impreza_sti Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αν αναφέρεσαι στο C5-03 τότε έχω την εντύπωση ότι κάνεις λάθος.:) http://img27.imageshack.us/img27/9549/hkkhj.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Γι αυτό λέω... http://store.ovi.com/content/61776?clickSource=homepage είναι η έκδοση 1.3 και όχι η 2.0 ...:) http://img850.imageshack.us/img850/8185/79569759.th.png Uploaded with ImageShack.us Edited June 7, 2011 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Η ιστορία: Κατέβαζα 3-4 παιχνίδια ταυτόχρονα από το ovi store και πήγα και ενεργοποιησα το «εκτος συνδεσης» με ενεργοποιημενο το wifi. Τα παιχνιδια αυτα που κατεβαιναν σταματησαν, εβγαλαν σφαλμα και τα κατεβασα απο την αρχη 2-3 φορες και μου βγαζει παλι σφαλμα. Καμια ιδεα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ovi Store update (μάλλον για s^3) v2.08.042. Βάλανε επιτέλους λειτουργία update.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ. Εγω μόλις την έβαλα την αναβάθμηση... και σε οποια κατηγορία και να μπω π.χ. εφαρμογές αν παω προς τα κάτω να μου εμφανίσει τις υπολοιπες εφαρμογές... απλα δεν μου τις εμφανίζει.... edit: υστερα απο 5 φορες επανεκιννηση δουλεύει... για να δουμε... Edited June 8, 2011 by the_shaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ. Εγω μόλις την έβαλα την αναβάθμηση... και σε οποια κατηγορία και να μπω π.χ. εφαρμογές αν παω προς τα κάτω να μου εμφανίσει τις υπολοιπες εφαρμογές... απλα δεν μου τις εμφανίζει.... εμενα μια χαρα τις δειχνει ολες... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μόλις μου την έβγαλε και εμένα την αναβάθμιση και την κατεβάζω. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Η ιστορία: Κατέβαζα 3-4 παιχνίδια ταυτόχρονα από το ovi store και πήγα και ενεργοποιησα το «εκτος συνδεσης» με ενεργοποιημενο το wifi. Τα παιχνιδια αυτα που κατεβαιναν σταματησαν, εβγαλαν σφαλμα και τα κατεβασα απο την αρχη 2-3 φορες και μου βγαζει παλι σφαλμα. Καμια ιδεα; Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή,όπως επίσης log out-in στο store μήπως και γίνει κάτι; Επίσης δοκίμασε να διαγράψεις την cache σε περίπτωση που αποθηκεύεται εκεί το ιστορικό από την περιήγηση στο store.Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε να γνωρίζουμε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάζουμε εφαρμογές και από τον υπολογιστή Πως κατεβάζουμε εφαρμογές από το ovi store στον υπολογιστή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση στην συσκευή,όπως επίσης log out-in στο store μήπως και γίνει κάτι; Επίσης δοκίμασε να διαγράψεις την cache σε περίπτωση που αποθηκεύεται εκεί το ιστορικό από την περιήγηση στο store.Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε να γνωρίζουμε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η δυνατότητα να κατεβάζουμε εφαρμογές και από τον υπολογιστή Πως κατεβάζουμε εφαρμογές από το ovi store στον υπολογιστή Έκανα επανεκκινηση της συσκευής και όλα οκ. Βέβαια έγινε και update το ovi store και δεν ξέρω ποιο επεξε ρόλο :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια εμας αυτη η αναβαθμιση για το οβι γιατι δν μας ηρ8ε??εχω παραεισαγωγης...δν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemy Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 το τελευταιο καιρο καθως γραφω ενα μηνυμα με Τ9, αν γραψω καποια λεξη (πχ περισσοτερο,απογοητευση,ασχολουμαι) το κινητο κλεινει τα μηνυματα και με βγαζει στην αρχικη οθονη(το μηνυμα εχει χαθει).αν δεν χρησιμοποιω Τ9 δεν το κανει.τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Πριν λίγο μου έκανε αναβάθμιση το OVI Store. Μου βρήκε ενημέρωση για το Power Calculator που έχω αγορασμένο, αλλά μόλις την ξεκίνησα μου έβγαλε μήνυμα σφάλματος «Σφάλμα λήψης». Επίσης επεχείρησα να κατεβάσω την δοκιμαστική έκδοση του Business Calendar, αλλά κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Η σύνδεση είναι Cosmote Internet, καθώς δεν έχω διαθέσιμο Wlan εδώ που είμαι. Τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση ή το OVI; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 κανω ληψη καποιου παιχνιδιου ή εφαρμογης απο το ovi αλλα ενω το κατεβαζει μετα μου γραφει γινεται εγκατασταση αλλα εχει περασει κανα μισαωρο και δεν το κανει εγκατ.Τι μπορει να γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μήπως πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται ενεργή σύνδεση δεδομένων για να <<κατέβουν>> επιπλέον δεδομένα και δεν έχεις σύνδεση εκείνη την ώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μήπως πρόκειται για εφαρμογές που χρειάζονται ενεργή σύνδεση δεδομένων για να <<κατέβουν>> επιπλέον δεδομένα και δεν έχεις σύνδεση εκείνη την ώρα; όχι είμαι σπίτι και εχω κανονικά σύνδεση μέσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται ή έχει συμβεί 1-2 φορές; Επανεκκίνηση της συσκευής δοκίμασες να κάνεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται ή έχει συμβεί 1-2 φορές; Επανεκκίνηση της συσκευής δοκίμασες να κάνεις; οκ θα το δω.Ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 οκ θα το δω.Ευχαριστω..... εκανα επανεκκινηση της συσκ αλλα δεν κατεβαζει τιποτα μου γραφει σ΄ολα σφαλμα ληψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Πήρα εχτές ένα Ν8 μετά απο πολύ καιρό διαζυγίου με symbian συσκευές, αλλά είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία, λόγω του οτι η συσκευή μου άρεσε ιδιαίτερα... Θα δείξει. Το πρώτο προβληματάκι που έχω είναι οτι είμαι συνδεδεμένος στο wifi μου και προσπαθώ να μπω στο ovi store αλλά πατώντας την εφαρμογή ανοίγει και κλείνει... Τη ξανακατέβασα απο το ovistore μέσω web browser στη συσκευή και την εγκατέστησα πάλι 2-3 φορές, έκανα επανεκκίνηση, αλλά πάλι τα ίδια.... Έστειλα και μέσω του υπολογιστή μου άλλη εφαρμογή την Opera mini με μήνυμα στο κινητό, πατώντας πάει να ανοίξει το Ovistore, λέει οτι δεν άνοιξε και να πατήσω στο "εκκίνηση" που έχει, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μένει σταματημένο εκεί... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Χαιρετώ την παρέα. Πήρα εχτές ένα Ν8 μετά απο πολύ καιρό διαζυγίου με symbian συσκευές, αλλά είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία, λόγω του οτι η συσκευή μου άρεσε ιδιαίτερα... Θα δείξει. Το πρώτο προβληματάκι που έχω είναι οτι είμαι συνδεδεμένος στο wifi μου και προσπαθώ να μπω στο ovi store αλλά πατώντας την εφαρμογή ανοίγει και κλείνει... Τη ξανακατέβασα απο το ovistore μέσω web browser στη συσκευή και την εγκατέστησα πάλι 2-3 φορές, έκανα επανεκκίνηση, αλλά πάλι τα ίδια.... Έστειλα και μέσω του υπολογιστή μου άλλη εφαρμογή την Opera mini με μήνυμα στο κινητό, πατώντας πάει να ανοίξει το Ovistore, λέει οτι δεν άνοιξε και να πατήσω στο "εκκίνηση" που έχει, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μένει σταματημένο εκεί... Τι μπορεί να φταίει; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά κάποια χαζά που έκανε το ovi store στο C6-00 του αδερφού μου αντιμετωπίστηκαν με hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Αναβάθμιση του OVI Store στην έκδοση 2.12.033. http://www.allaboutsymbian.com/news/item/13105_Symbian3_phones_get_Ovi_Store_.php Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 βγήκε νέα έκδοση για το ovi store από ότι διάβασα σε ένα από τα ΄΄μαγαζιά΄΄, ήρθε σε κανέναν? Στην ΄΄ουγγαρέζα μου΄΄ πάντως δεν έμφανιστηκε κάτι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ούτε σε έμενα ήρθε που είναι ελληνικό. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 An update to the Ovi Store client for Symbian^3 phones is now being rolled out. On starting the Ovi Store application you will be prompted to update to version 2.12.033. The previous major release was version 2.08.042. The focus in this release is performance improvements, with item and index pages loading more quickly than in earlier releases. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Στο ovi store οταν κατεβαζω μια εφαρμογη στο κινητο,το εχω ρυθμισμενο στην E μνημη.παω ομως να την δω εκει μετα αλλα ειναι αφαντη!σε ποιον φακελο μπορει να ειναι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts