Bayern7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Δεν μπορείς. Αν είναι κλειδωμένο, θέλει τη γνωστή διαδικασία unlock/activate! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 παιδια καλησπερα αλλα εχω μια ερωτηση.. μου στειλανε ενα αμερικανικο αιφον 3γ απο αμερικη και το περασα σε ντι εφ γιου μοουντ και ξεκινησα να κανω ριστοουρ σε 3.0.1 το αρχειο ομως αυτο που κατεβασαν τα αιτιουνς δεν το δεχεται το ρεντσνοου 0.8. μπορει να μου πει καποιος γιατι? εχετε καποια ιδεα μαγκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Δεν μπορείς. Αν είναι κλειδωμένο, θέλει τη γνωστή διαδικασία unlock/activate! ναι ενταξει το ξερω...ρωταω αν γινεται unlock/activate με την καρτα που εχω ηδη στο 3g μου με συμβολαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Για να κάνεις jailbreak στην 3.0.1 πρέπει στο redsn0w να βάλεις την 3.0! [ναι, όπως το διάβασες] Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εχω 3Gs jb και θελω να περασω μια εφαρμογη πως γινεται? την εχω κατεβασει στο pc μου και δεν ξερω το τροπο, προσπαθησα μεσω itunes αλλα μου λεει οτι ετρεξε ενα σφλαμα αγνωστο και δεν γινεται. Καμια ιδεα? Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 ακολουθω τις οδηγιες του φιλου απο πανω και δυστυχως κατεβασα απο το λινκ που δινεται στην προηγουμενη σελιδα το 3.0 αλλα ειναι ζιπ και οταν ξεζιπαρω μου βγαζει 7 αρχεια και αλλα τοσα. δεν βλεπω καποιο ipsw αρχειο. ειναι κατι που κανω λαθος? επισης το μετονομασα αντι για .ζιπ σε .ipsw και τοτε αλλαξε στη γνωριμη μορφη που ηξερα αλλα και παλι περναω το αιφον σε dfu mode και παλι μου λεει οτι the version is not compatible. σας εχει τυχει επισης να κλεινει το ρεντ σνοου πανω στη διαδιακασια λεει οτι το προγραμμα πρεπει να κλεισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Εχω 3Gs jb και θελω να περασω μια εφαρμογη πως γινεται? την εχω κατεβασει στο pc μου και δεν ξερω το τροπο, προσπαθησα μεσω itunes αλλα μου λεει οτι ετρεξε ενα σφλαμα αγνωστο και δεν γινεται. Καμια ιδεα? Θα μπεις στο cydia, θα περάσεις το repo του hackulo (http://cydia.hackulo.us/) και θα το κάνεις add. Ύστερα θα βρεις το appsync 3.0 από το repo του hackulo και θα το κάνεις install. Αφού κάνεις την διαδικασία, θα περάσεις μια free εφαρμογή (π.χ. facebook) πρώτα μέσω itunes και από εκεί και πέρα περνάς όποια εφαρμογή θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Θα μπεις στο cydia, θα περάσεις το repo του hackulo (http://cydia.hackulo.us/) και θα το κάνεις add. Ύστερα θα βρεις το appsync 3.0 από το repo του hackulo και θα το κάνεις install. Αφού κάνεις την διαδικασία, θα περάσεις μια free εφαρμογή (π.χ. facebook) πρώτα μέσω itunes και από εκεί και πέρα περνάς όποια εφαρμογή θες. ευχαριστω δουλεψε μια χαρα Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Και δεν γίνεται δια τον λόγο ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη από μόνη της, το software δηλαδή και η SIM η ελληνική δεν έχει καμία σχέση. Σωστα; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 κατεβασε το με firefox και θα στο κατεβασει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 O firefox τι σχέση έχει? Anyway. Μήπως (λέω μήπως δεν ξέρω) κατέβασες το RedSnow και όχι την έκδοση 3.0 δηλαδή το .ipsw? Το RedSnow είναι για Jailbreak. Η έκδοση 3.0.1 είναι εδώ Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 ο firefox έχει σχέση. Για παράδειγμα, ο Safari όταν έχει το autozip feature και όταν κατεβάζεις ένα αρχείο .ipsw το κατεβάζει σαν zip. Είτε απενεργοποιείς το χαρακτηριστικό αυτό είτε δοκιμάζεις με firefox είτε μετονομάζεις το zip σε ipsw Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Χμμ.. Δεν το ήξερα αυτό! Thnks for the tip. Αλλα όπως είπα και πιο πάνω μπορεί να κατέβασε το RedSnow και όχι το .ipsw Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Ψηνομαι να τσιμπησω το 3gs απο ebay και ηθελα να ρωτησω αν θα μπορεσω να το κανω officially activate με itunes με την καρτα που εχω απο το 3g αγορασμενο επισημα με συμβολαιο...τι λετε??γινεται??γιατι θελω να ζητησω απο τον seller μου το στειλει κλειδωμενο και με τη ζελατινα του... Δεν γίνεται. Η συσκευή είναι locked σε carrier. Μόνο με ultrasn0w κλπ. θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_iskariotis Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 θελω να κανω μια ερωτηση γιατι μολις πηρα το iphone προσπαθησα να το κανω j/b και αφου εκανα restore (windows) κανω εκτελεση το redsn0w και παταω browse μετα δεν μπορω να βρω το αρχειο ipsw κατατοπιστε με λιγο που ειναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 θελω να κανω μια ερωτηση γιατι μολις πηρα το iphone προσπαθησα να το κανω j/b και αφου εκανα restore (windows) κανω εκτελεση το redsn0w και παταω browse μετα δεν μπορω να βρω το αρχειο ipsw κατατοπιστε με λιγο που ειναι...? Το κατεβασες πρωτα ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_iskariotis Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ποιο να κατεβάσω? το redsn0w ? ναι το κατεβασα αυτο που ψαχνω ειναι το ipsw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 ποιο να κατεβάσω? το redsn0w ? ναι το κατεβασα αυτο που ψαχνω ειναι το ipsw.. Μα για το ipsw μιλαω , πως θα το βρεις στο pc σου εαν δεν το εχεις κατεβασει? Κατεβασε το αναλογο αρχειο ,απο εδω τοτε.. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750 Διαβασε τα tutorials εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=97 ............................................. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_iskariotis Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 βασικα αυτο που κατεβασα δεν εχει μεσα το αρχειο ipsw εννοω αυτο που μου εδωσες στο λινκ και απο τα tutorial που μου εδωσες δεν μπορω να βρω τον φακελο iphone software updates οκ τελικα το βρηκα αλλα οταν κανω browse με το redsn0w και παταω ανοιγμα σε αυτο μου λεει : Unable to recognize specified IPSW τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 οκ τελικα το βρηκα αλλα οταν κανω browse με το redsn0w και παταω ανοιγμα σε αυτο μου λεει : Unable to recognize specified IPSW τι να κανω? Θα πρέπει να κατεβάσεις την έκδοση 3.0 και όχι την 3.0.1 για να δώσεις στο redsnow. Μην έχεις πρόβλημα, με αυτήν την διαδικασία το κινητό σου θα είναι jailbreaked στην 3.0.1. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_iskariotis Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 αυτην κατεβασα την:iPhone1,2_3.0_7A341_Custom_Restore αλλα μου βγαζει αυτο που εγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 αυτην κατεβασα την:iPhone1,2_3.0_7A341_Custom_Restore αλλα μου βγαζει αυτο που εγραψα... όχι φίλε μου η συγκεκριμένη είναι custom που σημαίνει ότι δεν μπορείς να την βάλεις σαν είσοδο στο redsnow. Ενδεχομένως να είναι το αποτέλεσμα της χρήσης του redsnow. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κατεβάσεις την official .ipsw από εδώ : http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6578.20090617.VfgtU/iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzilas Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλησπέρα, Καταρχήν ειμαι καινούργιος στον χώρο των iphone οπότε ίσως πω και καμιά βλακεία. Έχω το 3GS και ήθελα να το κάνω j/b μέσω μεθόδου purplera1n (windows). Μετά από 3-4 ανεπιτυχές προσπάθειες αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον reddevils.gr. Κατέβασα τη 3.0 έκδοση. Θα ηθέλα να ρωτήσω αν περιμένουμε σύντομα να μπορείς να κάνει j/b σε έκδοση 3.0.1, γιατί αν είναι λίγες μέρες να περιμένω. (Συγνώμη αν είναι off-topic αλλά ειμαι νέος και ακόμα ψάχνομαι στον όγκο πληροφοριών) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Καλησπέρα, Καταρχήν ειμαι καινούργιος στον χώρο των iphone οπότε ίσως πω και καμιά βλακεία. Έχω το 3GS και ήθελα να το κάνω j/b μέσω μεθόδου purplera1n (windows). Μετά από 3-4 ανεπιτυχές προσπάθειες αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον reddevils.gr. Κατέβασα τη 3.0 έκδοση. Θα ηθέλα να ρωτήσω αν περιμένουμε σύντομα να μπορείς να κάνει j/b σε έκδοση 3.0.1, γιατί αν είναι λίγες μέρες να περιμένω. (Συγνώμη αν είναι off-topic αλλά ειμαι νέος και ακόμα ψάχνομαι στον όγκο πληροφοριών) Ευχαριστώ Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι για να κάνεις jb στην 3.0.1 χρησιμοποιείς το redsnow. Όδηγίες θα βρεις στο παρόν θέμα στο πρώτο ποστ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Ανανεώθηκε το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα με το συγκεκριμένο μήνυμα Προσοχή Για την έκδοση firmware 3.0.1 δεν λειτουργεί η μέθοδος PurpleRa1n και θα πρέπει το jailbreak να πραγματοποιηθεί μέσω του εργαλείου redsnow και μόνο. Στο σημείο που ζητείται το αρχείο .ipsw αρκεί να δοθεί το αρχείο για την 3.0 έκδοση. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts