Jump to content

kenpoka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kenpoka

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

kenpoka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. kenpoka

    LeEco Cool1

    καλησπερα,εχω το cool1 το οποιο ειναι αψογο αλλα δεν εχει ελληνικα!!ξερει καποιος πως το σεταρουμε για ελληνικα??ευχαριστω..
  2. καλημερα, εχω θεμα ξαφνικα με την μπαταρια η οποια αδειαζει στο μπαμ! εχω την 17ς. με την 20 εχεις θεματα??
  3. Η 20ς έχει διάφορες από την 17ς τελικά? Αξίζει τον κόπο? Αν κάποιος την δοκίμασε ας μας πει εμπειρία! Thanks!
  4. Με το χ600 δεν είχα θέμα! Κράταγε μιάμιση μέρα με φουλ χρήση.το le2 pro στις 19:00 είναι κοντά στο 10% με φόρτιση όλο το βράδυ.πως κάνουμε battery calibration μπας και φτιάξει??
  5. Καλημέρα, φοράω την 17ς και η.μπαταρία ειδικά όταν Έχω ενεργοποιημένο το 3g χωρίς να Έχω ανοικτή σελίδα ή εφαρμογή τρώει την μπαταρία σαν τρελό! Παίζει κάποιο τρικ ή battery calibration? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, φοράω την 17ς και η.μπαταρία ειδικά όταν Έχω ενεργοποιημένο το 3g χωρίς να Έχω ανοικτή σελίδα ή εφαρμογή τρώει την μπαταρία σαν τρελό! Παίζει κάποιο τρικ ή battery calibration?
  6. Καλησπέρα, εγκατέστησα το office suite pro και όταν πάω να ανοίξω αρχείο μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα! Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
  7. Ευχαριστώ, τελικά αυτό έκανα! Δοκίμασα το chomp SMS το οποίο γράφει 160 χαρακτήρες αλλά δεν μου βγάζει τα μηνύματα στις συνομιλίες.. Ξέρει κανείς πως το ρυθμιζόυμε?
  8. καλημερα,εχθες παρελαβα την τηλεφωναρα και ειναι οντως φανταστικο!φοραει 17ς του ιταλου και μεχρι στιγμης δεν δειχνει κανενα προβλημα.ερωτηση..υπαρχει double tap file για αυτη την συσκευη?στο χ600 το ειχα πατρασει και βολευε πολυ.θα κανει το ιδιο αρχειο για αυτην?ευχαριστω!
  9. οκ, ευχαριστω!υποθετω το google play store το οποιο ηταν προεγκατεστημενο απο vicmall θα παραμεινει??
  10. καλημερα,ερωτηση!!αν κανω επαναφορα εργοστ ρυθμισεων (λογω πωλησης τηλ) θα παραμεινει η ρομ που εχω εγκαταστησει (11ς) και οι εφαρμογες μου??ευχαριστω!
  11. Όσον αφορά την μπαταρία είδα μεγάλη διαφορά με την 13ς η οποία την κατάπινε σαν τρελή! Δύο μέρες την κράτησα..Ίσως να εστρωνε αν την κράταγα..με την 11ς όμως Όλα κομπλέ!
  12. Εγώ δοκίμασα 7,8,11,13s και κατέληξα ότι η 11ς είναι η πιο ελαφριά και ρολαρει καλύτερα χωρίς κολλήματα! Τώρα, έχουν βγει και πιο καινούργιες μέχρι 17ς νομίζω..Αλλά δεν εχω άποψη.πάντως με την 11 ΚΑΝΈΝΑ ΚΌΛΛΗΜΑ!
  13. ευχαριστω φιλε..αναμενω και βλεπω λοιπον!με την 17ς δηλαδη μου ερχονται και ειδοποιησεις για αναβαθμιση απο το επισημο??δεν χρειαζεται αλλαγες ρομ κτλ??
  14. Ξέρει κανείς σε ποιο νήμα μπορω να βάλω αγγελία πώλησης ενός letv εδώ στο φόρουμ? Το ψάχνω στην αναζήτηση αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Ευχαριστώ
  15. Τελικά το κατάφερα και παρήγγειλα το Le 2 pro μετά από πολύ κόπο με το PayPal από vicmall! Επίσης παρήγγειλα και δύο θήκες 360° που νομίζω το απογειωνουν. Ποιο είναι το πρώτο που πρέπει να κάνω μόλις έρθει σαν σεταρισμα? Καμία συμβουλή??
×
×
  • Create New...