Jump to content

DimisKanet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DimisKanet

  1. Καλημέρα! Καμιά πληροφορία για επαναλειτουργία των λειτουργιών της paypal έχετε?
  2. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας... Πάμε για αγορά λοιπόν! :)
  3. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Με Υγεία πάνω απ'ΟΛΑ!!! Μια εντελώς φιλολογική ερώτηση.. Επειδή έχω σκοπό να πάρω το S4 mini και επειδή λογικά (λόγω κυκλοφορίας τους S5) λέτε με την ανακοίνωση του S5 mini να πέσει η τιμή του S4 mini να γλιτώσουμε και κανένα euro? :cool: Δύσκολοι καιροί, τα προσέχουμε όλα! (:
  4. Αυτό κάνω τώρα, χεχε. Πότε "βλέπει" το κινητό και πότε όχι. Πάντως φόρτιση δεν κάνει. Αύριο θα δοκιμάσω με τον δικό μου φορτιστή να φορτίσει ξένο κινητό και με ξένο φορτιστή να φορτίσω το δικό μου κινητό. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο.
  5. Το "Live With Walkman" έχουμε και οι δύο. Λευκό εγώ, μαύρο η σύζυγος.
  6. Έγινε... Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Τον τελευταίο καιρό, εγώ και η σύζυγος (έχουμε ίδιο κινητό) αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα. Και με τους 2 φορτιστές που έχουμε ΔΕΝ μπορούμε να φορτίσουμε τα κινητά μας. Αναγκαζόμαστε να φορτίζουμε τις εφεδρικές μπαταρίες μας με εξωτερικό φορτιστή και να να είμαστε σε συνεχή αλλαγή μπαταριών. Καμιά ιδέα? Το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και κανείς άλλος?
  7. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τι είναι το "custom ROM" και ποια η διαδικασία?
  8. Καλημέρα.... Καμιά ιδέα, κανείς στο παραπάνω ερώτημά μου?
  9. Καλησπέρα... Αν προβώ στην αναβάθμιση του λογισμικού 4.1.Β.0.587 θα χάσω επαφές ή αρχεία που υπάρχουν στο κινητό?
  10. Έγινε, ευχαριστώ για την βοήθεια.
  11. Πως γίνεται το back up στο Gmail? Κάθησα όλο το πρωί και πέρασα όλες τις επαφές από την προηγούμενη συσκευή.
  12. Καλησπέρα... Έχω στην κατοχή μου το Sony Ericsson "Live With Walkman". Ως διαμαγείας σβήστηκαν ΟΛΕΣ οι επαφές μου. Το απόγευμα και μετά από "κατέβασμα" κάποιων εφαρμογών έκανα Εκκαθάριση Δεδομένων από κάποιες εφαρμογές για να εξικονομήσω χώρο στην μνήμη του κινητού, όπως επίσης και μετακίνηση κάποιων εφαρμογών στην μνήμη SD. Δεν είμαι σίγουρος αν έκανα εκαθάριση και στο εικονίδιο "Επαφές". Τα φώτα σας λοιπόν για τυχόν ανάκτηση των επαφών ή έστω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βρω. Κάθε ιδέα σας, χρήσιμη!!!
  13. Χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις του κινητού μου, σε προσπάθεια μου να κάνω αναζήτηση ενός ονόματος στον τηλεφωνικό κατάλογο ή να γράψω ένα μήνυμα, μου βγάζει κινέζικους χαρακτήρες. Τι πρέπει να αλλάξω ή να διορθώσω για να επανέλθω στα ελληνικά?
  14. Πραγματικά μείον αυτό για μένα. Anyway! Η μόνη λύση είναι η λειτουργία flight mode. Να'στε καλά για τις άμμεσες απαντήσεις σας. Ευελπιστώ να είναι το μόνο μείον σ'αυτό το κινητό! Εφόσον μπορεί πραγματικά να ξεπεραστεί!
  15. Καλησπέρα.... Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Ενώ βάζω ξυπνητήρι για πρωινό ξύπνημα και κλείνω το κινητό ΔΕΝ χτυπάει. Ενώ αν βάλλω ξυπνητήρι και το αφήνω ανοιχτό κατά την διάρκεια της νύχτας χτυπάει κανονικά. ΚΑΜΙΑ ιδέα???
  16. Μόλις εγκατέστησα την ενημέρωση .62 Παρατηρώ μια μικρή καθυστέρηση στο λογισμικό ή είναι η ιδέα μου? Αυτό σαν πρώτη "επαφή".... Ενημερώνω για οποιαδήοποτε άλλη διαφορά στο μέλλον!
  17. Καλημέρα.... Τι είναι το σάντουιτς ρε παίδες που λέτε και ξαναλέτε? Εγκαθιστώντας την ενημέρωση 4.0.Α.0.62, χάνεις κάτι? Δηλαδή πριν την εγκατάσταση χρειάζεται να αποθηκεύσω επαφές, εικόνες, video?
  18. Τελικά....όσον αφορά την νέα ενημέρωση 4.0.2.Α.0.62 έχει δεί κάποιος κάποια διαφορά? Κάτι θετικό, αρνητικό??? Κανείς δεν έχεις εγκαταστήσει την ενημέρωση?
  19. Καλημέρα.... Από εχθές το πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην περιοχή των μηνυμάτων ή των επαφών για αναζήτηση είναι ΜΟΝΟ στα Αγγλικά και τα Κινέζικα. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν επιλεγμένα Ελληνικά και Αγγλικά. Αυτό συνέβη, μετά από μια ενημέρωση σε εφαρμογή, που προσπάθησα να κάνω χθες το απόγευμα. Καμιά ιδέα κανείς? Παίζει να είναι ιός? Σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων τι χάνω? Σβήνονται και οι επαφές. Οποιαδήποτε γνώση - ιδέα, πολύτιμη!
  20. Κάτι παρόμοιο συμβάινει και με εμένα. Ενώ αγόρασα δεύτερο καλώδιο δεν φορτίζει. μ'αυτή την κάρτα θα είμαι ok? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844
  21. Καλησπέρα...

    Έχω βάλλει θήκη σιλικόνης στο κινητό. Πάρα πολύ καλή, πολύ καλή εφαρμογή και γενικά καλαίσθητη.

  22. Καλησπέρα.... Μετά από 15 μέρες που χρησιμοποιώ το εν λόγο κινητό, παρατηρώ πως η μπαταρία του δεν κρατά πάρα πολύ. Με μια πρόχειρη αναζήτησή μου στο ebay βρήκα μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας - διάρκειας. Έχει προβεί κάποιος στην αντικατάσταση της εργοστασιακής με κάποια άλλη μεγαλύτερη? Οι εντυπώσεις του? Από που την πήρε και πόσο?
×
×
  • Create New...