alex61 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 (edited) Και εμένα μου βγάζει για αναβάθμιση, έχω xp και το KIES που κατέβασα από το link που δώσαν τα παιδιά πιο πίσω. Θα τολμίσω να την κάνω και θα σας πω περισσότερα. Α και τι διαφορά έχει το ΚΙΕS από το Samsung PC Studio? Edited May 3, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 καλημέρα παιδιά.υπάρχει κανένα skin εφικτό για το igo 8? όποιος μπορεί ας μου κάνει ένα pm.ευχαριστώ Δες εδώ: http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλησπερα, εχω φαει τον κοσμο και δεν εχω βρει τιποτα, υπαρχει καποιο προγραμμα που να κραταει την οθονη φωτισμενη οσο τρεχει καποια εφαρμογη και να αποτρεπει το κινητο απ το να κλειδωνει? π.χ οπως το Smartlight για τα Symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Σαν επιλογή στο κινητό έχεις το ActiveSync ή τη Μαζική αποθήκευση? Μετά την αναβάθμιση οι μνήμες "καθαρίστηκαν"? Το κινητό είναι σαν όταν το πήρες? Μπορείς να μας πεις κάποιες βασικές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη Rom που είχες (την αρχική να υποθέσω?) Ευχαριστώ! :) 1. ActiveSync 2. Μόνο η Βασική μνήμη "καθαρίστηκε" 3. Το Ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 βασικα μια σθμαντικη διαφορα με την αναβαθμιση ειναι οτι το κηνητο δεν σερνεται κατηε φορα ποσ στελνεισ ενα μυνημα η μπαινεις στο ημερολογιο η στο ιντερνετ , πολυ σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 με την καινουρια αναβαθμιση , το κηνητο επαψε να σερνεται κατηε φορα που στεκνεισ ενα μυνημα ι οταν βαινεισ και βγαινεισ απο τι ημερολογιο , ι οταν βαζεισ ιντερνετ πολυ συμαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τελικα ΜΟΝΟ σε xp γινεται ; εσυ babisz πως την εκανες την αναβαθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Δες εδώ: http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm Για το iGO, υπάρχει ξεχωριστό thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisz Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 την αναβαθμιση την εκανα σε windows seven ultimate , στο λαπτοπ εχο τα home εκι δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τελικα ΜΟΝΟ σε xp γινεται ; εσυ babisz πως την εκανες την αναβαθμιση ; Και εγώ με Vista, ακόμα το ψάχνω! :lol: Προσπάθησα και με το NPS και με το Kies, αλλά τίποτα.. Το πρώτο μου έβγαζε σφάλμα, και το δεύτερο δεν έβρισκε αναβάθμιση... Το Σ/Κ που θα έχω σύστημα με XP θα το δοκιμάσω και απο εκεί.. Έχω ένα πρόβλημα και μάλλον προέρχεται απ' το SKTools... Όταν αλλάζω προφίλ απ' τη δόνηση στο κανονικό και με παίρνουν τηλ. δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης, αλλά ούτε αυτός του μηνύματος.. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις ήχου και επιλέγοντας τον ήχο κλήσης το πρόβλημα παύει να ισχύει μόνο για τον ήχο κλήσης. Του μηνύματος δεν ακούγεται.. Το περίεργο είναι οτι οι ήχοι ειδοποίησης (πχ. όταν πατάς κάπου) ακούγονται κανονικά, αλλά του μηνύματος όχι... Η μόνη αλλαγή που έκανα στο SKTools είναι να απενεργοποιήσω τις αυτόματες εκκαθαρίσεις και να αλλάξω τους φακέλους για τα temp files (τα έβαλα στην Αποθ. για εξεικονόμιση κύριας μνήμης). Καμία βοήθεια ???:help: Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 την αναβαθμιση την εκανα σε windows seven ultimate , στο λαπτοπ εχο τα home εκι δεν γινεται Το δοκιμασα windows 7 starter και σε ultimate,με το NPS(το οποιο και προσπαθησα να επανεγκαταστησω αλλα δεν γινεται στα windows 7) και το Kies,το kies δε βρισκει απολυτως τιποτα το NPS εβρισκε και ή δεν συνδεοταν ποτε ή τη μια φορα που συνδεθηκε εφαγε ενα κολλημα πριν αρχισει η αναβαθμιση. Τωρα εσυ πως τα καταφερες στα δικα σου windows 7...απορω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Στην εγκατάσταση του Kies ποια χώρα επιλέγετε? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Στην εγκατάσταση του Kies ποια χώρα επιλέγετε? πολυ καλη ερωτηση. λετε να φταιει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 To σκεφτηκα και αυτο. Και ποια χωρα να βαλουμε ; UK ; Σουηδια που ειπαν οτι βγηκε κι εκει ; Κορεα-μαμα χωρα μηπως ; ε ελεος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 To σκεφτηκα και αυτο. Και ποια χωρα να βαλουμε ; UK ; Σουηδια που ειπαν οτι βγηκε κι εκει ; Κορεα-μαμα χωρα μηπως ; ε ελεος ! UK πάντως δεν είναι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Αυτα και παω για υπνο... Εγκατεστησα ξανα το kies,διαλεξα χωρα Σουηδια και γλωσσα ελληνικα. Εψαξα για αναβαθμιση,μου την εβγαλε,ξεκινησα τη διαδικασια,εκανε την ληψη του λογισμικου και μου βγαλε μηνυμα οτι δεν εκανε αυτοματα reset,να το κανω manual με βγαλσιμο μπαταριας και επανεκκινηση,το εκανα και σταματησε εκει,δεν εγινε τιποτα τελικα. Δεν με θελει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά εγκατήστε την αναβάθμιση!!! Καινούργια widgets και καινούργια φιλοσοφία στα μενού!! Δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ καλύτερο. Άσε που θέλει πάλι από την αρχή για να το μάθεις. Μου άρεσε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά εγκατήστε την αναβάθμιση!!! Καινούργια widgets και καινούργια φιλοσοφία στα μενού!! Δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ καλύτερο. Άσε που θέλει πάλι από την αρχή για να το μάθεις. Μου άρεσε!!! Πες μας και εμάς πως! :p Έχουμε και λέμε: 1. Τι λειτουργικό σύστημα έχεις? 2. Με το Kies έκανες την αναβάθμιση? Αν ναι, ποια χώρα επέλεξες κατα την εγκατάστασή του? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά τα κατάφερα. Τα βήματά μου: -Windows 7 Ultimate, με το user account control ρυθμισμένο στο "never notify me" -Έκδοση Kies: Kies_1.1.5.10024_37, κατεβασμένη από εδώ. Κατά την εγκατάσταση, επλογή Σουηδία (Sverige) και γλώσσα ελληνικά. Βρίσκει μόνο του την νέα έκδοση του Kies αλλά δεν την αναβάθμισα -Βρίσκει την νέα ROM, την κατεβάζει και κάπου εκεί ξαναπερνάει τους Samsung drivers για τη usb (όπως όταν πρωτοβάζει ςτο τηλέφωνο σε usb). Αλλά όπως προαναφέρθηκε, δεν μπορεί να κάνει αυτόματο reset, ζητάει manual βγάζοντας την μπαταρία, κλπ κλπ, που φυσικά δεν κάνει τίποτε. -Κλείνω το Kies, το ξανανοίγω και πάλι αναζήτηση, αλλά αυτή τη φορά κατεβάζει κανονικά το firmware, κάνει κανονικά auto reset και προχωράει. Κράτησε τα ελληνικά, και ΔΕΝ έσβησε την αποθήκη, είναι όλα μέσα. Μετα από περίπου 7-10' και πολλές επανεκινήσεις, η καινούρια Rom είναι pda I8000NXXJD3 csc I8000EURJD5 τηλέφωνο I8000XXJD1 windows mobile CE 5.2.23103 (-επαναφορά του action center στο default, αν θέλετε) στην αρχή δίνει επιλογή για today screen (widget plus, windows today, samsung today) και επέλεξα την τελευταία και μου αρέσει για την ώρα. Αν ξέρει κανείς πως να αλλάξουμε και χρώμα στην μπάρα των windows καλά θα ήταν γιατί αυτό το βυσσινί είναι αίσχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ωραίος drlacan!! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! ;) Μια απορία: Αφού απο την αποθήκη δεν σβήνει τίποτα, τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα σε αυτήν παραμένουν ή φεύγουν? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 όχι δεν ειναι τίποτε εγκατεστημένο. Τουλάχιστον δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κάαααααπου μέσα στο τηλέφωνο και δεν τα βλέπω, αλλά στο κεντρικό μενού δεν φαίνονται εγκατεστημένα. Το καλο είναι ότι όλα τα cab είναι μέσα, οπότε δεν χρειάζεται πάλι να τα στείλω, αρκεί να τα εκτελέσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 όχι δεν ειναι τίποτε εγκατεστημένο. Τουλάχιστον δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κάαααααπου μέσα στο τηλέφωνο και δεν τα βλέπω, αλλά στο κεντρικό μενού δεν φαίνονται εγκατεστημένα. Το καλο είναι ότι όλα τα cab είναι μέσα, οπότε δεν χρειάζεται πάλι να τα στείλω, αρκεί να τα εκτελέσω :D Μάλιστα! Thanks και πάλι!! :) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maninou89 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καλησπερα σε όλους!! Έχω πρόβλημα με το τηλ... Αρχικά κολλούσε, οπότε και αποφάσισα να το στείλω για αναβάθμιση λογισμικού στα κεντικά της samsung....(μπουπλόοοοτο!!!!) Κατόπιν 2 βδομάδων στην Αθήνα, το κινητό μου επέστρεψε. Όλα μια χαρα, το κινητό δεν κολλάει, ή έτσι δείχνει, το θέμα είναι όμως ότι δεν έχει σήμα... Εκεί που είχα σήμα, σήμα καμπάνα, τωρα, μετα βίας και κόπου, έχει καπου 1 γραμμούλα την οποία και χάνει με το παραμικρό... Το ενδεχόμενο να μην έχω σήμα στο σπίτι δεν υπάρχει... Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια πιθανή ρύθμιση που ίσως μου διαφεύγει εμένα; Να πω, ότι έχω ήδη ρυθμίσει σε επιλογή ζώνης gsm 900/1800 ή το αυτόματο και έχω ενεργοποιημένη και τη λειτουργία hsdpa... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα γενικότερα επί του θέματος, θα εκτιμούσα μια γρήγορη ανταπόκριση γιατί με βλέπω να παίρνω iphone αφού πρώτα σπάσω το samsung ....!!!!! :help: Υ.Γ.: :dizzy: Έχω αλλάξει 4-5φορές rom σε 2,5 μήνες που το έχω , δεν αντέχεται άλλοοοοοοοοο!!!:blink: :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Έχω windows XP. Έκανα την αναβάθμιση με το kies από μόνο του "κατάλαβε" ότι χρειάζεται αναβάθμιση και για την γλώσσα ασφαλώς ελληνικά. Όλα τα cab τα είχα στην κάρτα μνήμης αλ΄λά και την αποθήκη μου δεν την πείραξε. Αυτά προς το παρόν γιατί έχω μάθημα (να διδάξω ΦΥΣΙΚΗ Γ' λυκ). Βάλτε την παιδιά. Διαφορετικό today πολύ πιο λειτουργικό αλλά και γενικότερα. Μπράβο στην Samsung!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και εγώ προσπάθησα να το κάνω μέσω kies σε ΧΡ ( ελληνικά γλώσσα και ελλάδα χώρα :) ) αλλά κόλλησε.. στην λήψη λογισμικού, ίσως επειδή έχω κατώτατη ταχύτητα σύνδεσης.. και τελικά δεν την ολοκλήρωσα την αναβάθμιση.. φτου! Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts