Jump to content

babamix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babamix

  1. Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ
  2. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω τέτοια επιλογή
  3. Μετά την αναβάθμιση σε pie έκανα επαναφορά ώστε να λυθούν κάποια μικροπροβληματάκια. Από τότε όμως επάνω δεξιά δεν μου δείχνει ποσοστό μπαταρίας αλλά το εικονίδιο της μπαταρίας. Αν κατεβάσω τα εικονίδια και μεγαλώσει η επάνω μπάρα τότε δείχνει κανονικά το ποσοστό της μπαταρίας. Καμιά ιδέα; ευχαριστώ πολύ.
  4. Υπάρχει κάποιος εύκολος/γρήγορος τρόπος για ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του samsung health? Με ένα πάτημα αν είναι δυνατόν.
  5. Καλησπέρα και από μένα. Καινούργιος στα 46mm. Δεν σου τρώει τη μπαταρία το Samsung health? Έχεις συγκεκριμένο τρόπο που το χρησιμοποιείς; Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο με αυτόματη αναγνώριση άσκησης; Ευχαριστώ
  6. Μόλις σύνδεσα μέσω smart switch μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση γύρω στα 3657 mb(αν θυμάμαι καλά). Είναι τόσο μεγάλο το αρχείο? Ενώ έχω vdsl 50 το κατέβασμα αργεί πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό?
  7. Μήπως κάποιος ξέρει αν υπάρχουν διαθέσιμες οθόνες για edge? Κι αν η απάντηση αφορά το χρυσό ακόμα καλύτερα. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο αλλά αν ήξερα από σήμερα.. ευχαριστώ
  8. Εννοώ η μπαταρία του κινητού. Η SAMSUNG λέει πως όχι. Μήπως όμως κάποιος από αυτούς που επισκευάζουν το κάνει;
  9. Μήπως κανείς ξέρει αν αλλάζει με κάποιο τρόπο η μπαταρία;
  10. Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις πώς; Ευχαριστώ
  11. Μήπως μπορείς να μου πεις τη διαδρομή γιατί δεν το βρίσκω? Ελληνικό unbranded το δικό μου. Ευχαριστώ πολύ
  12. Προσπαθώ να καταλάβω κάτι. Έχω απενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις από το google play, στις ρυθμίσεις για ενημερώσεις των εφαρμογών και στο facebook. Γιατί αυτό συνεχίζει και ενημερώνεται αυτόματα? Τι δεν κάνω σωστά; Ευχαριστώ πολύ
  13. Μήπως κάποιος είχε εμπειρία με το service της micro-tech στη Θεσσαλονίκη? Δυο φορές στα καλά καθούμενα μου κόλλησε 3 μηνών καινούργιο κινητό (ο κύκλος με την κλειδαριά στην οθόνη). Έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button και το volume down. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο service? Αύριο το πρωί σκέφτομαι να το πάω.
  14. Σε μένα δεν ανοίγει καθόλου μετά την επανεκίνηση.
  15. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν δουλεύει το winbank wallet app φορώντας θήκη στο κινητό; Φοράω μια swpigen ultra clear. Δοκίμασα να πληρώσω και δεν έγινε τίποτα. Ευχαριστώ πολύ
  16. Για όποιον είναι κοντά, υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημα της Voda στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης.
  17. Το δουλεύω συνεχώς με fingerprint. Κανένα πρόβλημα. Μαλιστα, στην αρχή που είχα μόνο ένα αποτύπωμα άνοιγε αμέσως κι ας μην ήταν τόσο προσεκτικά τοποθετημένο το δάχτυλο. Τώρα που έχω 4 fingerprints θέλει λίγο περισσότερη προσοχή στην τοποθέτηση. Ελληνικό από Κωτσόβολο.
  18. babamix

    Meizu MX4 Pro

    Παιδιά, μόλις παρέλαβα το mx4 pro από Κίνα. Τελική τιμή 325 ευρώ έκδοση 16gb. Όπως το βλέπω για αρχή πάει σφαίρα. Έκανα αναβάθμιση σε flyme os 4.2.8.2U. Αυτό που με ενοχλεί τουλάχιστον τώρα στην αρχή είναι τα κινέζικα γράμματα που μου βγάζει σε πολλές εφαρμογές. Έχω βάλλει γλώσσα Ελληνικά, βλέπω Ελληνικά, γράφω Ελληνικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγουν τα κινέζικα εντελώς; Ευχαριστώ πολύ
  19. Γεια σας και από μένα. Έκανα την αναβάθμιση σε 5.01 εδώ και μερικές μέρες. Ποιο όμορφο περιβάλλον, μάλλον λίγο πιο γρήγορη απόκριση και καλύτερη μπαταρία. Έχω ένα θεματάκι με τις κλήσεις στα αγαπημένα. Σε όλα τα αγαπημένα υπάρχουν τουλάχιστον 2 αριθμοί και περισσότεροι σε κάθε επαφή. Στην kit kat πατούσα στην επαφή μου έβγαζε τους αριθμούς και πατώντας σε έναν αριθμό (κινητό, σταθερό, εργασία κλπ) γινόταν η κλήση. Τώρα πατώντας την επαφή μου βγάζει τους αριθμούς, πρέπει να πατήσω έναν αριθμό και μετά να πατήσω το μια φορά που έχει από κάτω. Αν πατήσω το προεπιλογή, την επόμενη φορά που κάνω κλήση θα καλέσει αυτό τον αριθμό, για παράδειγμα το κινητό. Αν όμως μετά θέλω να καλέσω το σπίτι για παράδειγμα, αυτής της επαφής δεν γίνεται. Δηλαδή κάνω ένα κλικ παραπάνω για κάθε κλήση των αγαπημένων. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγνώμη για το μακροσκελές Post.
  20. Μια ιδέα Όλοι εμείς που έχουμε Γαλλικό να βάζουμε εναλλάξ σκοπιές για να δούμε πότε έρχεται:)
  21. Παιδιά την άποψή σας παρακαλώ. Αισθάνομαι πως έχω μείνει πολύ πίσω μια και φοράω broodrom business edition 1.2 Όσες απόπειρες έκανα για αλλαγή rom είτε gb είτε ics το πρόβλημά μου πάντα ήταν η μπαταρία. Ναι μεν ήταν πιο γρήγορες αλλά η μπαταρία δεν μου πήγαινε ούτε μέρα. Έχω μονίμως ανοιχτό data και wifi. Να περάσω jb και nexus 6 ή θα πάει τζάμπα ο κόπος? Θα περνάω τη μέρα ή μήπως όχι? Ευχαριστώ πολύ.
  22. Πολύ καλή η ics του ivendor αλλά η διάρκεια της μπαταρίας δεν παίζεται. Ούτε μέρα (24ωρο) δεν κρατάει τη στιγμή που η broodrom bussines 1.2 μου κρατούσε 2 μέρες (24ωρα) με την ίδια πάντα χρήση. Μονίμως 3g και wi-fi ανοιχτό, έλεγχος email αρκετές φορές την ημέρα ξυπνητήρι πρωί, απόγευμα. Το ίδιο διάβασα και στο XDA στο ανάλοφο forum. Είδατε κι εσείς τέτοια διαφορά (μιλάω αναλογικά με τη χρήση που κάνει ο καθένας) από gb σε ics?
  23. Μπορείς να πάρεις backup και στη συνέχεια να κάνεις επαναφορά είτε με το Titanium Backup είτε με το My backup root. Για τις εφαρμογές είμαι σίγουρος (έχω εγκατεστημένο το My backup root) για τα παιχνίδια φαντάζομαι πως συμβαίνει το ίδιο. Μπορείς να τα βρεις εύκολα και δωρεάν στο market. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να είσαι root.
  24. Έχω βάλει την cyanogenmod 9 RC5 Του Ιveνdor. Πολύ καλή και γρήγορη. ΌΛα εντάξει εκτός από ένα πρόβλημα: κάποιες φορές όταν πατάω να ανοίξει η συσκευή δεν ανοίγει κανονικά. Η οθόνη αχνοφέγγει χωρίς όμως να ανταποκρίνεται. Θέλει δυο-τρεις φορές να ξαναπατήσω το κουμπί για να ανοίξει κανονικά. Το ίδιο μου έκανε και όταν για μερικές μέρες πέρασα την "remICS βασισμένη στο τελευταίο update του ivendor". Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...