plavi Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 γεια σας παιδιά....είμαι καινούριος στο forum (πρώην windows) και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση..έχω κάνει jb στο iphone3gs 16gb (του έχω κάνει restart και απλά τρέχω για μίσο λεπτό το αρχειάκι) αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το εξής πρόγραμμα, το file share που με ενδιαφέρει για μεταφορά αρχείων από pc, word και φωτό...μήπως ξέρει κανένας να μου πει??ή μήπως υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό???ευχαριστώ!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 το jailbreak αναφερεται σε εκδοσεις προ της 3.1.2 μπορω να το κανω κι εγω που εχω την εκδοση 3.1.2; αν τελικα γινεται JB, πρεπει οπωσδηποτε να κανω επισημο restore στην 3.1.2; αφου αυτην εχω απο μαμα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Για να κάνετε Jailbreak σε 3.1.2 χρειάζεστε το Blackra1n. Με ένα κλικ και είστε οκ! Το blackra1n το βρίσκετε εδώ. Επιπλέον ρίχνετε και καμιά ματιά στους οδηγούς ;) Καλησπερα! Παρέλαβα χτες το IPHONE 3GS 32GB για Vodafone. Η εκδοση του λεει στις πληροφοριες ειναι 3.1.2 (7D11). Σκεφτομαι να το κανω Jailbreak. Θα ηθελα να ρωτησω αν για την εκδοση που εχω υπαρχει δοκιμασμενο σπασιμο ? Ακομα, ποια στοιχεια πρεπει να καταγραψω που θα μου χρειαστουν μετεπειτα(π.χ. ECID,SHSH,iBEC,iBSS) ? Ακομη δεν το εχω κανει register στο iTunes γιατι μπορει να μου αναβαθμισει το λογισμικο που θα με δυσκολεψει στο σπασιμο αν καταλαβα καλα, να κανω αφοβα register στο iTunes ? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια. Μην κρατήσεις τίποτα. Κάνε κανονικά register στο iTunes. Όπως έγραψα και πιο πάνω η τελευταία έκδοση γίνεται jailbreak με το Blackra1n ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 το jailbreak αναφερεται σε εκδοσεις προ της 3.1.2 μπορω να το κανω κι εγω που εχω την εκδοση 3.1.2; αν τελικα γινεται JB, πρεπει οπωσδηποτε να κανω επισημο restore στην 3.1.2; αφου αυτην εχω απο μαμα. κάντε άφοβα jb...και εγώ την 3.1.2 έχω και το έκανα. είναι εύκολο αλλά όταν χρειαστεί είται να το κλείσεις είται να το κάνεις ριστάρτ απλά θα χρειαστεί να τρέξεις το αρχειάκι σε ένα pc,διαδικασία μισού λεπτού. εγώ το έχω κάνει το jb εδώ και 2 εβδομάδες και χρειάστηκε να το τρέξω το αρχειάκι 2 φορές..δεν είναι τίποτα!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παιδιά ακούστε, αν έχετε τη νέα bootrom (Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας), όσοι από σας αγόρασαν το τηλέφωνο τούς δυο-τρεις τελευταίους μήνες και δεν έχετε ανάγκη να βάλετε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή/ες από cydia, θα πρότεινα να μη προχωρήσετε σε jailbreak. Και ειδικά, αν θέλετε να λειτουργεί το τηλέφωνο σωστά, παντού και πάντα, χωρίς να μείνετε κάποια «άτυχη στιγμή» που το 'χετε απόλυτη ανάγκη «στο κούκο», χωρίς τον υπολογιστή σας δίπλα σας, για να το επαναφέρετε αν κολλήσει. Αν, απ' την άλλη μεριά, θέλετε να πειραματιστείτε, να το ψάξετε κι αν έχετε backup λύσεις για τις κακές στιγμές, κάντε το. Να θυμάστε όμως, πως αρκετές εφαρμογές από cydia, όντας ανεπίσημες και επειδή χρησιμοποιούν μηχανισμούς που δεν εγκρίνει η Apple, είναι πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να χρειαστεί (στη χειρότερη στιγμή συνήθως), να γίνει επανεκκίνηση (reboot) στη συσκευή. Και τότε... γαργάλα τα... Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς...έχω εγκαταστήσει σε jb iphone3gs έκδοση 3.1.2. την εφαρμογή beejiveIM για msn κλπ..όταν πάω να μπω online μου βγάζει το εξής μνμα, error, license.key.error.invalid., ξέρει κανείς τι είναι αυτό???τι να κάνω??την εφαρμογή την έχω κατεβάσει από "μαγαζάκι"..ευχαριστώ!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ας ελπίσουμε οτι θα βγει σύντομα, γιατί πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ) δεν κάνουν jailbreak περιμένοντας την σωστή έκδοση, που δεν θα τους αναγκάζει ή να το έχουν πάντα ανοιχτό ή να κουβαλούν Η/Υ μαζί τους. Εχετε σκεφτει το ενδεχομενο να μην βγει ποτε jailbreak για την 3.1.3 η γενικοτερα ποτε ξανα για αλλη εκδοση και επειδη δεν κανατε στην 3.1.2 δεν πηρατε shsh της συσκευης σας, οποτε μενετε απ'εξω για παντα. Και μην μου πειτε οτι ΟΛΑ σπανε καποια στιγμη(βλ. PS3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. και για το ps3 που αναφερεις, απλα ειναι θεμα χρονου. οσον αφορα το JB τωρα, αν καταλαβα καλα η παρουσα εκδοση του blackra1n ειναι κατι σαν BETA εκδοση μιας και αν κανουμε JB, σε περιπτωση που κανει reboot χρειαζομαστε υπολογιστη; και περιμενουμε μια αναβαθμισμενη εκδοση του blackra1n που θα διορθωνει αυτο τo -ας μου επιτραπει η λεξη- bug; :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vorador Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα και από μένα και καλή χρονιά. Εγώ παιδιά μόλις το πήρα το iphone του τράβηξα και jailbreak την ίδια μέρα κιόλας (3GS 32GB).:shifty: Θα είναι όντως σπαστικό και μπορεί και να γίνει στη χειρότερη στιγμή να κολλήσει η συσκευή και να μην μπορώ να το ανοίξω ξανά χωρίς την βοήθεια υπολογιστή … αλλά εδώ και ένα μηνά δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά … και η χρήση που του κάνω πιστέψτε με είναι παραπάνω από εξαντλητική, όμως δεν με έχει προδώσει ούτε μια φορά (φτού φτού μην το ματιάσω).:happy: Tο μόνο πρόβλημα είναι ότι το έχω φορτώσει υπερβολικά με διάφορα προγράμματα, θέματα, background video, tools και διάφορα αλλά, από τα οποία κάποια από αυτά μου ξεσκίζουν την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα,:blink: ακομα και όταν είναι sleep mode σε να 8ωρο με 10 λεπτά ομιλία και ούτε 40% μειον:(, έχω φτάσει σε μια μέρα να το φορτίσω 3 φορές :wacko:… αλλά δούλεψε τουλάχιστον ένα 2ωρο (καθαρό όχι συνολικό) πλοηγό και 1 ώρα ομιλία … και τωρα που τα έχω βάλει όλα αυτά και έχω γλυκαθεί δεν θέλω να τα αποχωριστώ :cry::cry: αλλά από την άλλη θα πέσει η ζωή της μπαταριάς πολύ πιο γρήγορα από ότι αν δεν τα είχα βάλει όλα αυτά … το ζήτημα είναι αν θες αντικατάσταση μπαταρίας τι κάνεις; Το δίνεις στην apple το παίρνεις μετά από 1 εβδομάδα πίσω με την καινούργια μπαταρία η υπάρχει καλύτερη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια.. Μολις πηρα ενα Iphone 3G και του περασα την 3.1.2, επειτα με το blackrain πατησα let it rain εκανε την επανεκινηση και τελος εγκατεστησα το cydia και εσβησα το blackrain. Τι αλλο πρεπει να κανω για να του περασω σπασμενες εφαρμογες? Πρεπει να βαλω καποιο patch στο cydia η κατι τετοιο? Γιατι οποια σπασμενη εφαρμογη βαζω δεν την εμφανιζει στο κινητο :/ Ευχαριστω. :) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα και από μένα και καλή χρονιά. Εγώ παιδιά μόλις το πήρα το iphone του τράβηξα και jailbreak την ίδια μέρα κιόλας (3GS 32GB).:shifty: Θα είναι όντως σπαστικό και μπορεί και να γίνει στη χειρότερη στιγμή να κολλήσει η συσκευή και να μην μπορώ να το ανοίξω ξανά χωρίς την βοήθεια υπολογιστή … αλλά εδώ και ένα μηνά δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά … και η χρήση που του κάνω πιστέψτε με είναι παραπάνω από εξαντλητική, όμως δεν με έχει προδώσει ούτε μια φορά (φτού φτού μην το ματιάσω).:happy: Tο μόνο πρόβλημα είναι ότι το έχω φορτώσει υπερβολικά με διάφορα προγράμματα, θέματα, background video, tools και διάφορα αλλά, από τα οποία κάποια από αυτά μου ξεσκίζουν την μπαταρία υπερβολικά γρήγορα,:blink: ακομα και όταν είναι sleep mode σε να 8ωρο με 10 λεπτά ομιλία και ούτε 40% μειον:(, έχω φτάσει σε μια μέρα να το φορτίσω 3 φορές :wacko:… αλλά δούλεψε τουλάχιστον ένα 2ωρο (καθαρό όχι συνολικό) πλοηγό και 1 ώρα ομιλία … και τωρα που τα έχω βάλει όλα αυτά και έχω γλυκαθεί δεν θέλω να τα αποχωριστώ :cry::cry: αλλά από την άλλη θα πέσει η ζωή της μπαταριάς πολύ πιο γρήγορα από ότι αν δεν τα είχα βάλει όλα αυτά … το ζήτημα είναι αν θες αντικατάσταση μπαταρίας τι κάνεις; Το δίνεις στην apple το παίρνεις μετά από 1 εβδομάδα πίσω με την καινούργια μπαταρία η υπάρχει καλύτερη λύση? Κυκλοφορούν μπαταρίες εξτρά που μπαίνουν σαν κάλυμμα στο Iphone. Πχ. στο amazon αυτή. ;) Δείτε και το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 και περιμενουμε μια αναβαθμισμενη εκδοση του blackra1n που θα διορθωνει αυτο τo -ας μου επιτραπει η λεξη- bug; :worry: Υποθετικα μιλουσα πριν και υποθετικα θα σου ευχηθω (οπως το επαθα εγω) την ημερα που θα βγει η νεα εκδοση να χρειαστει το τηλεφωνο σου ρηστορ, να δω πως θα περασεις προηγουμενη εκδοση OS στο τηλεφωνο σου για να το κανεις jailbreak τοτε. Ειμαι υπερ του jailbreak και θα ελεγα σε οσους περιμενουν ενα ανοητο bug να το κανουν τωρα, γιατι αν ρωτησεις πιο εμπειρους εδω μεσα θα σου πουν οτι μικρη μεν αλλα υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα. Καλη Χρονια και παιρνω πισω την ευχη μου :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 αν κανω jailbreak, δεν μπορω ανα πασα στιγμη να το ακυρωσω; και σε ποια περιπτωση θα χρειαστει να κανω restore; :confused: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Morpheus Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μόλις έκανα JB σε iPhone που αγόρασα πριν μερικές μέρες. Χρησιμοποίησα το blackra1n και όλα πήγαν ρολόι! Ελπίζω να συνεχίζουν να πηγαίνουν :D Καλή χρονιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 αν κανω jailbreak, δεν μπορω ανα πασα στιγμη να το ακυρωσω; και σε ποια περιπτωση θα χρειαστει να κανω restore; Για να ξεφορτωθείς το jailbreak πρέπει να κάνεις Restore. Το Restore κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δηλαδή το κάνει όπως το πήρες στην αρχή. Αν πάθει κάτι το κινητό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τότε πας για Restore ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Morpheus Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Τελικά δεν είναι όλα οκ όπως είχα πει :P Το θέμα είναι ότι το έκανα jailbreak με το blackra1n και όλα πήγαν καλά. Έκανα και μάλιστα ένα reboot που χρειάστηκε και όλα οκ. όταν πήγα να ξανακάνω ένα reboot όμως πατάω στο blackra1n και μου κολλάει στο done, wait for reboot. Και απλά μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα απολύτως. Αρχικά συνδέω το καλώδιο με το κινητό, μου ανοίγει το iTunes, μου ζητάει restore, το αγνοώ και μετά πατάω στο blackra1n, τα κάνει όλα καλά μέχρι το reboot. Τότε κλείνει το κιν και δεν ξανανοίγει ποτέ. Πρέπει να πατήσω το sleep/wake και τότε με ξαναβγάζει στο μηλαράκι και κατευθείαν στην εικόνα με το iTunes και το usb. Ξανακάνω τα ίδια και δεν γίνεται τίποτα!Τι να κάνω? Καλή χρονιά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 ποια bootrom εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Morpheus Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δεν το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι το τελευταίο. Είναι μερικών ημερών το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Δεν το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι το τελευταίο. Είναι μερικών ημερών το κινητό. Restore η Update μπορεις να κανεις? Σε αλλο thread αναφερεις οτι σου βγαζει error? και αν ναι τι γραφει αυτο το error? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Morpheus Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μου βγάζει error στο τέλος του restore λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να κάνει το restore!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ποιο ειναι το καλυτερο στρωσιμο της μπαταριας για το 3G; το εβαλα να φορτισει μολις το πηρα και οταν πηγε 100% το εβγαλα... μεσα σε 3 λεπτα ομως επεσε στο 99%... :cry::cry::cry: δεν το εκανα καμια χρηση... σε κατασταση αναμονης ηταν!!:X Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 αφου δειξει 100% δεν ειναι ακριβως 100% ειναι καπου στο 97-98%..οποτε ειναι καλο να το αφηνεις λιγο παραπανω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 και ποτε να το βαζω να φορτισει ξανα; να το αφησω να κλεισει τελειως μονο του 1-2 φορες οπως τα αλλα κινητα; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 και ποτε να το βαζω να φορτισει ξανα; να το αφησω να κλεισει τελειως μονο του 1-2 φορες οπως τα αλλα κινητα; Καλο θα του κανει(1-2 φορες το μηνα);):) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά,εχω 2 προβλήματα το ένα είναι οτι στο iphone 3GS που το εχω απο τον Αυγουστο, εχουν καει καμια 20αρια pixeles !!!!! Τραγικό, αλλα οι απαταιώνες στον ΓΕΡΜΑΝΟ , με φαγανε 3 φορές με αυτό το κινητό!! Η apple κανει αντικατάσταση σε κάτι τέτοιο ε? Τέλος εχω κανει συγχρονισμό στο κινητό απο το pc στην Πάτρα και λόγω διακοπών είμαι Καλαμάτα και θέλω να περάσω κάτι photo που εχω περασει στο pc απο την ψηφιακή, πάω να κάνω συγχρονισμό και μου λέει οτι επειδή έχω κάνει απο άλλο pc library θα διαγραφούν οι photo και τα ringtones και μετα θα κανει μεταφορά.. Γίνεται κάτι για να αποφύγω την εξυπνάδα της apple??? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts