Jump to content

PALALOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PALALOS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

PALALOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών, επάνω δεξιά τις 3 τελείες, προεπιλεγμενες εφαρμογές. Πας στον browser και επιλέγεις τον Chrome.
  2. Για root απαιτείται ξεκλείδωμα bootloader και twrp. Κατεβάζεις το magisk από το xda. Εγώ κατέβασα την τελευταία έκδοση και την φλασαρα μέσα από twrp. Και όλα οκ. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί ήθελα να τρέχω έναν τασκερ (συγκεκριμένα έβαλα τον automate) και όταν είναι το τηλέφωνο συνδεδεμένο σε οποιοδήποτε WiFi γυρίζει το σήμα της κινητής σε 2G. Όταν το τηλ δεν κουμπώνει σε WiFi γυρίζει σε lte και όταν η οθόνη είναι κλειστή επανέρχεται παλι σε 2G. Έχει μεγάλη διαφορά σε κατανάλωση μπαταρίας ιδικά σε περιοχές με φτωχό σήμα lte. Παράλληλα μπορείς το root να το κρύψεις από κάποιες εφαρμογές (πχ τράπεζα) για να μην έχει προβλήματα και δεν σου ανοίγουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές.
  3. Έχει κανείς εγκαταστήσει Google camera σε 9.1.10;
  4. Ποια έκδοση έχεις; γιατί δεν πας σε xiaomi eu; κάθε Παρασκευή βράδυ έχει νέα έκδοση
  5. σταθερη https://forum.xda-developers.com/mi-max-3/how-to/rom-official-recovery-fastboot-roms-mi-t3827503 εδω λινκ για ολεσ τις rom απο το xda
  6. http://bigota.d.miui.com/V10.2.1.0.OEDMIFK/miui_MIMAX3Global_V10.2.1.0.OEDMIFK_885d8903d6_8.1.zip λινκ απο en.miui.com
  7. Και China stable έγραψα και global stable.
  8. Έσκασε νέα αναβάθμιση stable. MIUI V10.2.1.0.OEDCNXM και MIUI 10 V10.2.1.0.OEDMIFK
  9. Να μας πούνε σε ποια αναβάθμιση το έδωσαν να το μάθουμε και μεις. Την 8.12.20 έχω με Android 9απο την xiaomi eu και πουθενά μα πουθενά δεν το αναφέρουν. Έχει ακουστεί, ναι. Αλλα για την ώρα τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιες ρυθμίσεις βίντεο και φώτο έχετε σαν τις καλύτερες;;;;; εδώ σας θέλω.........
  10. Αυτήν έχω. Δεν έχει τίποτα......
  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θα σε χαλάσω λίγο φίλε μου αλλα αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Κάπου έχω διαβάσει ότι κάποιος το έκανε μέσα από εντολές adb αλλα δεν νομίζω να είχε 100% επιτυχία. Νομίζω το διάβασα στο mi max 3 sub forum. Αλλά δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου. Η πιο εφαρμόσιμη λύση είναι μέσα από τον οδηγό στο xda αλλά εκεί απαιτεί root και απ όσο διαβάζω όλο και κάτι μικρά κουσουρακια έχει για την ώρα.
  12. Να σου πω την αλήθεια εγώ πέρασα twrp μέσα από fastboot και δεν είχα κανένα θέμα έβαλα την xiaomi eu stable γιατί είναι η 6/128 gb έκδοση και είχε έρθει με αγγλοκινεζικα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό σε σένα. Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μια ερώτηση στο xda; παράξενο μ ακούγετε.
  13. Την είχα πάρει, εφαρμόζει καλά αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι η οθόνη είναι στο βάθος και με χάλαγε αρκετά. Συν της άλλης κρύβει 1 χιλιοστο της οθόνης περιμετρικά. Καλό σαν εφαρμογή αλλά με χάλασε πολύ η αίσθηση που δίνει.
  14. Πολύ απλά. Ξεκλειδωνεις με την επίσημη μέθοδο και φλασαρεις με την twrp. Απλά μετά από το ξεκλείδωμα θα πρέπει να ξαναστησεις το τηλέφωνο γιατί μόλις ξεκλειδώσεις γίνεται Hard format.
  15. Μια χαρά είναι. Απλά να είναι λειτουργικό το τηλέφωνο. Αν και εγώ προτιμώ να αγοράζω καινούργια. Δεν αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο. Να φανταστείς το προηγούμενο ήταν ένα Xperia z ultra που μετά από 4 χρόνια έσπασε σε πτώση...
×
×
  • Create New...