Jump to content

HOC_MODO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HOC_MODO

  1. Καλησπέρα σας, με ενδιαφέρει να αγοράσω το Asus Zenfone 10 αλλά δε γνωρίζω το γεγονός αν βάζοντας τη καρτα cosmote που εχω θα υποστηρίζει 5g. Γνωρίζει κάποιος να το απαντήσει; Έχει κανείς το κινητό με καρτα cosmote;
  2. Πραγματικά μου δείχνει 1.1gb στο System και στο Other apps μου δείχνει 21gb. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες.
  3. Στο δικό μου λέει 1.1gb
  4. Στα ίδια επίπεδα με το 2XL, δεν βρίσκω διαφορές.
  5. Μόλις απέκτησα και εγώ ένα Pixel 3a, προερχόμενος από Pixel 2XL. Ο λόγος που έκανα τη μετάβαση είναι η λειτουργία DSDS που έδωσαν στο 3a. Έχω πλέον μία Cosmote eSIM και μία κανονική Vodafone και δουλεύουν μαζί άψογα. (Για να απενεργοποιηθεί η "κανονική" sim, πρέπει να αφαιρεθεί η κάρτα από τη συσκευή, δεν υπάρχει επιλογή). Σε σχέση με το προηγούμενο κινητό, μου άρεσε το μικρότερο μέγεθος και τα ηχεία που για κάποιο λόγο μου φαίνονται πιο ποιοτικά. Δε μου άρεσε κυρίως η ποιότητα των χρωμάτων στην οθόνη και το ότι δεν έχει πιστοποίηση IP67.
  6. Όποιος έχει τη συσκευή και το έχει δουλέψει ως δίκαρτο (DSDS) με Cosmote eSIM, ας μας ενημερώσει για να προχωρήσουμε στην αγορά του :)
  7. Τελικά με αυτά που διαβάζω στο Internet φαίνεται ότι στα Pixel 2 και Pixel 2 XL δεν έδωσαν τη δυνατότητα dual sim. Στα Pixel 3 και Pixel 3 XL, έδωσαν δυνατότητα χρήσης eSIM και απλής SIM αλλά να μη μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα (DSSS). Στα Pixel 3a και Pixel 3a XL έδωσαν τη δυνατότητα DSDS, δηλαδή ταυτόχρονη χρήση eSIM και απλής SIM. https://support.google.com/pixelphone/answer/9449293?hl=en&ref_topic=7084391
  8. Υπάρχει επιλογή χρώματος για τη SIM... Λέτε να έχουμε πλέον dual SIM δυνατότητα???
  9. Ευχαριστώ! Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστούν στην beta 3.
  10. Ο χρήστης zaras27 ανέφερε το εξής: 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSD Αυτό που θέλω από σένα να με βοηθήσεις είναι να δεις αν υπάρχουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pixel 2xl με beta 2. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ και θα σας ενημερώσω.
  11. Μπορείς να δεις σε παρακαλώ αν υπάρχουν οι ρυθμίσεις για dual sim, όπως αναφέρεται παραπάνω για το Pixel 3; Θέλω να βάνω beta 2 μόνο για αυτό το λόγο.
  12. Κάποιος που έχει beta 2, μπορεί να επιβεβαιώσει αν υπάρχουν οι παραπάνω ρυθμίσεις στο 2xl.
  13. Γνωρίζει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση καλύπτει η Google για το Pixel 1? Είμαι λίγο πριν τα 2 χρόνια...
  14. Ναι πράγματι, στο Pixel 1 που έχω, σβήνει η οθόνη κατά διαστήματα και δεν παίζει το μικρόφωνο, στρώνει με reboot για μικρό χρονικό διάστημα και μετά πάλι τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι ούτε με factory reset έφτιαξε, αλλά έβαλα τις ίδιες εφαρμογές ξανά...
  15. Στο δικό μου που είναι το ΤΑ-1043, μόλις ήρθε!
  16. Όποιος κάνει χρήση της eSim από Cosmote στο συγκεκριμένο κινητό, καλό θα ήταν να μας ενημερώσει. Άραγε θα λειτουργεί ως ένα απλό dual sim?
  17. HOC_MODO

    Sony Xperia XZ3

    Καλησπέρα, η συσκευή διαθέτει notification light?
  18. Μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή Alpha Bank με Android 9 beta, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  19. Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει η έκδοση με 4gb ram? Μιλάω για την global έκδοση με Android one.
  20. Ήρθε και το security patch Φεβρουαρίου, πολύ νωρίς αυτή τη φορά, μία μέρα μετά!
  21. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις....
  22. Μετά το τελευταίο update του Google app φαίνεται να συντηρεί μόνιμα το widget του καιρού στην οθόνη παρόλο που έχω απενεργοποιήσει το Google feed & history.
  23. Ναι, ήρθε τελικά και σε εμένα τώρα το πρωί.
  24. Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το security patch του Σεπτεμβρίου και την 8.0.0 την είχα πάρει μέσω beta....
  25. Και εγώ εκεί το υπολογίζω, γύρω στις 2 ώρες φόρτιση. Να ρωτήσω κάτι, θεωρητικά δε θα έπρεπε να λάβουμε σήμερα το security patch του Σεπτεμβρίου?
×
×
  • Create New...