Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με τι;

Καλησπερα σε ολους αν αναφερεσαι σε μενα φιλε athanaso 77 είναι σχετικά με την φωτεινότητα του Omnia 2 πως δηλαδή θα αυξήσω την φωτεινοτητά του.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε.

Εχεις ενας φιλος το omnia 2 εδω και καιρο, αλλα μη ξερωντας πολλα απο κινητα το εχει σκετο, χωρις καν προγραμμα πλοηγησης. Προσπαθω να του βαλω το destinator που εχω και εγω σε ενα acer s200 που εχω, αλλα δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω δημιουργια συντομεσης του Destinator.exe στο start menu των windows.

Το τηλεφωνο εχει διαφορα στις επιλογες απο τα περισσοτερα wm που εχω δοκιμασει. Ετσι ενω κανω αντιγραφη του αρχειου μετα με βγαζει απευθειας να το κανω επικολληση σε καποιο φακελο, αλλα δεν μου δινει την επιλογη δημιουργιας συντομευσης.

Επισης αν εχετε διαθεση προτεινετε καποιο αλλο προγραμμα που ισως θα φανει χρησιμο

Παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε να βοηθησετε.

δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω δημιουργια συντομεσης του Destinator.exe στο start menu των windows.

Με resco explorer κάνεις παρατεταμένο κλικ στο αρχείο .exe που υπάρχει στον φάκελο του οποιουδήποτε προγράμματος θέλεις και στο υπομενού επιλέγεις send to - start menu as shortcut .

H αλλιώς με άλλον explorer πχ total commander που είναι και free , copy (πάντα πατώντας παρατεταμένα το ανάλογο .exe αρχείο) και πηγαίνοντας στον φάκελο windows/start menu επιλέγεις paste shortcut .

Με resco explorer κάνεις παρατεταμένο κλικ στο αρχείο .exe που υπάρχει στον φάκελο του οποιουδήποτε προγράμματος θέλεις και στο υπομενού επιλέγεις send to - start menu as shortcut .

H αλλιώς με άλλον explorer πχ total commander που είναι και free , copy (πάντα πατώντας παρατεταμένα το ανάλογο .exe αρχείο) και πηγαίνοντας στον φάκελο windows/start menu επιλέγεις paste shortcut .

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε, τελικα το εκανα με τον file explorer, μιας και δοκιμαζα τη διαχειρηση αρχειων και δεν ειχε το μενου που χρειαζοταν.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά το φλασάρισμα ρομ? Γενικά ψάχνω στα γνωστά και μη εξαιρετέα σαιτ αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά όσον αφορά τη διαδικασία. Στο xperia το κατάφερνα, με το S2 δεν μπόρεσα να τα καταφέρω :(. Τώρα που έχει τελειώσει η εγγύηση του κινητακίου μου θέλω να το πειράξω και να μάθω κάποια πράγματα. Όποιος έχει όρεξη πάντως να με βοηθήσει, περιμένω πμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσον αφορά το φλασάρισμα ρομ? Γενικά ψάχνω στα γνωστά και μη εξαιρετέα σαιτ αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά όσον αφορά τη διαδικασία. Στο xperia το κατάφερνα, με το S2 δεν μπόρεσα να τα καταφέρω :(. Τώρα που έχει τελειώσει η εγγύηση του κινητακίου μου θέλω να το πειράξω και να μάθω κάποια πράγματα. Όποιος έχει όρεξη πάντως να με βοηθήσει, περιμένω πμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Εδώ θα βρεις τα πάντα.

Modpic.gif

Εδώ θα βρεις τα πάντα.

Ευχαριστώ πολύ :) Τα κατάφερα :P

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

παιδια βοηθεια!μεχρι χθεσ ειχα ιντερνετ με wifi!σημερα ομωσ εβρισκα μονο κλειδωμενα δικτυα!οποτε ρωταω πωσ μπορω να σερφαρω στο wifi απο το ιντερνετ του σπιτιου?επισησ υπαρχει εφαρμογη που να βρισκει ξεκλειδωτα δικτυα?

• Administrators
Δηλαδή η συσκευή σου βρίσκει μόνο τα κλειδωμένα δίκτυα και όσα είναι ανοιχτά δεν τα βλέπει; :confused:

Modpic.gif

ναι οπως τα λεσ!καμια λυση?μπαινω απο κοσμοτε ιντερνετ και κανει 10 ωρεσ να μπει σε ιστοσελιδεσ!ελεοσ

• Administrators
μπαινω απο κοσμοτε ιντερνετ και κανει 10 ωρεσ να μπει σε ιστοσελιδεσ!ελεοσ

Έχεις ενεργοποιήσει το 3G;

Modpic.gif

• Administrators
ποια είναι η γνώμη σας θα αλλάζατε το omnia 2 με το galaxy ace; μου αρέσει πολύ το android...

Για τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

Καλησπερα σε ολους , μολις μου εδωσε ο θειος μου το omnia2 που ειχε παρει περυσι και προσπαθω να το φτιαξω στα μετρα μου..

αλλα επειδη ειμαι τουβλο σε αυτα... φοβαμαι μην κανω και το κινητο τουβλο... :rolleyes:

θελω να του κανω ενα update και να του βαλω το spb mobile shell. να του κανω update με το kies η να του βαλω μια πειραγμενη rom και αν ναι ποια ???

Ποια εκδοση του spb mobile shell να κατεβασω και απο που ??

Συγνωμη αν σας κουρασα με τις αποροιες μου αλλα ειμαι λιγο ασχετος...

Ευχαριστω πολυ και περιμενω την βοηθεια σας..

:X

• Administrators

Το Spb Mobile Shell δεν είναι free και σε αυτό το forum δεν προωθούμε παράνομο λογισμικό.

http://spb.com/pocketpc-software/mobileshell/

Όσον αφορά τη συσκευή σου τώρα, από τη στιγμή που δεν είσαι εξοικειωμένος θα έλεγα να μην το πειράξεις ακόμα. Αν πάλι θέλεις να ασχοληθείς και με αυτό θα χρειαστεί να διαβάσεις τις πιο πίσω σελίδες. Υπάρχουν αναφορές και link για τα πάντα.

Modpic.gif

παιδια βοηθεια!θελω να μπω σε σαιτ που θελουν flash player(parea.gr και αλλα)αλλα δε μπορω με τιποτα!το uzard δεν ειναι πια free!τι να κανω?

α παιδια και κατι αλλο!θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο gps?ειμαι εντελωσ ασχετοσ σαυτο το θεμα!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

• Administrators
παιδια βοηθεια!θελω να μπω σε σαιτ που θελουν flash player(parea.gr και αλλα)αλλα δε μπορω με τιποτα!το uzard δεν ειναι πια free!τι να κανω?

Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348

α παιδια και κατι αλλο!θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο gps?ειμαι εντελωσ ασχετοσ σαυτο το θεμα!

Για προγράμματα πλοήγησης σε αυτές τις συσκευές συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

Ρίξε μια ματιά και θα πάρεις μια ιδέα. Να ενημερώσω πως δεν είναι free και δεν επιτρέπονται σε αυτό το forum οι ερωτήσεις του τύπου "που θα το βρω να το κατεβάσω σπασμένο" κτλ.

Modpic.gif

σ'ευχαριστω αθανασο για τισ απαντησεισ!μονο που το οπερα δεν εχει φλασ ειναι η κανονικη εκδοση!καμια αλλη ιδεα για το flash?

• Administrators
σ'ευχαριστω αθανασο για τισ απαντησεισ!μονο που το οπερα δεν εχει φλασ ειναι η κανονικη εκδοση!καμια αλλη ιδεα για το flash?

Δοκίμασες το συγκεκριμένο που δίνω εκεί; Το ενεργοποίησες από τις ρυθμίσεις όπως αναφέρω στο post; Πιο κάτω στο ίδιο θέμα (του Opera) δίνω και άλλα link, διάβασε λίγο εκεί μήπως και βγάλεις άκρη.

Modpic.gif

• Administrators
Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον εξέλιξη σε αυτό το θέμα και όλοι οι κάτοχοι των συσκευών με wm θα πρέπει να αρκεστούν με αυτά που έχουν.

Modpic.gif

αστα αθανασο και ειναι κριμα διοτι ειναι φοβερη συσκευη!τελοσ παντων αληθευει οτι δεν θα λειτουργει το marketplace για τα windows mobile?

• Administrators
αστα αθανασο και ειναι κριμα διοτι ειναι φοβερη συσκευη!τελοσ παντων αληθευει οτι δεν θα λειτουργει το marketplace για τα windows mobile?

Αν μιλάς για το marketplace των WP7, όχι φυσικά και ούτε πρόκειται μιας και μιλάμε για πλήρη ασυμβατότητα ανάμεσα σε WM6.X και WP7.X. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με δύο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά.

Modpic.gif