Jump to content

rambias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rambias

  1. Τελικα μηλησα με καποιον Κ. Παπακωστα και καλα υπεθυνω. Μου λεει οτι το συγκεκριμενω ιμει δεν περασε ποτε απο service . Του στελνω το δελτιο της Arvato και ολα τα χαρτια που μου ειχε στειλει και απο τοτε ουτε απανταει ο Κυριος Ουτε Τιποτα. Μα ειναι σοβαρη αυτη η εταιρια? Ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω?
  2. στον τελευταιο απο την εξυπηρετηση πελατων που μηλησα το ονομα του ποιου υπαρχει στο συνημμενο ακριβως αυτο του ειπα. οτι σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ειχα βρει το δικιο μου και η εταιρια θα πληρωνε προστιμο. εδω ελλαδα φυσικα. αλλα το ξαναλεω οτι ακομα και ετσι για εταιρια που εχει βλεψη να γινει η Νο1 ειναι απαραδεκτο και ελπιζω το κοινο να την τημωρησει
  3. το εκανα και ακομα περιμενω. Και πλεω απορω πως υπαρχει κοσμος που αγοραζει huawei
  4. Στης 09/03/2016 αγοράζω το Huawei P8 Lite 4g dual sim σε χρωμα μαυρο. Το παραλαμβάνω δοκιμάζετε και η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο έως ελάχιστα. Επικοινωνώ με HUAWEI λεει φορτισέ το μερικές φορές και θα στρώσει. Το φορτίζουμε καμία δεκαρια μερες/κυκλους φορτισης αλλά όσο παει και χειρότερα. Το βγαζουμε από των φορτιστη στης 9 τρ πρωί με data/wi-fi κλειστά και φωτεινότητα κατω της μέσης αλλά μέχρι της 13:00 10% και σε λιγοτερο από μια ώρα κλε’ινει. Ξανα τηλ σε HUAWEI και μας λεει ARVATO. Λέμε όχι εκεί γιατί όσες φορές χρειάστικε να στείλουμεκειν κάτι ήρθε ή ανεπισκέυαστω ή στα καά του τα ΄χαλια. Με τα πολλά πάει στη ARVATO και 08/04/2016 επιστρέφεται σε εμας. Το δελτίο επισκευής λέει : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Αποτέλεσμα? Τα ιδια και χειρτοτερα. Η μπαταρια κρατουσε 3 ώρες και το τηλ αν το κουναγες ακουγες σαν να έχουν ξεχάση καποια βίδα μέσα η κατι τέοιο και το ακουστικο ακουγωταν λίγο σαν να έξηνε. Τηλ πάλι στην HUAWEI και τους λέω το και το. Α στείλτω πάλι στην ARVATO μου λένε. Λέω καινουργιο τηλ που ποτέ δεν δούλεψε θα πηγενωέρχεται στο service? Καλα μου λένε θα σου απαντήσουμε σύντομα. Από τότε έχω μηλήσει 2,5 μήνες καμιά 20αρία φορεές με HUAWEI αλλα κανείς δεν απαντάει παρα μόνο θα το δουμε και θα σας πάρουμε και ποτε δεν παιρνει κανενας. Μιλάω στο facebook με τη επίσημη σελίδα της HUAWEI μου λένε οκ θα το δουμε εμείς . Μου ζητάνε το ιμει και μου λενε συντομα θα εχω νέα. Σε συνημμένο αποστέλο όλη την συνομιλία μου με την σελίδα στο facebook. Τοσους μηνες και η 3 εταιρια στον κόσμο που θελειν να γινει πρώτη δεν μπορει να έχει έναν υπάληλο αν απαντησει σε μία βλαβη υπαύθηνα και ειμαστε με ένα χαλασμένω τηλ εδώ και 4 μηνες.
  5. ποσα turbo-x εχεις δοκιμασει?? ποσα τηλεφωνα εχεις δοκιμασει γενικα??? ελα απο το μαγαζι μου να δοκιμασεισ εχω 100 διαφορετικα μοντελα απο κινεζικα εως οτι θελεις.....
  6. Αλλοι προπτεινουν κατι coolpad (ποιοτητα κατασκευη μηδεν , εγγυηση αν σου χαλασει????????) ...κτλπ...ασε τα εξ ανατολης και παρε το κινητακη με 2 χρονια εγγυηση σε αυτην την τιμη και πληρως ελληνικο μενου και μην ακους ακεναν...πας το βλεπεισ live..(μεγάλη διαφορα)...σου αρεσει....το παιρνεις...
  7. κοιτα το huawei u 8350 bulder. μικρο σε δυνατοτητες αλλα καλο. εγω αυτο εχω ακομα και τα παω μια χαρα!
  8. λοιπον για να τελειώνη αυτό το αστείο περί εληωης google play. aptoide. ψαχνει σε ολα τα market. βρικσει όλες της εφαρμογές. μα όλες. ακόμα και στα κινητά που έχουν google play θεωρό το aptoide ανώτερο. try it...
  9. ξεκιναω με το δευτερο και σου λεω πωσ αν μουθ εχει σπασει η οθονη παω στην μαγουλα παιρνω μια απο το πλαισιο εκει με αναμονη 20 λεπτα στα 25 ευρω και την βαζω μονοσ μου. οσο για την τιμη αν παρακολουθουσες καλα θα εβλεπες οτι πολλα καταστηματα πλαισιο το ειχαν σε προσφορα 140 ευρω. αν λεωω τοσο το πηρα εγω και σου στελνω την αποδηξηγ οπωσ επησης τωσο θα το βαλει παλη στο τελος του μηνα απο οτι εμαθα. απλα!
  10. έχω το συγκεκριμένο κινήτο (turbo-x g420) και μπορώ να πω ότι είναι άψωγο! οκ το dhl είναι ποιο φθηνό. περίπου 150 δολάρια συν τα ταχυδρομικά αλλα απο εγγύηση? πρέπει να το στείλεις πίσω και ........ παίρνεις το turbo-x και έχεις κανονική εγγύηση και μηδεν χρόνο αναμονής. άρα αξίζει τα μερικά ευρώ παρπάνω.
  11. htc w8x με διαφορα. διπλα διπλα με ολα τα γνωστα smartphone κάνει την διαφόρα. Και 2 το huawei w1.
  12. Μακράν το καλήτερο qwerty : http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=3108&directoryId=6001&treeId=3745&tab=0 ελπίζω η huawei να κυκλοφωρήσει και τον αντικαταστάτη του.
  13. αυτα τα δοκιμασα. αυτα ειναι για soft reset. αν ανοιγη δηλαδη το τηλ. εμεισ εχουμε ξεχασει τον κωδικο και δεν μπορουμε να το ανοιξουμε. αρα θελει hard reset μερ συνδιασμο πληκτρων η κατι αλλο.
  14. καλησπερα. ξερει κανεισ πωσ μπορω να κανω hard reset το τηλεφωνο? εχω βαλει κωδικο στο τηλ και τον εχω ξεχασει.
  15. μπορει καποις να κανει backup την rom απο ένα Ελληνικό 991d και να την ανεβάσει να την περάσουμε εμείς που πήραμε αγγλικό?
  16. Ναι είχα το 5800. Τα έχω παίξει δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.... Π.Χ. η διαδρομή που λέει στο manual: Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Δίκτυο δεν υπάρχει στο κινητό μου :-o
  17. Παιδιά πήρα το n97 από ενα φίλο αλλά μου φένεται πως το menu του έχι πάρα πόλλες ελλείψεις. Δεν μπορω να ωρώ αρκετά πράγματα όπως ρυθμήσεις για προφίλ , ρυθμησεισ για σύνδεση με wifi αλλά και όταν το συνδέω με το pc δεν εμφανίζει λειτουργία nokia pc suite. Μπορεί κανένας να με βοείθησει γιατί πάω να τρελαθώ.
  18. Tην πέρασα και αυτή και μάλιστα δύο φορές αλλά τίποτα. Βρήκα όμως ένα πρόγραμμα το LEng που κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά. Κάνει greek τα wm6-wm6.1! Και λειτουργησε άψογα.
  19. Έχω δοκιμάσει ότι rom έχω βρει στο internet. μα καμία δεν έιναι ελληνική? Εδω σε αυτό το topic ουκ ολίγα link υππάρχουν με ελληνικές όπως λένε ρομ. Εμενα ότι και να περάσω αγγλικά τα βλέπω.
  20. εχω δοκιμασει όλες της rom αλλά δεν μου ωγαίνει ελληνική καμία. γιατί? κάπου έδώ έιδα κάτι αρχεία που έλεγαν ότι όταν τα βάλεις στο καταλογι windows τις συσκευης την κάνουν ελληνική. αλλά δεν μπορώ να τα αντιγράψω. ξέρει κανένας κανά κόλπο?
  21. πωσ μπορω να κάνω το χ600 απο αγγλικο σε Ελλνικο? Με περασμα ρομ απλα παραμένει αγγλικο.
  22. εχω το w810 και περασα διαφορα firmware αλλα πάντα όταν ανοιγω το τηλ μοθ λεει σφαλμα διαμορφωσης. ξερει κανεισ τι ειναι αυτο?
  23. Ξέρει κανείς με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κάνω update το firmware και από που μπορώ να τα κατεβάσω(firmware και software)?
  24. Ξέρει κανείς πως βλέπουμε τι version firmware έχουμε και ποια είναι η τελευτέα? Επίσης που μπορείς να κάνεις download την τελευτέα έκδοση firmware?
×
×
  • Create New...