kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και θέλω να ρωτήσω το σύστημα πλοήγησης που έχει αν είναι δωρεάν ? και αν δεν είναι που μπορώ να βρω ? δώστε μου την διεύθυνση αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 παντως παιδια απενεργοποιωντας τα εφε το θεματων , θα δειτε αισθητη διαφορα στην ταχυτητα του κινητου μεχρι και το scrolling στο menu των εφαρμαγων θα ειναι καλυτερο, ωραια μεν τα εφε , αλλα δυστηχως τελειως δυσλειτουργικα,ελπιζω τα επισημα της νοκια να ειναι καλυτερα.(αν ποτε τα ενσωματωσει σε καμια αναβαθμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και θέλω να ρωτήσω το σύστημα πλοήγησης που έχει αν είναι δωρεάν ? και αν δεν είναι που μπορώ να βρω ? δώστε μου την διεύθυνση αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ η συσκευη περιλαμβανει δωρεαν πλοηγηση για 3 μηνες. μετα το περας του τριμηνου θα εχεις απλα το προγραμμα χωρις πλοηγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 που μπορώ να βρω μετα αν τελειοσει ? δώστε μου την διεύθυνση αν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 που μπορώ να βρω μετα αν τελειοσει ? δώστε μου την διεύθυνση αν είναι εύκολο απο το μενου της συσκευης αγοραζεις μεσω πιστωτικης καρτας την αδεια για να συνεχισεις να κανεις χρηση της πλοηγησης. ψαξε την συσκευη σου και θα το βρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefass Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλησπέρα, Μια ερώτηση, Οταν έχεις εισερχόμενη κλήση και έχεις το τηλέφωνο στην τσέπη, υπάρχει τρόπος να μην απαντάει απο μόνο του π.χ. λόγω επαφής με το παντελόνι ? Επίσης άκουσα οτι παίζει μόνο 3gp αρχεία βίντεο. Υπάρχει τρόπος να παίξει divx ? Με τους υπότιτλους τι γίνεται ?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Παιδιά πήρα το n97 από ενα φίλο αλλά μου φένεται πως το menu του έχι πάρα πόλλες ελλείψεις. Δεν μπορω να ωρώ αρκετά πράγματα όπως ρυθμήσεις για προφίλ , ρυθμησεισ για σύνδεση με wifi αλλά και όταν το συνδέω με το pc δεν εμφανίζει λειτουργία nokia pc suite. Μπορεί κανένας να με βοείθησει γιατί πάω να τρελαθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Παιδιά πήρα το n97 από ενα φίλο αλλά μου φένεται πως το menu του έχι πάρα πόλλες ελλείψεις. Δεν μπορω να ωρώ αρκετά πράγματα όπως ρυθμήσεις για προφίλ , ρυθμησεισ για σύνδεση με wifi αλλά και όταν το συνδέω με το pc δεν εμφανίζει λειτουργία nokia pc suite. Μπορεί κανένας να με βοείθησει γιατί πάω να τρελαθώ. :shock: Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου ? Εχεις εμπειρια απο series 60? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Παιδιά πήρα το n97 από ενα φίλο αλλά μου φένεται πως το menu του έχι πάρα πόλλες ελλείψεις. Δεν μπορω να ωρώ αρκετά πράγματα όπως ρυθμήσεις για προφίλ , ρυθμησεισ για σύνδεση με wifi αλλά και όταν το συνδέω με το pc δεν εμφανίζει λειτουργία nokia pc suite. Μπορεί κανένας να με βοείθησει γιατί πάω να τρελαθώ. Είναι τόσο απίστευτο αυτό που λες! Σε κάθε περίπτωση έλεγξε το βιβλίο οδηγιών: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N97-1_UG_el.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καλησπέρα, Μια ερώτηση, Οταν έχεις εισερχόμενη κλήση και έχεις το τηλέφωνο στην τσέπη, υπάρχει τρόπος να μην απαντάει απο μόνο του π.χ. λόγω επαφής με το παντελόνι ? Επίσης άκουσα οτι παίζει μόνο 3gp αρχεία βίντεο. Υπάρχει τρόπος να παίξει divx ? Με τους υπότιτλους τι γίνεται ?? Ευχαριστώ εαν εχεις κλειδωμενο το κινητο ειναι απιθανο να απαντηθει μεσα απο το παντελονι καθως απαιτειται συνδυασμος πληκτρων για να απαντησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 εαν εχεις κλειδωμενο το κινητο ειναι απιθανο να απαντηθει μεσα απο το παντελονι καθως απαιτειται συνδυασμος πληκτρων για να απαντησεις Συγκεκριμένα απαιτείται το σύρσιμο του δακτύλου προς την κατάλληλη κατεύθυνση που φαίνεται στην οθόνη και μόνο σε συγκεκριμένο σημείο της, όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Εκτος και αν εχεις ενεργοποιησει το "απαντηση με ολα τα πληκτρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefass Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 :shock: Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαιμου ? Εχεις εμπειρια απο series 60? Ναι είχα το 5800. Τα έχω παίξει δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Είναι τόσο απίστευτο αυτό που λες! Σε κάθε περίπτωση έλεγξε το βιβλίο οδηγιών: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N97-1_UG_el.pdf Π.Χ. η διαδρομή που λέει στο manual: Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Δίκτυο δεν υπάρχει στο κινητό μου :-o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 εχει καποια ρυθμισει για να μην φορτιζει οταν το συνδεω με τον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Ναι είχα το 5800. Τα έχω παίξει δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Π.Χ. η διαδρομή που λέει στο manual: Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Δίκτυο δεν υπάρχει στο κινητό μου :-o Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Δίκτυο Εκεί είναι οι ρυθμίσεις δικτύου. Υπάρχει περίπτωση οι Ρυθμίσεις να έχουν μεταφερθεί από τον φίλο σου σε άλλο φάκελο και να μην είναι μέσα στο αρχικό Μενού. Εάν εξακολουθείς να μην μπορείς να το βρεις κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με *#7370#. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα στη μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και θέλω να μάθω πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης να βάλω στο κινητό μου και πώς λέγετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλησπέρα έχω το n97 και θέλω να μάθω πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης να βάλω στο κινητό μου και πώς λέγετε? Καλωσήρθες! Τα προγράμματα πλοήγησης που υπάρχουν διαθέσιμα για τη συσκεύη είναι το Garmin, το NDrive και το Ovi Maps. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις reviews και για τα 3, ή ακόμα και να τα δοκιμάσεις ο ίδιος, ώστε να βγάλεις το συμπέρασμά σου! Για μένα το καλύτερο είναι το NDrive. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αυτό ειχα στο μιαλο μου πια εκδοσι είναι για το n97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Περισσότερα μπορείς να μάθεις στο θέμα του κάθε προγράμματος. Τα περιεχόμενα βρίσκονται εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Σε λίγο και Ν97 Mini 8GB: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187377 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Γεια σας παιδια... Λοιπόν, πραγματικά θέλω να πω πως το N97 είναι πολύ καλό τηλ... αλλά όλο και λατι γίνετε και διστάζω... Καλό είναι απλά, καποια προβληματα όπως η κακή λήψη του GPS (hardware ή software πρόβλημα?) σε βγάζουν εκτός. Να είμαι Λ. Κηφισίας και να με 'βλέπει' σε παράλληλη της Λ. Κηφισίας μου κάνει για τρέλλα... η πιξίδα πάει αλού για αλλού... v2.0 έχω (που μπάινει με το τελευταίο update - v12)... έχει κανέις ιδέα για το τι τρέχει? Εντάξει είπαμε να έχει "θεματάκια", αλλα αυτο νομίζω παραπάει... τι το βάζουν αν είναι να θες ν πας Πειραιά κια να καταντάς Καλαμάτα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Μα δεν απάντησε σε σένα.... Ηρεμία παιδιά και αν θέλετε σβήστε τα μηνύματά σας αυτά. Μονο κακό κάνουν και στους δυό σας. Να επανέλθετε αν θέλετε κάνοντας και δοκιμές-πειράματα (όπως και εμείς) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Καλωσήρθες! Τα προγράμματα πλοήγησης που υπάρχουν διαθέσιμα για τη συσκεύη είναι το Garmin, το NDrive και το Ovi Maps. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις reviews και για τα 3, ή ακόμα και να τα δοκιμάσεις ο ίδιος, ώστε να βγάλεις το συμπέρασμά σου! Για μένα το καλύτερο είναι το NDrive. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. ;) Ξεχασες να αναφερεις και το Sygic. ;) Δεν το λες και αυτο κακο. :) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekosal Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Από εχθές, δεν μπορούν να ανανεωθούν τα rss feeds. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts