Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλιότερη έκδοση λογισμικού δεν μπορείς να βάλεις. Άλλωστε τι κέρδος θα είχες από κάτι τέτοιο...

Φορματ έχεις κάνει και στη 32αρα μνήμη ή/και στη κάρτα μνήμης, εάν φυσικά χρησιμοποιείς;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ό,τι σου είπα...

Μορφοποίηση στη 32αρα κάρτα και αν έχεις και κάρτα μνήμης μορφοποίησέ τη και αυτή.

Οδηγίες υπάρχουν στο FAQ καθώς και στο user manual.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ό,τι σου είπα...

Μορφοποίηση στη 32αρα κάρτα και αν έχεις και κάρτα μνήμης μορφοποίησέ τη και αυτή.

Οδηγίες υπάρχουν στο FAQ καθώς και στο user manual.

τζιφος παλι τα ιδια!!!

καμοια αλλη ιδεα?

παιζει να στρωσει με την ερχομενη αναβαθμηση?

τζιφος παλι τα ιδια!!!

καμοια αλλη ιδεα?

παιζει να στρωσει με την ερχομενη αναβαθμηση?

Αν έκανες hard format στη συσκεύη, format στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης (Ε:\) και format στην κάρτα μνήμης σου, δοκίμασε κάτι τελευταίο:

να ξαναπεράσεις μέσω του Nokia Software Updater την τελευταία αναβάθμιση (θα συνδέσεις το τηλέφωνο, θα σου πει ότι είναι up-to-date και θα σου δώσει επιλογή για reinstall).

Αν δε φτιάξει και με αυτό... είσαι για service, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software και να μην έχει διορθωθεί μετά από όλα αυτά! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Μια ερώτηση.

Όταν είχα κάνει αναβάθμιση δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε αλλάξει η μνήμη αποθήκευσης των SMS και τώρα θέλω να τα μετακινήσω όλα στη mass storage.

Γίνεται;

Καλημέρα.

Ξέρει κανείς πόσο κάνει η οθόνη του Ν97 γιατί μου έπεσε?

Σκέτη, 50-60€

Αν μπορείς να την αλλάξεις μονος σου μπορείς να πάρεις μία πχ απο ebay

Αν δεν θες ρώτα σε ένα nokia shop (πάρ'τους τηλέφωνο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καλημερα....να ρωτησω κατι¨...εχω τα εξης 2 θεματα...το πηρα χθες.ακουστε...οταν δονειται καθως πατας την οθονη ,η δονηση του ακουγεται παρα πολυ σαν να παιζει κατι μεσα στο κιν... επισης κουνιεται ,οταν το εχω ανοιχτο,το πανω μερος στην δεξια πλευρα σαν να ειναι πιο χαλαρο το slide...μου την εχει δωσει...εσας τα κανουν αυτα?please πειτε μου αμα ειναι να το παω πισω

Ευχαριστω για το gps κατεβασα τους νεους χαρτες και ολα κομπλε.ηθελα να ρωτησω αν γινεται να δουμε τηλεοραση στο n97 οπως γινεται και στο n96?

Μια ερώτηση.

Όταν είχα κάνει αναβάθμιση δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε αλλάξει η μνήμη αποθήκευσης των SMS και τώρα θέλω να τα μετακινήσω όλα στη mass storage.

Γίνεται;

Δυστυχώς... θα σε δυσαρεστήσω.

Μπορείς να αλλάξεις τώρα τη μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων, αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις αυτά που βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη στη κάρτα.

Αυτό συμβαίνει διότι το λειτουργικό βλέπει πως υπάρχει ήδη ο αντίστοιχος φάκελος μηνυμάτων και πως δεν κάνεις για πρώτη φορά την ανάλλαγη μνήμης με αποτέλεσμα να μην σε ρωτά αν θέλεις να αντιγράψεις και τα μηνύματά σου.

Αν διαγράψεις χειροκίνητα τον εν λόγω φάκελο από τη κάρτα μνήμης με την αλλαγή της ρύθμισης αποθήκευσης των μηνυμάτων ναι μεν θα σε ρωτήσει αν θέλεις να αντιγράψεις τα μηνύματα που τώρα βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη αλλά θα χάσεις αυτά της μνήμης.

ΥΓ: Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Δυστυχώς... θα σε δυσαρεστήσω.

Μπορείς να αλλάξεις τώρα τη μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων, αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις αυτά που βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη στη κάρτα.

Αυτό συμβαίνει διότι το λειτουργικό βλέπει πως υπάρχει ήδη ο αντίστοιχος φάκελος μηνυμάτων και πως δεν κάνεις για πρώτη φορά την ανάλλαγη μνήμης με αποτέλεσμα να μην σε ρωτά αν θέλεις να αντιγράψεις και τα μηνύματά σου.

Αν διαγράψεις χειροκίνητα τον εν λόγω φάκελο από τη κάρτα μνήμης με την αλλαγή της ρύθμισης αποθήκευσης των μηνυμάτων ναι μεν θα σε ρωτήσει αν θέλεις να αντιγράψεις τα μηνύματα που τώρα βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη αλλά θα χάσεις αυτά της μνήμης.

ΥΓ: Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Βασικά έχω λιγότερα από 10 μηνύματα στο mass storage από όταν πρωτοάρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό και γύρω στα 500 στο C:. Με άλλα λόγια αν σβήσω το φάκελο του mass storage με αυτά τα λίγα μηνύματα, θα μπορέσω να μετακινήσω τα πολλά;

Και κάτι άλλο, κάποιο πρόγραμμα για να σώζουμε τα μηνύματα στον υπολογιστή φαντάζομαι θα υπάρχει. Το όνομα αυτού το γνωρίζουμε; :)

Βασικά έχω λιγότερα από 10 μηνύματα στο mass storage από όταν πρωτοάρχισα να χρησιμοποιώ το κινητό και γύρω στα 500 στο C:. Με άλλα λόγια αν σβήσω το φάκελο του mass storage με αυτά τα λίγα μηνύματα, θα μπορέσω να μετακινήσω τα πολλά;

Ναι, αυτό γίνεται.

Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σε λειτουργία Μεταφοράς δεδομένων και διέγραψε το φάκελο mail2 ο οποίος βρίσκεται στη διαδρομή !:\Private\1000484b\mail2.

Για να είναι εμφανής θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων στον υπολογιστή σου.

Έπειτα απλά άλλαξε τη ρύθμιση και αυτομάτως θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να αντιγράψεις και τα μηνύματά σου.

Και κάτι άλλο, κάποιο πρόγραμμα για να σώζουμε τα μηνύματα στον υπολογιστή φαντάζομαι θα υπάρχει. Το όνομα αυτού το γνωρίζουμε; :)

Για εφαρμογές υπάρχει αντίστοιχο θέμα...

Ευχαριστω για το gps κατεβασα τους νεους χαρτες και ολα κομπλε.ηθελα να ρωτησω αν γινεται να δουμε τηλεοραση στο n97 οπως γινεται και στο n96?

αυτη η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη στην ελλαδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν καλω ενα νουμερο και πρεπει να πατησω καποιο εσωτερικο αριθμο για να συνδεθω με το τμημα που επιθυμω,τι πρεπει να κανω ? Πρεπει να ανοιξω υποχρεωτικα το πληκτρολογιο ?υπαρχει καποιος πιο εθκολος τροπος ?

οταν καλω ενα νουμερο και πρεπει να πατησω καποιο εσωτερικο αριθμο για να συνδεθω με το τμημα που επιθυμω,τι πρεπει να κανω ? Πρεπει να ανοιξω υποχρεωτικα το πληκτρολογιο ?υπαρχει καποιος πιο εθκολος τροπος ?

Το δεξί softkey λέει "Εφ. κλήσ.", πάτησέ το και θα βγει το αριθμητικό πληκτρολόγιο στην οθόνη σου! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα τώρα τελευταία μου κάνει την εξής βλακεία. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου, όταν έρχεται ένα νέο μήνυμα, μου βγάζει «χρήση μνήμης μαζικής αποθήκευσης αδύνατη, τα μηνύματα θα αποθηκευθούν στην εσωτερική μνήμη», και μου γυρνάει την αποθήκευση μηνυμάτων στο C ενώ το έχω στο E. Οπότε πρέπει να το ξαναλλάξω χειροκίνητα, για να μου το ξανακάνει αργότερα και ούτω καθεξής.

εγω για να γλιτωσω ολο αυτο το θεμα τελικα το παρατησα να τα σωζει στη C και σβηνω μονο τα μεγαλα buetooth-mms για το χωρο. ελπιζω με το V20 να διορθωθει και αυτο, μεταξυ αλλων.

SpringBored...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα τώρα τελευταία μου κάνει την εξής βλακεία. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου, όταν έρχεται ένα νέο μήνυμα, μου βγάζει «χρήση μνήμης μαζικής αποθήκευσης αδύνατη, τα μηνύματα θα αποθηκευθούν στην εσωτερική μνήμη», και μου γυρνάει την αποθήκευση μηνυμάτων στο C ενώ το έχω στο E. Οπότε πρέπει να το ξαναλλάξω χειροκίνητα, για να μου το ξανακάνει αργότερα και ούτω καθεξής.

Εάν χρησιμοποιείς την μαζική αποθήκευση συμβαίνει αυτό. Στο γυρνάει στο C, επειδή χρησιμοποίησες την μαζική αποθήκευση και απομόνωσε το E και το τυχών F.

εγω για να γλιτωσω ολο αυτο το θεμα τελικα το παρατησα να τα σωζει στη C και σβηνω μονο τα μεγαλα buetooth-mms για το χωρο. ελπιζω με το V20 να διορθωθει και αυτο, μεταξυ αλλων.

Ομοίως κι εγώ κ μάλιστα εδώ κι αρκετό καιρό γιατί βαρέθηκα. Από την άλλη όταν αποθηκεύεις στην κάρτα αργεί να κάνει αποστολή σε σχέση με το C κι αυτό κι αν είναι σπαστικό :nagger:

Edit ούπς! νόμιζα οτι ποστάριζα στο 5800 αλλά δε νομίζω οτι διαφέρει σε κάτι αυτή η περίπτωση...

Ομοίως κι εγώ κ μάλιστα εδώ κι αρκετό καιρό γιατί βαρέθηκα. Από την άλλη όταν αποθηκεύεις στην κάρτα αργεί να κάνει αποστολή σε σχέση με το C κι αυτό κι αν είναι σπαστικό :nagger:

Edit ούπς! νόμιζα οτι ποστάριζα στο 5800 αλλά δε νομίζω οτι διαφέρει σε κάτι αυτή η περίπτωση...

Όχι, όπως ακριβώς τα λες είναι. Επιβεβαιώνω κι εγώ που έχω N97.

Οπότε, γενικά στα 5th edition, τα μηνύματα καλύτερα να αποθηκεύονται στη C:\ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν χρησιμοποιείς την μαζική αποθήκευση συμβαίνει αυτό. Στο γυρνάει στο C, επειδή χρησιμοποίησες την μαζική αποθήκευση και απομόνωσε το E και το τυχών F.

Τι εννοείς αν χρησιμοποιώ τη μαζική αποθήκευση; Φυσικά και θα τη χρησιμοποιήσω, σχεδόν όλα τα προγράμματα εκεί τα εγκαθιστώ, στο C δε χωράνε. Το ίδιο έκανα και στο N95, αλλά τέτοιο μήνυμα δε μου έβγαλε ποτέ. Άλλο ένα bug του N97, αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα όλη αυτή η κατάσταση...

Τι εννοείς αν χρησιμοποιώ τη μαζική αποθήκευση; Φυσικά και θα τη χρησιμοποιήσω, σχεδόν όλα τα προγράμματα εκεί τα εγκαθιστώ, στο C δε χωράνε. Το ίδιο έκανα και στο N95, αλλά τέτοιο μήνυμα δε μου έβγαλε ποτέ. Άλλο ένα bug του N97, αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα όλη αυτή η κατάσταση...

Μόλις 1 post πιο πάνω είπαμε ότι δε συμβαίνει μόνο στο N97 αλλά και στο 5800, οπότε πιθανότατα πρόκειται για bug της πλατφόρμας και όχι συγκεκριμένης συσκεύης.

ΥΓ: Σήμερα τα μαλλιά μου δε στρώνουν με τίποτα... Άλλο ένα bug του N97!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν καταλαβαινω την προτροπη σου!:confused:

Μπορεις να γινεις πιο σαφης ?

Δεδομενου οτι η εσωτερικη μνημη η μνημη τηλεφωνου ειναι η C και η Ε της μαζικης αποθηκευσης, τι ακριβως προτεινεις ?

Και με την εκαιρια ξανα αναρωτιεμαι πως καποιοι αναμεσα μας εχουν 41mb ελευθερα στη C ενω εγω μονο 11,5 ! Εννοειται οτι ολοι εχουμε εγκαταστησει ολα τα προγραμματα στην Ε. :confused:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σε μένα είναι 15MB ελεύθερα και αυτά με μεγάλη...προσπάθεια.

Και έχω απεγκαταστήσει πολλά από τα "μαμίσια" προγράμματα που δεν χρησιμοποιώ.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)