Njoy Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Γεια σας μόλις πριν λίγες ώρες έγινα και εγώ κάτοχος του Omnia II και έχω μερικές ερωτήσεις: 1) Το κινητό να το αφήσω να αποφορτίσει τελείως για την πρώτη φόρτιση; και μετά πόσες ώρες να το φορτίσω; 2) Μπορώ να βάλω την ώρα να φαίνεται δεξιά πάνω δίπλα στην μπαταρία; 3) Κάτι έκανα και αριστερά πάνω το εικονίδιο της έναρξης εμφανίζεται ασπρόμαυρο αντί για χρωματιστό όπως αρχικά πως θα το διορθώσω; 4) Απ'ότι κατάλαβα από τα posts ο καλύτερος player είναι ο core player? Υπάρχει κάποιο πρόσφατο link; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Once you 'll have me, you will love me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αυτο περι φορτισης με το κινητο να ειναι κλειστο,απλα δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 (edited) Αυτο περι φορτισης με το κινητο να ειναι κλειστο,απλα δεν υπαρχει Είναι και θέμα απλής λογικής.. Άν φορτίζεις το κινητό με ανοικτή συσκευή δε θα φορτίσει ποτέ 100% ουσιαστικά γιατί θα είναι εν λειτουργεία και φυσικά θα καταναλώνει ενέργεια έστω και απειροελάχιστη, ενώ αν είναι κλειστή η συσκευή η φόρτιση της θα είναι πλήρης και φυσικά δεν "ζορίζεις" τη μπαταρία σχεδόν καθόλου.. Τώρα αν θελει κάποιος να αλλάζει μπαταρίες συχνά ή να αναρωτιέται γιατί του πέφτει η μπαταρία μέσα σε μια μέρα, είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό..:p Edited March 31, 2010 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Σχετικά με τον ie. Σας αφήνει να δουλέψετε μ' αυτόν, δηλ. πάω στο meteo και δεν μπορώ να κάνω βάλω την πόλη μου. Εγώ φταίω σε ρύθμιση ή ο ie? Μόνο βλέπουμε σελίδες από το κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι και τι κανει το Spb Mobile Shell? Ειναι δωρεαν? http://spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 http://spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Αρα δεν ειναι δωρεαν ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Κάπου εκεί γράφει ότι κοστίζει γύρω στα 30$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 παιδια ξερει κανεισ να μου πει πως γινεται η πολ/πλη αποστολη μεσω Bluetooth?? και να μην στελνω ενα ενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Κάπου εκεί γράφει ότι κοστίζει γύρω στα 30$. Και αν το βαλω και δεν μου αρεσει και χρειαστει να το βγαλω χανεται κατι απο την συσκευη? Η απλα ειναι μια εφαρμογη που μπορω να κανω install - unistall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Η απλα ειναι μια εφαρμογη που μπορω να κανω install - unistall? Το αυτό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπέρα κι από μένα Μια βοήθεια ρε παιδιά. Προσπάθησα να κάνω διάφορες ρυθμίσεις με το resco registry όπως να ενεργοποιήσω το A-gps και διάφορα άλλα αλλά οι διαδρομές δεν υπάρχουν ακλούθησα πιστά τις οδηγίες και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει Win 6.5 PDA: I8000NXXIG3 CSC: 18000EURIJ5 THL: 18000XXIJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπέρα κι από μένα Μια βοήθεια ρε παιδιά. Προσπάθησα να κάνω διάφορες ρυθμίσεις με το resco registry όπως να ενεργοποιήσω το A-gps και διάφορα άλλα αλλά οι διαδρομές δεν υπάρχουν ακλούθησα πιστά τις οδηγίες και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει Ποιες οδηγίες ακολούθησες; Το A-GPS δεν υπάρχει λόγος να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπερα! Ξέρει κανεις πως κάνουμε uninstall τον Opera 9 για να βάλουμε τον 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Καλησπερα! Ξέρει κανεις πως κάνουμε uninstall τον Opera 9 για να βάλουμε τον 10 ? Από ότι είπε ο mode δεν γίνεται, θα τους "χρεωθούμε" και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ποιες οδηγίες ακολούθησες; Το A-GPS δεν υπάρχει λόγος να το ενεργοποιήσεις. Συγνώμη τελικά γράψε λάθος τα βρήκα όλα σήμερα που ξεθόλωσε το μυαλό Πήγα στο .bytheway να εφαρμόσω τα κολπάκια και τελικά τα βρήκα όλα με την αναζήτηση του resco Το πρόβλημα κλειδώματος του gps λύθηκε με το gpsfix μου έδωσε com4 Baud rate 33600 και με το XTRA κλειδώνει ταχύτατα καμιά σχέση με πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ρε παιδια το κινητο δε λεω ειναι τελειο αλλα αφου δεν εχει τη δυνατοτητα για αναβαθμιση σε windows 7 τοτε καταλαβαινουμε οτι δεν εχει μελλον!τσαμπα τα 470 ευρω που εδωσα και το χειροτερο ειναι οτι το μαθα τη μερα που το αγορασα!μεγαλη πικρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Κανενα κινητο δεν μπορει να παρει τα windows7 οποτε το προβλημα ισχυει για ολους. παντως ακομα και το hd2 θα μπορει να τα λειτουργησει οριακα και με πατεντα απο οτι διαβασα. σε τελικη αναλυση μπορουμε να το πουλησουμε σε καποιους που δεν θα καιγονται για τα winmo7. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 παντως ακομα και το hd2 θα μπορει να τα λειτουργησει οριακα και με πατεντα απο οτι διαβασα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε και αυτό. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ρε παιδια το κινητο δε λεω ειναι τελειο αλλα αφου δεν εχει τη δυνατοτητα για αναβαθμιση σε windows 7 τοτε καταλαβαινουμε οτι δεν εχει μελλον!τσαμπα τα 470 ευρω που εδωσα και το χειροτερο ειναι οτι το μαθα τη μερα που το αγορασα!μεγαλη πικρα take it easy φιλαρακι.τα windows phone 7 θα αποδειχτουν πατατα.το μονο που σου λεω ειναι οτι δεν θα υποστηριζουν μια απο τις πιο χρησιμες κ αυτονοητες διαδικασιες,την αντιγραφη-επικοληση. ετσι λοιπον who cares? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 take it easy φιλαρακι.τα windows phone 7 θα αποδειχτουν πατατα.το μονο που σου λεω ειναι οτι δεν θα υποστηριζουν μια απο τις πιο χρησιμες κ αυτονοητες διαδικασιες,την αντιγραφη-επικοληση. ετσι λοιπον who cares? Ας μην βγαίνουμε off-topic παρακαλώ και ας μην προδικάζουμε πριν δούμε στην πράξη όσο δυσοίωνες και να είναι οι πρώτες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 (edited) Ναι και για τους επομενους 12 μηνες μη παρουμε νεο κινητο ..... γιατι δε θα μπορουν να παρουν με αναβαθμιση τα wm 8 Οτι θελετε λετε μερικοι :knife: ΥΓ Είναι και θέμα απλής λογικής.. Άν φορτίζεις το κινητό με ανοικτή συσκευή δε θα φορτίσει ποτέ 100% ουσιαστικά γιατί θα είναι εν λειτουργεία και φυσικά θα καταναλώνει ενέργεια έστω και απειροελάχιστη, ενώ αν είναι κλειστή η συσκευή η φόρτιση της θα είναι πλήρης και φυσικά δεν "ζορίζεις" τη μπαταρία σχεδόν καθόλου.. Τώρα αν θελει κάποιος να αλλάζει μπαταρίες συχνά ή να αναρωτιέται γιατί του πέφτει η μπαταρία μέσα σε μια μέρα, είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό..:p what...ever :rolleyes: Edited April 2, 2010 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 δεν βγαινουμε off topic μιλαμε για το μοναδικο μειονεκτημα του κινητου!τελοσ παντων απλα το ανεφερα ωστε να γνωριζουν οι ενδιαφερομενοι αγοραστες για να μην φανε πικρα στη συνεχεια!οσο για τα win7 κανεισ δε ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 1 Με F8 επιλεγω απενεργοποιηση επιβολης υπογραφης των προγραμματων οδηγησης. 2 Εκκινει το λειτουργικο 3 Συνδεω το κινητο κλειστω και λεει οτι η εγκατασταση γολισμικου προγραμματος οδηγησης συσκευης ειναι επιτυχεις. 4 Διαχειριση συσκευης- κινητες συσκευες-ενημερωση λογισμικου και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενοι κι ας του λεω εγω χειροκινητα να δει τους οδηγους, παλι το ιδιο μου λεει. 5 Παω OCTANS ιδιοτητες - compatibility mode και μετα το τρεχω ως διαχειριστης. 6 Βαζω PDA CSC PHONE EBOOT τα τελευταια που υπαρχουν και συγχρονιζω το κινητο. 7 Πατω DETECT και σβηνω το κινητο. Εμφανιζει το μυνημα...... OnDeviceChange \\?\USB#VID_04E8&PID_6619#5&322e3717&0&3#{25dbce51-6c8f-4a72-8a6d-b54c2b4fc835}. Μπορει να με βοηθησει καποιος απο τους πολλους που αναβαθμιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, στα widgets της Samsung υπάρχει ένα για τον καιρό, που παίρνει στοιχεία από το accuweather.com. Έχω εγκαταστήσει το spb mobile shell 3.5 το οποίο παίρνει στοιχεία από κάποιο άλλο site. Μπορώ να έχω το widget accuweather στο περιβάλλον του spb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathiskorn7 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 χαιρετε...μπορει καποιος να μου πει πως ενεργοποιω τον resco explorer v8 2010 ετσι ωστε να μην εχω απλα την trial version των 8 ημερων??? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts