fakewolf Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) παιδια πως μπορω να αφαιρεσω το jail απο την σησκευη? μονο με restore απο το itunes? η καπως να απενεργοποιουμε το cydia για να μην τρωει μπαταρια. Edited May 5, 2010 by fakewolf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 (edited) παιδια πως μπορω να αφαιρεσω το jail απο την σησκευη? μονο με restore απο το itunes? η καπως να απενεργοποιουμε το cydia για να μην τρωει μπαταρια. Καταρχήν να κάνω μία γκριμάτσα με αυτό που είπες (να μην σου τρώει την μπαταρία)εντελώς φιλικά και στο πνεύμα του χαβαλέ......:wacko: Δεν μπορείς να τον βγάλεις πάρα μόνο με restore φίλε μου για καθαρή συσκευή και για να μην σου τρώει μπαταρία.. Και απλά το κάνεις remove (Που γίνετε μέσω terminal) αλλά δεν θα αλλάξει κάτι. Έξαλλου δεν σου τρώει το cydia του πόρους και γενικά την καλή λειτουργία του τηλεφώνου, αλλά ότι έχει κάνει με εφαρμογές αλλά και με το ίδιο το JB. Τo jb δεν είναι μόνο το cydia για να ξέρεις, είναι όλη η φιλοσοφία του JB και πως το διαχειρίζεται το τηλέφωνο σου. Edited May 11, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δηλαδή εμείς που έχουμε 3.1.2 και έχουμε κάνει j/b με το blackRa1n τώρα μπορούμε να αναβαθμίσουμε σε 3.1.3 και να κάνουμε ξανά j/b με το spirit app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δηλαδή εμείς που έχουμε 3.1.2 και έχουμε κάνει j/b με το blackRa1n τώρα μπορούμε να αναβαθμίσουμε σε 3.1.3 και να κάνουμε ξανά j/b με το spirit app? Restore και όπως τα λες..:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Περσι το καλοκαιρι μου εφερε απο αμερικη ο ξαδελφος μου το 3GS.Μεχρι και εχθες ειχα την εκδοση 3.1.2 μεχρι που πηγα να το κανω σε 3.1.3 και κλειδωσε τι κανω καποιος να με βοηθησει?. φιλε μου λυπαμαι πολυ για τη στραβη που επαθες. Στον οδηγο του carpenoctum ηταν σαφες οτι οσοι εχουν iphone που δεν εχει αγοραστει απο ελλαδα να μην αναβαθμισουν σε 3.1.3 γιατι θα κλειδωσει. Edited May 6, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Περσι το καλοκαιρι μου εφερε απο αμερικη ο ξαδελφος μου το 3GS.Μεχρι και εχθες ειχα την εκδοση 3.1.2 μεχρι που πηγα να το κανω σε 3.1.3 και κλειδωσε τι κανω καποιος να με βοηθησει?. Τέλος, το έχεις σαν iPod touch και μόνο..:O Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskara Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5886&laid=12 Mε αυτο θα τα καταφερω να το ξεκλειδωσω (Σας ρωταω διοτι δεν το εχω στα χερια μου το κινητο για να το δοκιμασω , το εδωσα σε καποιον ποιο εμπειρο μπας και τα καταφερει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Δε νομιζω. Το συγκεκριμενο αφορα συγκεκριμενο firmware κ baseband.δοκιμασε αν μπορεις να κανεις downgrade σε 3.1.2 αν φυσικα ειχες κρατησει μεσω cydia το ecid της συσκευης σου οταν ηταν σε 3.1.2 κ τοτε δοκιμασε το εργαλειο που αναφερεις. Edited May 6, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannisgem Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Χαιρετώ δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα ακόμα για να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Χαιρετώ δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα ακόμα για να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνο Δυστυχώς όχι ακόμα, και σε μένα έχει πέσει στα χέρια μου ένα, αλλά έχει την 3.1.3 και απλά του έκανα JB, και περιμένω το unlock για να το δώσω στον αδερφό μου.. Προς το παρών θα το έχει να το χαίρετε σαν iPod JB, και με ότι συνεπάγεται με αυτό... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Γεια σας και από εμένα ! Επειδή ένα φιλαράκι αγόρασε καινούργιο 3GS και πριν από κάνα μήνα που πήγαμε να το κάνουμε jb δεν γινόταν τίποτα στην 3.1.3 έχουμε κάνα νέο επειδή έμεινα λίγο εκτός θέματος εδώ και καιρό ?εγώ το δικό μου το έχω σταθερά 3.1.2 μέχρι να βγει η 4... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος. Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ακολούθησε το link και θα βρεις όλες τις απαντήσεις :) http://spiritjb.com/ Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ακολούθησε το link και θα βρεις όλες τις απαντήσεις :) http://spiritjb.com/ τι έχουμε εδώ ?καινούργιος ? θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Γεια σας και από εμένα ! Επειδή ένα φιλαράκι αγόρασε καινούργιο 3GS και πριν από κάνα μήνα που πήγαμε να το κάνουμε jb δεν γινόταν τίποτα στην 3.1.3 έχουμε κάνα νέο επειδή έμεινα λίγο εκτός θέματος εδώ και καιρό ?εγώ το δικό μου το έχω σταθερά 3.1.2 μέχρι να βγει η 4... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος. Επίσης εάν αναζητεις ένα σχετικό οδηγό για το πως θα πραγματοποιησεις jailbreak μπορείς να συμβουλευτεις το section με τους iPhone guides. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 13, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Ρε παιδιά σαν καινούριος κι εγώ στο iphone έχω μια ερώτηση.Αν το κάνω Jailbreak μετά μπορώ να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Ρε παιδιά σαν καινούριος κι εγώ στο iphone έχω μια ερώτηση.Αν το κάνω Jailbreak μετά μπορώ να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? ναι το κανεις restore απο το itunes..για να μπορεις να πατησεις το restore κρατας το shift και πατας restore Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Σας χαιρετω και γω.... Μολις σημερα και εγω εγινα καινουριος κατοχος και χρηστης ενος iphone 3GS Δεν εχω ιδιεα με της λειτουργειες του τηλεφωνου θα κατσω σιγουρα σιγα σιγα να της δω.. Απλα θα ηθελα σαν μια πρωτη βοηθεια επειδη εχω συνδεση με internet στο τηλεφωνο να μου πειτε πιο προγραμμα να κατεβασω για να βλεπω τι χρηση που κανω με τα Kbps και εαν υπαρχη καποιο προγραμμα που να μποκαρη το internet(σε περιπτωση που δεν θελω....οπως π.χ το NoData στα windows mobile) Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ναι το κανεις restore απο το itunes..για να μπορεις να πατησεις το restore κρατας το shift και πατας restore Οχι απαραιτητα!Θα πατησει shift&restore αν εχει αποθηκευμενο το αναλογο αρχειο(ipsw)!Αλλιως μονο το restore,για κατεβει(αυτοματα)και να εγκτασταθει;):) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Παιδια εαν μπορει να μου πει κανεις σε προηγουμενη ερωτηση μου..... Εχω συνδεση με ιντερνετ και θελω να μην εχω το τηλεφωνο μονημα συνδεμενο στο ιντερνετ γιατι εχω 350ΜΒ ...πως μπορω να ξεκιναω και να διακοπτω την συνδεση?....οπως π.χ το NoData στα windows mobile....Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Παιδια εαν μπορει να μου πει κανεις σε προηγουμενη ερωτηση μου..... Εχω συνδεση με ιντερνετ και θελω να μην εχω το τηλεφωνο μονημα συνδεμενο στο ιντερνετ γιατι εχω 350ΜΒ ...πως μπορω να ξεκιναω και να διακοπτω την συνδεση?....οπως π.χ το NoData στα windows mobile....Ευχαριστω :) Καλησπέρα φίλε μου. Εάν το κινητό σου δεν είναι jailbreaked, για να είσαι σίγουρος πως δεν καταναλώνει data θα πρέπει να σβηνεις κάθε φορά το username και το password από τις apn ρυθμίσεις που θα βρεις στα settings του τηλεφώνου. Σε περίπτωση τώρα που το κινητό σου είναι «σπασμένο» υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος να απενεργοποιεις τα data μέσα από τα toggles του sbsettings. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 (edited) Ειναι σπασμενο...οταν το πηρα μου το σπασανε....εχει Cydia...μπορεις να μου πεις τον τροπο? Ειμαι πολυ καινουριος ομως στο iphone και δεν εχω ιδεα ακομα Edited May 29, 2010 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 (edited) Παιδια εαν μπορει να μου πει κανεις σε προηγουμενη ερωτηση μου..... Εχω συνδεση με ιντερνετ και θελω να μην εχω το τηλεφωνο μονημα συνδεμενο στο ιντερνετ γιατι εχω 350ΜΒ ...πως μπορω να ξεκιναω και να διακοπτω την συνδεση?....οπως π.χ το NoData στα windows mobile....Ευχαριστω :) Επιπλέον της απάντησης του Αρτέμη, αν έχεις cosmote η οποία δεν επιτρέπει την πρόσβαση μέσα από τις επιλογές των ρυθμίσεων στα πεδία που σου ανέφερε ο Αρτέμης, ή αν δεν θέλεις να ταλαιπωρείσαι με την διαγραφή και επαναφορά των ρυθμίσεων όταν θέλεις να έχεις πρόσβαση στο internet, υπάρχουν οδηγίες εδώ για το πως μπορείς να ρυθμίσεις 2 profiles με ή χωρίς internet (APN settings) και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις jailbreak. Τώρα είδα την επιπλέον πληροφορία που έδωσες, αν είσαι σχετικά άπειρος στο θέμα ίσως το άρθρο που σου έδωσα να σε δυσκολέψει, ενώ έχεις ήδη και jailbreak τότε τα πράγματα είναι σχετικά πιο απλά. Μαζί με το cydia εγκαθίσταται συνήθως και μια εφαρμογή που λέγεται SBSetiings. Αυτή η εφαρμογή σου επιτρέπει να κάνεις επιπλέον ρυθμίσεις στη συσκευή μία από τις οποίες είναι να κλείνεις και να ανοίγεις με ένα "διακόπτη" τη σύνδεση με το internet. Ο διακόπτης αυτός είναι EDGE on/off (EDGE γιατί στα πρώτα iPhone στις ΗΠΑ το δίκτυο δεδομένων της ΑΤ&Τ ήταν τεχνολογίας EDGE). Στη θέση ON ισχύουν οι ρυθμίσεις του παρόχου σου για πρόσβαση στο internet στη θέση OFF ακυρώνονται και το τηλέφωνο δεν "βλέπει" το internet άρα δεν μπορεί να σε χρεώσει με δεδομένα. Αντίστοιχα υπάρχει ο διακόπτης 3G on/off ο οποίος ενεργοποιεί ή αδρανοποιεί το δίκτυο δεδομένων στην περίπτωση δικτύου 3G. Επειδή έχω σταματήσει να κάνω jailbreak πάνω από ένα χρόνο ελπίζω να μην έχουν αλλάξει αυτά που σου γράφω, θα παρακαλούσα και κάποιο συνάδελφο με πιο πρόσφατες γνώσεις να με διορθώσει αν κάτι έχει αλλάξει ή πρέπει να προστεθεί! Edited May 29, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Επιπλέον της απάντησης του Αρτέμη, αν έχεις cosmote η οποία δεν επιτρέπει την πρόσβαση μέσα από τις επιλογές των ρυθμίσεων στα πεδία που σου ανέφερε ο Αρτέμης, ή αν δεν θέλεις να ταλαιπωρείσαι με την διαγραφή και επαναφορά των ρυθμίσεων όταν θέλεις να έχεις πρόσβαση στο internet, υπάρχουν οδηγίες εδώ για το πως μπορείς να ρυθμίσεις 2 profiles με ή χωρίς internet (APN settings) και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις jailbreak. Ναι Cosmote εχω......θα διαβασω της ρυθμησης.....ευχαριστω πολυ...εαν γινεται πεστε μου αι τον τροπο με ailbreak....Σας ευχαριστω πολυ παιδα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Ναι Cosmote εχω......θα διαβασω της ρυθμησης.....ευχαριστω πολυ...εαν γινεται πεστε μου αι τον τροπο με ailbreak....Σας ευχαριστω πολυ παιδα... :rolleyes: Δες παραπάνω την επικαιροποίηση που έκανα αφού διάβασα το επόμενο μήνυμα σου :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Δες παραπάνω την επικαιροποίηση που έκανα αφού διάβασα το επόμενο μήνυμα σου :) Ευχαριστω πολυ φιλε μου....παω να προσπαθισω να το κανω.....Ευχαριστω πολυ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts