Jump to content

Foutre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    246
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Foutre

  1. Κάπου στην Νίκαια τα πήρε φίλος. Έχουμε κάποιο παλικάρι να μπορέσει να μου περάσει την Official Αθήνα νότια;
  2. Ναι ίδια ακριβώς
  3. Ευχαριστώ παιδιά. Πήραμε 2 από σκρουτζ όντως ποια ρομ πρέπει να έχει;
  4. https://photos.app.goo.gl/pdXtMBsktkM7bjgr7
  5. Έχω Android 10 με miui Global 11.0.13
  6. Στο poco f1 έχω πάρει την miui12 στο 10 όχι ακόμη. Έχει πάρει από εδώ κανένας;
  7. Έβαλα και 2η κάρτα και δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω εναλλαγή κάρτας πρην την κλήση;
  8. Καλησπέρα στην παρέα . Έχουμε και λέμε κάποια συμπεράσματα όσο αφορά το τηλέφωνο και το λειτουργικό του.Το θέμα είναι ότι η ίδια η Google δεν θέλει να βγάλει κάποια,Ες συσκευές σε low badged cost νομίζοντας ότι θα κάνει κακό στις άλλες εταιρείες που πουλάνε το προϊόν της. Βγάζει λοιπόν ένα με 2 τηλ. Το χρόνο με τιμές κατά εμένα αποτρεπτικες για τα χαμηλά και μέτρια πορτοφόλια και με speck's last year's για να μην έχει προστριβές με τους πελάτες της.γκεγκε ως εδώ;.Στο Α3 τώρα η συσκευή στην τιμή αυτή που την προσφέρει η Xiomi είναι δωρεάν. Εχεις τα πάντα και γκρινιάζεις . ραδιόφωνο,υπεριθρες headphones jack, υπέροχο σχέδιο πολύ καλή κατασκευή , σούπερ κάμερες κτλ.στο μόνο που υστερεί είναι η υποστήριξη στο λογισμικό όπως θα την περίμενε ο καθένας μας .Όχι φίλε δεν θα μας γάμησεις και από πάνω .θα πάρεις της ενημέρώσης όταν μπορώ. δίνω βάση πρώτα στο miui και μετά θα δω και εσένα. αυτά τα ολίγα και μην ξενερωνετε θα έρθει λίγα υπομονή αν έχετε τα φράγκα πάτε σε ναυαρχίδα η pixel εδώ άλλες εταιρείες ξεχνάνε περσινές ναυαρχίδες και εσύ με 150 κάνεις κάθε μήνα .
  9. Η σταθεροποίηση δουλεύει στο 1080 30fps με πολύ καλά αποτελέσματα.(stock camera).
  10. https://app.box.com/s/f33sqs3l2i16juferxlok82n4y5c5tf7 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο δικό μου δουλεύει κανονικά.
  11. Foutre

    Huawei P Smart

    Νέος και εγώ, το πήρα σαν 2ο. Παρήγγειλα και αυτή την θήκη από Gearbest. found a very interesting good in Gearbest:Naxtop Phone Back Cover Case for HUAWEI P Smart / Enjoy 7S https://gearbest.app.link/IeO8RAXz0L ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε άμα δεις πόσο έχει το one plus και το mi a1 θα πεις μια χαρά. Αυτή η τιμή είναι με 2 κάρτες ενεργές 4g WiFi and Bluetooth on.
  12. Οκ παίδες ο τρόπος με το πρόγραμματακι είναι πολύ εύκολο 1000 ευχαριστώ !!!
  13. Εμένα αυτά μου μοιάζουν κινέζικα πιο απλά δίνω 15 € και μου το φτιάχνετε δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου . Υπάρχει κάποιος?
  14. Κάποιος από Αθήνα να με βοηθήσει γιατί δεν το κατέχω το θέμα .Πήρα ένα 6p είχε ανοιχτό bootloader μου ήρθε μία αναβάθμιση και μόλις την έκανα δεν μπουταρει παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με το αζημειοτο.
  15. Υπάρχει κάποιος από Αθήνα να μου περάσει ελληνική ρομ με το αζημιοτο
  16. Καλημέρα έκανα και εγώ μία παραγγελία μου ήρθε απο κινα αλλά.δεν λειτουργεί το finkerprint scaner (όταν πάω να μπω στο μενού να το ρύθμιση με πετάει),και ή μπαταρία μου λέει -2 συνέχεια αν και είναι φορτισμένη κανονικά . υπάρχει κάτι να κάνω πρην το στείλω πίσω.
  17. Χαιρετω το νήμα είμαι από χθες κάτοχος ενός black 32 gb.Τ ο τηλέφωνο είναι έρωτας δεν το περίμενα τόσο καλό το είχα δει μόνο σε βίντεο και φωτό .Το βρήκα αγγελία στα 200 και το τσιμπισα στην στιγμή.
  18. Καλημέρα πήρα το κινητό πριν 1 μήνα εχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος θεωρώ ότι είναι best buy .Εχω ενα bug όμως που πρέπει να έγινε στην μετάβαση σε mushmalow. Δεν μπορώ να αλλάξω ηχο κλήσεις.εχει τείχη σε κάποιον αυτο? .υπαρχει κατι για να γλυτώσω την επαναφορά?Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  19. Πάρε παντελόνια με τσέπες χαμηλά στρατιωτικού τύπου Η τσαντάκι μέσης εγώ έτσι την παλεύω.
  20. Το g3 πέρασε από τα χέρια μου δεν πιάνει μια μπροστά στο flex σε θέματα οθόνης κόλλαγε τα widget αργούσε κτλ.το έδωσα πήρα σαν δεύτερο το moto g και έχω ένα πολύ φθηνότερο τηλ. που δεν μασάει τίποτα.Το flex είναι μοναδικό δεν το αλλάζω με τίποτα.
  21. Foutre

    Sony Xperia Z1 Compact

    Εχτές μου έφαγε κόλλημα με την φωτογραφική ,έβγαζα φώτο και κόλλαγε δεν αποθηκεύει και επανέρχεται μόνο με το μπουτον.Απενεργοποίησα το g+ τα ίδια τέλος επανήλθε με restart.:(
  22. Foutre

    Sony Xperia Z1 Compact

    Και τα δύο μου κολλάνε καθώς και ο mx player
  23. Foutre

    Sony Xperia Z1 Compact

    Θέλω να ρωτήσω αν σας κολλάει και εσάς η έκθεση quick pic κτλ.εμένα κολλάει συχνά :confused:
  24. Μετά από 5 μήνες συμβίωσης με το 1020 το έκανα τράμπα με Xperia compact..Δεν. θα μου λείψει τίποτα από αυτό το κινητό που σαν αστείο. φένεται όταν το αποκαλούν ναυαρχίδα. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο και φωτογραφική,η απουσία άλλων. Browser , Κ.Α.εφαρμογων δεν με κράτησε στα wp.με μια λέξη ανοιαρα μονότονα λειτουργικό αρχαριων και προερχόμενων από ios. Μετά από την super αναβάθμιση: ) το σουταρα και αντιος αμιγκος.Δεν υπάρχει κινητό σαν το flex Τέλος .
  25. Το εργαλείο πετάει ,ένα μόνο φοβάμε ,με της αναβάθμισης μην το χαλάσουν αρχής δεδομένης από την 4.2 το ρίξανε ξέροντας πως θα έριχνε στα αυτιά του g3 και το κατέβασαν .:mad:
×
×
  • Create New...