LUKAS_ELLHNAS Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά καλησπέρα Είμαι νέος κάτοχος του omnia 2 εδώ και δέκα μέρες . Πήγα να κάνω και εγώ αναβάθμιση με το kies , και μου έβγαλε στην οθόνη του κινητού ότι θέλει περίπου 10 λεπτά , το άφησα 2 ώρες αλλά δεν έγινε τίποτα , και η πράσινη μπάρα που βγάζει από κάτω κόλλησε στην αρχή . Έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα . Συμπέρασμα είναι προβληματικό και το λογισμικό του τηλέφωνου και το kies . Τελικά πήρα την Samsung και μου είπαν μάλλον έχει πρόβλημα και να το στείλω να το επισκευάσουν . Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το αγόρασα 445 ευρώ , και δεν μου κάνουν αλλαγή ( 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ) γιατί δεν το επιτρέπει η Samsung και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο ούτε έχω πάρει απάντηση . Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να συγχρονίζονται οι ημερομηνίες των γενεθλίων των επαφών απο το facebook με τις επαφές του καταλόγου μας? Με το SPB Mobile Shell συγχρονίζονται οι φωτογραφίες αλλά όχι και οι ημερομηνίες γενεθλίων. Ξέρει κανείς τίποτα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά καλησπέρα Είμαι νέος κάτοχος του omnia 2 εδώ και δέκα μέρες . Πήγα να κάνω και εγώ αναβάθμιση με το kies , και μου έβγαλε στην οθόνη του κινητού ότι θέλει περίπου 10 λεπτά , το άφησα 2 ώρες αλλά δεν έγινε τίποτα , και η πράσινη μπάρα που βγάζει από κάτω κόλλησε στην αρχή . Έκανα πολλές προσπάθειες αλλά τίποτα . Συμπέρασμα είναι προβληματικό και το λογισμικό του τηλέφωνου και το kies . Τελικά πήρα την Samsung και μου είπαν μάλλον έχει πρόβλημα και να το στείλω να το επισκευάσουν . Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το αγόρασα 445 ευρώ , και δεν μου κάνουν αλλαγή ( 10 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ) γιατί δεν το επιτρέπει η Samsung και ακόμα δεν έχω τηλέφωνο ούτε έχω πάρει απάντηση . Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα . Ευχαριστώ. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το kies και τελικα αναβαθμισα την συσκευη με pc studio γρηγορα και χωρις προβληματα.Τελικα ισως το τηλ σου να μην εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishnz Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Επιβεβαιωνω κι εγω οτι με το pc studio η αναβαθμιση γινεται χωρις κανενα προβλημα και σχετικα γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LUKAS_ELLHNAS Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά και πάλι χαιρετώ . Το δοκίμασα και με τo new pc studio και με την Kies_1.5.1.10054_79 αλλά δεν έγινε τίποτα . Επίσης το δοκίμασα και με XP και με W7 και στο laptop που έχει W7 , εγκαταστάσεις , απεγκαταστάσεις , αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα . Μεγάλη ταλαιπωρία γι αυτό αναγκάστηκα να το πάω πίσω και ακόμα περιμένω μια απάντηση 3 ημέρες και αύριο τέσσερις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Παιδιά ίσως παράξενη ερώτηση. Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων για τις Πανελλήνιες μήπως έχει βρεί κανείς για το κινητό μας ? (είμαι καθηγητής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) βγηκε νεα εκδοση του kies. Έχω την 1.5.1.10054 (2010.6.4). Η καινούργια δεν είναι αυτή? Edited June 24, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ναι αυτή είναι η τελευταία. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macxt Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Η τελευταία έκδοση του KIES είναι η 1.5.1.10062_42_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν βρίσκω λύση. Προσπαθώ να βάλω την 6.5.3 με normal τροπο όχι με Octan. Κάθε φορά μου βγάζει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Δείτε και την φωτογραφία. Τι κάνω λάθος? (WIN 7) Γενικά με WIN 7 παίζουν πολλά conflicts ... καλό θα είναι όποιος δοκιμάζει αναβάθμιση λογισμικού με οποιοδήποτε τρόπο να την κάνει ΜΟΝΟ σε XP Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piparas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Πάντως εγώ με τις ρυθμίσεις που αναφέρονται πριν δύο σελίδες και τελευταία rom, δεν έχω καταφέρει να κάνω το gps να κλειδώσει δορυφόρους αν και πιάνει αρκετούς με οποιοδήποτε πρόγραμμα. Σκέφτομαι να βάλω παλιότερο radio και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καμμια απαντηση για να περασουμε επαφες με καποιο τροπο μεσω gmail δεν απαντηθηκε ακομα γιατι με ΒΤ ειναι τρομερα δυσκολο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Γενικά με WIN 7 παίζουν πολλά conflicts ... καλό θα είναι όποιος δοκιμάζει αναβάθμιση λογισμικού με οποιοδήποτε τρόπο να την κάνει ΜΟΝΟ σε XP σε windows 7 εχω αλλαξει πανω απο 20 roms.. Edited June 24, 2010 by Muck Smith αφαίρεση quote αγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Τελικα εχει εγκαταστησει κανεις την εκδοση 6.5.3 με το KIES και Win 7? Αν ναι , πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καμμια απαντηση για να περασουμε επαφες με καποιο τροπο μεσω gmail δεν απαντηθηκε ακομα γιατι με ΒΤ ειναι τρομερα δυσκολο... με το active sync δοκιμασες?αν και δεν εχω καταλαβει τι θελεις να κανεις ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Θελω να περασω τις επαφες που εχω στο gmail λογαριασμο μου στο κινητο και δεν βρισκω τροπο, με το iphone εγινε πανευκολα και ενημερωνεται ταχιστα. Εδω ομως κολλησα.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδιά να ρωτήσω: εγώ έχω τώρα rom B1, με pda A5. Αξίζει να αναβαθμίσω στην ποιο πρόσφατη (Windows 6.5) phone D1 και pda Ε2; Τι διαφορές υπάρχουν; eboot και CSC λέω να αφήσω αυτά της B1, μιας και από όσο ξέρω παραμένουν αυτούσια. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδιά να ρωτήσω: εγώ έχω τώρα rom B1, με pda A5. Αξίζει να αναβαθμίσω στην ποιο πρόσφατη (Windows 6.5) phone D1 και pda Ε2; Τι διαφορές υπάρχουν; eboot και CSC λέω να αφήσω αυτά της B1, μιας και από όσο ξέρω παραμένουν αυτούσια. Τι λέτε; Αναβάθμισέ το σε Windows 6.5.3 ... θα δεις άλλο κινητό Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Αναβάθμισέ το σε Windows 6.5.3 ... θα δεις άλλο κινητό Δε θέλω να μπλέκω με διαφορετική εμφάνιση... Με καλύπτουν τα 6.5!:) Γι΄αυτό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην παραπάνω ερώτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Δε θέλω να μπλέκω με διαφορετική εμφάνιση... Με καλύπτουν τα 6.5!:) Γι΄αυτό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην παραπάνω ερώτηση! Δεν ειναι μονο εμφανιση, ειναι σαφως καλυτερα και σε αλλους τομεις οπως η ταχυτητα και ο χειρισμος με τα δακτυλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 εχει δικιο ο φιλος RaZoR333 .περισσοτερη ελευθερη μνημη,πιο γρηγορη rom, ελαχιστοποιηση χρησης γραφιδας κτλ κτλ που εχουμε πει κατα καιρους.Το μονο σιγουρο ειναι οτι η παρουσα αναβαθμιση εγινε προς το καλυτερο. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Πως τα αναβαθμιζω ρε παιδια σε 6.5.3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 κατεβαζεις το kies απο εδω .το εγκαθιστας και πατας εκει που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου και απο εκει γινεται η αναβαθμιση. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Εχω απογοητευτει εντελως. Το Omnia II μου δεν το βλεπει πλεον ο υπολογιστης μου. Εχω 7αρια Ultimate. Ουτε το Kies, ουτε το Windows Mobile Device Center το βλεπουν μεσω USB. Μονο σαν modem το βλεπουν τα 7αρια πλεον. Το σπασιμο ειναι οτι πριν 2-3 εβδομαδες ολα ηταν ΟΚ. Εκτοτε εγκαταστησα το Virtual Machine γιατι ηθελα ΧΡ για μια συγκεκριμενη εφαρμογη. Αλλα γιατι να επιρρεαστηκε απο αυτο; :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 μάλλον κάτι λάθος κάνεις. κι εγω 7 ultimate εχω και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την επικοινωνία κινητού υπολογιστή.Ξήλωσε τα και βαλ τα από την αρχη, άλλαξε θήρα usb και ίσως δεις φως. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts