Jump to content

k_iskariotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by k_iskariotis

  1. Καλησπέρα, Έχω το cat s50 και ψαχνω για μια θήκη τύπου folio που να είναι universal μιας και δεν βγαίνει απο όσο γνωρίζω για το συγκεκριμένο κινητό κάποια. Όσο έψαξα στο νετ βρήκα κάποιες που είναι με βεντούζες αλλά δεν ξέρω κατα πόσο το συγκεκριμένο υλικό που έχει στην πίσω όψη το κιν. θα κολλαει στις βεντούζες. Επίσης βρήκα κάποιες με αυτοκόλλητο 3Μ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να μου χαλάσει την πίσω όψη του κιν. http://www.tuffphones.co.uk/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/a/cat-s50.jpg Ευχαριστώ.
  2. θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διαγράφει αυτόματα τις διπλοενγεγραμμενες επαφές.
  3. καλησπέρα επειδή το κινητό το είδα ελάχιστα απο κοντά και είναι μία απο τις επιλογές μου θα ήθελα να μάθω αν αξίζει να το αγοράσω. είναι αρκετά φθηνό και σκέφτομαι μήπως κάτι δεν πάει καλά. επειδή δεν ξέρω και πολλά από κινητά θέλω να με διαφωτίσετε λίγο. αυτό που θέλω ειναι να έχει qwerty και να είναι σχετικά γρήγορο.. σε σχέση δηλαδή με τα υπόλοιπα qwerty αξίζει? (νοκια ε-6 κλπ)
  4. λοιπον παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει αυτο που θελω να ρωτησω αλλα δεν εχω το χρονο να διαβασω 91 σελιδες και να ρωτησω μετα. λοιπον εχω ενα iphone 3g αγορασμενο απο vodafone και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο πακετο καρτοκινητης η καποια υπηρεσια (καρτοκινητης) ωστε να βαζεις συγκεκριμενα λεφτα το μηνα και να εχεις απεριοριστο ιντερνετ η σε φαση μεχρι 5gb οπως ειναι δηλαδη σε καποια συμβολαια..
  5. αυτην κατεβασα την:iPhone1,2_3.0_7A341_Custom_Restore αλλα μου βγαζει αυτο που εγραψα...
  6. οκ τελικα το βρηκα αλλα οταν κανω browse με το redsn0w και παταω ανοιγμα σε αυτο μου λεει : Unable to recognize specified IPSW τι να κανω?
  7. ποιο να κατεβάσω? το redsn0w ? ναι το κατεβασα αυτο που ψαχνω ειναι το ipsw..
  8. θελω να κανω μια ερωτηση γιατι μολις πηρα το iphone προσπαθησα να το κανω j/b και αφου εκανα restore (windows) κανω εκτελεση το redsn0w και παταω browse μετα δεν μπορω να βρω το αρχειο ipsw κατατοπιστε με λιγο που ειναι...?
×
×
  • Create New...