zananiro Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Αν μπήκε ήδη το PayPal στην διαμάχη, μπορεί και 2 βδομάδες. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkThanks. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε τελικά, έκανε refund το κατάστημα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση, πως προτείνεις να κινηθώ ώστε να γίνει η αλλαγή που θέλω με το όνομα έχεις καμιά ιδέα;; Προσωπικά δεν έχω βρει γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Απλά επιμονή και συνεχείς οχλήσεις μέχρι να γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με το peypal δεν μου εμφανίζει πουθενά το μενού για αλλαγή μετατροπής νομισματος πουθενά α όμως το έχει δει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με το peypal δεν μου εμφανίζει πουθενά το μενού για αλλαγή μετατροπής νομισματος πουθενά α όμως το έχει δει κανείς? Manage Funding Sources: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&CALL_FORM_UPDATE=false Manage Currencies: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-currencies Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Μπορείς να διαβάσεις το πρώτα δημοσίευμα σε αυτό το νήμα . ¨Ήταν τόσες πολλές οι ερωτήσεις που το βάλαμε εκεί. Edited October 16, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μπορείς να διαβάσεις το πρώτα δημοσίευμα σε αυτό το νήμα . ¨Ήταν τόσες πολλές οι ερωτήσεις που το βάλαμε εκεί. φιλε μου αυτα τα ξερω αλλα σε εμενα δεν υπαρχουν οι ρυθμισεις στο PAYMENTS εχουν εξαφανιστεί ?? μου βγαζει μονο αυτο Automatic payments View and update all your subscriptions and automatic payments. Manage automatic payments και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με το peypal δεν μου εμφανίζει πουθενά το μενού για αλλαγή μετατροπής νομισματος πουθενά α όμως το έχει δει κανείς?Ούτε εγώ μπορώ να το βρω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το εξαφάνισαν. Ωστόσο υπάρχει στο λινκ που δίνεται παραπάνω και ευχαριστούμε, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να πάω με κάποια βήματα εκεί Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ούτε εγώ μπορώ να το βρω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το εξαφάνισαν. Ωστόσο υπάρχει στο λινκ που δίνεται παραπάνω και ευχαριστούμε, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να πάω με κάποια βήματα εκεί Ποιο λινκ φίλε μου λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ποιο λινκ φίλε μου λεςΠοστ #10290 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ποστ #10290 Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν αλλάζει δεν μας τα λέει καλά το peypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν αλλάζει δεν μας τα λέει καλά το peypal Έχεις δικιο σε αυτο που λες εδω και 2-3 χρονια το paypal ειναι ενα μπάχαλο, ξεκινήσαν αυτην την αναθεματισμένη αναβάθμισή και ακομα να τελειώσουν, το πιο απαράδεκτο απο ολα ειναι να πατάς κουμπί μέσα απο το site και να σου λεει error xaxaaaaaa, ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν που πανε τα λινκ τους, τα αμερικανάκια έχουν χάσει την μπαλα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Πλέον ολοι δουλεύομε με λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με το peypal δεν μου εμφανίζει πουθενά το μενού για αλλαγή μετατροπής νομισματος πουθενά α όμως το έχει δει κανείς? Μήπως ψάχνεις σε λάθος site;:ninja::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μήπως ψάχνεις σε λάθος site;:ninja::cool: Αυτό τι ειναι αστειάκι. Εσυ το έχεις βρει, μπορεις να μας πεις και εμας πως πας εκει που αναφέρει ο φίλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αυτό τι ειναι αστειάκι. Εσυ το έχεις βρει, μπορεις να μας πεις και εμας πως πας εκει που αναφέρει ο φίλος? Aστειάκι είναι,αν δεν έχεις χιούμορ και παρατηρητικότητα δεν φταίω εγώ. Hint : ξαναδιάβασε τα ποστ του mples ,ειδικά εκεί που γράφει paypal. :rolleyes::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Aστειάκι είναι,αν δεν έχεις χιούμορ και παρατηρητικότητα δεν φταίω εγώ. Hint : ξαναδιάβασε τα ποστ του mples ,ειδικά εκεί που γράφει paypal. :rolleyes::ninja: Περίεργη αντίληψη του χιούμορ έχεις σε ενα θέμα που αφορά σου παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Να ρωτήσω κάτι...Εχω μια κάρτα χρεωστική Πειραιώς περασμένη και τώρα άνοιξα λογαριασμό στην Εθνική και έβαλα άλλη μια κάρτα χρεωστική και έκανα και μια αγορά 8€ κανονικά αλλά διαπίστωσα ότι την έχει περασμένη μέσα σαν πιστωτική..Θα υπάρξει κάποιο θέμα?γιατί δεν βρίσκω κάποιο τρόπο να μπει σαν χρεωστική,μόνο πιστωτική γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Να ρωτήσω κάτι...Εχω μια κάρτα χρεωστική Πειραιώς περασμένη και τώρα άνοιξα λογαριασμό στην Εθνική και έβαλα άλλη μια κάρτα χρεωστική και έκανα και μια αγορά 8€ κανονικά αλλά διαπίστωσα ότι την έχει περασμένη μέσα σαν πιστωτική..Θα υπάρξει κάποιο θέμα?γιατί δεν βρίσκω κάποιο τρόπο να μπει σαν χρεωστική,μόνο πιστωτική γράφει. Πως το κατάλαβες αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πως το κατάλαβες αυτο; Την κάρτα την πρώτη την γράφει ως χρεωστική ενώ την καινούργια ως πιστωτική.Ετσι και αλλιώς χρειάστηκε να πάω στο ΑΤΜ αργότερα για να βγάλω κάποια χρήματα και είδα ότι τα 8€ αφαιρέθηκαν κανονικά από τον λογαριασμό αλλά επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία και επειδή έγραφε πιστωτική και διεύθυνση χρέωσης δεν ήμουν σίγουρος τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εχω ενα λογαριασμό PayPal και εχω συνδεδεμένη μια κάρτα χρεωστική τις εθνικής, γίνεται να κανω αγορές με την PayPal και να παίρνει τα χρήματα απο εκει; ή πρέπει να βαλω χρήματα στο PayPal και πως βαζω χρήματα; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εχω ενα λογαριασμό PayPal και εχω συνδεδεμένη μια κάρτα χρεωστική τις εθνικής, γίνεται να κανω αγορές με την PayPal και να παίρνει τα χρήματα απο εκει; ή πρέπει να βαλω χρήματα στο PayPal και πως βαζω χρήματα; Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα σου στο paypal και να τραβάει χρήματα από τη χρεωστική. Δεν χρειάζεται να στέλνεις έμβασμα στο paypal. Πρέπει να προσέξεις, όμως, να αλλάξεις τη ρύθμιση του paypal και να κάνει τη μετατροπή του συναλλάγματος η τράπεζα και όχι το paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 εξαρτάται, για μικρές συναλλαγές συμφέρει PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα σου στο paypal και να τραβάει χρήματα από τη χρεωστική. Δεν χρειάζεται να στέλνεις έμβασμα στο paypal. Πρέπει να προσέξεις, όμως, να αλλάξεις τη ρύθμιση του paypal και να κάνει τη μετατροπή του συναλλάγματος η τράπεζα και όχι το paypal. Ευχαριστώ πολύ, που θα βρω την ρύθμιση για την μετατροπή του συναλλάγματος; Θα το κανω απο το PayPal ή απο την εθνική; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Θα το κάνεις από το pay pal.Οδηγιες θα βρεις στο πρώτο ποστ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Θα το κάνεις από το pay pal.Οδηγιες θα βρεις στο πρώτο ποστ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπαίδες σας το εμφανίζει ακόμα; γτ εγώ δεν το βρίσκω, άκυρο όλα καλά. Edited November 11, 2018 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα σου στο paypal και να τραβάει χρήματα από τη χρεωστική. Δεν χρειάζεται να στέλνεις έμβασμα στο paypal. Πρέπει να προσέξεις, όμως, να αλλάξεις τη ρύθμιση του paypal και να κάνει τη μετατροπή του συναλλάγματος η τράπεζα και όχι το paypal. Καλησπέρα, Μια σχετική ερώτηση που είχα. Είναι το ίδιο ασφαλές να γίνεται η συναλλαγή με λεφτά εντός του paypal σε σχέση με το να τα τραβάει (το paypal) από την κάρτα; Και μιας που αναφέρθηκε για τη μετατροπή συναλλάγματος, γιατί προτιμάμε την τράπεζα; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts