Masstitan Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 για οσους εχουν προβλημα με το touch screen τελευταια ειχα και εγω αυτο το προβλημα,δεν μπορουσα ουτε το pin να πληκτρολογησω,στην αρχη νομιζα οτι χαλασε το touch,τελικα ομως ειναι η υγρασια με τον καιρο που μπαινει αναμεσα στην οθονη και το touch . λυση : περνουμε το πιστολακι για τα μαλλια και το βαζουμε σε πολυ μικρη αποσταση σχεδον κολλητα με την οθονη για περιπου μισο λεπτο και το προβλημα εξαφανιζεται. Παιδιά έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα..μετά από ενάμισι χρόνο που το έχω , η οθόνη κάνει τα δικά της, δεν ανταποκρίνεται καλά στο touch. Επίσης που εμφάνισε την γνωστή φούσκα από το πουθενά. Update έκανα πριν τρεις μήνες...το πιστολάκι έχει δηλαδή αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή, το πήγα στο service και σε 15 μέρες ήρθε το κινητό με καινούργια πλακέτα και οθόνη. Είναι βέβαια μία λύση το πιστολάκι εάν είστε εκτός εγγύησης ή δε θέλετε να περιμένετε το service. για οσους εχουν προβλημα με το touch screen τελευταια ειχα και εγω αυτο το προβλημα,δεν μπορουσα ουτε το pin να πληκτρολογησω,στην αρχη νομιζα οτι χαλασε το touch,τελικα ομως ειναι η υγρασια με τον καιρο που μπαινει αναμεσα στην οθονη και το touch . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή, το πήγα στο service και σε 15 μέρες ήρθε το κινητό με καινούργια πλακέτα και οθόνη. Είναι βέβαια μία λύση το πιστολάκι εάν είστε εκτός εγγύησης ή δε θέλετε να περιμένετε το service. Τελικά το πιστολάκι έχει αποτελέσματα!! Ούτε φούσκα ούτε προβλήματα στο touch....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Πως γίνεται αναβάθμιση στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Τελικά το πιστολάκι έχει αποτελέσματα!! Ούτε φούσκα ούτε προβλήματα στο touch....!!!! Δηλαδή το ζέστανες με πιστολάκι και χάθηκε η φούσκα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoD1TiS13 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ρε παιδες, πως γινεται να μην μου εμφανιζονται καθε τοσο και λιγακι οι αναπαντητες κλησεις και ενω παταω εξοδο,?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Πως γίνεται αναβάθμιση στο κινητό? ή από το pc studio αλλά δεν θα έχει ελληνικά, ή μόνος σου, ακολούθα τις οδηγίες τις σελίδας 93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Αγορασα μεσω e-bay ενα 8000 απο Αγγλια. Ολα καλα αλλα Ελληνικα δεν εχει σαν γλωσσα επιλογης. Τωρα τι κανουμε? EDIT. ακυρο τα βρηκα!!! Edited October 27, 2010 by nazgul1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Πως γίνεται αναβάθμιση στο κινητό? ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Το 1ο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε αν το κινητό έχει sim lock ή network lock. Πληκτρολογούμε *#7465625# Network lock OFF Subset lock OFF SP lock must OFF CP lock must OFF Όλες οι επιλογές πρέπει να αναγράφουν OFF για να μπορέσετε να φλασάρετε το κινητό. Αν κάποια γράφει ON μην το φλασάρετε γιατί υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει. Λογικά όλες θα είναι OFF εφόσον είναι unbranded. Τι χρειαζόμαστε: a) Το PC Suite της Samsung NPS. Βασικά δεν χρειαζόμαστε το πρόγραμμα ως πρόγραμμα, αλλά τους drivers του κινητού που περιέχει. b) Καλώδιο σύνδεσης με το PC micro usb. c) Multiloader 5.60. Το πρόγραμμα για να φλασάρουμε το κινητό. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και είναι δοκιμασμένο σε windows 7. d) To Firmware που κατεβασαμε. Εδω η σελιδα για πληροφοριες-εκδοσεις κλπ. http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=1398.0 Είμαστε έτοιμοι για την εγκατάσταση. 1. Εγκαταστούμε το NPS. 2. Αφαιρούμε την SIM και MicroSD κάρτα. 3. Βάζουμε ξανά την μπαταρία και αφήνουμε το τηλέφωνο κλειστό και μη συνδεδεμένο στο PC. 4. Πατάμε συγχρόνως για 2"-3" το πλήκτρο της έντασης αριστερά (ή το πάνω ή το κάτω), το πλήκτρο της κάμερας και το πλήκτρο ενεργοποίησης της συσκευής. Θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο περιμετρικά της οθόνης και στο κένρο με κόκκινα γράμματα θα αναγράφεται το μοντέλο του κινητού και από πάνω Download Mode. 5. Τρέχουμε το Multiloader 5.60. 6. Επιλέγουμε το LSI6410 (Βλέπε φωτό) 7. Επιλέγουμε με την σειρά Boot Change, Full Download, Master Rom. 8. Κλικάρουμε την επιλογή Boot και επιλέγουμε το αρχείο boot που βρίσκεται στο αρχείο του firmware που κατεβάσαμε, εφόσον το είχαμε ξεζιπάρει νωρίτερα. 9. Κλικάρουμε Amms και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον φάκελο. 10. Κλικάρουμε Apps και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον φάκελο. 11. Κλικάρουμε Rsrc1 και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον φάκελο. 12. Κλικάρουμε Rsrc2 και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον φάκελο. Κάποια firmware περιέχουν δύο Rsrc2 αρχεία. Εμείς επιλέγουμε πάντα το Low. 13. Κλικάρουμε Factory FS και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο από τον φάκελο. Τα πεδία FOTA, Tune, ETC τα αφήνουμε κενά. 14. Συνδέουμε το τηλέφωνο στο pc. 15. Κλικάρουμε Port Search, βρίσκει το τηλέφωνο και εμφανίζει Ready. 16. Κλικάρουμε Download και περιμένουμε κανένα λεπτό. 17. Όταν τελειώσει η διαδικασία, το πρόγραμμα θα εμφανίσει Completed. 18. Το κινητό πρέπει να κάνει restart και να Bootάρει με την νέα version. Σε κάποιες περιπτώσεις το κινητό δεν κάνει restart και πρέπει να αποσυνδέσεις την μπαταρία. 19. Βάζουμε την κάρτα SIM και την MicroSD αν έχουμε. 20. Enjoy την νέα version !!! Edited October 28, 2010 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Παιδία να ρωτήσω..εχω περάσει το route 66 και ειχα cosmote, δουλευε μια χαρά! εκανα φορητότητα στη vodafone και δε δουλέυει..καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το laptop μεσω του jet (tethering) χωρις το nps ? Εχω windows 7 hp mini 311 και το nps ειναι λιγο βαρυ για netbook εχω ακουσει οτι γινετε αλλα δεν υπαρχει καπου βημα βημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spat Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να μπαίνω internet, από wi-fi, και να λειτουργεί σωστά !! Υπάρχει έκδοση του opera που να μπορώ να κατεβάσω και αν ναι έχει και ελληνικά ? Όχι απαραίτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω με ποιο πρόγραμμα μπορώ να μπαίνω internet, από wi-fi, και να λειτουργεί σωστά !! Υπάρχει έκδοση του opera που να μπορώ να κατεβάσω και αν ναι έχει και ελληνικά ? Όχι απαραίτητα... μπες με τον δικοτου browsner στο σαιτ του opera και κατεβασετο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spat Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 μπες με τον δικοτου browsner στο σαιτ του opera και κατεβασετο :) χαζή ερώτηση αλλά που θα βρω τον δικό του browser...σε ποιο μενού ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 στο μενου γραφει ιντερνετ θα συνδεσης προτα το wifi και επιτα ανοιξε το ιντερνετ στο μενου μπες στο mobile9 και κατεβασε οτι θες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ψαχνοντας για καινουργιο firmware ειδα το S8000XPJG1. Ειναι εκδοση του Ιουλιου 2010. Μηπως το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει σιγουρα αν υποστηριζει Ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Ναι φιλε μου,αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση και υποστιρηζει Ελληνικα! οδηγιες εγκαταστασεις θα βρεις στην προηγουμενη σελιδα !(ειναι αρκετα ευκολο) Να ρωτησω κατι κι εγω!πριν λιγες μερες εκανα δωρο στην κοπελα μου ενα κινητο samsung (αφου πρωτα τις (εκλεψα)το jet)!οχι κατι ακριβο να φανταστητε ειναι στην κατηγορια 'ετσι απλα' και ειναι το c3300k camp! το κινητακι τα σπαει,αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το ραδιο του παιζει κατ ευθειαν χωρις hands free!πατας το play και παιζει!ξερει καποιος να μας πει αν υπαρχει καποια πατεντα να γινεται αυτο και στο jetακι μας? Edited November 4, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ναι φιλε μου,αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση και υποστιρηζει Ελληνικα! οδηγιες εγκαταστασεις θα βρεις στην προηγουμενη σελιδα !(ειναι αρκετα ευκολο Σε ευχαριστω για την απαντηση. Μολις εκανα την αναβαθμιση σε S8000XPJG1, αλλα δυστυχως ελληνικα δεν βλεπω.Το firmware το κατεβασα απο εδω.Μηπως η συγκεκριμενη δεν υποστηριζει και πρεπει να την κατεβασω απο αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Φιλε μου εγω την κατεβασα μεσα απο αυτο το φορουμ.ψαξε στις προηγουμενες σελιδε και θα βρεις τα link.αν παλι τα link δεν λειρουργουν δες ποιος τα ανεβασε και ρωτα τον αν νπορει να τα ξανα ανεβασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Φιλε μου εγω την κατεβασα μεσα απο αυτο το φορουμ.ψαξε στις προηγουμενες σελιδε και θα βρεις τα link.αν παλι τα link δεν λειρουργουν δες ποιος τα ανεβασε και ρωτα τον αν νπορει να τα ξανα ανεβασει! Τα links εδω εχουν την S8000XPJA1.Εγω μιλουσα για την S8000XPJG1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 οοοπς,χιλια συγνωμη φιλε μου!δεν προσεξα την διαφορα στα δυο γραμματα και παλι συγνωμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvoul74 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδιά, καλησπέρα. Εδώ και δύο μέρες, όταν δέχομαι κλήση, στην αναγνώριση μου βγάζει "άγνωστο", σαν να πρόκειται για κλήση με απόκρυψη. Το ίδιο μου εμφανίζει και στην ειδοποίηση χαμένης κλήσης, όταν δεν απαντώ. Αντιθέτως, όταν ελέγχω στον πίνακα εισερχομένων, τα στοιχεία αυτού που με έχει καλέσει εμφανίζονται κανονικά. Έλεγξα στις ρυθμίσεις ευρετηρίου κι έχω επιλέξει σωστά τη μνήμη του τηλεφώνου, ενώ όταν κάνω restart το πρόβλημα διορθώνεται για μία κλήση και μετά επανέρχεται. Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkonstad Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ρε σεις, αυτό που διαβάζω αυτό ισχύει? Ασχολείται η ίδια η Samsung για να φορτώσει το Android λειτουργικό στο κινητάκι μας?? http://www.technorotic.com/2010/08/android-lands-on-samsung-s8000-jet-through-jetdroid/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smootsi Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 ρε σεις, αυτό που διαβάζω αυτό ισχύει? Ασχολείται η ίδια η Samsung για να φορτώσει το Android λειτουργικό στο κινητάκι μας?? http://www.technorotic.com/2010/08/android-lands-on-samsung-s8000-jet-through-jetdroid/ ναι ισχυει μονο που ειναι σε πειραματικο επιπεδο ακομα. εχει μερικα προβληματα δεν δουλευουν οι κλησεις κ τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με την οθονη του σ8000 η οποια δεν ανταποκρινεται στο δεξι μερος της. το θεμα ειναι οτι παροτι το κινητο εχει αγοραστει πριν απο λιγοτερο απο 2 χρονια η εγγυηση εχει χαθει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη. πιστευτε οτι θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την samsung η θα δουν απλως το imei του τηλεφωνου και θα καταλαβουν οτι εχει εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts