Jump to content

Piparas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Piparas

  1. Και ήθελα ένα tablet τώρα τελευταία! Καλή επιτυχία!
  2. Άν και fan της Htc δεν θα με χάλαγε και ένα Apple! Καλή επιτυχία!
  3. Υπάρχει batch restore εάν έχεις αγοράσει την εφαρμογή. Είναι feature της pro έκδοσης, επί πληρωμή φυσικά! :)
  4. Μια από τα ίδια κι εδώ.. Το κινητό έγινε πολύ αργό και με lags και τώρα βάζω πάλι την icecold που είναι μακράν η καλύτερη αυτή τη στιγμή.
  5. Δοκίμασε αν θες να το αφαιρέσεις από τα σωσμένα δίκτυα και να το ξαναποθηκεύσεις εκ νέου, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει.
  6. Προσπάθησε να πατήσεις space μία φορά και μετά να στείλεις το μήνυμα. Μπορεί να έχει μέσα έναν χαρακτήρα αλλά εκλαμβάνεται ως κενό.
  7. Κανένα πρόβλημα εδώ με ROM ARHD 3.3.
  8. Για το πρόβλημα αυτό μία πιθανή λύση που έχω γράψει βρίσκεται εδώ.
  9. Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έψαξα και ξαναψάχνω αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι υπήρχε κάπου αλλά δεν μπορώ πλέον να το βρω. Τουλάχιστον, μήπως υπάρχει κάτι σχετικό στο Ηandcent sms; Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν στροφάρω που δεν μπορώ να το βρω..:(
  10. Υπάρχει μία ρύθμιση στα απλά κινητά που αν ο αποδέκτης του μηνύματος έχει κλειστό το κινητό του, τότε το μήνυμα αποστέλλεται για κάποιο χρονικό διάστημα, από μία μέρα ως μία εβδομάδα νομίζω, μέχρι να το παραλάβει ή μέχρι να παρέλθει το ανωτέρω χρονικό διάστημα και τότε έρχεται ειδοποίηση στον αποστολέα ότι το μήνυμα απέτυχε να παραδοθεί. Ελπίζω να έγινα κατανοητός! :)
×
×
  • Create New...