Jump to content

goutsos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goutsos

  1. Όχι ορέ το έχουμε σαν δευτερο:) Πολύ καλό κινητό για την εποχή του και όχι μόνο.
  2. Το δικό μου πήρε την 4.4 την περασμένη δευτερα:) Είμαι στην mobilcom debitel αλλά χρησιμοποιώ το δίκτυο της T-mobile.
  3. Λές να γίνει κανα port του tizen στο wave;;;
  4. Μπράβο στο myphone για τους διαγωνισμούς και καλη επιτυχία σε όλους εμάς
  5. Θα συμφωνισω παρα πολυ μαζι σου
  6. Ουτε καν, εγω το εχω στην θεση για καρτα μνημης.Ετσι λοιπον εχθες κατεβασα τα 3 free live wallpaper και δουλευουν ολα κομπλε.
  7. Εμ αυτο ειναι το κακο με την samsung, οταν πρωτοκυκλοφορισε το wave η samsung ειχε υποσχεθει παπαδες και πραγματι στα πρωτα του βηματα μια χαρα τα πηγαινε ως λειτουργικο,αλλα απο ενα σημειο και μετα η samsung το ψιλοπαρατησε και παρατησε και ολους εμας που την στηριξαμε με αυτην της την προσπαθεια.
  8. Κι εμενα μια απο τα ιδια απο χθες:)
  9. http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=2&m=GT-S8500&r=1#regiona κανε εγγραφη στο site και κατεβασε το. Αυτο ειναι το firmware S8500XXLA1 ## 2.0 2012 January S8500OXCLA2 Εναλλακτηκος τροπος μεσω Fus:)
  10. Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:)
  11. Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:)
×
×
  • Create New...