Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να κάνεις hard format στην συσκευή και format στην κάρτα μνήμης..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Εκανα και hard format παρεα αλλα συνεχιζει και δεν μου δειχνει αναπαντητες και sms στο κεντρο της οθονης οπως ολα τα αλλα!Και εβαλα και την τελευταια version

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ίσως να φαίνεται λίγο ακραίο αυτό,αλλά δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim να δεις τι γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ίσως να φαίνεται λίγο ακραίο αυτό,αλλά δοκίμασε με μία άλλη κάρτα sim να δεις τι γίνεται.

8α το δοκιμασω φιλε μου...

βγαλε την μπαταρια και δες τι product code εχει η συσκευη σου,μετα τσεκαρε το με την πρωτη σελιδα του παροντος θεματος

το πιθανοτερο ειναι να ειναι η συσκευη σου branded(πχ vontafon live) και γι αυτο δεν στην εμφανιζει την νεα αναβαθμιση(καθυστερουν συνηθως)

8α την βγαλω φιλε μου και να το δω...οχι κανονικο ειναι απο ελλαδα το πηρα δεν ειναι βονταφον...απλο ειναι....

ευχαριστω παιδες 8α προσπα8ησω παλί και 8α σας ενημερωσω

εβαλα τον κοδικο οπωσ μου ειπατε και μου λεει οτι υπαρχει η καινουργεια εκδοση για να την περασω....

το NokiaSoftwareUpdaterSetup ομως λεει οτι δεν υπαρχει....τι κανο λα8ος???σορρυ αν σας εχω κουρασει αλλα πρωτη φορα τ κανω μονος μου

Edited by giorgos_dinamik

Το μήνυμα που σου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση που εμφανίζεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παλικαρια.....

διαβασα οτι βγηκε καινουργιο λογισμικο για το θηριο μας το κινητο...εγω εχω ακομα την ν31.0.101

αλλα εχω προβλημα....εχω στον υπολογιστη μου το NokiaSoftwareUpdaterSetup_de.exe αυτο στα γερμανικα....σινδεσα το κινητο μου και το αναγνωρισε.... μετα ομως μου βγαζει οτι δεν εχει βγει καινουργιο λογισμικο για το κινητο μου..

μου βγαζει αυτην σαν ποιο προσφατη 72_09w20,10

τι εχω κανει λα8ος????

Γιατι δεν δοκιμαζεις με ελληνικο NSU? Ισως φταιει αυτο...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

δοκιμασε να εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου νεοτερη εκδοση του NSU η καλυτερα το ovi suite και ξαναπροσπαθησε

δοκιμασε να εγκαταστησεις στον υπολογιστη σου νεοτερη εκδοση του NSU η καλυτερα το ovi suite και ξαναπροσπαθησε

μεσα απο την σελιδα την νοκια το κατεβασα φιλε...λογικα η καινουρια εκδοση 8α ειναι....8α δοκιμασω με το ονι σουιτ

Το μήνυμα που σου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση που εμφανίζεται;

Στην σελιδα στην νοκια που εβαλα το προντουκτ κοντ και πατησα οκ εβγαλε αμεσωσ οτι υπαρχει νεα εκδοση

Edited by giorgos_dinamik

Αν έχεις κάνει την διαδικασία για αλλαγή του product code σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο FAQ,δεν δικαιολογείται να μην βρίσκει το NSU την τελευταία έκδοση.Εκτός εάν δεν έχει αλλαχτεί,οπότε είναι λογικό να συμβαίνει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτελους βρηκα ακρη αν και με την βοη8εια του φιλου μου που ξερει κατι λιγα απο αυτα....

ευχαριστω ομως παλικαρια για τον κοπο που κανατε να με βοη8ησετε...να στε καλα....

{τωρα καταλαβα πως γινετε}

παω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση στο 5800 μου και κατεβαζει κανονικα το αναβαθμισμενο φιρμγουερ και υστερα με το που ξεκιναει να το περασει μου λεει με τη μια η συσκευη σας αποσυνδεθηκε απο τον υπολογιστη..χαθηκε η συνδεση μεσω usb.

καμια ιδεα τι μπορει να τρεχει ?

επισης οταν παω να κανω αναβαθμιση απο το κινητο μου λεει ο διακομιστης δεν αποκρινεται.

φτου.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση πριν δυό μέρες.

Στα πρόχειρα μερικές παρατηρήσεις

1.Διορθώθηκαν τα κολλήματα στο ραδιόφωνο.(Το θέμα με το RDS δεν το ξέρω.)

2.Για να παίξει το ovi store απεγκατάσταση,εγκατάσταση νέα έκδοση και restart.Όλα καλά.

3.Ελαφρώς καλύτερος ο browser.

κανένα πρόβλημα με ελληνικά,ρυθμίσεις κλπ.Δεν έκανα καν backup. :)

Edited by nkolas77

Μόλις έκανα και εγώ ενημέρωση στο 5800... Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ο γρήγορος broswer τον οποίο χρειαζόνταν το κινητό και δυστηχώς το κλασσικό άλυτο θέμα με το RDS! Ας ελπίσουμε για κάποια μελλοντική έκδοση όπου δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις έκανα και εγώ ενημέρωση στο 5800... Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ο γρήγορος broswer τον οποίο χρειαζόνταν το κινητό και δυστηχώς το κλασσικό άλυτο θέμα με το RDS! Ας ελπίσουμε για κάποια μελλοντική έκδοση όπου δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα....

Δεν νομιζω να υπαρξει και αλλη αναβαθμιση. Ηδη εχουν υπαρξει πολλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλα μην ορκιζεσαι κιολας...

Τα ιδια ελεγα και εγω τον Δεκεμβρη που μας περασε για το Ν95

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μόνο το τελευταίο Nokia Maps να ενσωματώσουν φτιάχνουν την 60.0!

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

παω να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση στο 5800 μου και κατεβαζει κανονικα το αναβαθμισμενο φιρμγουερ και υστερα με το που ξεκιναει να το περασει μου λεει με τη μια η συσκευη σας αποσυνδεθηκε απο τον υπολογιστη..χαθηκε η συνδεση μεσω usb.

Μου το έκανε κι εμένα με το ovi. Από κάτω στις οδηγίες λέει να αγνοήσεις όλα τα μηνύματα σχετικά με την σύνδεση usb. Ακόμα όμως κι αν κολλήσει την ώρα που πάει να φορτώσει το λογισμικό στο κινητό, πράγμα που έγινε και σε σένα και σε μένα, πάλι σου βγάζει οδηγίες που λένε να ξεσυνδέσεις και να ξανασυνδέσεις το usb και να πατήσεις το "ok" και αφού περαστούν τα drivers σωστά αυτή τη φορά, η αναβάθμιση συνεχίζεται κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σας έχω τρεις ερωτήσεις σχετικά με το 5800:

1) Τί πρέπει να κάνω όταν ηχογραφώ κάτι για να ποθηκευτεί; Όταν ηχγραφώ κατι και μετα πηγαίνω στην έκθεση>κλιπ ήχου δεν ειναι αποθηκευμένο. Γιατί;

2) Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

3) Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες OVI και για πλοήγηση προς συγκεκριμένο προορισμό ή μόνο σαν χάρτες; Εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για συγκεκριμένο προορισμό απο πού επιλέγω τον προορισμό για να ξεκινήσει η πλοήγηση;

Ευχαριστώ πολύ

:dance:

3) Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες OVI και για πλοήγηση προς συγκεκριμένο προορισμό ή μόνο σαν χάρτες; Εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και για συγκεκριμένο προορισμό απο πού επιλέγω τον προορισμό για να ξεκινήσει η πλοήγηση;

Το σημείο που είσαι είναι πάντα το σημείο αφετηρίας.

Για να ορίσεις προορισμό, απλά βρίσκεις πάνω στο χάρτη το σημείο που θες και του επιλέγεις Οδήγηση.

Οπότε για να απαντήσω και στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους χάρτες και για τα 2.

2) Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

Έκανα αναβάθμιση σε έκδοση 51 και δεν παρατηρησα καποια αξιοσημείωτη διαφορά.

Στο ραδιοφωνο το rds εξακολουθει να μην δουλευει :(

Έκανα αναβάθμιση σε έκδοση 51 και δεν παρατηρησα καποια αξιοσημείωτη διαφορά.

Στο ραδιοφωνο το rds εξακολουθει να μην δουλευει :(

Δεν εισαι ο μονος στους πιο πολλους δεν διορθωθηκε.

Αρχισε και στο 5800 να μην φευγει ο δορυφορος απο την οθονη, πανω δεξια αν κανεις χρηση του gps

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά σας έχω τρεις ερωτήσεις σχετικά με το 5800:

1) Τί πρέπει να κάνω όταν ηχογραφώ κάτι για να ποθηκευτεί; Όταν ηχγραφώ κατι και μετα πηγαίνω στην έκθεση>κλιπ ήχου δεν ειναι αποθηκευμένο. Γιατί;

Εμενα αποθηκευεται μονο του στο C/DATA/SOUNDS/DIGITAL ψαξε εκει με καποιο browser η απο τον υπολογιστη και θα τα βρεις...

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Αρχισε και στο 5800 να μην φευγει ο δορυφορος απο την οθονη, πανω δεξια αν κανεις χρηση του gps

δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο προς το παρών... τουλάχιστον με 2-3 φορές που το δοκίμασα.

κινητό Nokia 5800 XpressMusic

τύπος:RM-356, 0559395 (Blue)

Και σε άλλους, ενώ δούλευε ( για το RDS εννοώ ), τώρα σέρνεται! :lol::lol::mad:

Σε μένα που το δοκίμασα ο δορυφόρος φεύγει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όπως δούλευε και πριν δηλαδή.

Δυστυχώς στο δικό μου, μετά από κάνα χρόνο που άντεξε, άρχισαν τα κόλπα της κάρτας μνήμης.:( Άμα κλείσω το τηλέφωνο, μετά δεν ξανά ανοίγει. Πρέπει να βγάλω την κάρτα για να πάρει μπροστά, αλλιώς μετά την οθόνη με το λογότυπο Nokia, ξανακλείνει. Πάμε γι' άλλη κάρτα...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

@alfa3delta

Ναι καλό είναι πας γι' άλλη κάρτα μνήμης. Μπορείς να δοκιμάσεις και φορμάτ στην κάρτα μνήμης αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα ν' αλλάξεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4