετή χρήση, πάει τρεις μέρες! Βέβαια, πριν την αναβάθμιση, είχα κάνει hard format (κάρτα & τηλέφωνο) και μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό. Γενικά ξεφορτώθηκα αρκετές άχρηστες εφαρμογές με το format. Το καλό είναι ότι τώρα με την αναβάθμιση έφτιαξε το RDS επιτέλους! Τώρα πάει σφεντόνα! Με το που συντονίσει σε σταθμό, δείχνει αμέσως!
  5. Σίγουρα είναι! Εγώ Sandisk 2G έχω και πάει μια χαρά! Η μπαταρία τα 'φτυσε πάλι, αλλά τώρα πια δεν παίρνω άλλη, δεν αξίζει. Το έχω στη δουλειά και ο φορτιστής είναι πάντα δίπλα. Πάντως το τηλέφωνο για τα χρόνια του είναι τζετ!!!
  6. Για να ακούσεις τους ήχους των ρυθμίσεων ή τα mp3 όπως λες, πρέπει να έχεις ανοιχτό το slide. Τότε ακούγονται και οι ήχοι κλήσης. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι έχει κοπεί η καλωδιοταινιά, από την μακρόχρονη χρήση (άνοιξε-κλείσε) και όταν είναι κλειστό το slide δεν κάνει επαφή και δεν έχεις ήχο. Θέλει αλλαγή.
  7. Το έχουμε προβλέψει πολύ πριν από αυτόν, σε αυτό το thread. Δες το #4130.:D
  8. Ναι, μου συμβαίνει κι εμένα και φταίει το δίκτυο (κι εγώ cosmote έχω) σε συγκεκριμένη περιοχή όμως. Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει στο σπίτι, παρότι έχω 2-3 γραμμές σήμα και μιλάω σχετικά καλά. Τα μηνύματα, άλλες φορές έρχονται αμέσως, αλλά τις περισσότερες αργούν. Έχει τύχει να έχω ειδοποίηση για χαμένη κλήση ή εφαρμογή που έχω ζητήσει από το ovi και το μήνυμα να το πάρω την επόμενη μέρα!!! Στη δουλειά μου δουλεύει κανονικά.
  9. Τα κινητά που πας να συγκρίνεις είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα! Το Jaga δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα με το K750i. Αν θες dual sim, προτίμησε κανένα επώνυμο.
  10. Όπως σου είπα, αφού το κινητό δεν ανταποκρίνεται με το φορτιστή, δοκίμασε αν αυτός δουλεύει. Ή μέτρησέ τον με κάνα πολύμετρο, ή δοκίμασε με κανέναν άλλο από κάποιον γνωστό σου που να έχει ίδιο. Αν ο φορτιστής είναι εντάξει, δεν νομίζω ότι συμφέρει να ασχοληθείς με το τηλέφωνο, όσο καλό κι αν είναι. Παίρνεις άλλο με τα ίδια λεφτά που θα έδινες για επισκευή, καλύτερο και προπαντώς καινούριο!
  11. Το κινητό με το φορτιστή μόνο και χωρίς την μπαταρία μέσα, δεν ανάβει, παρά μόνο τα ledάκια στα πλήκτρα αφής και το κεντρικό πολυπλήκτρο. Δοκίμασε το έτσι για να δεις αν ο φορτιστής είναι εντάξει. Γιατί να τα έχει παίξει τελείως η μπαταρία, για Samsung είναι λίγο περίεργο, έως απίθανο. Ακούγεται παράξενο, αλλά πίστεψέ με έχω το Α100 με την αρχική του μπαταρία (!!!!) και ακόμα δουλεύει μετά από 10 χρόνια. Μπορεί να θέλει φόρτιση κάθε μέρα, αλλά δουλεύει!!!! Το ίδιο και το Ε700, που είναι 6-7 χρονών. Το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου για δεύτερο, με την αρχική μπαταρία και φόρτιση κάθε δύο-τρεις μέρες!!!!
  12. Ακόμα κι έτσι, νομίζω πως είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να εντοπίσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι στην τσέπη κάποιου σε μια περιοχή μακρυά, ο οποίος μάλιστα δεν είναι στατικός, αλλά κινείται! Η Samsung για παράδειγμα ενσωματώνει αυτό το λογισμικό που περιγράφεις στα κινητά της και σου στέλνει sms, αλλά αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; Με τα ίδια λεφτά που θα ξοδέψεις αναζητώντας το, αγοράζεις ένα καινούριο. Μόνο αν δεν πρόκειται για αρπαγή, αλλά σου έχει ξεπέσει κάπου το εντοπίζεις εύκολα.
  13. Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό.:cry:
  14. Δεν το έχω με wap, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ισχύει το ίδιο. Πήγαινε επιλογές/εργαλεία/ρυθμίσεις και βάλτα όλα στο χειροκίνητο ( γενικά/έναρξη εφαρμογής : μη αυτόματα και χρόνος συγχρ./ημέρες : κενό ) Αυτό γίνεται γιατί ανοίγεις τη θυρίδα από την εφαρμογή. Εγώ ανοίγω από τα μηνύματα. Εκεί έχει φάκελο gmail, που νομίζω τον φτιάχνεις με την εφαρμογή ρυθμ. email. Αν κάνεις από αυτόν συγχρονισμό, όποιο μήνυμα διαγράφεις, σου έχει επιλογή "μόνο από το τηλ." ή "από τηλ. και διακομιστή". Τουλάχιστον εγώ, έχω κάνει αυτά και το gmail μου δουλεύει μια χαρά στο κινητό.
  15. 1. Φυσιολογικό είναι. Όποτε και να το βάλεις να ελέγχει, άμα βρει ασύρματο δίκτυο, συνδέεται και παραμένει. Έχει ξανασυζητηθεί και σε προηγούμενα πόστς, ότι είναι ένας από τους λόγους άσκοπης κατανάλωσης μπαταρίας. Εγώ το έχω βάλει σε χειροκίνητο έλεγχο και συνδέομαι όταν θέλω να τσεκάρω τη θυρίδα μου. 2. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά, ότι όταν διαγράφεις κάποιο μήνυμα από τη θυρίδα σου, από το κινητό, σε ρωτάει και πρέπει να επιλέξεις διαγραφή και από το κινητό και από τη θυρίδα για να μην ξαναεμφανιστεί την επόμενη φορά που θα ελέγξεις τα μηνύματά σου.
×
×
  • Create New...