Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικα ανοιγω το octans mini αλλα μετα ?

Φίλε μου η δεν πρόσεξες στο πρώτο λινκ που σου έδωσα η βαριέσαι να διαβάσεις .

Πως να φλασάρετε το Omnia II σε Win7

Πως να φλασάρετε το Samsung GT-i8000 OMNIA II σε Windows Vista

Πως να φλασάρετε το ΟΜΝΙΑ ΙΙ GT-I8000 σε windows XP

Την rom που αναφέρεις σου είπα δεν την δοκίμασα , το μόνο που δοκίμασα επιτυχημένα είναι άλλες rom με τους παραπάνω τρόπους , διάβασε και θα βγάλεις άκρη .

Συμβουλή μου , αν δεν κατανοήσεις πλήρως τα παραπάνω μην προχωράς σε διαδικασία αλλαγής rom .

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν βαριεμαι φιλε απλα φοβαμαι γιατι ειναι η πρωτη φορα . Θα το κανω στα xp το μεσημερι και θα σας πω αποτελεσματα

• Administrators
Εντάξει, όλες οι συσκευές χάνουν την αξία τους και μάλιστα πολύ γρήγορα. Το θέμα είναι ότι όσο καιρό την έχεις να κάνει αυτά που υπόσχεται σωστά και χωρίς προβλήματα.

Modpic.gif

δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος πολεμος στο ομνια 2?το κινητο παροτι εχουν βγει τοσο και τοσα πιο συγχρονα με android κ wp7 εξακολουθει να μην εχει να ζηλεψει κατι απο τα υπολοιπα κ να στεκετε επι ισοις οροις απεναντι τους.μονο τα κοληματακια που τρωει ειναι ενοχλητικα κ το κανουν να χανει ποντους εναντι των πιο καινουριων κινητων στα δικα μου ματια.κορυφαια οθονη εχει (ποιο hd 2 τωρα..) κ η amoled του οπως εχει ειπωθει δεν εχει ουσιαστικες διαφορες απο τη super amoled,πληρως ανοιχτο λειτουργικο εχει (προτιμοτερο απο τα wp7 για απαιτητιτκους χρηστες),χιλιαδες εφαρμογες καθε ειδους μπορεις να βρεις,γρηγορο web browser εχει (opera mini 5) κ opera mobile + internet explorer για να καλυπτουν καποια κενα του mini,μπορεις να βαλεις ρομς για οποιον δεν του αρεσουν τα wm 6.5,,8gb απλετο χωρο αποθηκευσης,προγραμματα για multitasking,windows office κλπ κλπ.γενικως δεν ειναι κατι που εχουν τα πιο συγχρονα κινητα που εχει αλλαξει εντελως τα smartphones οπως τα ξερουμε απο την εποχη του omnia 2..απλα τεχνολωγικες βελτιωσεις γινονται.προσωπικα δε μ αρκουν.

θα συμφωνησω οτι τα 256 mb ram ειναι λιγα ομως αυτο για μενα δεν ειναι λογος να παρω καινουριο smartphone.καλοι κ χρυσοι οι νεοι δυπηρινοι επεξεργαστες και το 3D και οι ενσωματομενες ανανεωσεις απο facebook twitter κλπ ομως δεν αρκουν για να αντκαταστησουν το ομνια 2 που συν τοις αλλης το βρισκω κ το πιο ωραιο κινητο σαν desighn.προσωπικα για να παρω νεο smartphone ειτε αυτο πρεπει να χαλασει ειτε να βγει καποιο που εκτος απο διπηρινο επεξεργαστη κ 3D θα δωσει νεες δυνατοτητες οπως ενσωματομενο tv tuner προβολεας α λα samsung beam τιμη παραπλησια με αυτη του omnia 2 και αισθητα πιο γρηγορες ταχυτητες ιντερνετ (θα δουμε αραγε 4g στην Ελλαδα συντομα?) κ ολα σε ενα στυλατο κινητο κ οχι αυτες τις παντοφλες των 4,3 ιντσων...3.7 ιντσες ειναι ιδανικες.

δεν καταλαβαινω γιατι τετοιος πολεμος στο ομνια 2

Αν διάβαζες προσεκτικότερα το ποστ μου θα έβλεπες πως μόνο πόλεμο δεν του κάνω , το παράπονό μου από την samsung ανέφερα .

Μου την έσπαγε που ενώ σε όλα υπερτερούσε από το htc hd που έχω τώρα , δεν ήξερα αν κλειδώσει σήμα το gps και αν κατάφερνε (κάποια φορά έφτασε στα 14 λεπτά να κλειδώσει) δεν ήξερα αν μέσα σε δρόμο με ψηλά κτήρια θα το κρατήσει .

Επιπλέον το igo8 με προσωπικό tts και σκιν gourjon μου έβγαζε προβλήματα μνήμης αν πριν δεν έκανα επανεκκίνηση να ελευθερώσει μνήμη .

Ε ναι λοιπόν , δεν μου έκανε την δουλειά μου όπως έπρεπε σύμφωνα με την αξία του . Και είμαι σίγουρος για αυτό γιατί μετά αγόρασα το omnia lite (μισής αξίας κινητό) και κλείδωνε σε 3 λεπτά και είχε μνήμη γύρω στα 100mb ελεύθερα .

Αν διάβαζες προσεκτικότερα το ποστ μου θα έβλεπες πως μόνο πόλεμο δεν του κάνω , το παράπονό μου από την samsung ανέφερα .

Μου την έσπαγε που ενώ σε όλα υπερτερούσε από το htc hd που έχω τώρα , δεν ήξερα αν κλειδώσει σήμα το gps και αν κατάφερνε (κάποια φορά έφτασε στα 14 λεπτά να κλειδώσει) δεν ήξερα αν μέσα σε δρόμο με ψηλά κτήρια θα το κρατήσει .

Επιπλέον το igo8 με προσωπικό tts και σκιν gourjon μου έβγαζε προβλήματα μνήμης αν πριν δεν έκανα επανεκκίνηση να ελευθερώσει μνήμη .

Ε ναι λοιπόν , δεν μου έκανε την δουλειά μου όπως έπρεπε σύμφωνα με την αξία του . Και είμαι σίγουρος για αυτό γιατί μετά αγόρασα το omnia lite (μισής αξίας κινητό) και κλείδωνε σε 3 λεπτά και είχε μνήμη γύρω στα 100mb ελεύθερα .

το gps ειναι οντως ενα σημαντικο θεμα για καποιους για καποιους αλλους οχι.οντως στο gps εχει ενα θεμα το omnia 2.

• Administrators
το gps ειναι οντως ενα σημαντικο θεμα για καποιους για καποιους αλλους οχι.οντως στο gps εχει ενα θεμα το omnia 2.

Αυτό είναι και το θέμα. Σε μια συσκευή αυτής της κατηγορίας δεν μπορείς να κάνεις τέτοιους συμβιβασμούς, πόσο μάλλον στο GPS σε μια windows mobile συσκευή.

Modpic.gif

Εγώ γιατί δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το GPS? Κλειδώνει ταχύτατα και από ακρίβεια είναι πολύ καλό...

Μου έχει τύχει 2-3 φορές να είμαι δίπλα σε τζαμαρία και να ανοίξω GPS (να συγκρίνουμε με iPhone :blink:) και κλείδωσε!!! Και μάλιστα στο 5λεπτο!!!

Το iPhone βέβαια ακόμα περιμένει δορυφόρο...

Και όσες φορές το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο μέχρι να επιλέξω προορισμό, λεπτομέρειες κλπ έχει κλειδώσει, και δεν έχει χάσει το σήμα παρά μόνο 2 φορές, αλλά και πάλι επανήλθε ταχύτατα..

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Και μάλιστα στο 5λεπτο!!!

Δυο πράγματα συμβαίνουν , η δεν έχεις δοκιμάσει htc συσκευή , η κατά λάθος σου ξέφυγαν τα θαυμαστικά στην παραπάνω φράση σου .

Εγώ μιλάω για 30" .

Μου έχει τύχει αμέτρητες φορές να μου κολλήσει συσκευή wm , είτε htc είτε samsung , το χει το λειτουργικό .

Μία από αυτές ήμουν στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης με htc diamond , σε λιγότερο από δύο λεπτά είχα κάνει το reset και το igo8 μου έδινε οδηγίες .

Τότε είπα πως το ταχύτατο κλείδωμα είναι σοβαρή υπόθεση .

Εύχομαι μη σου τύχει με το omnia ii .

Edited by kosmous

Καλησπέρα! Είχα εγκατεστημένη την NXXJH2 rom ώσπου σήμερα μου ήρθε η φαεινή ιδέα να δοκιμάσω την NRG rom, η οποία δεν με βόλεψε και θέλησα να ξαναφλασάρω μαμίσια rom.

Έχω δοκιμάσει 3 rom (JH2, JI1 και JJ1), όμως όταν εγκαθιστώ προγράμματα (π.χ. Opera Mini ή Easy Expenses) και προσπαθήσω να τρέξω την εφαρμογή, βγαίνει το μήνυμα: "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου 'OperaMini5-WM-armv4'. Δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφέρετε".

Έχει κανείς ιδέα τι έχει πάει στραβά;

Edit: Βρέθηκε λύση. Παρ' ότι το περιβάλλον ήταν εξ ορισμού εξελληνισμένο, οι τοπικές ρυθμίσεις ήταν στα... δανέζικα, με αποτέλεσμα, όταν δημιουργείτο συντόμευση στην εσωτερική μνήμη, το "Η αποθ. μου" να γράφεται με "κινέζικα" και να μη λειτουργεί η συντόμευση. Μόλις "γύρισα" τις τοπικές ρυθμίσεις στα ελληνικά, το πρόβλημα λύθηκε. Ευτυχώς...

Edited by cirith

Δυο πράγματα συμβαίνουν , η δεν έχεις δοκιμάσει htc συσκευή , η κατά λάθος σου ξέφυγαν τα θαυμαστικά στην παραπάνω φράση σου .

Εγώ μιλάω για 30" .

Μου έχει τύχει αμέτρητες φορές να μου κολλήσει συσκευή wm , είτε htc είτε samsung , το χει το λειτουργικό .

Μία από αυτές ήμουν στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης με htc diamond , σε λιγότερο από δύο λεπτά είχα κάνει το reset και το igo8 μου έδινε οδηγίες .

Τότε είπα πως το ταχύτατο κλείδωμα είναι σοβαρή υπόθεση .

Εύχομαι μη σου τύχει με το omnia ii .

5 λεπτά για μέσα από τζαμαρία εννοούσα. Σε ανοιχτό ουρανό δεν κάνει 5 λεπτά, αλλά ούτε 30''..

HTC σαν GPS όχι δεν έχω δοκιμάσει...

Καλά για το reset άστο! Μου είχε κάνει εντύπωση απ' την πρώτη μέρα που πήρα τη συσκευή γιατί αργούν να φορτώσουν τα windows..

Μέχρι στιγμής δε μου έχει τύχει...μακάρι να μη μου τύχει...:)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Εγώ πάλι μιλάω για το πολύ 15 δευτερόλεπτα. :rolleyes:

Μιλάς για την συσκευή στο avatar σου ?

Αν όχι για ποια ?

Σε ανοιχτό ουρανό δεν κάνει 5 λεπτά, αλλά ούτε 30''..

Δεν θυμάμαι να μου κλείδωσε ποτέ σε λιγότερο από τρία λεπτά το omnia ii .

Κάποιες φορές κλείδωνε στα τρία και χαιρόμουν λέγοντας τελικά θα το κρατήσω , την επομένη κλείδωνε στα οκτώ - δέκα - μέχρι και δεκατέσσερα λεπτά έκανε μια φορά και ήταν η χαριστική βολή .

Edited by kosmous

Δεν θυμάμαι να μου κλείδωσε ποτέ σε λιγότερο από τρία λεπτά το omnia ii .

Κάποιες φορές κλείδωνε στα τρία και χαιρόμουν λέγοντας τελικά θα το κρατήσω , την επομένη κλείδωνε στα οκτώ - δέκα - μέχρι και δεκατέσσερα λεπτά έκανε μια φορά και ήταν η χαριστική βολή .

8-10 λεπτά δεν μου έχει κάνει ποτέ, παρά μόνο όταν πέρασα το iGo και το άνοιξα για πρώτη φορά. Εκεί πρέπει να έκανε γύρω στο 7λεπτο..

Κατά τα άλλα, αν βγάλουμε ένα μέσο όρο αναμονής θα είναι γύρω στα 1-2 λεπτά.

Εμένα με καλύπτουν, εξάλλου κινητό αγόρασα. Αν ήθελα αποκλειστικά GPS θα έπαιρνα μια συσκευή και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο...;)

καλημερα παιδια.μπορει καποιος να μου πει πως θα αλλαξω την καθυστερηση κουδουνισματος της συσκευης?

καλησπερες μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω το ομνια να δουλεψει με τον υπολογιστη μου που εχει πλεον windows 7 διοτι βαζω το cd με το activesync και δεν μπορει να τρεξει με τιποτα λειπει λεει το abobe reader 8 κατι τετοια...

ξερει κανεις σχετικα?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

καλησπερες μπορει να μου πει καποιος πως θα κανω το ομνια να δουλεψει με τον υπολογιστη μου που εχει πλεον windows 7 διοτι βαζω το cd με το activesync και δεν μπορει να τρεξει με τιποτα λειπει λεει το abobe reader 8 κατι τετοια...

ξερει κανεις σχετικα?

Κατέβασε για τα 7 το Κέντρο συσκευών των Windows Mobile

Παιδια για οποιον το χρειαζεται το βρηκα.

Με ένα registry editor αλλάζουμε την τιμή στο κλειδί

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\PhoneNetSelMode\Timeout την τιμή Timeout που είναι 30000 την κάνουμε κάτι μικρότερο όπως 3000 ή 7530 ή 2000, αλλά ΟΧΙ 0000. Αυτόματα κερδίζουμε πολλλλλαααα δευτερόλεπτα από την καθυστέρηση.

Βασικα αμα δεις κατω δεξια εδω εχει να κανεις download αυτη τη rom για το omnia II

http://www.energyroms.com/www/flavors/gtx.html

Το εκανα download το αρχειο και βγαζει ενα αρχειο octans mini που ειναι .exe και ενα αλλο που εχει καταληξη .NB0

Λογικα ανοιγω το octans mini αλλα μετα ?

έτρεξα αυτήν την ρομ αλλα όταν ξαναπέρασα τα τηλ. δεν μου αναγνωρίσει τους ελληνικούς χαρακτιρες, υπάρχει κάποια ρύθμηση που μπορώ να κάνω?

έτρεξα αυτήν την ρομ αλλα όταν ξαναπέρασα τα τηλ. δεν μου αναγνωρίσει τους ελληνικούς χαρακτιρες, υπάρχει κάποια ρύθμηση που μπορώ να κάνω?

Δεν την περασα φιλε το σκευτομαι ακομα . Εχεις καποια αλλα προβληματα ??

Δεν την περασα φιλε το σκευτομαι ακομα . Εχεις καποια αλλα προβληματα ??

δεν εχω κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλα δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικα στα ονόματα του καταλόγου και δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο

αν μπορεσει να λυθεί αυτο

δεν εχω κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλα δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικα στα ονόματα του καταλόγου και δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο

αν μπορεσει να λυθεί αυτο

το θεμα με το ελληνικο πληκτρολογιο λογικα μπορει να λυθει με εγκαστασταση αλλου keyboard .. στα regional settings εχει ελληνικα ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• Administrators
στα regional settings εχει ελληνικα ;

Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα στον φίλο. Αν βάλει τα regional settings σε Greek θα έχει κανονική υποστήριξη ελληνικών (όσον αφορά το διάβασμα τουλάχιστον).

Modpic.gif

Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα στον φίλο. Αν βάλει τα regional settings σε Greek θα έχει κανονική υποστήριξη ελληνικών (όσον αφορά το διάβασμα τουλάχιστον).

έχει αλληνικα στο regional settings και τα έχω βάλει απλα οταν στελνω μην. βγάζει ερωτηματικα στο αλλο τηλ. και όταν περναω τις επαφέςσ δεν μου αναγνωρίζει τα ονοματα με τους ελληνικους χαρακτίρες

Κατι άλλο:

τρεχω την ρομ με OCTANS_Mini

Στο πεδίο .ΝΒ0 file τρεχω αυτο που εχει μέσα ο φάκελος

στα αλλα δύο πεδία (MST & CSC τρεχω G4)

Το csc αν δεν κάνω λάθος είναι το αρχείο γλώσσας . Εκεί που κατέβασες την rom λογικά θα σου λέει ποια γλώσσα υποστηρίζει , δεν τα θυμάμαι καλά αλλά κάτι σε EUR πρέπει να έχει στην ονομασία του .