Jump to content

macxt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

macxt's Achievements

  1. Συμφωνώ. Είναι πολύ δύσχρηστο και ενοχλητικό να μην μπορείς να ορίσεις προτεραιότητα στην σύνδεση του BT. Το έχω ψάξει με όλους του δυνατούς συνδυασμούς και με εφαρμογές, δεν κατάφερα τίποτα η κλήση πάει πρώτα στο ρολόι.
  2. Τις ίδιες ρυθμίσεις έχω και εγώ. Τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχει λύση θα πορευτούμε με τα ευρεθέντα. 😞
  3. Καλημέρα, έχω το Α52s 8gb - 256gb, επίσης το Huawei Watch GT 2 και τα Samsung Galaxy Buds Live. Έχω ένα θεματάκι, όταν πραγματοποιώ κάποια κλίση από το τηλέφωνο το Bluetooth δίνει προτεραιότητα στο ρολόι και όχι στα Galaxy Buds Live. Αυτό λύνεται μόνο χειροκίνητα, αν από το μενού της κλήσης επιλέξω τα Galaxy Buds Live. Στις απαντήσεις δεν έχω θέμα, απαντάει κανονικά από τα ακουστικά. Ούτε και άλλου πχ. μουσική. Λύνεται κάπως το πρόβλημα αυτό; χωρίς να αποσυνδέσω εννοείτε το ρολόι. ευχαριστώ
  4. Επειδή η αναζήτηση με/χωρίς τόνους, κατά περίπτωση με το Finger Keyboard είναι δύσχρηστη ιδίως όταν βιάζεσαι, υπάρχει κανένα εναλλακτικό πρόγραμμα επαφών. Κάποτε είχα το SPB mobile shell και στο ψάξιμο επαφών αγνοούσε τις οξείες, αλλά δεν με βόλεψε, πολύ βαρύ, (μάλλον είμαι από τους λίγους). Οι υπόλοιποι πώς έχετε λύση αυτό το πρόβλημα;
  5. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Στις επαφές έχω καταχωρημένα ονόματα με οξείες και χωρίς, πχ. Άννα Παπαδοπούλου και Αννα Παπαδημητριου . Όταν κάνω αναζήτηση με Α μου βγάζει μόνο το Αννα Παπαδημητριου, ενώ εγώ ψάχνω Άννα Παπαδοπούλου. Πώς γίνεται να μην λαμβάνει υπόψη τις οξείες και να μου βγάζει και τα δύο ονόματα. Να μην κάνει δηλαδή διάκριση γραμμάτων με οξείες και χωρίς, όπως δεν κάνει διάκριση μεταξύ κεφαλαίων και πεζών. Ευχαριστώ.
  6. Η τελευταία έκδοση του KIES είναι η 1.5.1.10062_42_2
  7. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Επιτέλους τα κατάφερα, έχω πλέων win 6.5.3. Οι υποδείξεις της Samsung μέσω του ΚΙΕΣ είναι για τα πανηγύρια. Παρεμπιπτόντως μετά την επιτυχή αναβάθμιση δεν μου δούλευε το KIES, κολλούσε στην εκκίνηση, αλλά ούτε και το Κέντρο συσκευών των Win Mobile. Αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάσταση το ΚΙΕS και να επανεγκαταστήσω το Κέντρο συσκευών των Win Mobile για να κάνω συγχρονισμό τις επαφές μου με το outlook.
  8. Μετά από αρκετές προσπάθειες αναβάθμισης του OMNIA II μου αποφάσισα να μοιραστώ την αποτυχία μου μαζί σας μπας και βρεθεί καμιά λύση. Έχω PC με Win 7 64bit pro (δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε PC με Win XP) Κατέβασα το KIES 1.5.0.10054_79 από εδώ: http://www.samsungapps.com/about/onPc.as Το έκανα εγκατάσταση, μου βρήκε κανονικά το τηλέφωνο, βρήκε και ότι υπάρχει καινούρια έκδοση υλικολογισμικού. Ακολούθησα τα μηνύματα . Αλλά περίπου 1 ώρα μετά η μπάρα που δείχνει τη πρόοδο λήψεις είχε φτάσει λίγο πριν την μέση. Μετά όμως από μια ώρα δεν άντεξα και πάτησα άκυρο. Το έχω αφήσει και παραπάνω και μετά κανένα 2ωρο μου βγάζει μήνυμα "Τέλος χρόνου αναμονής απόκρισης από τον διακομιστή" ή κάτι παρόμοιο. Επίσης έχω τρέξει το ίδιο KIES 1.5.0.10054_79 σε λειτουργία συμβατότητας Win XP, μου κατέβασε την αναβάθμιση σε περίπου 15 λεπτά. Ακολούθησα τα μηνύματα για την αναβάθμιση. Σε κάποιο μήνυμα μου ζητάει να αποσυνδέσω την συσκευή να βγάλω την μπαταρία και να το την ξανασυνδέσω για να συνεχιστεί η αναβάθμιση. Το κακό είναι ότι μετά από αυτό δεν βλέπει το τηλέφωνο και φυσικά σταματάει η αναβάθμιση. Το τηλέφωνο μετά από όλα αυτά λειτουργεί κανονικά (ευτυχώς) σαν να μην έχω κάνει τίποτα. Κάποια λύση Υπάρχει ή να ξεχάσω την αναβάθμιση.
  9. Έχω Win 7 64bit pro - KIES: Έκδοση 1.5.0.10052_28 Με το που συνδέω το τηλέφωνο και ανοίγω το KIES μου βγάζει μήνυμα, Μπορείτε να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό ........κτλ, άλλα όταν πατάω αναβάθμιση βγάζει μήνυμα, To MSC.Thunder.firmwareupdare σταμάτησε να λειτουργεί ........ κτλ, οπότε και δεν γίνεται τίποτε. Καμιά λύση υπάρχει? Έτρεξα το KIES με δικαιώματα διαχειριστή αλλά τα ίδια.
  10. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σχετικά με το Lock Screen αλλά δεν ξέρω τι κάνω λάθος ή τι φταίει και δεν κλειδώνουν τα H/W πλήκτρα. Σε εσάς όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και έχετε κλήση λειτουργούν τα H/W πλήκτρα απόρριψης και απάντησης? Γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να απαντώ ή να απορρίπτω μια κλίση κατά λάθος βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη ή την θήκη του.
  11. [quote name=Επίσης μια αξιόλογη lockscreen που χρησιμοποιώ και ΄γω είναι του gchris:) http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=79920&postcount=112 http://www.modaco.com/content/uploads/monthly_01_2010/post-611355-1264370173_thumb.png Ουσιαστικά το S2U2 κάτι τέτοιο είναι και καλύπτει κακώς την λειτουργία άλλων προγραμμάτων(πχ. iGO8),βέβαια μέσα από τις ρυθμίσεις του βρίσκεις την λύση αλλά γιατί όλα αυτά αφου με τα άλλα που προτείνω δεν υπάρχει ποτέ ζήτημα. Εγκατέστησα την παραπάνω lockscreen του gchris αλλά προέκυψαν ορισμένα προβληματάκια. Αλλά πρώτα να πω πως δούλεψε (όχι όπως περίμενα). 1. Δεν εμφανίζεται πουθενά στα προγράμματα, ούτε το πρόγραμμα ούτε ρυθμίσεις. Οπότε δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. Εκτός και αν έτσι είναι. 2. Όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και έχω κλήση λειτουργούν όλα τα H/W πλήκτρα και τα πλήκτρα οθόνης με αποτέλεσμα βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη να απαντάω ή να απορρίπτω την κλήση.
  12. Έβαλα το S2U2 αλλά ήταν πολύ βαρύ και επιπλέων χρειαζόταν να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο δύο φορές μια με το S2U2 και μια με το κλείδωμα του τηλεφώνου. Επίσης δούλευε όποτε ήθελε. Γι αυτό αποφάσισα να εγκαταστήσω το Pocket Shιeld . Αλλά μπερδεύτηκα δεν ξέρω ποιο αρχείο να κατεβάσω για OMNIA II (i8000) 1. HTC Diamond / Diamond2 / Pure / TouchPro / Fuze / TouchPro2 / Tilt2 / HD / HD2 (Leo) Version 3.2.8 - Updated 28/Jan/10 2. Samsung Omnia i900 / i910 Version 3.2.8 - Updated 28/Jan/10 3. All other QVGA devices in special mode. Version 3.2.8 - Updated 28/Jan/10 Δεν αναφέρει πουθενά το OMNIA II (i8000) Επίσης αν γνωρίζεται κάποιο πιο απλό πρόγραμμα ή ρύθμιση, γιατί το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κλειδώνει το τηλέφωνο αυτόματα και όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο να μην λειτουργεί κανένα κουμπί αν δεν το ξεκλειδώσω.
  13. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του Omnia II από την Cosmote με το Cygic GPS Navigation σε 2GB κάρτα. Αντιμετωπίζω όμως ένα προβληματάκι με το Cygic GPS Navigation. Για να βρει δορυφόρους και να κλειδώσει κάνει 30 λεπτά και μετά από αυτή την αναμονή τους χάνει πολύ εύκολα. Αν μπω κάτω από μια πυλωτή πχ χάνεται το σήμα και άντε περίμενε αλλά 30 λεπτά μετά. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ή είναι γενικά πρόβλημα του Omnia II. Επίσης αν χρειάζεστε κάποιες παραπάνω πληροφορίες πείτε μου για να τις γράψω. Ευχαριστώ.
  14. Παιδιά έχω ένα προβληματάκι, έχω κάποιους κωδικούς από προγράμματα οι οποίοι εμπεριέχουν πεζούς και κεφαλαίους Αγγλικούς χαρακτήρες της μορφής (soiJ9Kk) και δεν μπορώ να κάνω registration. Αλλά και γενικά δεν μπορώ να γράψω με κεφαλαία γράμματα Ελληνικά και Αγγλικά. Πατάω παρατεταμένα το πλήκτρο με το * αλλά είτε επιλέξω Abc είτε Τ9 (Ελληνικό ή Αγγλικό) μου γράφει μόνο μικρούς χαρακτήρες. Έχω αλλάξη και την γλώσσα των win σε Αγγλικά αλλά πάλι τα ίδια.
  15. Ναι αυτό ενοούσα psybill και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ηταν τελικά τόσο απλό τελικά είμαι πολύ νέοπας:lol:
×
×
  • Create New...