impreza_sti Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πρεπει να βαλεις το mlm που παει πακετο με τον χαρτη που εχεις βαλει.Συνηθως ειναι μαζι με τον χαρτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβληματακι σχετικα με την εγκατασταση. Προσπαθω να περασω το 7.71.5529, την τελευταια εκδοση, ομως αφου κανω ο,τι πρεπει κι ανοιγω το προγραμμα, στην επιλογη χαρτη δεν εχει της Ελλαδας. Να σημειωσω οτι οταν κατεβασα το προγραμμα, στο φακελο Maps ειχε ηδη μεσα καποια .mlm, ενα για καθε ηπειρο κι ενα φακελο wcl, ο οποιος ειχε μεσα ενα wcl.pak. Εγω τα αφησα οπως ηταν κι εβαλα μεσα και το grc (με το grc.pak). Αλλα και παλι, στην επιλογη χαρτη εμφανιζονται οι ηπειροι μονο.. Δοκιμασα να σβησω τα .mlm, αλλα τοτε δεν βλεπει απλα κανεναν χαρτη. Καποια ιδεα; Ευχαριστω πολυ. Θα φτιάξεις ξεχωριστό φάκελο για τον χάρτη της ελλάδας δηλαδή μέσα στο Maps θα έχεις E:\Maps\wlc\wlc.pak E:\Maps\grc\grc.pak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Θα φτιάξεις ξεχωριστό φάκελο για τον χάρτη της ελλάδας δηλαδή μέσα στο Maps θα έχεις E:\Maps\wlc\wlc.pak E:\Maps\grc\grc.pak Ετσι το εχω κανει, συγγνωμη αν εδωσα να καταλαβεις το αντιθετο. Ομως μεσα στο Maps οπως το κατεβασα, ειχε και κατι .mlm, π.χ. America.mlm, Asia.mlm, Oriente proximo.mlm, κτλ.. Τα αφηνω αυτα; Και ποιο ειναι το .mlm της Ελλαδας; Πρεπει να βρω ενα grc.mlm καπου δηλαδη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ναι. Δεν το είχε μαζί με τον ελληνικό χάρτη, από εκεί που το κατέβασες; Χωρίς αυτό το mlm, δεν μπορεί να σου βγει επιλογή να διαλέξεις τον συγκεκριμένο χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ετσι το εχω κανει, συγγνωμη αν εδωσα να καταλαβεις το αντιθετο. Ομως μεσα στο Maps οπως το κατεβασα, ειχε και κατι .mlm, π.χ. America.mlm, Asia.mlm, Oriente proximo.mlm, κτλ.. Τα αφηνω αυτα; Και ποιο ειναι το .mlm της Ελλαδας; Πρεπει να βρω ενα grc.mlm καπου δηλαδη; To Εuropa διαλέγεις ή το Navigreece ανάλογα το χάρτη που κατέβασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ξέρετε μήπως γιατί μου εμφανίζεται έτσι; http://img30.imageshack.us/img30/5060/scr000018s.th.jpg http://img30.imageshack.us/img30/5812/scr000021i.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ξέρετε μήπως γιατί μου εμφανίζεται έτσι; http://img30.imageshack.us/img30/5060/scr000018s.th.jpg http://img30.imageshack.us/img30/5812/scr000021i.th.jpg http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2771473#post2771473 :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.στην εγκατασταση του sygic ελεγε τον φακελο res να τον κανουμε hidden γιατι θα εμφανιζονται κατι εικονιδια στην εκθεση στο κινητο.Δοκιμασα με δεξι κλικ αλλα ειδα πως ο φακελος την επιλογη hidden την εχει παγωμενη.Ξερει καποιος τι κανουμε εδω?ειναι πολυ σπαστικο!μπαινεις να δεις τις φωτογραφιες και εχει χυμα καμοια 20αρα εικονιδια του sygic!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Mπες μεσα στον φακελο και βρες ολα αυτα τα αρχεια. Επελεξε τα ολα και κανε δεξι κλικ και καντα κρυφα. Τον φακεο και να τον εκανες κρυφο παλι αυτα θα εμφανιζοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revolution7 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 παλι δεν μπορω να το καω.το συνδεσα σε μεταφορα πολυμεσων και οταν παταω δεξι κλικ το να τα κανω κρυφα δεν μπορω να το πατησω καν ενταξει κομπλε επελεξα μαζικη αποθηκευση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Εγω σημερα το περασα το προγραμμα και μολις το εκανα και μου τα αποκρυπτει κανονικα ολα. Μπηκα για αρχη στο Res\icons και επελεξα ολα τα εικονιδια με τα αστερακια πατησα δεξι κλικ και επελεξα το κρυφο. Μετα μπηκα στο Res\skin\others\mobilemaps και ολα τα αρχεια με καταληξη dat τα εκανα με τον ιδιο τροπο κρυφα. Τωρα πλεον δεν εμφανιζεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 για την εκδοση 7.71 v 7044 ακολουθουμε τον οδηγο του 1ης σελιδας ή εχει αλλαξει κατι και πρεπει να σκαλισουμε αλλα... το βρηκα απο το γνωστο μαγαζι ολο το πακετο και με χαρτη... απλα ρωταω αν υπαρχει αλλιως αν γινεται να αναφερθουν οι διαφορες... ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Η εγκατάσταση είναι απλούστατη. Αντιγράφεις όλους τους φακέλους στην κάρτα μνήμης, βάζεις τον χάρτη στον φάκελο maps, τρέχεις το πρόγραμμα και βάζεις τον κωδικό μέσω της γεννήτριας. Αυτό ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Παιδια εχω εγκαταστησει μια χαρα το προγραμμα εχω βαλει και το χαρτη(ελλαδα-κυπρου) με τη γεννητρια και φορτωθηκε αλλα αρνειται πεισματικα να βρει σημα gps.. Παταω αυτοματος εντοπισμος και μου βγαζει κατευθειαν αποτυχια εντοπισμου..Τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δυστυχως ετσι το χω...Παλι παταω αυτοματος εντοπισμος κ λεει αποτυχια εντοπισμου Που πατάς αυτόματος εντοπισμός; Δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια επιλογή με το που ανοίγεις την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Που πατάς αυτόματος εντοπισμός; Δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια επιλογή με το που ανοίγεις την εφαρμογή. Ρυθμισεις-Συσκευη gps-Αυτοματος εντοπισμος Στη θυρα com εχω το ενσωματομενο αποθηκευμενο και μετα εχει το μεγαλο Χ που ειπες για απενεργοποιηση Αν πατησω στο χαρτη φορτωνεται και γραφει κατω κατω Δεν υπαρχει σημα gps ελεξτε τις ρυθμισεις συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Άσχετα με το Sygic, η συσκευή σου έχει βρει ποτέ την θέση σου; Για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου αλλά η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ναι στο garmin δουλεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Για βάλε στη θύρα com Υποβοηθούμενο να δούμε αν θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Εδω τωρα εχουμε ενα θεμα που το χω αναφερει κ στο topic του satio..Δε μου εχει επιλογη υποβοηθουμενο ουτε εκει αλλα ουτε και στους μεθοδους εντοπισμου στιγματος μεσα απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Εδω τωρα εχουμε ενα θεμα που το χω αναφερει κ στο topic του satio..Δε μου εχει επιλογη υποβοηθουμενο ουτε εκει αλλα ουτε και στους μεθοδους εντοπισμου στιγματος μεσα απο το κινητο... Tι επιλογες σου εχει? Βασει δικτυου εχει? Αν ναι δοκιμασε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Στο sygic εχει μονη επιλογη το ενσωματομενο..Στο κινητο εχει και βασει δικτυου το οποιο το χω τικαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Σε καμια εφαρμογη πλοηγησης δεν θα βρεις στις ρυθμισεις επιλογη για το a-gps. Aυτο μονο μεσω της συσκευης. Απλα το ανοιγεις και μπαινεις στην εφαρμογη οποτε οταν ψαχνει δορυφορους τοτε ενεγοποιειται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Στις ρυθμισεις ομως του κινητου εχει μονο εσωτερικο, bluetooth και βασει δικτυου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Ενημέρωση-Υπενθύμιση Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts