Jump to content

mikekap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    714
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikekap

  1. mikekap

    Poco F1

    Πανευτυχής κάτοχος του κινητού εδώ και κάποιες εβδομάδες! Ταχύτατο παντού με μπαταρία εφάμιλλη του redmi note 5 που είχα και κάμερα με gcam να φυσάει κυριολεκτικά!
  2. Καλησπέρα. Έχω βρει σε ένα μαγαζί, γύρω στα 140 € ενα tablet Tetrabat Casebook 3 με 2 gb ram και 64 gb μνήμη . Το σκεφτόμουν για να βλέπω καμιά ταινία και για να βάζω και κάποια αρχεία Excel. Έχει κανείς άποψη?
  3. Ερώτηση. Αν θυμάμαι καλά, η xiaomi είχε πει, ότι θα έβγαζε μια αναβάθμιση, που θα μας επέτρεπε να έχουμε συμβατότητα με gcam, ξέρουμε κάτι? Επίσης αν θελήσω να την περάσω με τους άλλους τρόπους, θα χάσω τα updates του λογισμικού ή όχι?
  4. Έχω το κινητό σχεδόν μια εβδομάδα και είναι απίθανο. Πανέμορφη κατασκευή, ειδικά το γαλάζιο πάνω στο μέταλλο, πολύ καλή κάμερα (ακόμα δεν έχω πειραματιστεί με τις βραδινές λήψεις), ταχύτατο παντού. Ήδη ήμουν ικανοποιημένος από το Redmi 4Χ αλλά το συγκεκριμένο είναι κάποια λέβελ πάνω.
  5. "We are extremely sorry to inform you that there are some delay for your parcel for the shipping company’s issue. We are not sure how long is for the delay. Unfortunately, in cases like this the shipping company is responsible for the delay of your parcel.'' Ε τα χρεώνουν στην εταιρία αποστολής με λίγα λόγια και μου είπαν ότι δεν ξέρουν για πόσο θα καθυστερήσει. Μετά μου έδωσαν τις τρεις εναλλακτικές. Επειδή βασικά μου είπες αυτό για την bpost καιαυτοί μου προτείνανε να το στείλουν με priority line, που δεν έχω δει πουθενά να λένε γι' αυτό ότι θα γλιτώσεις ελληνικό τελωνείο είπα να μου επιστραφούν τα χρήματα.
  6. Και να σε ρωτήσω, εσύ τους είπες να στο στείλουν με διαφορετικό τρόπο? Ή δεν σου έχουν προτείνει τίποτα?
  7. Παιδιά έχω νέα. Πράγματι υπάρχει πρόβλημα και μου στείλανε μόνοι τους σήμερα από το gearbest τρεις επιλογές: Επαναποστολή της παραγγελίας δωρεάν, refund στο "πορτοφόλι" στον λογαριασμό μου gearbest και έξτρα πόντους και τέλος κανονικό refund εντός 7 με 14 μέρες στην κάρτα μου. Επειδή το συζήτησα με τον πατέρα μου, που έχει παραγγείλει και αυτός άπειρα πράγματα από το gearbest, είπα να τους εμπιστευτούμε και να γίνει άλλη μια προσπάθεια με τους ίδιους όρους με την προηγούμενη (Belgium Registered). 'Αμα έχει εμπειρία κανείς με την επαναποστολή παραγγελίας και με το κατά πόσο αυτή γίνεται, ας την καταθέσει να μάθουμε και οι υπόλοιποι. :p
  8. @nikiforos, @longus, @alanon Χίλια ευχαριστώ παιδιά για την άμεση απάντηση. Αναμένω λοιπόν μέχρι 17/10 να λήξει η προθεσμία να κάνω review όπως μου λένε και αυτοί. Θα ενημερώσω και εδώ για ό,τι συμβεί............
  9. RG944918003BE . Μόνο στο https://www.1tracking.net/en βγάζει τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τελωνείο.
  10. Καλημέρα παιδιά. Έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία (Gearbest) από 16/08 για ένα κινητό Xiaomi Redmi S2 με επιλογή belgium registered. Η αποστολή ξεκίνησε 18/08 (όπως μου είπαν). Η τελευταία ενημέρωση ήταν η εξής στις 29/08: 2018-08-29 18:00:00 Customs clearance processing complete. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα. Έστειλα λοιπόν στο support του gearbest πριν κανά δύο- τρεις εβδομάδες και μου είπαν ότι να περιμένω και έχουν πολλή δουλειά απλώς. Πριν καμιά βδομάδα στέλνω αίτημα για refund. Μου λένε, ότι δεν μπορώ να το κάνω ακόμα, γιατί από ότι κατάλαβα το έχουν στείλει το δέμα, να περιμένω μέχρι 17/10 και μετά θα μου δώσουν επιλογή για review της παραγγελίας. Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο? Σας είχε έρθει η παραγγελία? Αν όχι, βρήκατε άκρη με την επιστροφή χρημάτων? Από την εμπειρία σας, το δέμα έχει χαθεί, ή υπάρχει περίπτωση απλώς να καθυστερεί?
  11. mikekap

    Redmi S2

    Γειά σας! Το βρήκα το κινητό σε κινεζομάγαζο με 130 ευρώ και το τσίμπησα. Είστε ικανοποιημένοι οι χρήστες με το κινητό? Οι κάμερες είναι όντως καλές? Αυτονομία, βγάζει άνετα την ημέρα με αρκετή χρήση? Λειτουργεί απροβλημάτιστα το λογισμικό?
  12. Καλησπέρα. Έχω έναν φίλο, που ενδιαφέρεται για αυτήν την συσκευή. Ξέρω ότι μέχρι τα λεφτά που δίνει (γύρω 200 ευρώ στο σκρουτζ), δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο. Ωστόσο βγάζει γενικά προβλήματα? Είναι αξιόπιστο? Τραβάει αξιοπρεπείς φωτογραφίες και βίντεο μπρος πίσω? Δεν ψάχνουμε για θαύματα προφανώς, αλλά οι νυχτερινές λήψεις παλεύονται? (δουλεύει βράδυ ο φίλος αυτός dj οπότε ανεβάζει νυχτερινά βίντεο και φωτο, του είπα δίνεις 200 ευρώ ηρέμησε μην ψάχνεις την τελειότητα :p ) Επιδόσεις, χειρισμός του λειτουργικού να φανταστώ και γενική χρήση είναι καλή και γρήγορη? Είμαι ευτυχής κάτοχος Xiaomi και να φανταστείτε πασσάρω πολύ την εταιρία σε όσους ενδιαφέρονται για κινητά. Δεν πιστεύω να με βρίσει στο συγκεκριμένο κινητό? Ευχαριστώ πολύ :P
  13. @carcaroth @karamazof53 Σας ευχαριστώ πολύ! Το πήρε γιατί είχε μπάτζετ μέχρι 200 ευρώ (από public, είχε προσφορά). Το χειρίστηκα και εγώ, φαίνεται πολύ δυνατό ιδίως για την τιμή του και η ίδια έχει απαιτήσεις μέσου χρήστη. Η αξιοπιστία την ενδιέφερε, γιατί τράβηξε πολλά με το Samsung S6. Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  14. Xiaomi δύναμη, μακάρι να είμαι ο τυχερός! Καλή επιτυχία!!
  15. Γειά σας παιδιά! Μία φίλη μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό. Οι απαιτήσεις της είναι να λειτουργεί απροβλημάτιστα, να είναι γενικά γρήγορο και αξιόπιστο (παθούσα από Samsung S6). Το έχει κάποιος αρκετό καιρό? Πως λειτουργεί με την πάροδο του χρόνου? Εμφανίζει προβλήματα? Εγώ από την Xiaomi είμαι πολύ ευχαριστημένος, όντας ευτυχής κάτοχος του Redmi 4X, αλλά θα ήθελα μία γνώμη επί του συγκεκριμένου μοντέλου.
  16. mikekap

    Redmi 4X

    Χωρίς να προσθέτω κάτι νέο στην συζήτηση του κινητού, απλά για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Το κινητό είναι υπέροχο! Έχω αγοράσει αρκετά κινέζικα κινητά στο παρελθόν, από Lenovo, Ulefone, Doogee. Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τα λεφτά του. Λειτουργεί άψογα και απροβλημάτιστα και είναι ένα εξαιρετικό all arounder. Το έχω περίπου από τον Νοέμβριο του 2017 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Αξίζει να το αγοράσετε!
  17. mikekap

    Redmi 4X

    Το αγόρασα και εγώ το κινητό από skroutz (αφού μου κλέψανε το Ulefone Paris :/ ). Ωστόσο το κινητό δεν παίζεται. Το έχω χρησιμοποιήσει κυρίως στην δουλειά μου. Η μπαταρία μπορεί να σε βγάλει για 2 μέρες, εξαιρετική κατασκευή, σήμα 4G σε πολλά σημεία, ταχύτατο. Το MIUI, ενώ φοβόμουν ότι δεν θα μου αρέσει, εντούτοις δεν κολλάει πουθενά και επιπλέον μου αρέσει που είχε κάποιες προεγκατεστημένες χρήσιμες εφαρμογές (λ.χ SwiftKey, που πλέον δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν). Την κάμερα δεν την έχω εκμεταλλευτεί πάρα πολύ, αλλά τα βίντεό του, ειδικά στον τρόπο που αποτυπώνει τον ήχο, μου θυμίζει το παλιό αγαπημένο μου Nokia N8, που για τα κινητά που είχα, τράβαγε το καλύτερο βίντεο. Το ηχείο, αν και δεν είναι διπλό, εντούτοις έχει εξαιρετική απόδοση. Έχουμε κανά νέο για την MIUI 9? Είδα ότι θα βγει και για το μοντέλο μας (επιπλέον η υποστήριξη της Xiaomi με έχει εντυπωσιάσει σε σύγκριση με άλλα κινητά που είχα), αλλά OTA δεν υπάρχει κάτι. Γενικά, είναι μια εξαιρετική all-arounder συσκευή, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε σχεδόν περίσταση!
×
×
  • Create New...