kenpoka Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 1. Ο πωλητής πουλάει σε $ αλλά έχει και ένα μετατροπέα για να καταλαβαίνει ο αγοραστής την τιμή στην αξία του νομίσματός του. Δεν μπορείς να αγοράσεις σε €. 2. Το paypal έχει ρυθμίσει να κάνει αυτό τη μετατροπή με ισοτιμία που είναι χειρότερη από εκείνη που χρησιμοποιούν οι τράπεζες, δηλαδή των οργανισμών Visa/MasterCard που εκδίδουν τις κάρτες. Μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση και η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα, αν πας εδώ και επιλέξεις "Bill me ..." 3. Με τη Revolut θα έχεις καλλίτερη ισοτιμία μετατροπής όταν θα πάρει χρήματα από το balance που έχεις σε €. οκ ευχαριστω για τις οδηγιες!!revolut καρτα εχω..αλλα ποια επιλογη επιλεγω στην πληρωμη οταν εχει μονο paypal or western union??μιλαω για το vicmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 οκ ευχαριστω για τις οδηγιες!!revolut καρτα εχω..αλλα ποια επιλογη επιλεγω στην πληρωμη οταν εχει μονο paypal or western union??μιλαω για το vicmall Οπως ειπε και ο φιλος απο επανω θα περασεις την καρτα στο paypal θα κανεις την ρυθμιση να κανει μετατροπη η τραπεζα και θα πληρωσεις μεσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Οπως ειπε και ο φιλος απο επανω θα περασεις την καρτα στο paypal θα κανεις την ρυθμιση να κανει μετατροπη η τραπεζα και θα πληρωσεις μεσω paypal. προσπαθω να περασω την καρτα στο paypal απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου αλλα ουτε την μια δεχεται ουτε την αλλη..εννοω revolut and peiraios mastercrd..δεν ξερω γιατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 προσπαθω να περασω την καρτα στο paypal απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου αλλα ουτε την μια δεχεται ουτε την αλλη..εννοω revolut and peiraios mastercrd..δεν ξερω γιατι.. Πρέπει να έχουν λέφτα οι κάρτες μέσα (τουλάχιστον 2€) για να μπορέσει να κάνει κάτι δοκιμαστικές χρεώσεις το Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πρέπει να έχουν λέφτα οι κάρτες μέσα (τουλάχιστον 2€) για να μπορέσει να κάνει κάτι δοκιμαστικές χρεώσεις το Paypal. Φυσικά και έχω χρήματα και στους δύο, ειδικά στην κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το pay pal! Και άλλαξα τις ρυθμίσεις του νομίσματος όπως μου πρότεινε ένα φίλος από εδώ.για κάποιο λόγο δεν δέχετε την κάρτα όμως....έστειλα μέιλ στο pay pal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Φυσικά και έχω χρήματα και στους δύο, ειδικά στην κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το pay pal! Και άλλαξα τις ρυθμίσεις του νομίσματος όπως μου πρότεινε ένα φίλος από εδώ.για κάποιο λόγο δεν δέχετε την κάρτα όμως....έστειλα μέιλ στο pay pal Κανε και ενα καθαρισμα στο ιστορικο σου,αλλα και στα cookies. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ουσιαστικα PayPal και θελω να κανω μια αγορα απο πωλητη στην Βουλγαρια(οχι απο το site του γιατι απευθυνεται σε εγχωριους πελατες). Μου ειπε να μου στειλει το Invoice. Πως ακριβως θα γινει η συναλλαγη; Θα ειμαι καλυμμενος;; Μηπως να κανω καμια αγορα απο ebay για να δω πως δουλευει; Εχω κανει πολλες αγορες μονο απο Κινα αλλα ολες ειναι απο Aliexpress και δεν μου χρειαστηκε το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ουσιαστικα PayPal και θελω να κανω μια αγορα απο πωλητη στην Βουλγαρια(οχι απο το site του γιατι απευθυνεται σε εγχωριους πελατες). Μου ειπε να μου στειλει το Invoice. Πως ακριβως θα γινει η συναλλαγη; Θα ειμαι καλυμμενος;; Μηπως να κανω καμια αγορα απο ebay για να δω πως δουλευει; Εχω κανει πολλες αγορες μονο απο Κινα αλλα ολες ειναι απο Aliexpress και δεν μου χρειαστηκε το PayPal. Υπάρχει κανένα link να διαβάσω για το πώς δουλεύει το paypal (π.χ. αγορά από site/ebay, αγορά με invoice, αγορά με money request );; Edited October 14, 2016 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Υπάρχει κανένα link να διαβάσω για το πώς δουλεύει το paypal (π.χ. αγορά από site/ebay, αγορά με invoice, αγορά με money request );; Το καλύτερο -και πάντα ενημερωμένο- link είναι αυτό: https://www.paypal.com/gr/selfhelp/home Ανοίγεις λογαριασμό Paypal, συνδέεις κάρτα και βλέπεις και κάνεις στην πορεία. Η συνήθης χρήση δεν είναι και καμιά επιστήμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMMY78 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 εκανα μια αγορα χθες απο Ebay με Paypal η οποια εγινε shipped κιολας.. μπορω να την ακυρωσω καπως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν όντως έγινε σιπντ, οχι. Μπορεις να επιστρεψεις το προιον, εφοσον μιλήσεις πρωτα με τον πωλητη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά 1 ερώτηση. Κάνω κανονικα παραγγελίες μέσω PayPal αλλά τον άλλο μήνα θα λήξη η κάρτα που έχω συνδεδεμένη από την τράπεζα της alpha . Οταν μου βγάλουν την καινούρια θα πρέπει να την περάσω και να περιμένω πάλι έναν κωδικό τετραψήφιο , ? Δηλαδή ότι διαδικασία έκανα στην αρχή που το έφτιαχνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Όχι, απλά, θα διορθώσεις με edit τα στοιχεία που θα έχει η νέα κάρτα (ισχύ, τριψήφιο κλπ) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Όχι, απλά, θα διορθώσεις με edit τα στοιχεία που θα έχει η νέα κάρτα (ισχύ, τριψήφιο κλπ) Ακόμα και αν είναι κάρτα από άλλη Τράπεζα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ακόμα και αν είναι κάρτα από άλλη Τράπεζα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Μιλάμε για αντικατάσταση κάρτας με τον ίδιο αριθμό που αλλάζει μόνο ο μήνας ισχύος κάρτας και ενδεχομένως ο τριψήφιος και όχι έκδοση νέας. Το paypal σε ενημερώνει για τη λήξη της κάρτας και την επικαιροποιείς με τα στοιχεία της νέας. Μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός κάθε κάρτας περιέχει κωδικοποιημένα στοιχεία της τράπεζας, του εκδίδοντος οργανισμού (Visa/MasterCard) κλπ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Όχι, απλά, θα διορθώσεις με edit τα στοιχεία που θα έχει η νέα κάρτα (ισχύ, τριψήφιο κλπ) Ευχαριστώ αδερφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ακόμα και αν είναι κάρτα από άλλη Τράπεζα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Αν αλλάξει ο αριθμός της κάρτας οπωσδήποτε διαγράφεται η παλιά και καταχωρείται η νέα με όλη τη διαδικασία από την αρχή. Αν είναι κάρτα άλλης τράπεζας, προφανώς αλλάζουν τα πάντα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για ανανέωση. Edit μπορείς να κάνεις και να αλλάξεις μόνο τον 3ψηφιο (CVV ή CSC όπως τον αποκαλεί το Paypal) και την ημερομηνία λήξης. Ανανέωση με τον ίδιο αριθμό γίνεται μόνο σε περιπτώσεις χρεωστικών και πιστωτικών. Οι προπληρωμένες όταν λήγουν αντικαθίστανται με νέες με διαφορετικό αριθμό. Το 3ψήφιο αλλάζει σε όλες τις περιπτώσεις (ακόμα και λόγω απώλειας ή φθοράς να ζητήσεις νέο πλαστικό, το 3ψήφιο της νέας θα είναι διαφορετικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μιλάμε για αντικατάσταση κάρτας με τον ίδιο αριθμό που αλλάζει μόνο ο μήνας ισχύος κάρτας και ενδεχομένως ο τριψήφιος και όχι έκδοση νέας. Το paypal σε ενημερώνει για τη λήξη της κάρτας και την επικαιροποιείς με τα στοιχεία της νέας. Μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός κάθε κάρτας περιέχει κωδικοποιημένα στοιχεία της τράπεζας, του εκδίδοντος οργανισμού (Visa/MasterCard) κλπ Αν αλλάξει ο αριθμός της κάρτας οπωσδήποτε διαγράφεται η παλιά και καταχωρείται η νέα με όλη τη διαδικασία από την αρχή. Αν είναι κάρτα άλλης τράπεζας, προφανώς αλλάζουν τα πάντα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για ανανέωση. Edit μπορείς να κάνεις και να αλλάξεις μόνο τον 3ψηφιο (CVV ή CSC όπως τον αποκαλεί το Paypal) και την ημερομηνία λήξης. Ανανέωση με τον ίδιο αριθμό γίνεται μόνο σε περιπτώσεις χρεωστικών και πιστωτικών. Οι προπληρωμένες όταν λήγουν αντικαθίστανται με νέες με διαφορετικό αριθμό. Το 3ψήφιο αλλάζει σε όλες τις περιπτώσεις (ακόμα και λόγω απώλειας ή φθοράς να ζητήσεις νέο πλαστικό, το 3ψήφιο της νέας θα είναι διαφορετικό). Ευχαριστώ, αυτό φανταζόμουν και εγώ. Μια ακόμα ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Επειδή τόσο καιρό με τα cc δούλευα το PayPal με top up, τώρα θέλω να συνδέσω μια κάρτα της Εθνικής, αλλά δεν έχω ebanking για το λογαριασμό. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μάθω τον κωδικο συναλλαγής του PayPal ώστε να γλιτώσω το περίμενε στον γκισέ? Αν πάρω τηλέφωνο ή αν κάνω ενημέρωση πρόσφατων συναλλαγών από το ATM υπάρχει περίπτωση να μάθω το κωδικό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλείς την εξυπηρέτηση πελατών και τους ζητάς τον 4ψήφιο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εχω ανοιξει υποθεση στο paypal και μου ζηταει police report.Πηρα στην αστυνομια και στο Ινκα αλλα δεν γνωριζει κανενας. Ξερει κανενας τι ακριβως πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εχω ανοιξει υποθεση στο paypal και μου ζηταει police report.Πηρα στην αστυνομια και στο Ινκα αλλα δεν γνωριζει κανενας. Ξερει κανενας τι ακριβως πρεπει να κανω. Σε κάθε δημόσια υπηρεσία μπορείς να κάνεις αναφορά Κάνε μια αναφορά στην αστυνομία και ζήτα αντίγραφο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Το χα γραψει και σε προηγουμενη σελιδα αλλα δεν εχω βρει απαντηση και το ποσο που θα ξοδεψω ειναι σημαντικο (για μενα). Θελω να αγορασω ενα κιτ με δυο tools, μαζι με κατι καλωδια και μια θηκη απο πωλητη εξωτερικου που εχει ιστοσελιδα αλλα δεν πουλαει με PayPal μεσω αυτης. Ο πωλητης μου στελνει invoice στο email και γραφει ΧΧΧ kit 140€ Shipping 10€ total 150€ Ζητησα λοιπον να μου γραψει αναλυτικα τι περιλαμβανει το kit αλλα και παλι δεν βλεπω πως ειμαι καλυμμενος σε ενα case. Θα με καλυψει το PP σε περιπτωση που καποιο tool δεν ειναι σωστο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Το χα γραψει και σε προηγουμενη σελιδα αλλα δεν εχω βρει απαντηση και το ποσο που θα ξοδεψω ειναι σημαντικο (για μενα). Θελω να αγορασω ενα κιτ με δυο tools, μαζι με κατι καλωδια και μια θηκη απο πωλητη εξωτερικου που εχει ιστοσελιδα αλλα δεν πουλαει με PayPal μεσω αυτης. Ο πωλητης μου στελνει invoice στο email και γραφει ΧΧΧ kit 140€ Shipping 10€ total 150€ Ζητησα λοιπον να μου γραψει αναλυτικα τι περιλαμβανει το kit αλλα και παλι δεν βλεπω πως ειμαι καλυμμενος σε ενα case. Θα με καλυψει το PP σε περιπτωση που καποιο tool δεν ειναι σωστο;; Δεν κατάλαβα πως θέλεις να σε καλύψει το ΡΡ αφού η συναλλαγή θα γίνει έξω απο αυτό , δηλαδή εν αγνοία του ΡΡ. Αυτό δεν ρωτάς; η έγώ κατάλαβα λάθος? Αν τον θεωρείς " επίφοβο " τον πωλητή μην κάνεις την συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν κατάλαβα πως θέλεις να σε καλύψει το ΡΡ αφού η συναλλαγή θα γίνει έξω απο αυτό , δηλαδή εν αγνοία του ΡΡ. Αυτό δεν ρωτάς; η έγώ κατάλαβα λάθος? Αν τον θεωρείς " επίφοβο " τον πωλητή μην κάνεις την συναλλαγή. Μου εχει στειλει invoice μεσω PayPal στο email μου. Kανονικα μεσω PayPal θα τον πληρωσω. Απλως δεν εχω περιγραφη/φωτογραφιες/χαρακτηριστικα κτλ των προιοντων οπως θα ειχαν εαν επαιρνα απο ιστοσελιδα. Αυτο με προβληματιζει! Πως το PayPal μπορει να αξιολογησει τι αγορασα και εαν ειναι σωστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Νομίζω είσαι καλυμμένος αφού σου γράψει ο πωλητής τι στέλνει. Εσύ τραβάς βίντεο το πακέτο που θα παραλάβεις. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον πωλητή προχώρα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts