Jump to content

looser17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by looser17

  1. εκανα update magisk και το κινητο κολλαει στο μπουτ.Μπινει κανονικα στο recovery.Ξερει κανεις τι κανω για να το διορθωσω; ( ξανακανω εγκατασταση τη ρομ ελπιζω να ξεκινησει)
  2. θελω να βαλω μια νεα ρομ στο κινητο αλλα οποτε μπαινω στο recovery μου ζηταει password.Ξερει κανεις πως δορθωνεται αυτο;
  3. Οπως αναφέρω και σε προηγούμενο μυνημά μου ο αισθητήρας του δακτυλικου ήταν νεκρός για 3 μήνες περίπου -από τότε που πήρα το τηλέφωνο.Σήμερα ξαναδοκίμασα και δούλεψε χωρίς να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ξαναδοκιμάσω.
  4. Σημερα χωρίς να κάνω ή να σκαλίσω κάτι άρχισε να λειτουργεί ο αισθητήρας του δακτυλικού.:lol:
  5. Εβαλα κι εγω την "26s Aroma Moded Final v.5 edition 260617".Ολα οκ εκτός απο το δακτυλικο που μαλλον ειναι θεμα hardware.Να βάλω κι εγώ το update ;Επίσης το xposed τι ακριβως κανει;Να το ενεργοποιήσω;
  6. την aroma v5 ;(sorry είμαι λίγο ασχετος :( ).Επίσης προσπαθω να βάλω το μοντεμ που μου υπέδειξες αλλά δεν βλέπω οταν μπαίνω στο twrp recovery κανένα αρχείο zip.(εκει που το twrp ζηταει pasword τι να βαλω)
  7. αγαπητε Chris εννοεις αυτη Miui8 v.5 7.3.19 by CrisBalGreece
  8. Παιδιά ποιά ρομ να βάλω;Μετα τον αισθητήρα του δακτυλικού που πέθανε σε δύο μέρες , η κάμερα βγάζει μόνη της φωτογραφίες:lol:Εχω την 16s(το κινητο ειναι το x821)
  9. δεν εχω κάνει.Πως γίνεται αυτό;
  10. Παιδιά σταματησε να λειτουργει ο αισθητηρας του δακτυλικού αποτυπώματος.Εχει συμβεί σε κανέναν σας αυτό;(το viber καταφερα και το εγκατέστησα)
  11. Οχι δεν εκανα αλλα τωρα που το ψαχνω δεν βρισκω κατι τετοιο στις ρυθμισεις.
  12. Το εχω δυο ημέρες το τηλ και ολα καλα εκτος απο την αδυναμία εγκατάστασης του viber.Εχει τυχει σε κανέναν αυτό;(φοραει απ οτι βλεπω την 5.8.016s)
×
×
  • Create New...