andreas_ku990 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 1) Αν έχεις κάνει update σε 3.0.1 ναι χρειάζεται restore. Δηλαδή θα κατεβάσεις το αρχείο της 3.0.1 και θα πατήσεις το Shift + Restore. Στο παράθυρο που θα σου βγάλει θα βρεις το .ipsw της 3.0.1 και θα πατήσεις οκ να αρχίσει το Restore. Μετά ακολουθείς τον οδηγό! 2) Με ένα Restore και set as new phone το τηλέφωνο επιστρέφει στην εργοστασιακή του κατάσταση ;) 3) Όχι δεν γίνεται αυτό :!: ;) Όταν κάνεις restore ξανά χάνεται το Jailbreak. Βάλε τις επαφές σου στον υπολογιστή και μετά το jailbreak κάνε sync. Τις εφαρμογές θα τις κάνεις Sync και αυτές ΔΕΝ θα κάνεις Restore 4) Όχι έχει εφαρμογές τρίτων που η Apple δεν δέχτηκε να βάλει στο App Store ή οι ίδιο δεν ήθελαν. Για να βάλεις σπασμένες εφαρμογές δες τον οδηγό μου που έχω στην υπογραφή :) 5) Δεν θα πάει τίποτα στραβά! Μην φοβάσαι 6) Ναι το RedSnow είναι. P.S Για να κάνεις Jailbreak την 3.0.1 πρέπει να χρησιμοποιήσεις το .ipsw της 3.0 ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 παιδια να ρωτησω κατι... ο φιλος μου εχει ενα 2G απο αμερικη το οποιο ειχε μεσα σπασμενη 1.1.3 νομιζω η 1.1.4. τεσπα μη γνωριζοντας, το εκανα update απο itunes στην 3, και το τηλεφωνο κλειδωσε. με ενα οδηγο καταφερα και το κανα jailbreak και φυσικα ξεκλειδωσε. ΟΜΩΣ! με επαιρναν τηλ (εβαλα τη σιμ μου και το ειχα για λιγο να δω πως ειναι :) )και ελεγε οτι ειναι κλειστο, τα μηνυματα ερχοντουσαν μετα απο ωρες... καμια φορα δουλευε σωστα αλλα συνηθως οχι. τι φταιει? σκεφτομαι να κανω restore απο itunes στην κανονικη 3 εκδοση, και καπου εδω διαβασα οτι το ξεκλειδωμα για τα ελληνικα δικτυα δε φευγει. ισχυει κατι τετοιο? δε καιγομαι παντως για το jailbreak αν και απο οτι ειδα βαζεις και mms στο 2G! καλο. τι μπορω να κανω για αν διορθωθει αυτο? εχει ακουστει τετοιο προβλημα? edit: το εβαλα στο σωστο θεμα.. νομιζω. edit2: απο οτι βλεπω ειναι γνωστο το προβλημα, αλλα δε καταλαβα αν φτιαχνει στην 3 εκδοση και πως... με κανονικο χωρις jailbreak τηλεφωνο δε γινεται να δουλευει χωρις να χανω κλησεις?? Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Περιμένω ενα μεταχειρισμένο 3g με περασμένη την 3.01. Μπορώ να περάσω την 3.0? Αν οχι, τοτε στην 3.0.1 υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί καμία απο της εφαρμογες για, jailbrake ή unlock και τέτοια? Επίσης, εχω κρατήσει backup απο το παλιό μου Iphone 2g, θα μπορέσω να το περάσω με το itunes στο καινούργιο, η θα μου πετάξει κανενα ερρορ επειδή είναι διαφορετικά μεταξύ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μην κάνεις κάτι τέτοιο. Επίσης άφησε την 3.0.1 μπορεί να γίνει και αυτή Jailbreak/Unlock δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 τα εικονιδια χαλασαν. το cydia εχει διαφορετκο εικονιδιο κτλ... τι γινεται τωρα; EDIT: τα εικονιδια εφτιαξαν, αλλα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. :( Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 τα mms τα είχα και στο 2g με 1.1.4 αναθεμα την ωρα που ανεβηκα στην 3.0 το προβλημα με το να βγάζει μηνυμα κλειστου κινητου μου το εκανε κι εμένα προσπάθησε με το redsnow 7.2 ή την 8 εκδοση αυτό έχω τωρα, το 2g με redsnow 7.2 και το προβλημα με τις κλησεις διορθωθηκε δοκιμασε το σου λεω ειμαστε στην ιδια περιπτωση αυτό έχω και δουλευει μια χαρα και οτι χρειαστεις φωναξε και με κλειστό το Push και Fetch new data. μια χαρά με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Μην κάνεις κάτι τέτοιο. Επίσης άφησε την 3.0.1 μπορεί να γίνει και αυτή Jailbreak/Unlock δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι ενεοεις να μην κάνω κατι τετοιο? Τι "τέτοιο" να μην κάνω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 τα εικονιδια χαλασαν. το cydia εχει διαφορετκο εικονιδιο κτλ... τι γινεται τωρα; EDIT: τα εικονιδια εφτιαξαν, αλλα η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. :( Μου ειχε τυχει στο 3G (το θεμα της μπαταριας) μολις επανελαβα την διαδικασια του jailbreak μετα ολα καλα. Δοκιμασε το Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Τι ενεοεις να μην κάνω κατι τετοιο? Τι "τέτοιο" να μην κάνω?:worry: Εννοει οτι δεν χρειαζεται να επανελθεις σε 3.0 μπορεις να κανεις jailbreak οπως ειναι η συσκευη. Μεθοδος redsnow που θα σου παρει την 3.0 γιατι δεν εχει βγει jb για την 3.0.1 Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 εγω ειχα την 3.0.1 έκανα jailbrake χωρις restore και δουλευει μια χαρά Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Και εγω αυτο εκανα. Για να γυρισω κανονικα εκει που ημουν (να μην το εχω jb) τί κανω; Απλως shift+restore στο itunes και επιλεγω την 3,0,1; ή πρεπει να μπω σε DFU mode; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Και εγω αυτο εκανα. Για να γυρισω κανονικα εκει που ημουν (να μην το εχω jb) τί κανω; Απλως shift+restore στο itunes και επιλεγω την 3,0,1; ή πρεπει να μπω σε DFU mode; Οπως το γράφεις εκτός του DFU, δεν χρειάζεται... Αυτό το κάνουμε στην διαδικασία ξεκλειδώματος..:) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 Παιδια εγώ με 2g από 2.2.1 πήγα σε 3.0.1 επιτυχως. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: 1. Το μονο προβλημα μεχρι τωρα είναι οτι ο cydia κρασαρει συχνά. Παίζει κάτι? 2. Επίσης δεν μου περνά τις εφαρμογές από το itunes (ούτε σπ@σμένες, ούτε γνήσιες) Τι γίνετε λοιπόν με τα *****ed ipa's? 3. Σέ ενα 3GS είδα μια ρύθμιση με τιν οποία, χρησιμοποιώντας τρια δαχτυλά, μπορείς να ζουμάρεις στην οθόνη (πχ στα μηνύματα ή τις επαφές, για καποιον με προβλήματα όρασης). στο 2g δεν παίζει? Σορυ που ρωτάω κάτι που έχει ισως απαντηθεί παραπάνω, απλά λόγω εξεταστικής δεν προλαβαίνω να ψάξω όλο το φορουμ. απλά κράσαρε το τηλ και αφου πήγαινα για restore είπα να ανεβω και σκαλί... :D Απο 15 του μηνός θα ασχοληθώ περισσοτερο EDIT: Λύθηκε το πρόβλημα των γνήσιων. ¨εσβησα τις σπ@σμένες, έκανα update τις γνήσιες και όλα κομπλέ. για τις αλλες μάλλον περιμένουμε κάποιο ΜΙ από τους συνήθεις ύποπτους...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 1)Για το πρόβλημα με το Cydia εδώ ;) 2)Για τις σπασμένες εφαρμογές δες στην υπογραφή μου ;) 3) Δεν θυμάμαι :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 1)Για το πρόβλημα με το Cydia εδώ ;) 2)Για τις σπασμένες εφαρμογές δες στην υπογραφή μου ;) 3) Δεν θυμάμαι :p 1. Θα το περιποιηθώ απο βδομάδα... :innocent: 2. :thanks: Δεν ηξερα οτι το ΜΙinstalation εγινε appsync :lost::whistle: 3. Στο 3GS είναι "Ρυθμίσεις->Γενικά->Προσβασιμότητα->Οπτικό ζουμ" Μάλλον δεν είναι το ίδιο στο 2g ,απλά είπα μήπως είναι κάτι που δεν είδα! Και κάτι άσχετο: Ένα πρόβλημα που εντόπισα είναι πως όταν ξεκλέιδωνω το τηλ, βλέπω κανονικά το status bar. Άμα μπω κάπου (π.χ. ρυθμίσεις, μην, επαφές) και βγω στο home screen, δεν έχω status bar. για να το ξαναβρω πρέπει να το κλειδώσω. :worry: EDIT: Πρέπει να είναι κάποιο bug του Winterboard. Μόλις έβγαλα το "Solid Status Bar" το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Το ξαναέβαλα και,τσουπ, νάτο παλι! Δεν είναι σημαντικό αλλα το αναφέρω μήπως βοηθήσω κάποιον μελλοντικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eviean Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 :O καλημερα σε ολους!!!! εχω iphone 2g με cydia και ενω λειτουργουσε μια χαρα ξαφνικα οταν με παιρνουν τηλ λεει πως δεν εχει σημα κ θα ειδοποιηθω για την κληση, ενω εχω φουλ σημα. δεν εχω κανει φραγη. απο την αλλη εγω μπορω να παρω χωρις κανενα προβλημα. ολα αυτα με καρτα vodafone.οποιαδηποτε αλλη καρτα και να βαλω wind η cosmote δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πρέπει οπωςδήποτε να έχουμε κάνει restore πριν το jailbreak; Αν δεν κάνω θα υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 εγώ δεν έκανα restore,έκανα απευθείας jailbrake,και ούτε εφαρμογή έχασα ούτε τίποτα...και πρόβλημα φυσικά δεν έχω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Βασικά κλείνει το redsnow όταν πάει να μπει σε dfu mode! Τα νεύρα μου! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 δειχνει το μήλο εννοεις; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkyre Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Γεια χαρα παιδια , μολις παρελαβα το νεο 3Gs μου και καθοτι πρωτη φορα με iphone θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με καποια πραγματα που διαβασα εδω μεσα τις τελευταιες μερες! :) Ακουσα λοιπον οτι λογω καποιων προβληματων υπερθεμρανσης καλο ειναι ακομα και αν εχει εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση 3.0 λογισμικου , να το αναγκασω να την ξαναπερασει μεσα.Πως το κανω αυτο ακριβως?Σας ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Restore από το iTunes, όμως τα προβλήματα δεν λύνονται με αυτό που λες Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Όχι δεν προλαβαίνει να βγει το μήλο. Εκεί που ξεκινάει η διαδικασία κλείνει το redsnow και το iphone χρειάζεται restore. Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gymnastria Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις χτες κατέβασα μέχω του itunes την νέα έκδοση 7Α400 για iphone (είμαι κάτοχος του iphone 2G) αλλά με το redsnow δεν μπορώ να κάνω jailbreak/unlock καθώς μου βγάζει το μήνυμα unable to recognize specified IPSW. Προφανώς το redsnow 0.8 δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τη συγκεκριμένη νέα έκδοση του λογισμικού iphone. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος / πρόγραμμα να το ξεκλειδώσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts