Jump to content

yiannis2002s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About yiannis2002s

  • Ημ. Γέννησης 01/05/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

yiannis2002s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Απο 37 μου είπαν για ανανέωση στα 42! Λήγει σε λίγες μέρες. Έκανα αίτηση για CU και με πήραν να αντιπροτείνουν στα 39 ευρώ. Έχουν αλλάξει τιμές προς τα πάνω. Εσένα πόσα σου είπαν?
  2. Καλημέρα! Μετα την τελευταία αναβάθμιση στο ξεκλείδωμα που έχω βάλει ως κύρια ρύθμιση δακτυλικό αποτύπωμα έχει αλλάξει η όλη διαδικασία. Τις μισές φορές μου ζητάει δακτυλικό και τις άλλες μισές κωδικό ασφαλείας. Μπορώ κάπως να το αλλάξω αυτό?
  3. Phonegallery δίνει στην απόδειξη αγοράς 7 ημέρες...
  4. Είναι αγορασμένο απο το περασμένο Σάββατο οπότε το DOA 7 ημερών μάλλον δεν με καλύπτει (έχει DOA αλλά πέρασαν οι μέρες)....?? Προσπάθησα αρκετές φορές με το headphone jack αλλά τίποτα δυστυχώς.... :(
  5. Καλημέρα! Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα στο iphone 6s να είναι μόνιμα σε headphone mode? Το πρόβλημα παρουσιάστηκε 8 μέρες από την ημερομηνία αγοράς (δεν παίζει σκόνη ή χτύπημα). Χωρίς να είναι τα ακουστικά συνδεδεμένα δεν ακούγεται κανένας ήχος εκτός απο τους ήχους κλήσης. Video , μουσική, συνομιλία ακούγονται μόνο αν συνδεθούν τα ακουστικά. :mad: Όποιος μπορεί να βοηθήσει..... Ευχαριστώ!!
  6. Μια κανονική πλήρη φόρτιση και είσαι ΟΚ. Όλα τ'αλλα είναι μύθοι μιας δεκαετίας και βάλε. :happy::lol:
  7. yiannis2002s

    OnePlus X

    Όποιος ενδιαφέρεται το δίνω. Σε σχέση με το nexus 5 που έχω είναι πολύ κοντά και μόνο σε design είναι πολύ καλύτερο + δεύτερη sim/sd. Το παρέλαβα Δευτέρα και έχει λειτουργήσει λίγες μέρες, όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm. Δεκτός κάθε έλεγχος. Ευχαριστώ!! :)
  8. yiannis2002s

    OnePlus X

    Πήρες κάποια από τις θηκες?? Τι τιμή??
  9. yiannis2002s

    OnePlus X

    7/11 παραγγελία κ πληρωμή. 13/11 απόγευμα αποστολή. 17/11 πρωί σπίτι μου. Δεν είναι άσχημα (με καλή συσκευασία).
  10. yiannis2002s

    OnePlus X

    Ykl: ναι έτσι έγραφε κ εμένα. Με dhl στην πορτα σου σε 3 μέρες περίπου.
  11. yiannis2002s

    OnePlus X

    +1 δεν έχει κάποιο θέμα με ειδοποιήσεις. Υπάρχει επιλογή για κάποιο led να αναβοσβήνει (όπως στο nexus 5) αν έχει έρθει κάποιο μήνυμα ή έχει γίνει αναπάντητη???
  12. yiannis2002s

    OnePlus X

    Όχι αλλά λογικά θα είναι σε αυτές τις τιμές (20+)......:)
  13. yiannis2002s

    OnePlus X

    Οι θήκες http://www.ebay.com/itm/100-Original-OnePlus-X-Case-Cover-For-Oneplus-X-5-0-Smartphone-/181917550354?var=&hash=item2a5b218712:m:mIVp0zpdgiwi5qaeQBTPmxA τι λένε?? Αξίζουν τα λεφτά τους??
  14. yiannis2002s

    OnePlus X

    Επειδή δεν είχα ποτέ 2καρτο κινητό αξίζει να το χρησιμοποιήσω έτσι ή καλύτερα να βάλω και άλλη μνήμη micro sd? Έχω 2ο εταιρικό που το έχω μαζί μου καθημερινά ως τις 6-7 το απόγευμα και ΣΚ δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. a)Μπορώ να κλείνω την μία κάρτα τις ώρες που δεν το χρειάζομαι ή θα είναι συνεχώς ανοικτό? b)Επίσης σας 2καρτο θα καταναλώνει πιο πολλή μπαταρία (το ένα σε vodate & το άλλο σε cosmote) ?? c)Τέλος με την ακτινοβολία τι γίνεται όταν θα έχει και θα στέλνει σήμα σε 2 δίκτυα?? Όποιος μπορεί μια βοήθεια....Ευχαριστώ!!!
  15. yiannis2002s

    OnePlus X

    Καλημέρα! Χθες το παρέλαβα το πρωί. Μου είχε έρθει email για την αποστολή την Παρασκευή το απόγευμα (20:30). Σαν πρώτες εντυπώσεις θα συμφωνήσω. +Εντυπωσιακή εμφάνιση +Δωρεάν διάφανη θήκη (αν και χάνει λίγο από την όμορφη πίσω όψη του) +Φαίνεται να δουλεύει πολύ άνετα + όχι άχρηστες εφαρμογές +Η κάμερα μου κάνει καλύτερη απο του Nexus 5 +Ωραία συσκευασία γενικότερα , με ωραίο φορτιστή και minimal manuals Σαν αρνητική -Δεν έχει handsfree -Τα πλήκτρα ελέγχου δεν έχουν φωτισμό Επίσης με προβληματίζει ότι πρέπει να διαλέξω δεύτερη sim ή microSD. Όχι και τα 2..... Sim δεν έβαλα ακόμα, οπότε περισσότερα σχόλια αργότερα :)
×
×
  • Create New...