gaster Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλημέρα! Σκέφτομαι ν' αγοράσω το Ν97. Αξίζει η αγορά του; Το ρωτάω μιας και έχω διαβάσει στο thread ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα με τη συσκευή. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Θα συμφωνήσω με τον freddara.Υπήχαν πολλά προβλήματα.Κι απο εμάς ακόμα εδω μέσα κάποιοι είχαμε στις συσκευές μας προβλήματα.Σίγουρα αν το αγοράσεις καινούργιο θα κάνει λογικά 500 € και ίσως πιο πάνω.Οπότε ξανα σκέψουτο για να αγοράσεις το νέο N8.Αφού πρώτα το δούμε και πάρουμε απόψεις και αποδίξεις οτι αξίζει.Εννοώ να μην έχει προβλήματα διότι συνήθως όταν κυκλοφορεί κάτι καινούργιο πιθανόν να έχει προβλήματα όπως και το Ν97.Και από την άλλη είναι κάτι καινούργιο και σε λογισμικό αλλά και προσφέρει ικανοποιητική φωτογραφία,βίντεο και άλλες νέες δυνατότητες από τα προηγούμενα Nokia κινητά όπως λένε και οι τύποι της Nokia Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Το βρήκα στον Γερμανό στη Θεσσαλονίκη 350€. Απ' ότι κατάλαβα καλύτερα το μίνι να πάρω ή να περιμένω το νέο Ν8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Πήρα χθες το Ν97 μου από το νοκια care Αιγάλεω, το είχαν στείλει βουλγαρία για τα γνωστά θέματα (φλας, gps, σήμα δικτύου) καθώς και το κουμπάκι κλειδώματος-ξεκλειδώματος, έκανε 17 μέρες συνολικά. το κινητό τα ΣΠΑΕΙ τώρα! σήμα καμπάνα, οι φωτό τέλειες, το gps κλείδωσε και με τρελλή ακρίβεια μέσα σε 7 δεύτερα την πρώτη κιόλας φορα που το άνοιξα, (Garmin, Ndrive). είχε γίνει ολοκληρωτικό φορματ. επιτέλους έχω το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι απο την πρώτη μέρα που το πήρα!:yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Θα συμφωνήσω με τον freddara.Υπήχαν πολλά προβλήματα.Κι απο εμάς ακόμα εδω μέσα κάποιοι είχαμε στις συσκευές μας προβλήματα.Σίγουρα αν το αγοράσεις καινούργιο θα κάνει λογικά 500 € και ίσως πιο πάνω.Οπότε ξανα σκέψουτο για να αγοράσεις το νέο N8.Αφού πρώτα το δούμε και πάρουμε απόψεις και αποδίξεις οτι αξίζει.Εννοώ να μην έχει προβλήματα διότι συνήθως όταν κυκλοφορεί κάτι καινούργιο πιθανόν να έχει προβλήματα όπως και το Ν97.Και από την άλλη είναι κάτι καινούργιο και σε λογισμικό αλλά και προσφέρει ικανοποιητική φωτογραφία,βίντεο και άλλες νέες δυνατότητες από τα προηγούμενα Nokia κινητά όπως λένε και οι τύποι της Nokia ο αδερφος μου οπως εγραψα και αλλου πηρε το ν97 με επιδότηση....τον προηγουμενο μηνα... και εχει και παλι τα γνωστα προβληματα...... gps θολες βραδυνές photos κτλ... σημερα τον επεισα να παει σε νοκια κλαμπ για να κανει τις γνωστες αλλαγες..... δεν νομιζω οτι θα το κανει ομως γιατι δεν θελει να μεινει χωρις κινητο τοσες μερες(δεν εχει δευτερη συσκευη.....)... που θελω να καταληξω....? υπαρχουν ακομη προβληματικά μοντελα εκει εξω και τα πουλανε κανονικοτατα.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) ο αδερφος μου οπως εγραψα και αλλου πηρε το ν97 με επιδότηση....τον προηγουμενο μηνα... και εχει και παλι τα γνωστα προβληματα...... gps θολες βραδυνές photos κτλ... σημερα τον επεισα να παει σε νοκια κλαμπ για να κανει τις γνωστες αλλαγες..... δεν νομιζω οτι θα το κανει ομως γιατι δεν θελει να μεινει χωρις κινητο τοσες μερες(δεν εχει δευτερη συσκευη.....)... που θελω να καταληξω....? υπαρχουν ακομη προβληματικά μοντελα εκει εξω και τα πουλανε κανονικοτατα.....:mad: Φίλε πές τον αδερφό σου να το δώσει στην Nokia τώρα που είναι και φρέσκο και να ζητήσει προσωρινά μια συσκευή από αυτούς.Εμένα μου είχαν δώσει όταν το έδωσα Πήρα χθες το Ν97 μου από το νοκια care Αιγάλεω, το είχαν στείλει βουλγαρία για τα γνωστά θέματα (φλας, gps, σήμα δικτύου) καθώς και το κουμπάκι κλειδώματος-ξεκλειδώματος, έκανε 17 μέρες συνολικά. το κινητό τα ΣΠΑΕΙ τώρα! σήμα καμπάνα, οι φωτό τέλειες, το gps κλείδωσε και με τρελλή ακρίβεια μέσα σε 7 δεύτερα την πρώτη κιόλας φορα που το άνοιξα, (Garmin, Ndrive). είχε γίνει ολοκληρωτικό φορματ. επιτέλους έχω το κινητό όπως θα έπρεπε να είναι απο την πρώτη μέρα που το πήρα!:yahoo::yahoo::yahoo: Σου είπαν ότι το έστειλαν στην Βουλγαρία;Πάλι καλά φίλε.Άντε να το χαρείς Edited July 29, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδια εχω εκνευριστει αφανταστα.επανεκινισεις,καθολου συμα κολλιματα.πφφφ εκανα φορματ ρεσετ τα παντα.ολα οκ μετα απο 3-4 μερες παλι τα ιδια.τι να κανω??αμα το παω 6ια σερβισ τι να τους πω??εχω εκνευριστει αφανταστα με τιν ολι καταστασι.πφφφφ(σορρυ 6ια τα ορθο6ραφικα,χαλασε το πλικτρολο6ιο και δεν εχω το 6αμμα και το ιττα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 παιδια εχω εκνευριστει αφανταστα.επανεκινισεις,καθολου συμα κολλιματα.πφφφ εκανα φορματ ρεσετ τα παντα.ολα οκ μετα απο 3-4 μερες παλι τα ιδια.τι να κανω??αμα το παω 6ια σερβισ τι να τους πω??εχω εκνευριστει αφανταστα με τιν ολι καταστασι.πφφφφ(σορρυ 6ια τα ορθο6ραφικα,χαλασε το πλικτρολο6ιο και δεν εχω το 6αμμα και το ιττα) Κάντου μια αναβάθμιση και εάν δε στρώσει πήγαινέ το σε ένα κατάστημα Nokia Care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ο αδερφος μου οπως εγραψα και αλλου πηρε το ν97 με επιδότηση....τον προηγουμενο μηνα... και εχει και παλι τα γνωστα προβληματα...... gps θολες βραδυνές photos κτλ... σημερα τον επεισα να παει σε νοκια κλαμπ για να κανει τις γνωστες αλλαγες..... δεν νομιζω οτι θα το κανει ομως γιατι δεν θελει να μεινει χωρις κινητο τοσες μερες(δεν εχει δευτερη συσκευη.....)... που θελω να καταληξω....? υπαρχουν ακομη προβληματικά μοντελα εκει εξω και τα πουλανε κανονικοτατα.....:mad: Εννοείται πως υπάρχουν. Δεν έγινε ποτέ ανάκληση. Απλά όταν αγοράζεις πρέπει να προσέχεις το IMEI, να είναι όσο το δυνατόν πιο πρόσφατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο πολύ καιρό προσπαθησα να δημιουργήσω στο τηλέφωνο ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας και δεν το καταφέρνω.Μου βγάζει μήνυμα πως η μνήμη είναι πλήρες κτλ και πως κάποιες εφαρμογές πρέπει να κλείσουν.Έπειτα απο έλεγχο με το task manager δεν υπάρχει εφαρμογή που να είναι ενεργή.... Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 παιδια το εστειλα το κινιτο και αναμενω.του ειπα οτι τρωει κατι τρα6ικα κολλιματα,επανεκκινισεις θολες φωτο6ραφιες τα παντα.του ειπα θελω να αλλαχτουν τα παντα,και μου ειπε οκ περιμενε τιλεφωνιμα μου απο τριτι τεταρτι.αντε να δουμε!(σορρυ 6ια τους αριθμους και τα ορθο6ραφικα αλλα επεσε νερο στο λαπ-τοπ και δεν εχω καποια 6ραμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλησπέρα. Ποιοτικά και όμορφα themes για το κινητό free φυσικά που θα βρώ βρε παιδιά; (Ελπίζω να μην μου πείτε να ψάξω απαντήσεις στο ερώτημά μου σε 233 σελίδες!!!!!) Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλησπέρα. Ποιοτικά και όμορφα themes για το κινητό free φυσικά που θα βρώ βρε παιδιά; (Ελπίζω να μην μου πείτε να ψάξω απαντήσεις στο ερώτημά μου σε 233 σελίδες!!!!!) Ρίχνεις μια ματιά στα sites που αναφέρονται στην ερώτηση από το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ -> Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Επίσης υπάρχει και αντίστοιχο θέμα, [ΕΠΙΣΗΜΟ] Θέματα Symbian OS v9.4 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Πόσο περίπου χρειάζεται η συσκευή στο άνοιγμα του Οvi maps για να ολοκληρώσει τον εντοπισμό θέσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πόσο περίπου χρειάζεται η συσκευή στο άνοιγμα του Οvi maps για να ολοκληρώσει τον εντοπισμό θέσης; Παιζει ρολο αν μιλαμε γι Hot start η cold start Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogi5308 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο firmware για το N97 που έχει ενσωματωμένους και τους χάρτες με τη δωρεάν πλοήγηση, και κατόπιν πέρασα τους χάρτες και τις φωνές που ήθελα. Το περίεργο είναι ότι στις νέες ενημερώσεις για το κινητό μου έχει τους χάρτες πάλι. Μέχρι ώρας δεν το εγκαθιστώ για να μην πιάσει χώρο από τη μνήμη, αφού η δωρεάν πλοήγηση λειτουργεί κανονικά. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Το βρήκα στον Γερμανό στη Θεσσαλονίκη 350€. Απ' ότι κατάλαβα καλύτερα το μίνι να πάρω ή να περιμένω το νέο Ν8. Καλημέρα. Εγώ το πήρα πρίν 5 μέρες 329 ευρώ στο Saturn. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα οταν μιλαω στο τηλ σχεδον συνεχεια παταω με το μαγουλο το πληκτρο αναμονης κλησης ειτε το mute κ μου εχουν σπασει τα νευρα! το παθαινει κανενας αλλος αυτο ή δεν εχω κανει καποια ρυθμιση σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Aυτο που λες φιλε μου δεν μπορει να γινει γιατι κατα την διαρκεια της κλησης η συσκευη εχει αισθητηρα που μολις το πλησιασεις το τηλεφωνο σου στο αυτι ,απενεργοποιει την οθονη, για να μην γινετε αυτο που λες το εκανε απο την αρχη η ξαφνικα? μηπως εγκατεστησες καποια εφαρμογη προσφατα και μετα αρχισε να το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 καλημερα οταν μιλαω στο τηλ σχεδον συνεχεια παταω με το μαγουλο το πληκτρο αναμονης κλησης ειτε το mute κ μου εχουν σπασει τα νευρα! το παθαινει κανενας αλλος αυτο ή δεν εχω κανει καποια ρυθμιση σωστα? πρεπει να εφαπτεται η συσκευη με το μαγουλο για να λειτουργησει ο αισθητηρας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarinho46 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλησπέρα!! Προχθές έλαβα το Ν97 μου από το πλαίσιο (το είχα στείλει με εγγύηση για αλλαγή οθόνης) και μου παρουσιάζονται τα εξής 2 προβληματάκια: 1) Ανοίγω τα images μου, και δεν μπορώ να τα δω. Μου εμφανίζει το σημαδάκι που παραπέμπει σε κατεστραμμένο αρχείο. Όταν πάω να τις διαγράψω με εμποδίζει αναφέροντας: "ΓΕΝΙΚΑ: ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ":wacko::O 2) Πάω να περάσω χάρτες μέσω PC (Ovi Maps), και μου βγάζει το εξής σφάλμα: " Δεν βρέθηκε το πεδίο: MLCustomList.MLCustomList.UpdateStatushandlerList" και με προτρέπει να το παρακάμψω και να συνεχίσω αλλά μετά απ' αυτό δεν μου εμφανίζεται κανένας διαθέσιμος χάρτης για κατέβασμα...":confused: Please guys αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει....:O:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλορίζικο.. 1. Δοκίμασε να τις διαγράψεις με ένα διαχ. αρχείων π.χ. x-plore 2. Καλύτερα ρώτησε στο επίσημο θέμα εδώ θα βγούμε εκτός θέματος :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Παιδιά καλημέρα θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω χθες μπήκα από το n97 στην ενημέρωση λογισμικού μέσο wifi από το σπίτι μου μου κάνει ενημέρωση αυτόματα και μου εμφανίζει στην λίστα τα προγράμματα που μπορώ να κατεβάσω δεν κατεβάζω τίποτα και το κλείνω αφήνω το κινητό και μετά από 1 ώρα ξανά πάω και χωρίς στο διάστημα αυτό να έχω χειριστη το κινητό συνδέομαι πάλι στο wifi και ανοίγω την ενημέρωση λογισμικού και από εκείνη την στιγμή δεν κάνει αυτόματα ανανέωση και ούτε και από κάπου έχει επιλογή να κάνει τι έγινε έτσι ξαφνικά χάλασε?ξέρει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω χθες μπήκα από το n97 στην ενημέρωση λογισμικού μέσο wifi από το σπίτι μου μου κάνει ενημέρωση αυτόματα και μου εμφανίζει στην λίστα τα προγράμματα που μπορώ να κατεβάσω δεν κατεβάζω τίποτα και το κλείνω αφήνω το κινητό και μετά από 1 ώρα ξανά πάω και χωρίς στο διάστημα αυτό να έχω χειριστη το κινητό συνδέομαι πάλι στο wifi και ανοίγω την ενημέρωση λογισμικού και από εκείνη την στιγμή δεν κάνει αυτόματα ανανέωση και ούτε και από κάπου έχει επιλογή να κάνει τι έγινε έτσι ξαφνικά χάλασε?ξέρει κανεις κατι? Δοκίμασες το *#0000# (επιλογές,αναζήτηση ενημερώσεων) ;; Edited August 12, 2010 by ppppetros Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καλησπέρα. Γνωρίζετε εαν η συσκευή μπορεί να δωθεί πίσω και ενώ την αγόρασα στις 3 Αυγούστου; Έχει τις ζελατίνες και τα πάντα του επάνω. Το αγόρασε η μητέρα μου βασικά αλλά δεν την βολεύει μιας και είναι κάπως "δύσκολη" συσκευή για έναν πιο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Ευχαριστώ. Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καλησπέρα. Γνωρίζετε εαν η συσκευή μπορεί να δωθεί πίσω και ενώ την αγόρασα στις 3 Αυγούστου; Έχει τις ζελατίνες και τα πάντα του επάνω. Το αγόρασε η μητέρα μου βασικά αλλά δεν την βολεύει μιας και είναι κάπως "δύσκολη" συσκευή για έναν πιο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Ευχαριστώ. Να την δωσεις πισω και να παρεις τα χρηματα σου? Επειδη συντομα ανακαλυψες πως δεν σε καλυπτει? Ναι... αν ειμασταν στις ΗΠΑ η σε κανενα αλλο σοβαρο κρατος θα γινοταν. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts