Jump to content

ili7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ili7

  1. ili7

    OnePlus 2

    ναι ναι ρυθμίσεις, sounds and notifications πρέπει να είναι, και μετα interruptions αυτα έχω βρει μέχρι τώρα τουλάχιστον για ρύθμιση του.
  2. ili7

    OnePlus 2

    κάτω επιτρέπει να ακούγονται όλες οι κλήσεις ειδοποιήσεις κλπ, στη μέση προσαρμοσμένα όσα θες εσυύ και πάνω τίποτα. σαν αθόρυβο ας πούμε.
  3. ili7

    OnePlus 2

    συρταρι εννοοω το shelf mode στην κεντρικη οθόνη απο αριστερα απο τα δεξια σύρσιμο και φανερώνεται. εννοείται ότι πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει. προβάλλει frequent contacts most used apps και καιρό.
  4. ili7

    OnePlus 2

    Ενα mini-review και απο μένα display - τίποτα το ιδιαίτερο, απλά καλό, ίσως μέτριο αν σκεφτεί κανείς τον ανταγωνισμό επίπεδο κατασκευής - ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά όχι μόνο (και έχω δει) μπαταρία - απλά μέτρια ακουστικό/ηχείο - εγω τα βρήκα μια χαρα OS - μια χαρά, το δε συρτάρι ειδικά πολύ βολικό κουμπί στα πλάγια για ειδοποιήσεις - φοβερό πίσω καπάκι - πολύ καλό, δίνει το κάτι παραπάνω το καλώδιο, επίσης, βολεύει αλλα πρέπει να έχεις spare κάποιο άλλο γιατι κανένας δεν έχει άλλο να σου δώσει.. :(
  5. Ευχαριστώ, αυτό ήθελα να γράψω τώρα ότι η εντύπωση μου είναι ότι η διαδικασία δεν είναι ίδια όπως αναφέρεται στο thread που επισυναψε ο φίλος πιο πάνω αλλά γίνεται αυτός ο εκτελωνισμος που είπες, δεν ήμουν σίγουρος ευχαριστώ.
  6. γνωριζει καποιος να πει ποτε περιπου ερχεται μια παραγγελια? σε ποσες μερες δηλαδη απο την δηλωση της? και κατι ακομα, αν γνωρίζει κάποιος, όταν το πακέτο έρχεται απο κίνα και με dhl δεν έχουμε θεματα με τελωνεια?
  7. Αυτό πάντως το λινκ δεν ξέρω αν λέει κάτι, οι οδηγίες είναι ασαφεις και δεν φαίνεται κάποιος εδώ μέσα να το έχει κάνει.
  8. γιατι να μην μπορει καποιος να δωσει απλα το λινκ στον αλλον και οχι τους κωδικους για το λογαριασμο ιμειλ του?
  9. και εγω ενδιαφερομαι για προσκληση, δωστε και σωστε... iliminator2 papaki gmail.com
  10. ili7

    OnePlus 2

    Αν υπάρχει κάποια πρόσκληση και κάποιος μπορει να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
  11. και εγω κάτοχος του minix neo x8-h plus, για μια "εκκίνηση" τι πρέπει να κάνω πρώτα? κάποιο firmware update? τι προτείνετε από εφαρμογές πέρα του kodi?
  12. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    θα συμφωνησω μαζι σου (σε ποιο θα πεις? σε ολα μαλλον movie). εγω εχω την l00 το πηρα με μια custom rom και ετσι δεν ειδα ποτε αυτο το λαγκ, απευθυνομαι στο παιδι που ρωταει οχι στον moviehunter (τωρα). οταν ειπα οτι ειναι τιμιο μιλαω για ενα δικαρτο κινητο και βεβαια πραγματα που δεν φαινεται να λαμβανεις υποψιν σου όπως ποιοτητα υλικου καμερα μπαταρια. η cpu ειναι πισω αλλα πραγματικα ε και? το εμουι ειναι πανεμορφο σαν προσωπικη αποψη. εχω αντιληφθει οτι οι ευρωπαικες εκδοσεις με nfc κλπ ειχανε πολλα προβληματα με λαγκ. αυτο είναι κάτι το οποίο έχω διαπιστώσει σαν προσωπική άποψη.
  13. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    το κινητό είναι πολύ τίμιο, το έχω εδώ και 3 μήνες μπορεί 4. Έχει πολυ΄καλή μπαταρία πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή συνδεσιμότητα όπως λέει και ένας φίλος. επίσης, έχει τη δυνατότητα smart, ultra saver και κανονική. αν έισαι στη smart μπορεί να δεις κάποια κολλήματα (ουτε καν αλλά ας τα πούμε έτσι). στην κανονική normal λειτουργία δε βλέπω κάτι. τώρα, όπως έχει αναφέρει και ο moviehunter ανάλογα και τη ρομ υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. αυτά.
  14. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    το εκανα και μια χαρα το emui 3.0 ειναι πολυ καλυτερο οπτικα απο το προηγουμενο και η μπαταρια μου φαινεται να κραταει παραπανω. αν ξερει καποιος πως ειναι δυνατον να αλλαξουμε τα themes θα βοηθουσε παρα πολυ, ειναι εκνευριστικο να μην μπορεις να κατεβασεις αλλα. δεν το εχει συναντησει κανενας αυτο το θεμα?
  15. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ξερει κανενας πως βαζουμε κανενα θέμα στο emui 3.0 γιατι εγώ το μόνο που λαμβάνω είναι η υπηρεσία δεν υπάρχει σε αυτή τη περιοχή κάτι τετοιο, στα αγγλικά εννοειται.
  16. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    αυτη την εβαλες με local update? αν την βαλω εγω που εχω μια custom αν θυμασαι (ειχαμε μιλησει για μια custom vickmall) απευθειας λες να χαθει το ρουτ κλπ η να μη τη δεχτει ξερω γω?
  17. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, λογικα απο αυριο θα το κανω δεν βλεπω πολυ χρονο στο προγραμμα, γενικότερα τα updates εχουν αλλαγές η λίγα πράγματα? και ξέρουμε τιποτα για emui 3.0?
  18. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    μισο λεπτο γιατι εχω καποιες αποριες, στο needrom εχει την 124 123 119 κλπ. οχι την 121 απο οτι ειδα. η 124 δεν ειναι καλη? επιπλεον το κινητο μου ειναι ρουταρισμενο ηδη αυτο το ξερω σιγουρα. ακομα, το local update που ειπες πως γινεται ακριβως? και για το google play τι κανουμε?
  19. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    εστειλα στο vickmall απο το οποιο εχω παρει το κινητο και η τυπισσα μου απαντησε το εξης, because the phone rooted, can not update online and if you update by other way, it will lose google play and multilanguage, thanks. αρα κατι εχουν κανει εκεινοι απο εκει, ισως ενα παιδι που το εχει παρει και αυτος απο το vickmall να ξερει κατι..
  20. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    δεν ξερω τι να σου πω το κινητο αρνειται να κανει update, εγω πιστευω οτι συμβαινει λογω του customization καθως η ρομ που φαινεται οτι εχει ειναι μια η οποια δεν υπαρχει καν.
  21. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    το δικο μου δεν κανει κανενα update, για αυτο ειπα και μοντελο L00 το οποιο ηρθε απο κινα παντα και με καποια αλλη ρομ απο οτι φαινεται, customized.
  22. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ξερει κανεις πως κανουμε update στη συσκευη?, μιλαω για τα μοντελα L00.
  23. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ναι, έχω δυο σιμ μεσα.
  24. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ήθελα και εγω να μείνω στο θέμα του hardware και καλα εκανες που το εθιξες, εγω εχω το L00, και κανω σχεδον τα ιδια με αυτα που ειπες (εκτος του chrome, ειναι βαρυς για το pc, ποσο μαλλον για κινητο) κατα τα αλλα τα ιδια ομως, δεν εχω τετοια θεματα, καθολου κιολας, απεναντιας με το s3 και απο τοτε που εβαλε την 4.2 ηθελα να το πεταξω στον τοιχο και για αυτο εκανα και το σχολιο πιο πανω. Εν τελει, λογικο βεβαια να το λες καθως το εχεις και ξερεις καλυτερα απο ολους τι βιωνεις εσυ σα χρηστης απλα και εγω το εχω και μου εκανε εντυπωση.. Αυτα
  25. ili7

    Ηuawei Ascend P7

    ρε σεις μαγκες και εγω κατοχος του π7 ειμαι αλλα αυτα που λετε δεν τα εχω δει, το θεμα με το hd οντως ειναι κατι σημαντικο, αλλα τι s3 και s3 mini ακουω, εγω ειχα προσωπικα το s3 και απο αυτο πηγα σε π7 και το s3mini και s4 mini ειναι εντος οικογενειας και τα εχω δει απο κοντα. καμια σχεση! τι κολληματα λετε? εγω περιμενα απο τα μηνυματα στο τηλεφωνο να παω στο σ3 κανενα τεταρτο! το κινητο δεν ειναι κανενα μηχανακι απιστευτο οντως απο hardware αλλα νομιζω ειναι λίγο υπερβολικα καποια σχολια :worry:
×
×
  • Create New...