Vasileios Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Ενδεικτικά : 1 ευρώ χρεώνουν για έμβασμα στην Ε.Ε. κάτω από 12.500 ευρώ, (online Banking) Υπάρχει συνεργασία με την EUROBANK ( DIRECT TOP UP ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Αρα ξερω οτι 1€ θα με χρεωσει προμηθεια η winbank, και να μην ψαχνω περι iban & swift bic? Τσεκαρισμενο οτι το φορμα του paypal, εμπιπτει στην εν λογω γενικη περιπτωση εμβασματων και εμπεριεχει iban/swift bic στοιχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Από κινητό ή υπολογιστή το έκανες; Μέσω της εφαρμογής της wind στο κινητό πλήρωσα. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Από εξωτερικό που είμαι, κατάφερα και πρόσθεσα την ηλεκτρονική κάρτα Papaya. Το PP χρέωσε το 1.5€ και μετά την επιβεβαίωση, το γύρισε πίσω. Δυστυχώς όμως τώρα έκατσε στο balance, χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Και αν πάω στο withdraw funds, θέλει 2€ για να τα γυρίσει στην κάρτα. Τι κόλπα είναι αυτά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Από εξωτερικό που είμαι, κατάφερα και πρόσθεσα την ηλεκτρονική κάρτα Papaya. Το PP χρέωσε το 1.5€ και μετά την επιβεβαίωση, το γύρισε πίσω. Δυστυχώς όμως τώρα έκατσε στο balance, χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιώ. Και αν πάω στο withdraw funds, θέλει 2€ για να τα γυρίσει στην κάρτα. Τι κόλπα είναι αυτά; πως κατεληξες στο συμπερασμα πως δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις? μολις πας να κανεις μια αγορα η μια πληρωμη γενικα ,για παραδειγμα 15 ευρω,θα σου τραβηξει το υπολοιπο απο το balance που εχεις και τα υπολοιπα 13.5 ευρω απο τον λογαριασμου σου. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 πως κατεληξες στο συμπερασμα πως δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις? μολις πας να κανεις μια αγορα η μια πληρωμη γενικα ,για παραδειγμα 15 ευρω,θα σου τραβηξει το υπολοιπο απο το balance που εχεις και τα υπολοιπα 13.5 ευρω απο τον λογαριασμου σου. Γιατί πάω να αγοράσω κάτι που κάνει 19$ και Ενώ Έχω 17.5€ στην κάρτα και άλλο 1.5€ στο balance βγάζει μήνυμα στο PayPal ότι δεν γίνεται η συναλλαγή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Γιατί πάω να αγοράσω κάτι που κάνει 19$ και Ενώ Έχω 17.5€ στην κάρτα και άλλο 1.5€ στο balance βγάζει μήνυμα στο PayPal ότι δεν γίνεται η συναλλαγή. Μηπως η καρτα εχει κοστος μετατροπης συναλλαγματος και το ποσο δεν επαρκει για να γινει η συναλλαγη? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μάλλον η συναλλαγή δε γίνεται επειδή το ποσό είναι οριακό. Εχει προμήθειες η κάρτα και έχει και για μετατροπή συναλλαγματος (είναι σε δολλαρια η συναλλαγή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Οκ έβαλα αλλά 10€ στην Papaya για δοκιμή. Περιμένω να τα δει η κάρτα και ξαναδοκιμαζω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimisKanet Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλημέρα! Καμιά πληροφορία για επαναλειτουργία των λειτουργιών της paypal έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλημέρα! Καμιά πληροφορία για επαναλειτουργία των λειτουργιών της paypal έχετε? καλημέρα! διάβασε τι λέει το άρθρο εδώ : http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500013173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Στο λογιαριασμό μου στο paypal μου δείχνει 0.00€ υπόλοιπο (οχι οτι με νοιάζει, λιγότερο απο 1€ είχα μέσα), αλλά επίσης δεν μου δείχνει καμία απο τις αγορές μου...Τι γίνεται; κάποια βοήθεια; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 κάποια βοήθεια; Πήγαινε πιο πίσω έχει ένα ημερολόγιο και του βάζεις ημερομηνία για να δεις παλαιότερες συναλλαγές Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πήγαινε πιο πίσω έχει ένα ημερολόγιο και του βάζεις ημερομηνία για να δεις παλαιότερες συναλλαγές Το έκανα, αλλά δεν δείχνει ΚΑΜΙΑ συναλλαγή. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά. Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εδώ λέει ότι ανοίγουν οι αγορές από εξωτερικό με πιστωτική ή χρεωστικη κάρτα http://www.iefimerida.gr/news/217892/ti-tha-ishysei-apo-deytera-me-anoihtes-tis-trapezes-analytika Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Εδώ λέει ότι ανοίγουν οι αγορές από εξωτερικό με πιστωτική ή χρεωστικη κάρτα http://www.iefimerida.gr/news/217892/ti-tha-ishysei-apo-deytera-me-anoihtes-tis-trapezes-analytika Δεν γράφει τις λεπτομέριες. Αγορές μπορείς να κάνεις μόνο με φυσική παρουσία. Για online αγορές θα πάει μακριά η βαλίτσα.... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Λοιπόν αν πάρω τα στοιχεία που΄μου βγάζει το paypal ότι απαιτούνται για την αποστολή εμβάσματος στο λογαριασμό μου στο paypal μπορώ να πάω στο εξωτερικό με 100 ευρώ στο χέρι, να δείξω στον ταμία της τράπεζας τα στοιχεία και να τα στείλω έμβασμα που θα εμφανιστεί στο balance; Λογικά ναι, αφού δεν φαντάζομαι τα στοιχεία αυτά να εξαρτώνται από τη χώρα που βρίσκεσαι, ο πελάτης μπορεί να είναι από Ελλάδα, αλλά να κινείται σε είκοσι χώρες, θα υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλεις εμβασμα στο λογαριασμό στο στο paypal όπου κι αν είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Λοιπόν αν πάρω τα στοιχεία που΄μου βγάζει το paypal ότι απαιτούνται για την αποστολή εμβάσματος στο λογαριασμό μου στο paypal μπορώ να πάω στο εξωτερικό με 100 ευρώ στο χέρι, να δείξω στον ταμία της τράπεζας τα στοιχεία και να τα στείλω έμβασμα που θα εμφανιστεί στο balance; Λογικά ναι, αφού δεν φαντάζομαι τα στοιχεία αυτά να εξαρτώνται από τη χώρα που βρίσκεσαι, ο πελάτης μπορεί να είναι από Ελλάδα, αλλά να κινείται σε είκοσι χώρες, θα υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλεις εμβασμα στο λογαριασμό στο στο paypal όπου κι αν είσαι. Αφού θα είναι μετρητά δεν έχεις πρόβλημα,αν γίνεται να καταθέσεις λεφτά στο pp χωρις κάρτα/λογαριασμό (δεν το ξέρω).Που θα χρησιμοποιήσεις το pp όμως;Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;Σταμάτησαν οι περιορισμοι που υπήρχαν στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Ποιος περιορισμός; Αν έχεις χρήματα μέσα στο balance όπως λέει ότι θα βάλει (αν όντως γίνεται, όπως το λέει), δεν υπάρχει -ούτε υπήρχε ποτέ- κανένας περιορισμός να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις, εντός ή εκτός. Οι ελλ.κάρτες μόνο έχουν μπλοκαριστεί (από την πλευρά της Ελλάδας, όχι από το pp), όχι το paypal εν γένει. Οπότε ο μόνος περιορισμός ήταν και είναι, μόνο όταν μεσολαβεί ελλ. κάρτα στην πληρωμή. Και το ότι κάποια ελληνικά μαγαζιά με δική τους απόφαση σταμάτησαν να δέχονται γενικά πληρωμή με paypal (για ευνόητους λόγους) αυτές τις μέρες. Edited July 19, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 απο αυριο θα αλλαξει κατι?Η μολις σταματησουν τα capital controls θα δουμε φως? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Ποιος περιορισμός; Αν έχεις χρήματα μέσα στο balance όπως λέει ότι θα βάλει (αν όντως γίνεται, όπως το λέει), δεν υπάρχει -ούτε υπήρχε ποτέ- κανένας περιορισμός να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις, εντός ή εκτός. εχεις δίκιο ,εκανα λάθος .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 απο αυριο θα αλλαξει κατι?Η μολις σταματησουν τα capital controls θα δουμε φως? Αυτη τη βδομάδα θα δώσουν δυνατότητα εισαγωγών για εμπορικές εταιρίες. Αυτο μέχρι τώρα δε γινόταν. Δε θεωρώ πιθανό να ανοίξουν τις αγορές στο εξωτερικό με κάρτες σύντομα. Το πότε θα γίνει αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό. Εδω ακόμα δεν αύξησαν το ημερήσιο όριο ανάληψης Οποιος εχει απόλυτη ανάγκη να κάνει αγορές με εξωτερικό (για δουλειά και όχι για προσωπική χρήση) υπάρχουν λύσεις που έχουν γραφτεί στο θέμα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Λοιπόν αν πάρω τα στοιχεία που μου βγάζει το paypal ότι απαιτούνται για την αποστολή εμβάσματος στο λογαριασμό μου στο paypal μπορώ να πάω στο εξωτερικό με 100 ευρώ στο χέρι, να δείξω στον ταμία της τράπεζας τα στοιχεία και να τα στείλω έμβασμα που θα εμφανιστεί στο balance; Λογικά ναι, αφού δεν φαντάζομαι τα στοιχεία αυτά να εξαρτώνται από τη χώρα που βρίσκεσαι, ο πελάτης μπορεί να είναι από Ελλάδα, αλλά να κινείται σε είκοσι χώρες, θα υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλεις έμβασμα στο λογαριασμό στο στο paypal όπου κι αν είσαι. Απαντώ μόνος μου. Αν πάω στο στην επιλογή top up your account και επιλέξω other bank μου βγάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνω έμβασμα σε ένα λογαριασμό που στην περίπτωσή μου τουλάχιστον είναι ένα IBAN από τη Σλοβενία. Δεν ξέρω αν πριν τα capital control έβγαζε ελληνικό λογαριασμό, υποθέτω πως ναι. Τα στοιχεία τα βγάζει αφού επιλέγεις το ποσό που θες να στείλεις οπότε υποθέτω πως το ποσό εμπεριέχεται με κάποιο τρόπο στον αριθμό-κωδικό που εμφανίζεται σαν αιτιολογία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς προφανώς να πας σε ένα γκισέ σε τράπεζα του εξωτερικού, να πεις καλημέρα, θέλω να στείλω ένα έμβασμα προς Σλοβενία, ορίστε τα λεφτά, ορίστε και τα στοιχεία του παραλήπτη και σε λίγες μέρες να εμφανιστούν στο balance του paypal. Προσοχή, δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά, απλά υποθέτω ότι το σύστημα θα δουλεύει. Έτσι, αν ένας δικός σας πάει εξωτερικό, του δίνεις τα μετρητά στο χέρι, του δίνεις και τα στοιχεία του εμβάσματος και τον αγγαρεύεις να πάει σε κάποια τράπεζα. Προσωπικά, μέσα στον Αύγουστο που θα πάω έξω θα το δοκιμάσω με ένα ποσό των 100 ευρώ να δω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Απαντώ μόνος μου. Αν πάω στο στην επιλογή top up your account και επιλέξω other bank μου βγάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνω έμβασμα σε ένα λογαριασμό που στην περίπτωσή μου τουλάχιστον είναι ένα IBAN από τη Σλοβενία. Δεν ξέρω αν πριν τα capital control έβγαζε ελληνικό λογαριασμό, υποθέτω πως ναι. Τα στοιχεία τα βγάζει αφού επιλέγεις το ποσό που θες να στείλεις οπότε υποθέτω πως το ποσό εμπεριέχεται με κάποιο τρόπο στον αριθμό-κωδικό που εμφανίζεται σαν αιτιολογία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς προφανώς να πας σε ένα γκισέ σε τράπεζα του εξωτερικού, να πεις καλημέρα, θέλω να στείλω ένα έμβασμα προς Σλοβενία, ορίστε τα λεφτά, ορίστε και τα στοιχεία του παραλήπτη και σε λίγες μέρες να εμφανιστούν στο balance του paypal. Προσοχή, δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά, απλά υποθέτω ότι το σύστημα θα δουλεύει. Έτσι, αν ένας δικός σας πάει εξωτερικό, του δίνεις τα μετρητά στο χέρι, του δίνεις και τα στοιχεία του εμβάσματος και τον αγγαρεύεις να πάει σε κάποια τράπεζα. Προσωπικά, μέσα στον Αύγουστο που θα πάω έξω θα το δοκιμάσω με ένα ποσό των 100 ευρώ να δω τι θα γίνει. Αν εχεις ξενο φίλο του δίνεις τα λεφτά στο χερι και μεταφερει 100€ απο το pp του στο δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Απαντώ μόνος μου. Αν πάω στο στην επιλογή top up your account και επιλέξω other bank μου βγάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνω έμβασμα σε ένα λογαριασμό που στην περίπτωσή μου τουλάχιστον είναι ένα IBAN από τη Σλοβενία. Δεν ξέρω αν πριν τα capital control έβγαζε ελληνικό λογαριασμό, υποθέτω πως ναι. Τα στοιχεία τα βγάζει αφού επιλέγεις το ποσό που θες να στείλεις οπότε υποθέτω πως το ποσό εμπεριέχεται με κάποιο τρόπο στον αριθμό-κωδικό που εμφανίζεται σαν αιτιολογία. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς προφανώς να πας σε ένα γκισέ σε τράπεζα του εξωτερικού, να πεις καλημέρα, θέλω να στείλω ένα έμβασμα προς Σλοβενία, ορίστε τα λεφτά, ορίστε και τα στοιχεία του παραλήπτη και σε λίγες μέρες να εμφανιστούν στο balance του paypal. Προσοχή, δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά, απλά υποθέτω ότι το σύστημα θα δουλεύει. Έτσι, αν ένας δικός σας πάει εξωτερικό, του δίνεις τα μετρητά στο χέρι, του δίνεις και τα στοιχεία του εμβάσματος και τον αγγαρεύεις να πάει σε κάποια τράπεζα. Προσωπικά, μέσα στον Αύγουστο που θα πάω έξω θα το δοκιμάσω με ένα ποσό των 100 ευρώ να δω τι θα γίνει. 10-20 ευρω για την αποστολη του εμβασματος αν δεν εχεις λογαριασμο και το κανεις απο το ταμειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts