impreza_sti Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Όταν λες ότι θέλει να το ξεκλειδώσει τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 να μπορεί να περνάει εφαρμογές symbian από τα γνωστά στέκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 να μπορεί να περνάει εφαρμογές symbian από τα γνωστά στέκια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Φιλε μου δεν διαψευδεις εμενα προσωπικα, αλλα τις πρακτικες που διεπουν τις αγορες μας και τη συμπεριφορα των πωλητων/καταστηματων/εταιρειων κτλ. :) Οπως σου εγραψαν και αλλοι πιο πανω αυτα τα πραγματα ισως να γινονταν μονο στην Αμερικη. Εφοσον ομως συνεβησαν σε εσενα, καλως συνεβησαν και αν το Saturn υποστηριζει με αυτη την πολιτικη τις πωλησεις του τοτε σαν καταναλωτες εχουμε καθε λογο να το προτιμησουμε. Ειμαι σιγουρος πως αντιλαμβανεσαι πως τα παραπανω που σου εγραψα, αποτελουν μικρο και αντιπροσωπευτικο μονο μερος των προβληματων που αντιμετωπιζει ενας αγοραστης που επιστρεφει ενα προιον. Τελος επειδη προσφατα αντιμετωπισα παρομοια περιστατικα, σε ενημερωνω πως η νομοθεσια προβλεπει καποιες συνθηκες που πρεπει να τηρουνται (καποιες σου ανεφερα παραπανω) για να πραγματοποιηθει η επιστροφη/ανταλλαγη. Συνθηκες που φαινεται για καλη σου τυχη (ξαναλεω) το συγκεκριμμενο καταστημα να μη δινει σημασια. Τωρα αυτη τη συσκευη ως τι θα την πουλησει? Ως καινουργια ? Εσυ θα την επαιρνες η θα ηθελες στην καινουργια σου συσκευη να βγαλεις εσυ τις ζελατινες ? Και αν ειχες αλλαξει την μπαταρια με την δικη μου 1 ετους ? Και αν ειχες μιλησει παραπανω απο το οριο που προβλεπεται (δεν θυμαμαι το ακριβες νουμερο τωρα) ? Και αν σου ειχε πεσει μεσα σε ενα ποτηρι νερο η στην θαλασσα? Και αν, και αν, υπαρχουν παρα πολλα λοιπον θεματα που πρεπει να ελεγχθουν και οχι απλα να προσκομμισεις την συσκευη με την συσκευασια της. Δηλαδη αν πας να παρεις μια τηλεοραση 32'', την τοποθετησεις στο χωρο σου και μετα απο μια εβδομαδα την ξαναπακεταρεις και πεις ξερετε ειναι μικρη/μεγαλη για το χωρο μου, τα χρωματα ειναι/δεν ειναι οσο ζωντανα τα ηθελα, κτλ, θα σου την αλλαξουν απροβληματιστα ??? Ενα πλυντηριο, ενα ψυγειο που λειτουργησαν ? Αν εξακολουθεις να εχεις επαφη με το καταστημα σε παρακαλω ρωτησε τα και γραψε σχετικα για να ξερουμε. Οφειλω επισης να πω οτι σε Γερμανο,Οτε, Vodafone και Wind που ρωτησα σχετικα με το δικο σου θεμα, .......ακομη γελανε κοροιδευτικα με τις ερωτησεις που εκανα ! Όλα αυτά τα "εάν" που μου έγραψες, πρώτα και κύρια θα έχουν απασχολήσει τους υπευθυνους της εταιρίας. Και έκριναν πως η πολιτική τους θα είναι αυτή. Να δέχονται επιστροφές. Θέματα όπως της ζελατίνας είναι αστείο διότι και σε service να πας 1 κινητό, σου βάζουν ζελατίνα σαν εργοστασιακή. Και φυσικά δεν το έχουν σε τίποτα να επιστρέψουν την συσκευή στην "μαμά" εταιρία απ'το να την ξαναβάλουν προς πώληση. Μιλάμε για μεγάλα καταστήματα που καμιά εταιρία σόνυ, νόκια κλπ δεν μπορεί να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος. Άρα το διλημα για το εαν θα δεχόμουν μια τέτοια συσκευή να αγοράσω, δεν τίθεται. Ασφαλώς και δεν θα την αγόραζα. Όπως και εσύ φαντάζομαι. Όσο για τα περι πλυντηρίου, ψυγείου, tv κλπ, ο υπεύθυνος στις επιστροφές μου το ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να αγοράσεις, έχεις δικαίωμα επιστροφης για 14 ολόκληρες ημέρες. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω άμα το nokia n97 συγχρονίζει με windows και πώς γίνετε βήμα βήμα γιατί θελω να τις περάσω σε ένα iphone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ναι, συγχρονίζει με υπολογιστή με Ms Windows, αλλά τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσεις δεν λες... Όπως και να έχει, πιστεύω πως εννοείς επαφές και ημερολόγιο. Τα μηνύματα, ξέχασέ τα. Μέσω του Ovi Suite (ή PC Suite) θα συγχρονίσεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου στο Ms Office Outlook (ή άλλο πρόγραμμα PIM) και έπειτα μέσω του iTunes θα τα περάσεις στο iPhone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ναι, συγχρονίζει με υπολογιστή με Ms Windows, αλλά τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίσεις δεν λες... Όπως και να έχει, πιστεύω πως εννοείς επαφές και ημερολόγιο. Τα μηνύματα, ξέχασέ τα. Μέσω του Ovi Suite (ή PC Suite) θα συγχρονίσεις το ημερολόγιο και τις επαφές σου στο Ms Office Outlook (ή άλλο πρόγραμμα PIM) και έπειτα μέσω του iTunes θα τα περάσεις στο iPhone. Και εγω το ιδιο πραγμα ηθελα να κανω...αλλα δεν ηξερα πως. Θα δοκιμασω λοιπον με το Outlook. Ξερεις ομως αν μεταφερονται και ολα τα πεδια που βρισκονται σε μια επαφη? Γιατι εχω περιπου 700 επαφες πολλες εκ των οποιων εχουν 2-3 τηλεφωνα email κτλ Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το Outlook παρέχει τρία διαφορετικά πεδία για e-mail, καθώς και δεκαεννέα διαφορετικά πεδία για τηλεφωνικούς αριθμούς. Επίσης έχει τρία διαφορετικά πεδία διεύθυνσης, εργασίας, οικίας και άλλο. ΥΓ: Αυτά σε Outlook 2007 και 2010. Για τις παλιότερες εκδόσεις αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, δεν θυμάμαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Το Outlook παρέχει τρία διαφορετικά πεδία για e-mail, καθώς και δεκαεννέα διαφορετικά πεδία για τηλεφωνικούς αριθμούς. Επίσης έχει τρία διαφορετικά πεδία διεύθυνσης, εργασίας, οικίας και άλλο. ΥΓ: Αυτά σε Outlook 2007 και 2010. Για τις παλιότερες εκδόσεις αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά, δεν θυμάμαι. Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος με αναλυτικα βηματα να κανει την ζωη μας πιο ευκολη? EDIT Δεν ξερω τελικα αν υπαρχει κατι...παντως ο πιο ευκολος τροπος για να γινει ειναι μεσω Gmail. Μολις το εκανα , οποιος χρειαστει βοηθεια με ρωταει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 5, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Στις εφαρμογες, μητρωο, πακετα δεδομενων, μηδενισμος μετρητων...ποιος ειναι ο κωδικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Εφόσον δεν έχει αλλαχτεί 12345. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Λαθος κωδικος λεει... Edit... Τον θυμηθηκα :) Edited December 12, 2010 by spi8as Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 σημερα ειδα επιτελους πως ειναι ενα νοκια ν97 διορθωμένο(με αλλαγη καμερας κτλ) και με περασμενο το τελευταιο update...(το 22 αν θυμαμαι καλα)..... πραγματικα μιλαμε για ΑΛΛΟ κινητο πλεον.....(το ειχε ενα φιλαρακι με το παλιο καπακι και μετα απο αιωνες καταφερε στην νοκια να του το αλλαξουν...)... το κινητο πεταει λεμε...πιανει δορυφορο σε δευτερόλεπτα και δεν χανει το στιγμα του ουτε για πλακα...επισης οι photos δεν βγαινουν πια θολες....με το φλας αλλα κανονικες.. τελος γενικα το κινητο με το τελευταιο update εχει μεγαλη βελτιωση...πολυ πιο γρηγορο γενικα για τα δεδομενα του πεταει...αργησαν αλλα τα καταφεραν στο τελος....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_agrinio Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΤΟ Ν97 Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓς??Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ??Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 22, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εβαλες κανενα theme η προγγραμα προσφατα? πηγαινε στο προφιλ που εχεις και ξεδιαλεξε και ξαναδιαλεξε την δονηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΤΟ Ν97 Κ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΟΝΗΣΗ!! ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ??ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓς??Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ??Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. ποσο καιρο εχεις την συσκευη? η εγγυηση ειναι διαρκειας 2 ετων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 @dimitris_agrinio πρίν το πας για επισκευή δοκίμασε να κάνεις hard format μπορεί να στρώσει!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasa07 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Kαλησπέρα! Παιδιά να ρωτήσω κάτι...όταν βγαίνω εκτός σπιτιού όπου δεν έχει ασύρματη σύνδεση μου βγάζει πολύ συχνά ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω για να μη μου σπάσει κι άλλο τα νεύρα;;;;;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Kαλησπέρα! Παιδιά να ρωτήσω κάτι...όταν βγαίνω εκτός σπιτιού όπου δεν έχει ασύρματη σύνδεση μου βγάζει πολύ συχνά ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω για να μη μου σπάσει κι άλλο τα νεύρα;;;;;:ninja: Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> WLAN -> Ρυθμίσεις -> Προβολή διαθέσιμων WLAN -> Ποτέ ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χαιρετώ την παρέα μας! Έχω αγοράσει πριν από ενα χρόνο το Ν97 το οποίο λόγω σοβαρού προβλήματος το έστειλα στην αντιπροσωπεία για επισκευή (εντός εγγύησης). Το τηλέφωνο τελικά ταξίδεψε εκτός συνόρων για αλλαγή της κεντρικής του πλακέτας. Με την αλλαγή της ήρθε σαφώς και νέο ΙΜΕΙ αλλά και το πρόβλημα της γλώσσας γραφής. Εχει την Αγγλική, Γερμανική, Ολανδική και Γαλλική αλλά Ελληνική γιόκ!! Η επαναφορά από το τελευταίο back-up δεν έκανε τίποτα και στο sait της Nokia με το γελοίο OVI επίσης δεν υπάρχει τίποτα.... Καμιά ιδέα πριν τους πάρω τηλέφωνο και φανώ ...ανόητος? Γιάννης. χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 θα πρεπει να περασεις το ελληνικο product code της συσκευης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Kαι θα το κανεις ετσι Αν και κανονικα θα επρεπε να ειχαν προνοησει να σου εχουν βαλει τα ελληνικα απο το service που εσταλει το κινητο. Δε παει να πηγε και στη Ζιμπαμπουε... δεν λεει κατι αυτο. Εγω στη θεση σου θα το εκανα με τον οδηγο που σου εδωσα. Αλλα το σωστο θα ηταν να το πηγαινες στη Νοκια και να απαιτουσες να περαστει η ελληνικη γλωσσα. Ο οδηγος παντως που σου εδωσα ειναι ευκολακι.. αν δεν θες να μπλεκεις παλι με Νοκια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του φόρουμ! Τελικά πήγα στο κατάστημα Nokia Care όπου το είχα δώσει αρχικά για την επισκευή. Φυσικά πρώτα τους τηλεφώνησα και μου είπαν ότι μπορεί να γίνει και μάλιστα στην περίπτωσή μου δωρεάν. Πήγα λοιπόν και αφού είδαν την συσκευή με ρώτησαν από πού το αγόρασα... Καλό, ε? Τους εξηγώ οτι το αγόρασα από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων (Ελληνική) και μου λένε πως το τηλέφωνο δεν είναι ελληνικό, και πως η αλυσίδα αυτή τα αγοράζει μαζικά από το εξωτερικό (δηλ Ε.Ε.) αλλά ζητάει από τον προμυθευτή ελληνική γλώσσα (!!!!!!!!!!). Άρα, για να γίνει η αλλαγή σε κωδικό ελληνικής αγοράς θα πρέπει να ζητήσουν την άδεια της Nokia και να πληρώσω 16 Ευρώ. Που από τηλεφώνου ήταν δωρεάν...:blink::blink: Λοιπόν? Είμαι εγώ ο μ.... ή αυτοί είναι οι έξυπνοι? Αυτά καλοί μου άνθρωποι. Γιάννης-sv2gww. Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_agrinio Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (edited) @dimitris_agrinio πρίν το πας για επισκευή δοκίμασε να κάνεις hard format μπορεί να στρώσει!! τελικα δεν χρειαστηκε..εγεινε απο μονο του,ετσι ξαφνικα!!!παντως πολυ μουφα το νοκια ν97!!!!πολλααααα προβληματα εβαλες κανενα theme η προγγραμα προσφατα? πηγαινε στο προφιλ που εχεις και ξεδιαλεξε και ξαναδιαλεξε την δονηση. οχι φιλε μου τιποτα δεν ειχα βαλει!!ειχα το θεμα που ξαναειχα!!!αλλα γενικωσ ηταν λαθος η αγορα που εκανα γι'αυτο το κινητο!!!!το ειχα δυο μηνες κ μου κολαει η μνημη κ δεν μου εμφανιζε τιποτα!!το παω στη νοκια κανουν περιπου δυο μηνες μου το φερνουν..ολα καλα μεχρι μετα απο ενα μηνα δεν μου ανοιγε..το ξαναπαω μου αλαξαν πλακετα!!!κ το πηρα παλι πισω μετα απο1,5 μηνα παλι..μετα κολαγε συνεχεια το ξαναπαω μου κανουν αναβαθμιση,κ μετα απο 2μερες το ξαναπαω κ το στελνουν παλι αθηνα,κ μου εδωσαν ενα χαρτι οτι κατι μου αλαξαν!!κ τωρα εγεινε αυτο με την δονηση!!παλι καλα που εχω αλλον εναν χρονο εγγυηση!!αν τελειωσει η εγγυηση θα κοιταξω να το σουταρω!!!! Edited December 28, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orestis17 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ! ! Έχω το Ν97 , έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις αλλά συνεχίζει και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα βάζω τη SIM και μαυρίζει η οθόνη και βγάζει μια μπλε κόκκινη γραμμή στη μέση σαν να είναι τα pixel. Προσπαθώ να το κάνω αναβάθμιση απο το Software Update αλλά δεν το βρίσκει το κινητό. Το έχω κάνει και Hard Format me Shift Backspace Tab αλλά πάλι συνεχίζει. Μήπως φταίνε οι εφαρμογές του OVI STORE που το φορτώνω; Επίσης στο GPS κράτησε μια βδομάδα και μετά δεν εβρισκε θέση έπρεπε να το βάλω για να βρει μέσω WIND INTERNET ενώ το είχα κάνει τις ρυθμίσεις για δωρεάν που μου είχαν πει εδώ (Απενεργοποίηση του Υποβοηθούμενο GPS κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts