xolloth Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 υπαρχει καποια ρυθμιση στο ομνια που βλεπεις εαν ειναι ενεργοποιημενο το αυτοματο απο portrait σε landscape; ρωταω γιατι οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν γυριζει απο το ενα στο αλλο οταν γυριζω την συσκευη,ενω πριν γινοταν. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 υπαρχει καποια ρυθμιση στο ομνια που βλεπεις εαν ειναι ενεργοποιημενο το αυτοματο απο portrait σε landscape; ρωταω γιατι οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν γυριζει απο το ενα στο αλλο οταν γυριζω την συσκευη,ενω πριν γινοταν. Προφανώς έβαλες άλλη έκδοση του opera!!! Η συσκευή δεν υποστηρίζει αυτόματη περιστροφή σε όλες τις εφαρμογές! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις ένα κουμπί για manual περιστροφή της οθόνης! Για να δεις πως θα το κάνεις ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου στα tips & tricks! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 εβαλα την οπερα 10 αλλα ειχα και κολημματα γενικα οποτε του τραβηξα ενα hard reset και τελειωσε η ιστορια! Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Στην κεντρικη οθονη κατω απο τα εικονιδια του σηματος-μπαταριας... εχω τρεις παυλες, η μια παντα πιο εντονη απο τις αλλες δυο. Για πιο λογο υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ξέρει κανείς τι παίζει με το τηλεβίντεο; δεν βρίσκω άκρη το πως να το χρησιμοποιήσω Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Συμβολιζουν τις 3 οθονες εναλαγης, αναλογα σε ποια οθονη ειναι εχει και την αντοιστιχη παυλα:):):) Υπαρχει δυνατοτητα να το απενεργοποιησω αυτο? Να μην φαινονται αυτες οι παυλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Ξερει κανεις πως προσθετεις προγραμματα στο Αγαπημενα του Windows Default Today??? Οταν επιλεξεις το Αγαπημενα παταω επεξεργασια, επιλογη Αγαπημενων αλλα εκει τελειωνει το θεμα....Καμια ιδεα??? Λοιπον φαινεται οτι το Default Windows Today Screen ειναι παραμετροποιησημο και εξαιρετικα βολικο εαν καταφερει καποιος να το ξεκλειδωσει μιας και υπαρχει θεμα με το ξεκλειδωμα του...Εδω: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/293876/wm6-5-omnia-2-solved-how-to-enable-new-panels-to-the-new-wm6-5-plugin-screen-titanium/ μπορει καποιος να βοηθηθει για να ξεκλειδωσει το Today Screen. Εγω παντως δεν εβγαλα ακρη ακομα.... Αν τα καταφερει κανει please ας ενημερωσει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Λοιπον φαινεται οτι το Default Windows Today Screen ειναι παραμετροποιησημο και εξαιρετικα βολικο εαν καταφερει καποιος να το ξεκλειδωσει μιας και υπαρχει θεμα με το ξεκλειδωμα του...Εδω: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/293876/wm6-5-omnia-2-solved-how-to-enable-new-panels-to-the-new-wm6-5-plugin-screen-titanium/ μπορει καποιος να βοηθηθει για να ξεκλειδωσει το Today Screen. Εγω παντως δεν εβγαλα ακρη ακομα.... Αν τα καταφερει κανει please ας ενημερωσει... Μιλάς για το titanium!!! Όπως το λες Default Windows Today Screen (το ξέρω έτσι το λέει στις επιλογές του today) μας μπέρδεψες όλους! Λοιπόν τα πράγματα είναι σχετικά απλά, πρέπει όμως να ακολουθήσεις ακριβώς τον οδηγό που παραθέτεις και να μπεις λίγο στη φιλοσοφία του titanium! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Μιλάς για το titanium!!! Όπως το λες Default Windows Today Screen (το ξέρω έτσι το λέει στις επιλογές του today) μας μπέρδεψες όλους! Λοιπόν τα πράγματα είναι σχετικά απλά, πρέπει όμως να ακολουθήσεις ακριβώς τον οδηγό που παραθέτεις και να μπεις λίγο στη φιλοσοφία του titanium! :) Νομιζα οτι το titanium ειναι το Default Windows Today Screen :D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Νομιζα οτι το titanium ειναι το Default Windows Today Screen :D Μα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα! :lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ρε παιδια πως διαγραφουμε απο ενα παραθυρο του speed dial του οπερα 10 ενα λινκ που εχουμε βαλει και θελουμε να βαλουμε αλλο; καποιο κολπο θελει γιατι οσο και να προσπαθησα δεν βρηκα καποια επιλογη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotana Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Καλημερα , τελικα με το θεμα της ενεργοποιησης του gps, χρειαστηκε να βαλω μεσα την sim καρτα. Μολις το εκανα επεξε κανονικα. Λιγο αργο το βλεπω καθε φορα που ξεκιναω να ενεργοποιησω το gps με το Sygic μεχρι να βρει δορυφορους, αλλα δεν εχω καποια προηγουμενη εμπειρια και μεχρι να δοκιμασω κανενα αλλο προγραμμα, (εχω περασει και το Destinator7 αλλα δεν το εχω λειτουργησει ακομα), δεν μπορω να εχω ουσιαστικη αποψη. Τωρα γενικα με το WinMo, το ανακαλύπτω με τον καιρο, (δεν εχω το χρονο να κατσω με την μια για να βρω ολα τα καλα και τα κακα του) και οταν θα εχω μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη θα την γραψω. Οπως βλεπω σε αυτα που διαβασα μεχρι τωρα και στα links που παραθετουν καποιοι συνφορουμιτες (και τους ευχαριστουμε), οι hackerιες δεν ειναι και λιγες περα απο τα προγραμματα που καποιος θελει να βαλει για ν' αντικαταστησει καποια αλλα που εχει δικα του (το WinMo). Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι πως, γενικα για τις συσκευες οι οποιες ειναι λιγο ποιο "ανεβασμενες" τεχνολογικα αν δεν υπηρχαν και αυτα τα forums οι ποιο πολλοι χρηστες θα ειχαν μαυρα μεσανυχτα ή μεχρι να ανακαλυψουν τις δυνατοτητες τους θα εφτυναν αιμα, στηριζομενοι στις "αναλυτικες οδηγιες" των manuals που συνοδευουν τις συσκευες. Δεν συζηταω βεβαια για τα "περιεργα κολπακια" που ειτε ετσι ειτε αλλοιως δεν τα βρισκεις επισημα πουθενα.:ninja: Καλη συνεχεια.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Καλημέρα, Μετρητή δεδομένων για το internet έχει? Δε το βρίσκω..... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Καλημέρα, Μετρητή δεδομένων για το internet έχει? Δε το βρίσκω..... Spb wireless monitor το καλύτερο. :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Spb wireless monitor το καλύτερο. :) Ευχαριστώ. (Θα το δοκιμάσω) Έψαξα σε άλλο forum και αναφέρουν ότι υπάρχει στα ενσωματωμένα προγράμματα του TouchWiz.... αλλά και πάλι δε το βρίσκω.... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 λοιπον παιδια,θα ηθελα μια γνωμη για το κινητο μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω ολο το θεμα. ευκρηνεια οθονης,ανταποκριση στο touch,χρωματα,ηχος απο το ηχειο,ταχυτητα,αυτονομια κι οτι αλλο νομιζετε πως πρεπει να ξερω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangarg Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Κι εγώ ψάχνω την ίδια λύση... παιδιά 2 μέρες δεν έχει απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα, και μου φαίνεται πως απασχολεί αρκετό κόσμο... κανείς που να ξέρει / έχει γνώμη?? θενκς σόρρυ το παρακάτω είναι το αρχικό ερώτημα στο οποίο αναφερόμουν και δεν έχει απαντηθεί ακομα... γεια σας, νέος στα win mo άρα καταλαβαίνετε πόσο με έχουν βοηθήσει οι απαντήσεις στις διάφορες απορίες που παίζουν εδώ ήμουν απόλυτα εντυπωσιασμένος από το ομνια 2 στην αρχή και απορούσα γιατί ο κόσμος έχει παράπονα από τα win mo , αφού δεν μου είχαν κολλήσει ούτε μια φορά ενώ ταυτόχρονα ήταν τουλάχιστον το ίδιο γρήγορα με το symbian του προηγούμενου τηλ μου (nokia e61). αυτά μέχρι που άρχισα να εγκαθιστώ διάφορα 3rd party προγράμματα που έβρισκα στο ιντερνετ. παχνίδια, applications κλπ. Τότε το τηλέφωνο άρχισε τις περίεργες συμπεριφορές. κολλούσε μετά την εγκατάσταση, κολλούσε όταν άνοιγα το νέο εγκατεστημένο πρόγραμμα, εξαφανίζονταν συντομεύσεις από τα μενού, κάποιες φορές δεν ξεκολλούσε παρά μόνο αν έβγαζα τη μπαταρία, κλπ χαριτωμένα! καταστράφηκε η αρχική μου καλή εντύπωση για τα win mo! περιττό να πω δε ότι περίπου το 30% από τα προγράμματα που βρήκα στο νετ δεν μπορούσαν να εγκατασταθουν καθόλου, το 30% μπορούσαν αλλά δεν έτρεχαν, το 30% έτρεχαν με προβλήματα και ένα 10% ήταν αυτά που δεν είχαν κανένα πρόβλημα. αυτό που έμαθα από αυτή τη διαδικασία είναι να μην βάζω προγράμματα που δεν είναι δοκιμασμένα γιατί φαίνεται ότι κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια. ένα πρόβλημα που είχα όμως και που δεν το έχω λύσει ακόμα είναι το εξής: κάθε φορά που εγκαθιστώ πρόγραμμα του λέω να το βάλει στην αποθήκη μου (8 gb). δεν επιλέγω να το βάλει στη συσκευή γιατί έχει μόνο 512 Mb ούτε στην κάρτα γιατί εκεί έχω το χάρτη sygic (λογικό ή όχι?). παρόλαυτά, κάθε φορά που πάω στις ρυθμίσεις μνήμης για να κάνω remove κάποιο πρόγραμμα (και όπως καταλάβατε το έκανα πολλές φορές αυτές τις μέρες), Ο,ΤΙ πρόγραμμα έχω εγκαταστήσει εμφανίζεται στον κύριο χώρο αποθήκευσης (512 Mb) και όχι στην αποθήκη μου ! (που είχα επιλέξει κατά την εγκατάσταση) με αποτέλεσμα αφού βάλω 5-6 προγράμματα να μου έχουν μείνει μόνο 34 Mb ελεύθερα στη συσκευή ! πως μπορώ να βάζω τα προγρ. στα 8 Gb κι όχι στη συσκευή? κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει κάτι που δεν ξέρω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Κατά την εγκατάσταση διαλέγεις "Αποθ. μου" Όλα τα προγράμματα γράφουν και ένα μικρό μέρος στην κύρια μνήμη! Αν εγκαταστήσεις πολλές εφαρμογές είναι λογικό να δεις την κύρια μνήμη να μειώνεται! Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε προγράμματα που είναι γραμμένα για άλλη ανάλυση από αυτή του κινητού! Εκεί μπορεί να έχεις σοβαρά προβλήματα ασυμβατότητας! Επίσης κάποια προγράμματα απαιτούν την χρήση .net CF 3.5 για να παίξουν! Τέλος προσοχή σε προγράμματα τα οποία κάνουν το ίδιο πράγμα, εκεί κυριολεκτικά μπορεί να γίνει χαμός! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 λοιπον παιδια,θα ηθελα μια γνωμη για το κινητο μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω ολο το θεμα. ευκρηνεια οθονης,ανταποκριση στο touch,χρώματα,ήχος απο το ηχειο,ταχύτητα,αυτονομια κι οτι αλλο νομιζετε πως πρεπει να ξερω. Ευκρίνεια οθόνης - χρώματα: Άψογα. Είναι από τα δυνατά του σημεία. Κάτω από τον ήλιο ίσως να χάνει λίγο λόγο amoled αλλά τίποτα το τραγικό. Ανταπόκριση στο touch : Πάρα πολύ καλό για resistive. Καμιά σχέση με iphone βέβαια. Ήχος : Οκ Ταχύτητα. : Για να δουλέψεις το κινητό με τις πραγματικές του δυνατότητες θα πρέπει να αφαιρέσεις το default interface της samsung (touchwiz), το οποίο αν και αρκετα "finger Friendly", είναι άθλιο και παρά πολύ αργό από άποψη εναλλαγής οθονών - widgets κτλ. Αν το κάνεις αυτό και βάλεις κάποιο εναλλακτικό interface όπως titanium , spb... το κινητό πηγαίνει σφαίρα. Αυτονομία : Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και δεν μπορώ να βγάλω ακριβή συμπεράσματα μιας και το έχω σχεδόν όλη μέρα πάνω στο pc ψαχουλεύοντας το, με αποτέλεσμα να φορτίζει όλη την ώρα. :p Σε γενικές γραμμές το κινητό από θέμα hardware πετάει . Από software μας τα χάλασε λίγο η samsung, αλλά αυτό διορθώνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Vito Voice2Go ευχαριστω για την απαντηση, το εχεις δουλεψει το προγραμα? ακους το ονομα του καλουντος μαζι με μουσικη, ή ακουγεται μονο το ονομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 λοιπον παιδια,θα ηθελα μια γνωμη για το κινητο μιας και δεν εχω χρονο να ψαξω ολο το θεμα. ευκρηνεια οθονης,ανταποκριση στο touch,χρωματα,ηχος απο το ηχειο,ταχυτητα,αυτονομια κι οτι αλλο νομιζετε πως πρεπει να ξερω. Οθόνη: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απόδοση χρωμάτων. Σίγουρα δεν υπάρχει παρόμοια και σίγουρα αν δεν την δεις δεν μπορείς να καταλάβεις το “ζωντανό” που βγάζει. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι βλέπεις τα pixel. Και όμως! Σε ανάλυση 800x480 βλέπεις pixel. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως η ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του λευκού, ίσως ο περιορισμός των 65000 χρωμάτων από τα windows, ίσως το γεγονός οτι είμαι λίγο σπασίκλας :lol: ,ίσως κάτι άλλο. Δεν είμαι ειδικός. Σαν απλός παρατηρητής μιλάω. Το OMNIA HD έχει την μισή ανάλυση οθόνης και φαίνεται σαν να έχει την διπλάσια. Πάντως τέτοια απόδοση-καθαρότητα χρωμάτων δεν έχει άλλη οθόνη. Η ευαισθησία της επίσης είναι ΑΡΙΣΤΗ και έχει το καλύτερο scrolling που έχω δεί ποτέ μου! Προσωπικά την χρησιμοποιώ χωρίς screen protector και έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ από την ευαισθησία της στην ΑΦΗ! Ταχύτητα: Είναι ταχύτατο, αρκεί να κλείσεις το touchwiz το οποίο θεωρώ και εγώ άθλιο ειδικά όταν έχει έναν αντίπαλο όπως το TF3D. Το τηλέφωνο δεν κολλάει με τίποτα ακόμη και όταν μένει με … … 9,5 ΜΒ ελεύθερης μνήμης! Η αλήθεια είναι ότι τα 256ΜΒ, θεωρητικά τουλάχιστον, φαίνονται λίγα. Το κινητό ξεκινάει και έχει ελεύθερα 65ΜΒ μνήμης περίπου. Και όμως… Τρέξε ότι θές… Δεν κολλάει ! Φωτογραφία – Video. Με διαφορά το καλύτερο! Στο HTC HD αυτές οι δυνατότητες ήταν σαν να μην υπήρχαν! Διακοσμητικές! Εδώ όχι μόνο υπάρχουν αλλά κάνουν αισθητή την παρουσία τους ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Με πολλές πολλές λειτουργίες. Δεν είναι PIXON12 αλλά ούτε και HTC HD! Στα πλαίσια λοιπόν μια αξιοπρεπούς εμφάνισης … … ΝΑΙ το Ομνια 2 είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ. Θα έλεγα ΑΡΙΣΤΗ φωτό και ΑΡΙΣΤΟ video για τα έως τώρα δεδομένα των WM (δεν έχω δεί το HTC HD2). Σήμα: Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Ηχεία: Το ηχείο για την αναπαραγωγή των ήχων είναι αρκετά έως πολύ δυνατό και καθαρό. Το ηχείο συνομιλίας επίσης άριστο με καθαρό και δυνατό ήχο! Μπαταρία. Πολύ δυνατή. Με μέτρια χρήση (10min ομιλία, 15min wifi, 1-2 φωτό, 1-2 μηνύματα) πάς 3-4 μέρες ! Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την ποιότητα σήματος στην περιοχή σου. Με πολύ χρήση πιστεύω οτι θα βγάλει τις 2 μέρες σίγουρα. Αλλά αυτό εξαρτάται απο την χρήση που το κάνει ο καθένας. Προγράμματα: Η επίσημη ROM έχει πάρα πολλά προγράμματα εγκατεστημένα. Για άλλους καλό, για άλλους κακό. Προσωπικά το χρησιμοποιώ έχοντας βάλει μόνο το ΝΟDATA και τον RESCO Explorer. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν του χρειάζεται τίποτε άλλο. Αυτά είναι τα θετικά. Στα αρνητικά … χμ…! Δεν ξέρω αν υπάρχουν … Προσωπικά εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο. Reset κάνω κάθε 5-6 μέρες έτσι γιατί … πρέπει! Ίσως να ήθελε λίγο ram παραπάνω, αν και δεν το έχω δει να ζορίζεται γι αυτόν τον λόγο, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Αυτά. Ότι άλλες πληροφορίες θέλεις … … εδώ είμαστε… :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Ευχαριστώ. (Θα το δοκιμάσω) Έψαξα σε άλλο forum και αναφέρουν ότι υπάρχει στα ενσωματωμένα προγράμματα του TouchWiz.... αλλά και πάλι δε το βρίσκω.... Αξίζει να δοκιμάσεις το Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κλειδώνει την οθόνη, αλλά να έχει και notifications για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κλειδώνει την οθόνη, αλλά να έχει και notifications για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα? To S2U2 :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.βασικα είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο hd2. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts