Jump to content

plavi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    375
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About plavi

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

plavi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έτσι είπα να περάσω σαν παλιός φίλος από εδώ και να πω την καλησπέρα μου......
  2. 1000 σελίδες καλής παρέας...........
  3. Καλημέρα σε όλους...... Τι βάρβαρη που είναι αυτή η προσαρμογή στην καθημερινότητα μετά από διακοπές.......... Και τώρα σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε και τα σαφάρι για το 4άρι ε????δεν φτάνει που θα δώσουμε τόσα λεφτά αλλά θα πρέπει να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα για να το πάρουμε γρήγορα!!!!!!!!
  4. Ζαχαράκη αποφάσισες τελικά να αλάξεις και avatar??????
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα.....και επισήμως τέλος οι διακοπές!!!!!! Καλό χειμώνα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!
  6. Καλημέρα παιδιά...... Στο Ηράκλειο αυτή η ζέστη που έχει απλά δεν παλεύεται...... Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου από εδώ στους κατασκευαστές της εφαρμογής inomoi. Κάτι τέτοια βλέπω και εκεί που την κράζω την apple και το μήλο μαζί μου δίνει αυτή την εφαρμογή και με βοηθάει απίστευτα........ Δημήτρη πρώτα δουλειά μετά έφυγα διακοπές...γι' αυτό χάθηκα!!!!!!
  7. Αχ πουτ@να εξουσία.............. Αυτό μας έφαγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να σταματήσουν κάποιοι εδώ μέσα να γράφουν και θα σου πω εγώ αν θα κατέβουν ή όχι από το καλάμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εσείς εκεί "πάνω" μη μου χαλάτε τις διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Καλημέρα σε όλη την παρέα......... Μετά από 2 εβδομάδες διακοπών γύρισα και τι να δω...βγήκε jb για την 4??τι λες?? Ρε παιδιά εγώ έχω την ος 4, όταν βγήκε η 4.1 πήγα να τη βάλω και δεν κατέβαινε (error 3259) και χθες το βράδυ το ίδιο με την 4.2. τι λέτε να φταίει?? να βάλω άφοβα το jb??
  9. Καλησπέρα παιδιά...... Πω πω είχα καμία εβδομάδα να μπω λόγω εργασίας και έκανα τουλάχιστον μία ώρα για να διαβάσω όλα τα post!!!!!!!!!!!!!! Πρώτα απ' όλα Χρόνια Πολλά στον φίλο μας τον Ηλία...... Δεύτερον, συγχαρητήρια στον Νίκο για το καταπληκτικό Review που μας έκανε προκειμένου να μας δώσει μία εικόνα για το μήλο 4. Τρίτον, περίμενα να δω και κάποια διαφορετικά μνμτα τα οποία θα ηταν φυσικά off topic αλλά σίγουρα ανθώπινα.............. Μάλλον πως οι υπεύθυνοι του forum θα τα διέγραψαν....... Πάντως αν έτσι είναι οι επαναστάτες τότε εγώ απλά τους χ@ζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Καλησπέρα σε όλους...... Μετά από μέρες ίσως διακοπών και επανέρχοντας στα δρώμενα του μήλου βλέπω με έκπληξη ότι υπάρχει μία στάση παραδοχής από την apple για το σήμα στο 4....με μία γρήγορη ματιά σε διάφορες ιστοσελίδες είδα ότι αναμένεται να τοποθετηθεί ο Steve.... Αλλά το αποκορύφωμα που είδα και γέλασα είναι αυτό http://troktiko.blogspot.com/2010/07/apple_15.html Παιδιά αν είναι αλήθεια αυτό και προτείνουν σαν λύση για το σήμα τη θήκη, μας κοροιδεύουν!!! Και το χειρότερο μας το λένε κατάμουτρα....Σας έχουμε γραμμένους στα @@@δια μας!!!!!!! Αυτό μας λένε...... α και κάτι άλλο.....σε προηγούμενα post είχα διαβάσει από διάφορους εδώ μέσα ότι δεν ξέρουμε αν ήξεραν το πρόβλημα ή αν κάνανε σωστές δοκιμές οι μηχανικοί κλπ...δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά για δείτε αυτό http://troktiko.blogspot.com/2010/07/steve-jobs-iphone-4.html Και σας λέω εγώ ότι δεν είναι αλήθεια αλλά σκεφτείται μία στο εκατομύριο να είναι αλήθεια..........................................................................................................................................................................
  11. Άντε ρε Δημήτρη και έλειψες......Πάντως πες την αλήθεια δεν το ζήλεψες λιγάκι???ή για να στο πω καλύτερα δεν το λιγουρεύτηκες???? Από μέσα σου δεν είπες "που πάω με windows...." όταν χρησιμοποίησες κάποια εφαρμογή?? όταν ένιωσες την καλύτερη οθόνη που υπάρχει???????
  12. Παιδιά το είπαμε και χθες..... Από όλη αυτή την ιστορία φάνηκε περίτρανα κάτι που κάποιοι το υποψιαζόμασταν......ότι εκεί στην apple απλά μας έχουν γραμμένους!!!!!!!!! Και μην βιαστείται να πείτε, παιδιά ψυχραιμία και λογική κλπ γιατί εντάξει εγώ έχω το 3gs και δεν έχω πρόβλημα αλλά ο άλλος που τα έσκασε για να πάρει το 4?? Και προς θεού ρε παιδιά δεν χάλασε και ο κόσμος αν επιτέλους παραδεχτούμε ότι η apple μαζί με τον Steve απλά απότυχαν......................
  13. Kαλημέρα παιδιά... Εγώ είπα ότι εννοείται ότι θα το πάρω.......και ταυτόχρονα κράζω την apple... Εννοείται ότι θα το πάρω με την προυπόθεση ότι η συσκευή θα είναι μια χαρά, χωρίς πρόβλημα και χωρίς θήκες!!!!!!!!! Χθες έγραψα για κάτι αυτοκινητοβιομηχανίες που κατά καιρούς αντικαθιστούν αυτοκίνητα τους λόγω ελλατωμάτων, για διαβάστε αυτό το σημερινό άρθρο του Τροκτικού http://troktiko.blogspot.com/2010/07/toyota-270000.html Έτσι κάνουν οι σοβαρές εταιρείες......μήπως να το στείλουμε στην apple??:lol::lol::lol:
  14. plavi

    iOS 4

    ευχαριστώ φίλε....μάλλον πως δεν θα κάνω γιατί πρώτα απ όλα έχω νέα bootrom!! Θα περιμένω κάτι νεότερο για όλους εμάς....
  15. plavi

    iOS 4

    παιδιά καλησπέρα....θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση...υπάρχει jb για 3gs με os4?? ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...