johnthegreek Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Internet Explorer.Το aero που έχει και το αργό start up του Mozilla Firefox με έκαναν να τον επιλέξω.Μπορεί στο μέλλον να βάλω Chrome λόγω του γρήγορου start up που έχει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Αν και τους εχω ολους χρησιμοποιω μονο τον firefox Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irongud Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 firefox ! μετα απο αυτον οποτε παω κατα λα8ος να ανοιξω τον explorer μου φαινεται ανεκδοτο! Παράθεση http://www.kataskeves-saliaris.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλημέρα , Εγώ χρησιμοποιώ τον INTERNET EXPLOREL 8 & στο λάπτοπ μου χρησιμοποιώ τον MOZILLA , δοκίμασα και το GOOGLE CHROME ο οποίος είναι καταπληκτικός brownser αλλά τον απενεργοποιήσα. Έχω δοκιμάσει και τον OPERA 9 αλλά τον απενεργοποιήσα γιατί δεν με βόλεψε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 μονο Mozilla χρησιμοποιω εδω και κατι χρονια! πολυ στεθερο, γρηγορος και αρκετα add-ons! πλεον χρησιμοποιω κυριως τον οπερα, λογω καποιων προβληματων πυο αντιμετωπιζω με τον firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 google chrome! Πολύ ελαφρύς και γρήγορος browser. Ειδικά η τελευταία έκδοση είναι πολλή καλή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Το ΣΑΦΑΡΙ της apple ειναι τελειο σε γραφικα και ξεφευγει απ'ολους! Αν και παντα χρειαζεται ενας firefox για να κρατα του κωδικους απο ορισμενα site!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Τους οποίους όμως μπορεί εύκολα κάποιος να δει ;) Εκτός βέβαια και αν τους προστατέψεις με κωδικό :) (Και εγώ προχθες το έμαθα και τους προστατεύω) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Τους οποίους όμως μπορεί εύκολα κάποιος να δει ;) Εκτός βέβαια και αν τους προστατέψεις με κωδικό :) (Και εγώ προχθες το έμαθα και τους προστατεύω) Κατι που το εκανα αφοτου ανερτησες αυτη την δημοσιευση και με εκνευριζει αλλα δεν το βγαζω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Firefox. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή για Windows, γνώμη μου πάντα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Χρησιμοποιώ δύο περισσότερο. Chrome και Firefox. Chrome, γιατί ανοίγει πάρα πολύ γρήγορα και εμφανίζει γρήγορα και τις σελίδες. Αντίθετα ο Firefox δεν ανοίγει τόσο γρήγορα (στο δικό μου το PC, στα δικά σας δεν ξέρω...), αλλά είναι εξίσου γρήγορος στην ενναλαγή των ιστοσελιδών και έχει πολλά add-ons και θέματα που μπορείς να του βάλεις. Το καλό και με τους δύο είναι ότι ανοίγουν πολύ γρήγορα νέες καρτέλες (προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ τις καρτέλες), σε αντίθεση με τον explorer, που κάνει 10 ώρες να ανοίξει μία καρτέλα... Παλιά χρησιμοποιούσα και το Safari, που ήταν εξίσου γρήγορος browser και μου άρεσε και αυτό με τις 12 ιστοσελίδες που έβγαζε στην αρχή, αλλά μετά τον βαρέθηκα. Επίσης αυτό που μου αρέσει σε Chrome και Safari, είναι ότι το μενού που γράφει τα εργαλεία είναι πολύ μικρό, και έτσι εμφανίζεται περισσότερο ιστοσελίδα παρά μενού. Όχι ότι του firefox είναι μεγάλο, αλλά ΟΚ. Το λέω, γιατί στο netbook που έχει ο πατέρας μου explorer, έχει βάλει 5-6 πράγματα απο πάνω (γραμμή για google κτλ....) και είναι η οθόνη 10" και η μισή δίχνει τα εργαλεία και η άλλη μισή την ιστοστελίδα... ΕΛΕΟΣ :confused:... Sorry που σας κούρασα τόσο, αλλά είμαι λίγο πολυλογάς :p:p Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Opera 10. Εξαιρετικός. Παράτησα τον Firefox 3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Η τελευταία έκδοση του google chrome με τα θεματάκια είναι πολλή καλή! Εγώ πλέον chrome χρησιμοποιώ κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Opera 10 φυσικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Opera 10 (πλέον) που συνεχίζει να είναι ο αγαπημένος μου browser, παρά τα μικρά προβληματάκια του με διάφορα sites (για τα οποία ίσως ευθύνονται τα ίδια τα sites βέβαια). Αγαπημένα (και ενσωματωμένα) features τα mouse gectures, το content blocking, το speed dial, τα sessions, το magic wand και το πόσο γρήγορος σου δίνει την αίσθηση πως είναι (διαβάζω ότι ο Chrome βγαίνει συγκριτικά γρηγορότερος, αλλά σε μένα ακόμα ο Opera φαίνεται πιο γρήγορος). Τελευταία δοκιμάζω και τον Chrome με Privoxy, γιατί αν συνηθίσεις χωρίς ads το ξανακύλισμα στο παρελθόν δεν αντέχεται. Ικανοποιητικός μου φαίνεται. Θα μου πάρει χρόνο να συνηθίσω το minimal interface του, που μου θυμίζει τον απαίσιο IE, και το βρίσκω κάπως άβολο. Επίσης μου λείπουν τα mouse gestures και με εκνευρίζει που στο "quick dial" του δε μπορώ να βρω να βάλω τις δικές μου προτιμήσεις και όχι ότι αποφασίζει "έξυπνα" αυτό. Πέρα από αυτά, μου αρέσει η "Διαχείριση εργασιών", η όλη αρχιτεκτονική του (παραδέχομαι ότι έχω εντυπωσιαστεί). Περιμένω χρήσιμα extensions σύντομα. Πιο σπάνια πλέον δουλεύω με Firefox, κυρίως για θέματα δουλειάς. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Chrome 3.0, είναι πολύ πολύ ελαφρύς browser + γρηγορος. Έχω και τον Safari 4.0 που είναι πολύ γρήγορος, αλλά αρκετά πιο βαρύς από τον Chrome. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 μετα τον opera 10, περασα στον safari 4 που μεχρι στιγμης εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 αν και δοκιμασα τον chrome δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος.. ξανα γυρισα σε ff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apateonas Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Και εγώ ακριβώς το ίδιο με τον Komos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο opera 10 είναι πιο ελαφρύς από τον chrome και εξίσου γρήγορος!! Μάλλον θα γυρίσω πάλι σε οπερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Έχω την εντύπωση ότι ο opera 10 είναι πιο ελαφρύς από τον chrome και εξίσου γρήγορος!! Μάλλον θα γυρίσω πάλι σε οπερα! Ο Opera στην δέκατη έκδοσή του είναι πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Firefox κι εγώ. O chrome είναι γρήγορος αλλά έχει πολλές ελλείψεις σε options ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εβαλα σημερα chrome beta 4 και μου εκανε τρομερη εντυπωση. Ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω chrome και μαλλον θα τον κρατησω για default browser μετα απο πολλα χρονια στον firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Firefox χρησιμοποιω εδω και χρόνια αλλα το τελευταιο 6 μηνο ολο κρεμάει. Δεν ξερω αν ειναι οι νεες εκδοσεις ή τα pc μου αλλα εχω απογοητευτει πολυ. Ειδικα στο FB και στο chat του ειναι δραμα...Σκεφτομαι να δω τον chrome....Τι λετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Firefox χρησιμοποιω εδω και χρόνια αλλα το τελευταιο 6 μηνο ολο κρεμάει. Δεν ξερω αν ειναι οι νεες εκδοσεις ή τα pc μου αλλα εχω απογοητευτει πολυ. Ειδικα στο FB και στο chat του ειναι δραμα...Σκεφτομαι να δω τον chrome....Τι λετε??? Αν ειναι να πας στον Chrome γιατι δεν πας κατευθειαν στον Explorer?? :rolleyes: Προσωπικα o IE8 εχει αναβαμθιστει παρα πολυ, εχει στρωσει δεν "μπουκωνει" ειναι γρηγορος και το βασικοτερο (για μενα) εχει βελτιωθει αρκετα σε θεματα ασφαλειας!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts