alex61 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πήγαινε ..."Display message on screen". Disable sms threading in WM6_1.CAB Το συγκεκριμένο cab τι δουλειά κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 (edited) Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται μετα απο Hard Reset η μνημη (του κινητου) να ειναι 108mb (περιπου) και ξαφνηκα να γιενται 60 και 40 ακομη χωρις να περασω πραγματα εκει, εκτος απο καποιες μικρο-εφαρμογες που δεν γινεται να δουλεψουν αλλιως! Επισης μηπως ξερει κανεις πως γινεται να ρυθμισεις το Samsung Today?? (ειναι απο την παραμετρο "Στοιχεια Στην Οθονη Σημερα") Κυριως ενδιαφερομαι να αλλαξω τις συντομευσεις! Sorry για το μεγαλο post! ευχαριστω εκ τον προτέρων! Edited March 18, 2010 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Το συγκεκριμένο cab τι δουλειά κάνει ? Αλλάζει το τρόπο χρήσης τον μηνυμάτων από τύπου συζήτησης (threaded) στον παραδοσιακό (classic). Δεν το έχω δοκιμάσει στην συγκεκριμένη συσκευή. Αν κάποιος το δοκιμάσει ας αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Γνωρίζει κανείς αν βγήκε νεότερη βέρζιον για το ι8000 ; έχω την 6.5 / CE OS 5.2.21856 build 21856.5.0.65. πως κάνω αναβάθμιση Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Και πως ξέρω αν σε μένα τα μηνύματα είναι (threaded) και όχι (classic), για να τρέξω το cab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Ας το απαντήσει κάποιος κάτοχος αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Το Magicall που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jounior78 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Πες μας αν θες αν σου δούλεψαν τα παραπάνω. Λοιπόν: 1. Σχετικά με τα μηνύματα και τα Ελληνικά,ακολούθησα την πρόταση του φίλου EchiDNA απο την υπογραφή του και συγκεκριμένα το τέταρτο βήμα.Πληκτρολόγησα τον κωδικό , έβαλα GR και όλα καλά.. 2.Όσο για την εμφάνιση των κειμένων των μηνυμάτων στην αρχικη οθόνη ήταν θέμα απλών ρυθμίσεων , όπως άλλωστε μου πρότεινες και εσύ! Σε αυτο το θέμα , βιάστηκα να ζητήσω βοήθεια.. 3.Τέλος, το προγραμματάκι που μου πρότεινες για το Threading SMS, σε μένα δυστυχώς δεν δούλεψε.Χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία με τον Editor για να πετύχει.. Ευχαριστώ και πάλι και εσένα προσωπικά mod. και τον φίλο EchiDNA !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδια ξερει κανεις πως γινεται να κανουμε πολλαπλη αποστολη με Bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Βάλε τον resco explorer. Μακράν καλύτερος file explorer από τον default της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv_01 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) μαλον κανενας δεν γνοριζει τιποτα σχετικα με το προγραμα του που περνεις κανεις αγοραζοντας την συσκευη . ΓΙΑ το προγραμα GPS ροταω παιδια ετσι ,που το περνεις σε μια μικρη καρτα μνημεις και το τοποθετεις στο πεισο μεροσ της συσκευης --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) ΓΙΑ το προγραμα GPS ροταω παιδια ετσι ,που το περνεις σε μια μικρη καρτα μνημεις και το τοποθετεις στο πεισο μεροσ της συσκευης αν θέλεις να αγοράσεις τους χάρτες που δίνουν πακέτο με τη συσκευή θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς και να προμηθευτείς κάποιας άλλης εταιρείας. destinator ή IGO. Προσωπικά έχω το IGO 8.3 και είναι κλάσεις ανώτερο από το Sygic mobile που μου δώσανε, το οποίο παρεπιπτόντως επειδή έβαλα μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης που είχα, 8gb, το αφαίρεσα τελείως διότι δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη κάρτα από τη δική του. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας για το αν χρειάζεται ή όχι να υπάρχει εγκατεστημένο antivirus στη συσκευή. Ελέγχω καθημερινά την αλληλογραφία μου από το κινητό. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας για το αν χρειάζεται ή όχι να υπάρχει εγκατεστημένο antivirus στη συσκευή. Ελέγχω καθημερινά την αλληλογραφία μου από το κινητό. και αν χρειαζεται εγω με τη σειρα μου να σας ζητησω να προτεινεται ενα δυο καλα antivirus. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 δεν χρειαζεται. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 εγκατέστησα την opera mobile 10. Όμως στη σελίδα του google στα ελληνικά αλλά και κάθε σελίδα μέσα από το Igoogle, κάθε γράμμα με τόνο εμφανίζεται σαν αγγλικό?. Σε άλλες σελίδες πχ mobile.enet.gr, mobile.tanea.gr όλα τα γράμματα είτε με τόνους είτε χωρίς εμφανίζονται κανονικά. Έψαξα να βρω κάποια ρύθμιση για γραμματοσειρές αλλά δεν βρήκα τίποτα. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας για το αν χρειάζεται ή όχι να υπάρχει εγκατεστημένο antivirus στη συσκευή. Ελέγχω καθημερινά την αλληλογραφία μου από το κινητό. Μέχρι σήμερα δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση του και κατά συνέπεια το αποφεύγουμε μιας και τέτοιες εφαρμογές βαραίνουν άσκοπα την λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλημέρα,αν κ λίγο άσχετο με το θέμα,αν κάποιος έχει δει το λευκό,μπορεί να μου πει την γνώμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 τελικά θα μου πει κάποιος πως μπορεί να παίξει *.avi το κινητό, καθώς και πως μπορούμε να ξέρουμε για αναβαθμίσεις από την μαμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλημέρα,αν κ λίγο άσχετο με το θέμα,αν κάποιος έχει δει το λευκό,μπορεί να μου πει την γνώμη του? Το είδα στο Πλαίσιο όταν πήρα το δικό μου. Προσωπικά το άσπρο μου φένεται οτι το κάνει να φένεται πιο μεγάλο. Εγώ ήμουν έτοιμος να το πάρω σε άσπρο αλλα τελικά το μετάνιωσα και πήρα το μαύρο. Αλλά γούστα είναι αυτά :p Καλύτερα να το δείς απο κοντά πριν αποφασίσεις για να μήν το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 τελικά θα μου πει κάποιος πως μπορεί να παίξει *.avi το κινητό, Βάλε το Core Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Βάλε το Core Player. μπορειτε να μου πειτε ποιο ειδος βιντεο ειναι ιδανικο για να τρεχει χρησιμοποιωντας ΟΛΗ την οθονη??Προς το παρων εχω κατασταλαξει στα αρχεια βιντεο "Quicktime Mov" που πραγματι παιζουν χρησιμοποιωντας ολη την οθονη(σε landscape) οχι ομως με τον core player. Αλλες προτασεις για ειδη αρχειων βιντεο που να μπορουν να παιξουν σε πληρη οθονη χρησιμοποιωντας τον core player?Τα "mpeg4 mp4" δεν χρησιμοποιουν ολη την οθονη. Εσεις οταν θελετε να δειτε ενα βιντεο συνηθως το βλεπετε σε landcape ή κανονικα?Προτιματε τα αρχεια που χρησιμοποιουν ολη την οθονη??? Edited March 20, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 O Core Player παίζει όλα τα video σε full screen mode. Δες εδώ για το ποια format υποστηρίζει... http://coreplayer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) O Core Player παίζει όλα τα video σε full screen mode. Δες εδώ για το ποια format υποστηρίζει... http://coreplayer.com/ τελικα το εβαλα σε 16:9 και δειχνει fullscreen και ο core. Edited March 20, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Θελω να βαλω νεα rom για πρωτη φορα και δεν μπορω να βρω το Disable Driver Signature Enforcement . Μπηκα στο BIOS με F2 αλλα πουθενα. Που βρισκετε στα sony vaio win 7 x64? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 τελικά θα μου πει κάποιος πως μπορεί να παίξει *.avi το κινητό, καθώς και πως μπορούμε να ξέρουμε για αναβαθμίσεις από την μαμά? Γιατι ο ενσωματωμενος player δεν σου τα παιζει? Εμενα μου τα παιζει κανονικα και σε full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts