Jump to content

Ποια εταιρία λανσάρει τα καλύτερα music phones;

Κοινοποίηση

Η καλύτερη εταιρεία στο τομέα των μουσικών κινητών  

477 members have voted

1. 1. Η καλύτερη εταιρεία στο τομέα των μουσικών κινητών

• Alcatel
      3
    • Apple
      70
    • HTC
      20
    • LG
      5
    • Motorola
      8
    • Nokia
      120
    • Samsung
      22
    • Sony Ericsson
      211
    • ...άλλη εταιρεία
      6
    • ΔΞ/ΔΑ
      13

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν βάλεις από την κάθε εταιρεία τα top.. τότε πρώτη η apple, μετά η nokia με τα Ν91 & Ν81 και μετά η SE.

Συμφωνω απολυτα. το Ιphone ειναι πολυ καλο σε μουσικες δυνατοτητες.

Το Ν91 ηταν πραγματικα οτι καλυτερο εβγαλε η νοκια απο θεμα μουσικης καθως ο ηχος του ηταν πολυ δυνατος και πολυ ποιοτικος ( δεν εχω βρει παρομοιο με το Ν91 ακομα μεχρι σημερα)

Μετα τα ΣΕ που εχω την εντυπωση πως τα τελευταια 2 χρονια ειναι ακριβως τα ιδια στο θεμα της μουσικης (walkman)

Creative your world!!

:thanks:

• 2 weeks later...
Και εγω ψηφίζω νοκια με το 5800 για ποιότητα απο ακουστικα όπου πλησιάζει πολυ το ν81.Το θεωρώ υπέρπλήρες στον τομέα τις μουσικής αν και προσωπικά θα ήθελα περισσότερη μνήμη..Ειναι πια και πολυ φθηνό και ακομα και σημερα το κάνει μια πολυ καλή προταση για όλους τους μουσικοφιλους.Όσον αφορά την ποιότητα/ενταση απο τα ηχείακια, ειναι ισως καλυτερη και απο αυτά του αξεπέραστου 6233 απο μια σύγκριση που έκανα.Τώρα,ξέρει κάνεις να μου πει τι γίνεται με το ν97 μίνι και απλό?Γιατι με 32gb συν 16gb μνήμη , είσαι άρχοντας!

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 3 weeks later...
Εγώ πάλι πρόσφατα άκουσα ένα w995 και έμεινα έκπληκτος από την ένταση και την καθαρότητα του ήχου από το ηχείο.... :D
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• 4 weeks later...

Sony Ericsson χαλαρά σε ότι έχει να κάνει με μουσική. Θεωρώ ότι έχουν καλύτερη ποιότητα από τα άλλα. Πάντως όσα μοντέλα έχω δεί έχουν μία παράξενη υποδοχή για τα ακουστικά με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις μεγάλη ποικιλία...

ΥΓ: Ποιος θυμάται ρε τον πρόγονο όλων αυτών των κινητών, το ΝΟΚΙΑ 5510 ? Πολύ πρωτοποριακό κατά τη γνώμη μου, παρόλο που το θεωρούσα άσχημο...

nokia εχω το ν91 φανταστικος ηχοσ και με τα δυο μπορει να μην εχει πολυ δυνατο ηχειο αλλα ελαχιστα κινητα θα βρεισ με τοσο καλο ηχο .....
That is Mahogany!

• 1 month later...

Εννοείται SE και σειρά W!

Όταν ξύπνησε η Nokia ήταν αργά πια! :p

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Όταν ξύπνησε η Nokia ήταν αργά πια! :p

Γιατί? τι ώρα ξύπνησε?:worry::p

Και η se όμως, άργησε να ενσωματώσει υποδοχή 3,5 χιλιοστών στα κινητά της

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 3 weeks later...

παιδια που ειναι η σονυ με τα φανταστικα μουσικα κινητα της φετος δεν εβγαλε ουτε 1 μουσικο κινητο και αυτα τα unlimited ent. και μπουρδ0λογ1ες που λεει δεν ισχειουν γιατι ή το σασιο η το βιβαζ παρεις που ανηκουν σε αυτην την κατηγορια μονο για μουσικη δεν κανουν με 1 ηχειο χαμηλο σε ενταση κτλ...

θυμαμε πριν λιγα χρονια ελεγα αχ ποσο θα ηθελα ενα απο αυτα τα walkman αλλα πλεον ....

That is Mahogany!

Κι από εμένα nokia ειδικά το 5800 σε θέμα μουσικής είναι άψογο.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• 3 weeks later...

Μήπως γνωρίζει κανείς πώς έχουν διαμορφωθεί τα nokia μετά από τόσα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει? Ήταν:

1) N91

2) N81

3) 5800..

Το N97 mini πώς τα πάει? Επίσης για το X6 κάπου είχα ακούσει/διαβάσει ότι είναι το καλύτερο nokia στον μουσικό τομέα.. Ισχύει?

• 2 weeks later...

Εγω απ' οσο γνωριζω παντα τα Nokia πασχουν στον τομεα μουσικη(τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα)παροτι υποστηρικτης της.Δε ξερω τι γινεται με τα Xpress παντως ξερω οτι η SE ηταν πιο μπροστα σε αυτον τον τομεα τα τελευταια χρονια (εξαιρω Apple).

Εχω ενα N73 ME και εχει αισχος ηχο ειτε απο ηχειο ειτε απο ακουστκα το ιδιο χαλια ενω το mp3 player που εχω (δεν ειναι iPod ειναι iRiver) παροτι ειναι 5ετιας εχει πολυ ανωτερο ηχο.

Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

• 2 weeks later...
Εγω απ' οσο γνωριζω παντα τα Nokia πασχουν στον τομεα μουσικη(τουλαχιστον σε αυτον τον τομεα)παροτι υποστηρικτης της.Δε ξερω τι γινεται με τα Xpress παντως ξερω οτι η SE ηταν πιο μπροστα σε αυτον τον τομεα τα τελευταια χρονια (εξαιρω Apple).

Εχω ενα N73 ME και εχει αισχος ηχο ειτε απο ηχειο ειτε απο ακουστκα το ιδιο χαλια ενω το mp3 player που εχω (δεν ειναι iPod ειναι iRiver) παροτι ειναι 5ετιας εχει πολυ ανωτερο ηχο.

Οπως τα λες ηταν .... τα xpressmusic ειναι κορυφη σε αυτον τον τομεα οπως και τα περισσοτερα κινητα της νοκια ... σιγουρα υπαρχουν καποια που εχουν αισχος ηχο .. οπως υπαρχουν και καποια της σονυ ...

That is Mahogany!

Nokia και μετά se, αλλά βλέπω ότι και η lg σκοπεύει να ανεβεί.

Για την apple δεν υπάρχει θέμα σηζητησεις επειδή ολο το ίδιο κινητό βγάζει, αλλιώς από θέμα ακουστικων πατάει ολα τα κινητά.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Ειχα το Ν73 Music Edition και μονο Μusic Edition δεν ηταν,ειχε και απαισιο ηχο απο ηχειο και απο ακουστικα και οσα ακουστικα και αν δοκιμασα το ιδιο χαλια.

Το ιδιο συνεβαινε και με το ταπεινο 6151 αν και για λιγο ηταν καλυτερο.

Τωρα εχω το Ε52 και βλεπω μια απο τα ιδια το ηχειο του ειναι λιγο καλυτερο αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο και με ακουστικα χαλια οσο αφορα τα δικα του ηχεια που νομιζεις ο ηχος ακουγεται απο το πηγαδι και ετσι αποφασισα να δοκιμασω με τα ακουστικα Philips που εχω στο Mp3 μου και τελικα σε σχεση με τα Nokia ηταν μεγαλη η διαφορα εφυγε αυτη η "πηγαδιλα" εγινε ηχος απο το μπανιο:lol: αλλα αισθητη διαφορα και το αλλο που το εχω παρατηρηση και στα προηγουμενα Νοκια ειναι η σταθμη του ηχου που με το ενα πατημα δεν ακους και μολις ανεβασεις ενα κλικ το Volume ξεκουφαινεσε δεν κανει μικρορυθμιση.

Παντως δεν αλλαζω το Mp3 μου για το E52.

Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

Εγώ Απο το n95 είμαι πόυ ευχαριστημένος, και για ποιο καινούργιο 5800 και τα δυο έχουν παρά πολύ καλό ήχο.

Από σε πολύ απογοητευτικά από w910 πρώτη φορά άκουσα τόσο χάλια ήχο.

Και τον καλύτερο ήχο από σε τον άκουσα από w900 πόυ δυνατός ήχος και αν το έβρισκα τώρα θα το αγοραζα.

Nokia από μένα αν και πιστεύω πως και η Sony ericsson βγάζει φοβερά music phones (Οι σειρές ''XpressMusic'' και ''Walkman'' δεν είναι καθόλου τυχαίες...).

• 2 months later...

Τα στερεοφωνικα μεγαφωνα της sony ericsson w.. ειναι η οχι στερεοφωνικα;

Εγω καταλαβαινω μονο οτι ο ηχος απο πανω ακουγεται πιο πριμα και στο κατω πιο μπασα!

Και επισης το surround αν ειναι ενεργο η οχι καταλαβαινετε εσεις καμια διαφορα?????????

• 2 weeks later...
αν και δεν προκειται να αγορασω ποτε καποιο κινητο με κριτηριο τις μουσικες του ικανοτητες..απο αυτα που εχω χρησιμοποιησει θα ελεγα οτι τα xpress music της νοκια ειναι φοβερα....οπως και το ν95 μου με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο...:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• The topic was unpinned