letom Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εχω στο paypal μια καρτα απο alpha, αν την αφαιρεσω και προσθεσω μια καρτα της εθνικης, τοτε θα μου κρατησει παλι 1,5 ευρω;$1 για την προσθήκη νέας κάρτας και $1,5 για το verification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγώ δεν θα εβαζα ποτε τα στοιχεια της κάρτας μου οκτος του παυπαλ και του αμαζον, τις δε ελληνικές τράπεζες δεν τις εμπιστεύονται καθόλου, έχω πολλά χρόνια παυπαλ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το ότι εσύ έχεις μια καθαρά δικιά σου άποψη ότι μόνο με PayPal και Amazon έχεις ασφάλεια και από όλες τις άλλες εταιρείες κινδυνεύεις, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό. Επίσης δεν εμπιστεύεσαι τις τράπεζες, χωρίς να έχεις ιδέα πως λειτουργούν σε περίπτωση απάτης σε πιστωτική κάρτα. Κράτα την άποψη αυτή για τον εαυτό σου και μην παραπληροφορεις τον κόσμο με τελείως αβασιμες υποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το ότι εσύ έχεις μια καθαρά δικιά σου άποψη ότι μόνο με PayPal και Amazon έχεις ασφάλεια και από όλες τις άλλες εταιρείες κινδυνεύεις, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό. Επίσης δεν εμπιστεύεσαι τις τράπεζες, χωρίς να έχεις ιδέα πως λειτουργούν σε περίπτωση απάτης σε πιστωτική κάρτα. Κράτα την άποψη αυτή για τον εαυτό σου και μην παραπληροφορεις τον κόσμο με τελείως αβασιμες υποθέσεις. +1 από μένα :lol: Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εάν θέλεις να μην κάνει τη μετατροπή το paypal αλλά η τράπεζα με την ισοτιμία του οργανισμού που έχει εκδώσει την κάρτα σου (Visa/MasterCard), πας Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources δίπλα σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει πατάμε Conversion Options και επιλέγουμε τη δεύτερη περίπτωση Bill me in the currency listed ... σε ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αυτό είναι το instant που έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί. το φόρτωμα γίνεται με το top up (takes a few days) που στην πράξη σημαίνει 1-2 μέρες. και μέσω της επιλογής take a few days μπορείς να βάλεις χρήματα κανονικά στο balance σου ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ναι, με έμβασμα 500€/μήνα από κάθε τραπεζικό λογαριασμό που έχεις σε άλλη τράπεζα εκτός από αυτόν που έχεις συνδέσει στο payapl, με έξοδα 1€ σε κάθε έμβασμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ναι, με έμβασμα 500€/μήνα από κάθε τραπεζικό λογαριασμό που έχεις σε άλλη τράπεζα εκτός από αυτόν που έχεις συνδέσει στο payapl, με έξοδα 1€ σε κάθε έμβασμα. δεν έχω συνδεδεμένο λογαριασμό, μόνο κάρτες έχω ( eurobank-visa και revolut ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εάν δεν συνδέσεις λογαριασμό τότε μόνο με request/send money μπορείς να φορτώσεις το balance. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εάν δεν συνδέσεις λογαριασμό τότε μόνο με request/send money μπορείς να φορτώσεις το balance. ίσως να το έγραψα λάθος, έχω λογαριασμό στην eurobank Με υπόλοιπο μέσα, μπορώ να κάνω μεταφορά μέσω top up ? Υπάρχει πρόβλημα αν στο paypal έχω συνδεδεμένη κάρτα visa της eurobank ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την υπόθεση της μεταφοράς χρημάτων στο balance του paypal. Υπάρχουν 2 τρόποι, ο πρώτος με συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο paypal και εμβάσματα στο balance, όπως έγραψα παραπάνω και ανέλυσα στο post #6951, και ο 2ος με rquest/send money από άλλο mail που ελέγχεις εσύ, και προμήθεια στο paypal 3.4%+0,35 . Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την υπόθεση της μεταφοράς χρημάτων στο balance του paypal. Υπάρχουν 2 τρόποι, ο πρώτος με συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό στο paypal και εμβάσματα στο balance, όπως έγραψα παραπάνω και ανέλυσα στο post #6951, και ο 2ος με rquest/send money από άλλο mail που ελέγχεις εσύ, και προμήθεια στο paypal 3.4%+0,35 . τώρα διάβασα το μηνυμά σου, οκ κατανοητό, με λίγα λόγια αυτόματα δεν γίνεται παρά μόνο μέσω επικοινωνίας με το paypal ( [πάντα για την 1η περίπτωση ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ναι. και, κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία, είναι ο απλούστερος και φτηνότερος τρόπος για φόρτωμα του balance του paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ναι. και, κατά την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία, είναι ο απλούστερος και φτηνότερος τρόπος για φόρτωμα του balance του paypal. Σωστος εδω......;) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εγώ δεν θα εβαζα ποτε τα στοιχεια της κάρτας μου οκτος του παυπαλ και του αμαζον, τις δε ελληνικές τράπεζες δεν τις εμπιστεύονται καθόλου, έχω πολλά χρόνια παυπαλ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. :rolleyes: - στα 20 χρονια σχεδον που χρησιμοποιω καρτα μονο 1 φορα ειχα προβλημα, ειδα παρανομη χρεωση μικροποσο σε διαδικτυακο παιχνιδι, πηγα στην τραπεζα εξηγησα πως δενε χω σχεση,εγινε η σχετικη αιτηση οπου μου αλλαξαν την καρτα και με καλυψαν.Βεβαια δεν εχεις και αδικο να ανησυχεις καπως ομως μην φτασουμε και στα ακρα πως θα μας χρεωσουν π.χ αγορα φορτωτη εν αγνοια μας (εχει γινει αν θυμαμαι καλα στην Αυστραλια, η μικρη κορουλα εκανε την δουλεια και οι γονεις οταν εφθασε η νταλικα εξω απο το σπιτι επαθαν πλακα) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αγορά από banggood 50 φορές προσπάθησα με paypal δεν τα κατάφερα. Από vickmall σήμερα με την πρώτη ακριβώς με τον ίδιο paypal λογαριασμό με προπληρωμενη κάρτα Πειραιώς. Άρα είναι θέμα το πως είναι δηλωμένο κάθε κατάστημα, άλλη εξήγηση δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αγορά από banggood 50 φορές προσπάθησα με paypal δεν τα κατάφερα. Από vickmall σήμερα με την πρώτη ακριβώς με τον ίδιο paypal λογαριασμό με προπληρωμενη κάρτα Πειραιώς. Άρα είναι θέμα το πως είναι δηλωμένο κάθε κατάστημα, άλλη εξήγηση δεν έχω. Και πώς εξηγείς ότι αγορές από Banggood απευθείας με κάρτα περνάνε χωρίς προβλημα:confused: Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αγορά από banggood 50 φορές προσπάθησα με paypal δεν τα κατάφερα. Από vickmall σήμερα με την πρώτη ακριβώς με τον ίδιο paypal λογαριασμό με προπληρωμενη κάρτα Πειραιώς. Άρα είναι θέμα το πως είναι δηλωμένο κάθε κατάστημα, άλλη εξήγηση δεν έχω. Ολες μα ολες οι αγορες μου απο το vickmall (και μιλαω για πολλες αγορες καθε μηνα) περνανε αμεσα και με την 1η προσπαθεια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παίδες θέλω να στείλω έμβασμα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην ΕΤΕ στο Paypal... Τον λογαριασμό τον έχω συνδέσει στο παρελθόν, αλλά το Paypal μου λέει ότι ο λογαριασμό τους άλλαξε (από Bank of America σε Deutsche Bank) και παρότι κάνω τις απαραίτητες αλλαγές, εντούτοις δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο ειδικό κωδικό ως "Δικαιολογία" που μου είχε δοθεί στην αρχή Ο κωδικός αυτός δεν θυμάμαι τί λειτουργία εξυπηρετούσε, μάλλον για αναγνώριση του πελάτη...λογικά θα έχει μείνει ο ίδιος, αφου δεν άλλαξε κάτι στον λογαριασμό μου στο Paypal, σωστά; - Επίσης, πόσες μέρες θέλει πλέον για να ολοκληρωθεί το έμβασμα; θέλω να αγοράσω κάτι την Παρασκευή και βαρέθηκα τις υψηλές χρεώσεις μέσω του "send/request money" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αφού έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό, έστω και μέσω της Bank o America, μπορείς να συνδέσεις και νέο, δηλαδή πρέπει να λειτουργεί, στη περίπτωσή σου, το Add a bank account. Πιστεύω ότι αν συνδέσεις πάλι τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, ή και άλλον, αν έχεις, ακόμη καλλίτερα, θα σου στείλει αμέσως τα νέα προσψπικά σου στοιχεία για τη Deustche Bank, μέσω της οποίας μπορείς να στέλνεις εμβάσματα όχι μόνο από τον συνδεδεμένο αλλά και από άλλο λογαριασμό κάθε άλλης τράπεζας, αν έχεις, με προμήθεια 1€/έμβασμα και την ένδειξη SHA (shared) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Αφού έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό, έστω και μέσω της Bank o America, μπορείς να συνδέσεις και νέο, δηλαδή πρέπει να λειτουργεί, στη περίπτωσή σου, το Add a bank account. Πιστεύω ότι αν συνδέσεις πάλι τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, ή και άλλον, αν έχεις, ακόμη καλλίτερα, θα σου στείλει αμέσως τα νέα προσψπικά σου στοιχεία για τη Deustche Bank, μέσω της οποίας μπορείς να στέλνεις εμβάσματα όχι μόνο από τον συνδεδεμένο αλλά και από άλλο λογαριασμό κάθε άλλης τράπεζας, αν έχεις, με προμήθεια 1€/έμβασμα και την ένδειξη SHA (shared) Δεν χρειάζεται να (ξανα)συνδέσω τον λογαριασμό....όμως μου είχαν δώσει έναν ειδικό κωδικό που πρέπει να συμπληρώνω ως "Αιτιολογία" για τις μεταφορε΄ς στο Paypal... Αυτός είναι απαραίτητος και δεν ξέρω - αν αφορά το paypal κι έχει αλλάξει με την αλλαγή της Τράπεζας σε Deutsche Bank - αν αποτελεί αναγνωριστικό του δικού μου λογαριασμού στο Paypal, οπότε παραμένει ο ίδιος. Edited November 23, 2015 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω μια από τις δυο διευθύνσεις μου.? Ούτε να αλλάξω σε home μπορώ. Εχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν χρειάζεται να (ξανα)συνδέσω τον λογαριασμό....όμως μου είχαν δώσει έναν ειδικό κωδικό που πρέπει να συμπληρώνω ως "Αιτιολογία" για τις μεταφορε΄ς στο Paypal... Αυτός είναι απαραίτητος και δεν ξέρω - αν αφορά το paypal κι έχει αλλάξει με την αλλαγή της Τράπεζας σε Deutsche Bank - αν αποτελεί αναγνωριστικό του δικού μου λογαριασμού στο Paypal, οπότε παραμένει ο ίδιος. Επειδή άλλαξε η τράπεζα από τότε που είχες συνδέσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό, πρότεινα να κάνεις την παραπάνω διαδικασία για να πάρεις τα νέα στοιχεία αποστολής εμβάσματος μέσω της νέας τράπεζας του paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Επειδή άλλαξε η τράπεζα από τότε που είχες συνδέσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό, πρότεινα να κάνεις την παραπάνω διαδικασία για να πάρεις τα νέα στοιχεία αποστολής εμβάσματος μέσω της νέας τράπεζας του paypal. To θέμα είναι ότι - δεν έχω άλλο λογαριασμό να συνδέσω, - δεν μου επιτρέπει να κάνω τη διαδικασία για ήδη συνδεδεμένους λογαριασμούς, - κι επειδή χρειάζομαι τα χρήματα στο Paypal μέχρι τη Παρασκευή δεν ξέρω τελικά αν η διαδικασία δεν το καταστήσει δυνατό... Θα πάρω τηλέφωνο μάλλον στο Paypal να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Κι αυτό ίσως έγινε γιατί η κάρτα με την οποία πλήρωσες ανήκε σε άλλο όνομα από το όνομα της παραγγελίας. Η διαδικασία που περιέγραψες είναι τυπική για την περίπτωση αυτή. Οχι η κάρτα είναι όνομά μου όπως επίσης και η παραγγελία εχθές τελικά επέστρεψαν τα χρήματα μου οπότε είναι λήξαν το θέμα αλλά με ταλαιπωρία μεγάλη ενα σωρό email και το κακό με αυτούς είναι οτι δεν απαντούν μέσα στην ημέρα αλλα την επομένη οπότε ροκανίζετε χρόνος χωρίς λόγο εγω πάντως δεν ξαναψωνιζω από εκεί μαζόχας δεν είμαι υπάρχουν και ευέλικτα μαγαζιά πολύ πιο φερέγγυα πχ (vickmail) Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 To θέμα είναι ότι - δεν έχω άλλο λογαριασμό να συνδέσω, - δεν μου επιτρέπει να κάνω τη διαδικασία για ήδη συνδεδεμένους λογαριασμούς, - κι επειδή χρειάζομαι τα χρήματα στο Paypal μέχρι τη Παρασκευή δεν ξέρω τελικά αν η διαδικασία δεν το καταστήσει δυνατό... Θα πάρω τηλέφωνο μάλλον στο Paypal να ρωτήσω. Έστειλα χθες έμβασμα μέσω ΕΤΕ (κατά τις 12μμ), σήμερα το πρωί είχαν μπει ήδη τα χρήματα στον λογαριασμό μου στο Paypal! Μάλλον η αλλαγή τράπεζας για τους Ευρωπαίους πελάτες είχε ευνοϊκά αποτελέσματα στην ταχύτητα επεξεργασίας τέτοιων συναλλαγών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts