Jump to content

andro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andro

  1. Να βάλω cooked 6.5.3? Με έχετε φοβήσει μήπως το κάψω. ΥΓ έχω WIN 7 Ultimate
  2. Δυστυχώς ούτε το format (hard reset) έπιασε. Τι να πώ..
  3. Ναι και μάλιστα σε υπολογιστή με XP. Πάλι όμως μου λέει τα ίδια Παιδιά ετοιμάζομαι για hard reset και να προσπαθήσω πάλι. Θέλω 6.5.3.........! Βασικά γιατί όλοι λέτε ότι είναι πολύ πιο γρήγορο και πρέπει να πώ ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόκριση. Το περίμενα πολύ πιο σβέλτο, και να φανταστείς ότι προν είχα HTC Diamond. Θα έπρεπε να αισθάνομαι την μέρα με την νύχτα. Επίσης πολλές φορές δεν ενεργοποιείται το WiFi (only after reset) και ενώ μιλάω πολλές φορές κόβεται η κλήση και πρέπει να ξανακαλέσω.
  4. Ποια έκδοση του KIES χρησιμοποίησες? Τι έκδοση σου λέει ότι έχεις τώρα το ΚΙΕS?
  5. Αυτή είναι η τελευταία έκδοση? και μέσα από την συσκευή λέει ότι έχω Windows Mobile 6.5 Profesional CE 5.2.21863 (Εσωτερική έκδοση 21863.5.0.67)
  6. Παιδιά καλησπέρα, καμία ιδέα για την περίπτωσή μου?
  7. Παιδια δεν ξερω τι να κανω. Πειτε καμια ιδεα για να δει το ΚΙΕS ή το NPS την αναβάθμιση σε 6.5.3. Ολο μου λεει ότι έχω την νεότερη έκδοση. Μήπως να κάνω hard reset (μέσα από το μενού ή με τα πλήκτρα)? Να το γυρίσω σε Αγγλικα; Μου την έχει δώσει
  8. Τελικα εχει εγκαταστησει κανεις την εκδοση 6.5.3 με το KIES και Win 7? Αν ναι , πως?
  9. Ναι είναι η τελευταία έκδοση. Δεν πρέπει?
  10. Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν βρίσκω λύση. Προσπαθώ να βάλω την 6.5.3 με normal τροπο όχι με Octan. Κάθε φορά μου βγάζει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Δείτε και την φωτογραφία. Τι κάνω λάθος? (WIN 7)
  11. Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να βάλω την αναβάθμιση 6.5.3. και όλο μου βγάζει οτι η πιο πρόσφατη έκδοση είναι ήδη εγκατεστημένη. Τι κάνω λαθος? Win 7 x32 Omnia II : PDA IJ3 / PHONE IJ1 / CSC IJ3. Μπορεί κάποιος να βοηθήσεις? Επίσης διαβάζω ότι η 6.5.3. είναι άλλο πράγμα από ταχύτητα αλλά από μπαταρία... Ισχύει ? γιατί μιλάω πολύ και ο χρόνος αναμονής μετράει στην δουλειά μου.
  12. Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω το Ν73ΜΕ και έχω εγκατεστημένη την ver.7.0 Build 89D Map version 5.67 Λόγω δουλειάς έχω βρεθεί στην Ρουμανία. Για Ελλάδα έχω τον χάρτη NaviGreece_2008.01 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον χάρτη της Ρουμανίας γιατί όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρώ κάτι που να δούλεψε. Και κάτι ακόμα βλέπω υπάρχει και πιο ενημερωμένος χάρτης Ελλάδος από αυτόν που χρησιμοποιώ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Παιδιά μόλις ενεργοποίηση το πρόγραμμα στο κινητό μου Ν73ΜΕ, όλα καλά αλλά έχει μια καθυστέρηση απόκρισης στο στίγμα που δείχνει και αυτό που πραγματικά είμαι. Από χάρτες απ' όσο βλέπω είναι καλοί αλλά από αύριο θα αρχίσω να τους δοκιμάζω στην δουλειά. Πάντως από την μικρή επαφή μου με το πρόγραμμα θέλω να πώ ότι σαν ταχύτητα και εμφάνιση χαρτών το Nokia Maps μου άρεσε πιο πολύ και μάλιστα την πρωτοχρονιά πήγα ένα ταξίδι στην Ολλανδία. Πρέπει να ομολογήσω ότι με έβγαλε ασπροπρόσωπο και στην περιήγηση στην πόλη αλλά και μια μέρα που νοικιάσαμε αυτοκίνητο και βγήκαμε εκτός πόλης κάναμε σχεδόν τον γύρο της Ολλανδίας σαν να ξέραμε και το παραμικρό στενό. Το αποκορύφωμα ήταν ότι σε ένα μποτιλιάρισμα μας έδωσε και την εναλλακτική διαδρομή και μας οδήγησε τέλεια μέχρι το αεροδρόμιο. Αλήθεια ξέρεις κανείς πως μπορώ να βρώ χάρτες της ευρώπης για το Sygic? και συγκεκριμμένα για Ρουμανία? Περιττό να πώ ότι όλες οι οδηγίες εγκατάστασης ήταν άριστες!!!! ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!!!!
  14. Για σας και από μένα. Έχω ένα N73 ME και μέχρι τώρα το σύνδεα με ένα BT GPS receiver και ήξερα μόνο το Nokia maps το οποίο καλό είναι αλλά από Ελλάδα λίγα πράγματα. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει και αυτό το Sygic. Επειδή ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα από την αρχή και είναι τεράστιο ποια έκδοση και ποιους χάρτες να εγκαταστήσω ή τελος πάντων από ποιά σελίδα και μετά να διαβάζω?
×
×
  • Create New...