Jump to content

tacolla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tacolla

  1. Καλησπερα σας, καμια καλη ιδεα για αντικαταστατη εχουμε?
  2. Καλησπέρα σας, παρέλαβα προχθές την έκδοση pro, είχα ρωτήσει το κεντρικό κατάστημα της xiaomi, τι συμπεριλαμβάνεται στην 2ετη εγγύηση. Θα σας πιάσουν τα γέλια... Μην ασχολείστε με την εγγύηση, σίγουρα θα το βγάλουν εκτός εγγύησης. Σαν συσκευή πετάει, το μόνο πρόβλημα είναι μια μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών.
  3. καλησπερα, εγω δεν τα αλλαζω με τιποτα, απ redmi note 3, στο mi note 3 και συντομα στο mi note 10. Το ελληνικο φορουμ της xiaomi ειναι εξαιρετικο, οποια ρομ και να βαλεις , οποιο προβλημα και να εχεις, θα εχεις λυση μεσα σε λιγα λεπτα. Bug τα τελευταια χρονια ειχα ελαχιστα, (εχοντας παντα την τελευταια developer), και διορθωνοταν με επιστροφη στην προηγουμενη ρομ. Περιμενω νεα για το Mi note 10.
  4. Κανονικότατα, η οθόνη είναι εντυπωσιακή και μάλιστα στο 50% της φωτεινότητας
  5. Η λύση είναι μία, το mi cloud, κανεις μια αναβάθμιση με 10 ευρώ για ένα χρόνο και έχεις auto backup άμεσα
  6. εφαγα μεγαλο ξενερωμα με το ραδιοφωνο, ειναι δυνατον ρε??? τοσο πολυ τους χαλουσε το ραδιοφωνο, αντε να βρουμε τωρα αλλο κινητο. Περιμενω το redmi note 5...
  7. για να λειτουργει καλυτερα ναι, αλλα δεν ειναι απαραιτητο, δοκιμασε το και χωρις φορματ. Εγω ετσι το εκανα αλλα ειχα προβλημα με καταναλωση μπαταριας και εκανα μετα φορματ
  8. ευχαριστω πολυ
  9. καλημερα στη παρεα, εκανα ταξιδι στο εξωτερικο και δε μπορουσα να παρω τηλεφωνο, λαμβανα κανονικα κλησεις και μηνυματα, εστελνα μηνυματα, αλλα δε μπορουσα να κανω κλησεις, φυσικα εβαζα το 0030 μπροστα, αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταει, γνωριζει κανεις?
  10. καλησπερα στη παρεα, εχω την ελληνικη dev 6.11.3 εχω παρατηρησει οτι στο πρωτο κλικ αυξησης της εντασης, η ενταση ειναι πολυ υψηλη και ενοχλητικη πολλες φορες. υπαρχει τροπος ρυθμισης της εντασης?
  11. double tap στις ελληνικες dev δε μπαινει?
  12. Το πιο πιθανό είναι να φταιει η ΡΟΜ.
  13. θα σου ερθει στο σπιτι χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω. Εκτως και αν ελεγθει απ το τελωνειο.
  14. καλησπερα στη παρεα, απο τοτε που εβαλα της νεες ελληνικες dev και περασα σε android 6, δε μου δινει επιλογη αλλαγης γραμματοσοσειρας. Υπαρχει τροπος?
  15. κανεις δεν εχει προβλημα? νομιζω ειχε αναφερθει και παλιοτερα...
  16. παιδες εχεις κανεις προβλημα με ληψη μηνυματων ενημερωσης κλησεων απο τη Vodafone? ή εχει προβλημα η vodafone ή κατι γινετε με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. εχω την ελληνικη dev 6.9.29
  17. ειχα δοκιμασει παλιοτερη version και δεν επαιζε, που βρισκω την νεα?
  18. υπαρχει η εφαρμογη snapdragon camera για την τελευταια dev ελληνικη ΡΟΜ?
  19. αφου το πηρες μεταχειρισμενο, κανε καθαρη εγκατασταση και περνα τις εφαρμογες που θες εσυ.
  20. καλημερα παιδες, μολις το παρελαβα απο vickmall, φοραει την global 7.3.7.0 stable. κατεβασα την 6.9.29 dev, την βαζω στο κινητο και κανω απλα update απ το system update?
  21. Το ιδιο κι εγώ, ελπίζω στη νέα ενημέρωση να το διορθώσουν, τόσο αυτό όσο και το πρόβλημα με τα ακουστικά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω τα γνήσια xiaomi και το πρόβλημα το χώ κι εγώ. Θέμα ρομ ειναι
  22. απ οτι εχω καταλαβει ειναι θεμα ΡΟΜ, πανε σε stable να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. με τις dev παιδευομαι κι εγω, μια με ακουνε , μια δε με ακουνε.
  23. πες μας τι εκανες και εχεις widget, δε βρηκα λυση πουθενα, καθε φορα που κανω επανεκινηση δε λειτουργουν. τους εχω δωσει ολα τα δικαιωματα, τα εχω χωρις περιορισμους στη μπαταρια και παλι τα ιδια.
  24. Κάνεις δεν έχει θέμα με τα widget στην 6.9.29 dev δηλαδή; πως μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη dev?
×
×
  • Create New...