HOC_MODO Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και εγώ προσπάθησα να το κάνω μέσω kies σε ΧΡ ( ελληνικά γλώσσα και ελλάδα χώρα :) ) αλλά κόλλησε.. στην λήψη λογισμικού, ίσως επειδή έχω κατώτατη ταχύτητα σύνδεσης.. και τελικά δεν την ολοκλήρωσα την αναβάθμιση.. φτου! Και εμένα το ίδιο, κόλλησε στη λήψη λογισμικού.....:( Έχω XP , ελληνική γλώσσα, ελλάδα χώρα.... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 εβαλα ενα προγραμμα σημερα που χρειαζομαι και χρειαζεται και αυτο οταν κανω κληση να μενει ανοικτη η οθονη.πως ενεργοποιω την επιλογη να μενει ανοικτη η οθονη οταν κανω κληση; ευχαριστω,Παναγιωτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν ξέρω, σαν να μου άρεσε καλύτερα που ήταν σαν το iphone τα προγράμματα. Τώρα είναι σαν τα winmo 6.5. Δεν έχει πλεον αποθήκη (αν κατάλαβα καλά). Όσο για το κατέβασμα του λογισμικού, πράγματι άργησε κάμποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterc2vts Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 γεια χαρα...μηπως μπορει να μου πει πως ενεργοποιειται το gps στο omnia gt-ι8000.....ποιες ειναι οι com???? κτλ.....κανα link.....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και σε μένα το ίδιο μου βγάζει "no device needs to be upgraded". Και μένα με το kies 1.1.5.10031_1 το ίδιο , μα καλά δεν δοκιμάζουν τις εφαρμογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 γεια χαρα...μηπως μπορει να μου πει πως ενεργοποιειται το gps στο omnia gt-ι8000.....ποιες ειναι οι com???? κτλ.....κανα link.....???? Βάλε το GPS Test και θα βρει μόνο του θύρα. Άστο σε ανοιχτό ουρανό και θα σου κλειδώσει δορυφόρους. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά καλημέρα. Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να συνδέσω τον Opera ή το Internet Explorer μέσω του Wlan στο Internet. Συνδέομαι στο wlan αλλά όχι στο Internet. Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Υπάρχει οδηγός? Καμμιά βοήθεια κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_x Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 καλησπέρα παιδιά, έχω cosmote και μου έχουν στείλει από την εξηπυρέτηση πελατών τις ρυθμίσεις για να συνδέομαι στο wap internet. το πρόβλημά μου είναι το εξης, ότι οι περισσότερες εφαρμογές καθώς και το mail δεν συνδέεται με ατις ρυθμίσεις που μου στείλανε από την cosmote αλλά με την προεπιλεγμένη σύνδεση cosmote internet την οποία την παίρνει αυτόματα το τηλ όταν βάζεις την κάρτα sim. sorry για το μεγάλο post αλλά ταλαιπωρούμαι εδώ και μια βδομάδα τώρα και δεν μπορώ να βγάλω ακρη. ξέρει κάποιος πως θα μπορέσω να δηλώσω όλες οι συνδέσεις προς στο internet να γίνονται με τις ρυθμόσεις που μου στείλανε απο cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Μία ερώτηση Υπαρχει προγραμμα microsoft exchange για το Ομνια 2, οπως στο iphone?Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Εχουμε και λεμε... Το δοκιμασα σε ΤΡΕΙΣ υπολογιστες. Με παλια εκδοση kies και με καινουργια. Με χωρα Σουηδια κι ελληνικα γλωσσα. Στον εναν που χτες βρηκε την αναβαθμιση και δεν την εκανε τελικα το kies πλεον δεν τρεχει με τιποτα. Στους αλλους 2 δεν βρισκει αναβαθμισεις ! Αμα ηξερα οτι χρειαζομαι τοσα pc,τοσες πατεντες και τοσες ωρες για να κανω μια αναβαθμισουλα θα επαιρνα παλι Nokia ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δεν ξέρω, σαν να μου άρεσε καλύτερα που ήταν σαν το iphone τα προγράμματα. Τώρα είναι σαν τα winmo 6.5. Δεν έχει πλεον αποθήκη (αν κατάλαβα καλά). Όσο για το κατέβασμα του λογισμικού, πράγματι άργησε κάμποσο. τι εννοείς σαν του iphone; και αποθήκη έχει κανονικά Και μένα με το kies 1.1.5.10031_1 το ίδιο , μα καλά δεν δοκιμάζουν τις εφαρμογές ? κάνε μια προσπάθεια με τα βήματα που παρέθεσα μερικά ποστ πιό πάνω. Ωραίο το Kies αλλά πράγματι, πολλή μανούρα. Τουλάχιστον, αν πετύχει τελικά, είναι πιό εύκολο από το φλασάρισμα με octans κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 τι εννοείς σαν του iphone; και αποθήκη έχει κανονικά κάνε μια προσπάθεια με τα βήματα που παρέθεσα μερικά ποστ πιό πάνω. Ωραίο το Kies αλλά πράγματι, πολλή μανούρα. Τουλάχιστον, αν πετύχει τελικά, είναι πιό εύκολο από το φλασάρισμα με octans κλπ. Ρε συ drlacan μανουρα λεγεται αυτο ; σκετη μα......ια ειναι ! Το προγραμμα ειναι πολυ ωραιο εμφανισιακα,λιγο καλυτερο απο NPS και εντελως μαπα λειτουργικα απ οτι φαινεται. Το ενα το laptop πλεον δεν αναγνωριζει καν το κινητο,δειχνει να τρεχει μονιμως το kies απο πισω,στα αλλα pc τωρα ουτε η Σουηδια τα σωζει ! Ε σιχτιρ δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 τι εννοείς σαν του iphone; και αποθήκη έχει κανονικά κάνε μια προσπάθεια με τα βήματα που παρέθεσα μερικά ποστ πιό πάνω. Ωραίο το Kies αλλά πράγματι, πολλή μανούρα. Τουλάχιστον, αν πετύχει τελικά, είναι πιό εύκολο από το φλασάρισμα με octans κλπ. μια χαρά έγινε με την βοήθειά σου αλλά δεν βλέπει gps με τίποτε δωκίμασες κάτι σχετικά με το gps; κλειδώνει σε σένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) sx1vg18 Έχεις δίκιο, μερικά πράγματα απλά θέλεις να δουλεύουν, και δεν σου κάνουν τη χάρη. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δούλεψε, καθώς ειχα την μαμίσια ρομ (αρκετά παλιά, ίσως η πρώτη που ήρθε Ελλάδα) και φοβόμουν την αναβάθμιση με octans γιατί δεν το κατέχω το σπορ. Απλά δεν είναι λογικό και σοβαρό να ελπίζει απλά ότι θα δουλέψει ένα προϊόν από μια εταιρία κολοσσό σαν τη samsung, έπρεπε να δουλεύει με τη μία. Τέλος. Τι να πω, αν δουλέψει είναι σουπερ, αν δεν δουλέψει είναι μια μεγάλη απογοήτευση. nikolasira δεν δοκίμασα ακόμη το gps, αλλά η μέθοδος που προαναφέρθηκε με το gps test είναι καλή λύση. Κι εγώ αυτό θα κάνω αν δω πρόβλημα. Νομίζω ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε η καινούρια ρομ ανεπίσημα, κάποιες σελίδες πριν εδώ στο thread, πρέπει να αναφέρθηκε ότι οι ρυθμίσεις του gps άλλαξαν από τις προηγούμενες (που ήταν ψιλογνωστές) και καλό είναι να λυθεί από μόνο του με to gps test σε ανοιχτό ουρανό παρά να τις περνάς με το χέρι edit: το βρήκα το ποστ Edited May 4, 2010 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 βρε παιδιά εφόσον η έκδοση rom είναι η ίδια που κυκλοφορεί στο bytheway γιατί δε την εγκαθιστάτε με το τρόπο που λένε εκεί; Δηλαδή με octans 2.14 σε XP Mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 sx1vg18 Έχεις δίκιο, μερικά πράγματα απλά θέλεις να δουλεύουν, και δεν σου κάνουν τη χάρη. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δούλεψε, καθώς ειχα την μαμίσια ρομ (αρκετά παλιά, ίσως η πρώτη που ήρθε Ελλάδα) και φοβόμουν την αναβάθμιση με octans γιατί δεν το κατέχω το σπορ. Απλά δεν είναι λογικό και σοβαρό να ελπίζει απλά ότι θα δουλέψει ένα προϊόν από μια εταιρία κολοσσό σαν τη samsung, έπρεπε να δουλεύει με τη μία. Τέλος. Τι να πω, αν δουλέψει είναι σουπερ, αν δεν δουλέψει είναι μια μεγάλη απογοήτευση. nikolasira δεν δοκίμασα ακόμη το gps, αλλά η μέθοδος που προαναφέρθηκε με το gps test είναι καλή λύση. Κι εγώ αυτό θα κάνω αν δω πρόβλημα. Νομίζω ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε η καινούρια ρομ ανεπίσημα, κάποιες σελίδες πριν εδώ στο thread, πρέπει να αναφέρθηκε ότι οι ρυθμίσεις του gps άλλαξαν από τις προηγούμενες (που ήταν ψιλογνωστές) και καλό είναι να λυθεί από μόνο του με to gps test σε ανοιχτό ουρανό παρά να τις περνάς με το χέρι edit: το βρήκα το ποστ με το gps test δωκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτε θα δωκιμάσω ξανά αύριο ημέρα με καθαρό ουρανό και βλέπουμε πρώτα πάντως κλείδωνε πολύ γρήγορα τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 βρε παιδιά εφόσον η έκδοση rom είναι η ίδια που κυκλοφορεί στο bytheway γιατί δε την εγκαθιστάτε με το τρόπο που λένε εκεί; Δηλαδή με octans 2.14 σε XP Mode... γιατι αν τελικλα δουλέψει, είναι σαφώς απλούστερο με το Kies για έναν νούμπα σαν εμένα με το gps test δωκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτε θα δωκιμάσω ξανά αύριο ημέρα με καθαρό ουρανό και βλέπουμε πρώτα πάντως κλείδωνε πολύ γρήγορα τα λέμε υπομονή με το gps test, άσ'το κάμποσα λεπτά να κάνει τη δουλειά του και οπωσδήποτε σε καθαρό ουρανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NUEDO Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ολα τελεια με PC Studio και windows xp.H αναβαθμιση ολοκληρωθηκε με την πρωτη χωρις κανενα προβλημα.Χρησιμοποιησα το New_PC_Studio_1.4.0.IL2 Παράθεση NUEDO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Απ' οτι βλέπω ή ΧΡ ή 7 πρέπει να έχεις για να κάνεις την αναβάθμιση...:lol: Σε Vista δεν τα έχει καταφέρει κανείς? edit: Για το μενού της Samsung που ερωτήθηκε παραπάνω βρήκα αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει καθώς δεν έχω περάσει ακόμα τη νέα Rom. Δεν ξέρω αν δουλεύει! Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας ενημερώσει! :) Edited May 4, 2010 by SHOG_ST Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Προειδοποιηση : μην επιχειρησετε να το κανετε με kies. Οσοι το επιχειρησετε εχετε διπλα σας βαρβιτουρικα. Μολις κανει την αναβαθμιση θα σας πω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Προειδοποιηση : μην επιχειρησετε να το κανετε με kies. Οσοι το επιχειρησετε εχετε διπλα σας βαρβιτουρικα. Μολις κανει την αναβαθμιση θα σας πω εντυπωσεις ...και να πεις και αν έκανες κάτι παραπάνω/διαφορετικό για να υπάρχει γραμμένο. Με τόσα προβλήματα που βγαίνουν στο Kies καλό είναι να υπάρχουν στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wendigo Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 τι εννοείς σαν του iphone; και αποθήκη έχει κανονικά . Μάλον δεν έκανε soft reset πριν να ποστάρει, κι εμένα δεν εμφάνιζε την αποθήκη αμέσως μετά την αναβάθμιση σε pda:jd3 - csc:jd5 χθες βράδυ αλλά μετά απο 2 σοφτ resets έστρωσε:ninja::cry: Υ.Γ. Γεια χαρά σε όλους τους συμφορουμίτες - νέος εδώ μέσα (και στο Ο2):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ναι σωστα. Οποιος το κανει τελος παντων ας ακολουθησει τα βηματα σου κανονικα. Απο κει και περα,οταν ξαναφορτωνει το firmware,ζητα να κλεισεις κινητο,να το βγαλεις απ το καλωδιο και να το ξαναβαλεις. Καντε τα. Μετα θα ζητησει επανενεργοποιηση του κινητου. Καντε την κι αυτην. Και μετα αυτο που μαντεψα εγω κι εκανα,σβηστε το παλι. Στην ουσια εκει γινεται το reset. Αρχιζει να το φορτωνει και τα κανει ολα μονο του απο εκει και περα Εντυπωσεις. Ειναι σαν να αγοραζεις καινουργιο κινητο. Αλλαξαν πολλα κι ελπιζω προς το καλυτερο ! Περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα αφου το "σκαλισω" λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Μάλον δεν έκανε soft reset πριν να ποστάρει, κι εμένα δεν εμφάνιζε την αποθήκη αμέσως μετά την αναβάθμιση σε pda:jd3 - csc:jd5 χθες βράδυ αλλά μετά απο 2 σοφτ resets έστρωσε:ninja::cry: Αμέσως μετά την αναβάθμιση ενδείκνυται να κάνουμε ένα hard reset πριν αρχίσουμε το στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Προειδοποιηση : μην επιχειρησετε να το κανετε με kies. Οσοι το επιχειρησετε εχετε διπλα σας βαρβιτουρικα. Μολις κανει την αναβαθμιση θα σας πω εντυπωσεις Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα... Με ποιον τροπο τελικα τα καταφερες αν οχι με το Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts