Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ρε παιδια εχω επιδοτηση γυρω στα 400 ευρω να παω να παρω το omnia II η να δωσω αλλα 200+ ευρω και να παρω το htc hd2????

αξιζει???το samsung εχει και αυτο gps οθονη καλη κτλ...εδω και ενα χρονο εχω το 5800nokia και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο πλευρας τιμη αποδοσης του κινητου!!!

δεν θελω να με απαντησετε εντελως gatzetika δλδ ο μαμαει το htc....!!!

το ερωτημα θα το βαλω και στην σελιδα του HTC

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3124983#post3124983

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

THANKS ATHANASO77

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

καλησπέρα παιδιά....σας γράφω αν και είμαι στο περί ανέμων του μήλου...

μία ερώτηση θέλω να σας κάνω, πήρε ο αδερφός μου το omnia ii 8000 και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν διάφορα προγράμματα για αρχή για να εγκαταστήσει....ή και κανένα πρόγραμμα πλοήγησης(igo)....ευχαριστώ!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Εχω προβλημα με το ρολοι το ρυθμιζω στην κανονικη ωρα κ καθε τρεισ κ λιγο παει η μια ωρα μπροστα η μια ωρα πισω!!τι να κανω?
ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Εχω τον coreplayer και δεν μου παιζει τους srt υποτιτλους... Ο μαμισιος player τους παιζει κανονικα. Τι πρεπει να κανω? Επισης πως μπορω να κλεισω το προγραμμα εντελως? Θελω να σβησω το αρχειο αλλα δεν με αφηνει επειδη ο core το εχει στη μνημη του. Τι θα κανω???

Μια ερωτηση.. στο gsmarena λεει οτι η οθονη εχει 16M colors (65K effective colors), γιατι αυτο? λογω windows εχει περιορισμο στα 65Κ?? γιατι απ οτι βλεπω στο Omnia HD δεν υπαρχει η παρενθεση ενω εχουν ιδια τεχνολογια οθονης..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

• Administrators
Μια ερωτηση.. στο gsmarena λεει οτι η οθονη εχει 16M colors (65K effective colors), γιατι αυτο? λογω windows εχει περιορισμο στα 65Κ??

Ακριβώς για αυτό.

Εχω προβλημα με το ρολοι το ρυθμιζω στην κανονικη ωρα κ καθε τρεισ κ λιγο παει η μια ωρα μπροστα η μια ωρα πισω!!τι να κανω?

Μήπως χρησιμοποιείς το destinator ενδιάμεσα;

Modpic.gif

Ακριβώς για αυτό.

Μήπως χρησιμοποιείς το destinator ενδιάμεσα;

Ναι ο χρησιμοποιω.πρεπει μα αλλαξω κατι σε καποια ρυθμιση?

ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

• Administrators
Πήγαινε στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την επιλογή για θερινή ώρα. Όταν η ώρα αλλάξει θα χρειαστεί να το ξαναενεργοποιήσεις για να μην έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Modpic.gif

Υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα που να έχει χρονόμετρο, το οποίο να ειδοποιεί ανά χρονικά διαστήματα; Δηλαδή όπως το ενσωματωμένο ή το Spb Clock, αλλά να κάνει ένα ήχο ανά πχ 5 λεπτά.

Σίγουρα είναι υποκειμενικό,αλλά όταν λες ότι λερώνεται τί ακριβώς εννοείς?Καθαρίζει όμως?

Απλά τα πιο πολλά καταστήματα έχουν το μαύρο σαν δείγμα και για αυτό ήθελα μια βοήθεια(δεν μπορώ να δω το άσπρο).

Εννοώ ότι φαίνεται αρκετά η σκόνη πάνω του, αλλά με ενα πανάκι όλα οκ. Εγώ πήγα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και ο πωλητής μου τα έδειξε και τα 2. Και γω πριν το πάρω αυτό το πρόβλημα είχα, αλλά μόνο αν τα δεις από κοντά και τα 2 θα καταλήξεις κάπου.

Πως συνδυάζονται αυτά τα δύο που ζητάς σε μία εφαρμογή; :confused:

Απλά επειδή στη σχολή κάνουμε εργαστήρια στα οποία παίρνουμε μέτρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα ήθελα ένα τέτοιο πρόγραμμα: να μετράει χρόνο και ανά πχ 5 λεπτά να κάνει έναν ήχο και να συνεχίζει τη μέτρηση...:confused:

Παιδιά κάποιος screen protector ο οποίος να μην αντανακλά το φως του ηλιου υπάρχει? Δοκίμασα του e-shop και τελικά, πως το πουλάνε τέτοιο πράγμα? Γέμιζε δακτυλιές και το έβγαλα.

• Administrators

Από τα πιο ποιοτικά screen protectors είναι αυτά της brando.

http://shop.brando.com/bw-ultraclear-cellphone-s-p-samsung-i8000-omnia-ii-_p03702c0018d008.html

Modpic.gif

Παιδια βοήθεια!!! Έκανα hard reset και πηγα να κάνω restore από αρχείο που είχα δημιουργήσει με το sk tools, με ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να επανεκκινήσει δυο φορές και τελικά όταν άνοιξε μετά την πρώτη επανεκκίνηση έμεινε στην οθόνη την αρχική που γράφει "Samsung OMNIA II". Του έβγαλα τη μπαταρία για ώρα, έκανα επανειλημμένα reset από το κουμπί στην πίσω πλευρά και...τίποτα!!!!Δεν κάνει boot τα windows. Καμμία ιδέα?

Παιδια βοήθεια!!! Έκανα hard reset και πηγα να κάνω restore από αρχείο που είχα δημιουργήσει με το sk tools, με ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να επανεκκινήσει δυο φορές και τελικά όταν άνοιξε μετά την πρώτη επανεκκίνηση έμεινε στην οθόνη την αρχική που γράφει "Samsung OMNIA II". Του έβγαλα τη μπαταρία για ώρα, έκανα επανειλημμένα reset από το κουμπί στην πίσω πλευρά και...τίποτα!!!!Δεν κάνει boot τα windows. Καμμία ιδέα?

Ξανά Hard Reset και ξέχνα το sk tools..Όλο προβλήματα δημιουργεί κατα τη γνώμη μου... Αν θες να κρατας backup την registry και όλα τα άλλα χρησιμοποίησε το spb backup...κοριφαίο...

Συμφωνώ. Τo SKTools δεν είναι και το καλύτερο εργαλείο για backup. Χρησιμοποιούμε Spb Backup ή Sprite Backup.

Βέβαια απάντηση για το πως "ξεκολλάει" και κάνει boot τα windows δεν πήρα, αλλά βρήκα τη λύση:

1)Με σβηστο το κινητο

2)πατατε το volume up και το κουμπι κλειδωματος μαζι και χωρις να το αφησετε>

3)πατατε το κουμπι της κλησης και το κουμπι αποριψης (το κλασικο πρασινο και κοκκινο τηλεφωνακι)

4)οταν σας βγει η επιλογη για format πατηστε το κουμπι αποδοχης κλησης.

Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση!

Παιδιά κάποιος screen protector ο οποίος να μην αντανακλά το φως του ηλιου υπάρχει? Δοκίμασα του e-shop και τελικά, πως το πουλάνε τέτοιο πράγμα? Γέμιζε δακτυλιές και το έβγαλα.

Εγώ φοράω τη συγκεκριμένη http://shop.brando.com/bw-cellphone-screen-protector-samsung-i8000-omnia-ii-_p03701c1098d011.html και είμαι ευχαριστημένος.

Επίσης έχει γρήγορη και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Είχα παραγγείλει και μια βάση για το αυτοκίνητο (για το κινητό) η οποία ήρθε σπασμένη, τους έστειλα mail και μου την στείλανε ξανά δωρεάν.

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

• Administrators
Βέβαια απάντηση για το πως "ξεκολλάει" και κάνει boot τα windows δεν πήρα, αλλά βρήκα τη λύση:

1)Με σβηστο το κινητο

2)πατατε το volume up και το κουμπι κλειδωματος μαζι και χωρις να το αφησετε>

3)πατατε το κουμπι της κλησης και το κουμπι αποριψης (το κλασικο πρασινο και κοκκινο τηλεφωνακι)

4)οταν σας βγει η επιλογη για format πατηστε το κουμπι αποδοχης κλησης.

Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση!

Έχεις δίκιο. Είναι ο manual τρόπος να κάνεις hard reset σε περίπτωση που δεν μπορείς να μπεις στο μενού και περιγράφεται εδώ... http://www.hardreset.eu/samsung_i8000_omnia_2_hard_reset_soft_reset_en.html

Modpic.gif

Αρα απάντηση πήρε ο φίλος:)

Πήρα ενα ΟΜΝΙΑ ΙΙ φίλης να το σετάρω..Για να δούμε αν θα μου αλλάξει η πρώτη σχετικά απογοητευτική (για αυτό που περίμενα ) εμπειρία.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Για τα profile (γενικό, σιωπηλό γραφείο, κ.α.) του κινητού σας ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε? (Μπορούμε να αλλάξουμε τα τρία που έχει το κινητό και πως?)

• Administrators
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά όπως το Spb Phone Suite που έχει για παράδειγμα και αυτόματη time-based αλλαγή του profile.

Modpic.gif