spiros2021 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στα details της πληρωμής πάτησα κλίκ και μου βγάζει "Ok to ship..." :blink: Την προηγούμενη φορά δεν μου είχε βγάλει κάτι τέτοιο.Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά? Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στα details της πληρωμής πάτησα κλίκ και μου βγάζει "Ok to ship..." :blink: Την προηγούμενη φορά δεν μου είχε βγάλει κάτι τέτοιο.Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά? Aν μας ελεγες και τι ακριβως θελεις να κανεις.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Aν μας ελεγες και τι ακριβως θελεις να κανεις.... Συγγνώμη που δεν έγινα σαφης. Εκανα επιτυχώς το "refill" του balance βάση των οδηγιών στην πρώτη σελίδα. Απλώς την προηγούμενη φορά στις λεπτομέρειες της συναλλάγης δεν είχα παρατηρήσει το "issue refund".Σας έχει βγάλει και σας το ίδιο; http://i215.photobucket.com/albums/cc87/silentstormD21/Kappaalphataualphagammarhoalphaphi.jpg' alt='Kappaalphataualphagammarhoalphaphi.jpg'> Edited September 12, 2015 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Συγγνώμη που δεν έγινα σαφης. Εκανα επιτυχώς το "refill" του balance βάση των οδηγιών στην πρώτη σελίδα. Απλώς την προηγούμενη φορά στις λεπτομέρειες της συναλλάγης δεν είχα παρατηρήσει το "issue refund".Σας έχει βγάλει και σας το ίδιο; http://i215.photobucket.com/albums/cc87/silentstormD21/Kappaalphataualphagammarhoalphaphi.jpg' alt='Kappaalphataualphagammarhoalphaphi.jpg'> εκανες request ή send money? αν εκανες request τοτε επελεξες οτι πουλας προιοντα, γι αυτο και το issue refund. Aν και εχουμε πει πολλες φορες οτι ο σωστος τροπος για να μην σας συμβαινουν διαφορα, ειναι το send money to family or friends. Edited September 13, 2015 by impreza_sti Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δηλαδη ρε παιδια 1 φορα τη βδομαδα αγοραζουμε?θα τρελαθουμε τωρα?τι ειναι αυτα τα κουλα? Αυτο παλι βρε συ που το διαβασες...........Μην γραφεις οτι ναναι. Φιλικα παντα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Διαβαζω σελιδες επι σελιδων για τα ιδια και τα ιδια, εκανα request και μου τα μπλοκαρε, μου τα δεσμευσε ,μου τα πηγε αλλα τα εχει pending, δεν τα πηγε καθολου, μου το αρνειται (transaction denied or could not be completed), μου εστειλε mail οτι περασα το οριο κλπ κλπ κλπ, κυριοι καταλαβετε το, οταν χρησιμοποιεις το request για το paypal εισαι πωλητης, και δεσμευεσαι απο τους κανονες του για τους πωλητες, δεν γνωριζει το καημενο το paypal οτι εσυ εισαι που ζητας χρημα και εσυ εισαι που πληρωνεις, αν το γνωριζε δεν θα το επετρεπε να εισαστε σιγουροι, οποτε λογικο ειναι να σου λεει οτι, φιλε δεν θα παρεις τα χρηματα σου μεχρι ο αλλος (εσυ δηλαδη εξυπνε) να βεβαιωσει οτι ελαβε αυτο που (δηθεν) πουλησες και ειναι οκ, κανει οτι κανει και στους κινεζους, μας προστατευει. Επισης εχει ορια, δεν μπορεις να ξεκινας να λαμβανεις χρηματα αιντεεεεεεεε.... σου λεει εχεις καταστημα και πουλας? απεδειξε το!! στειλε χαρτια..... καποια στιγμη θα τσιμπισει μερικους να ειστε σιγουροι οπως εκανε και με τους πωλητες του ricardo, το θυμαστε? Ναι? θεος 'χωρεστο .... γιατι δεν ειναι σαν το ελληνικο υπουργειο οικονομικων, θα τον κανει τον ελεγχο και την αντιπαραθεση αναμεσα στις registered καρτες απ τους λογαριασμους σας και στις καρτες που βαζετε για να πληρωσετε τα request σας, τοτε να σας δω.....ευχομαι να μην γινει μονο, ΑΠΛΑ σας λεω οτι το paypal ειναι μια ΤΡΑΠΕΖΑ!! ναι κυριοι τραπεζα και εχετε υπογραψει οτι συμφωνειτε να μην κανετε "απατες". Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω, κανω send money σχεδον καθε εβδομαδα αρκετα χρηματα, ομως ΔΕΝ φαινομαι οτι πουλαω,τα στελνω σε συγγενεις (αληθινοι λογαριασμοι συγγενων) οποτε δε πρατω κατι παρανομο. Φιλικα παντα, και προτιματε send money. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και με το send υπάρχει όριο, το ανέφερε ότι του συνέβη κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ. Ότι ισχύει για το request ισχύει και για το send. Δεν γίνεται να στέλνεις συνέχεια λεφτά. Και δεν γίνεται να λαμβάνεις συνεχώς χρήματα χωρίς κάποια στιγμή να σου ζητήσει έλεγχο το paypal. Με το request τα προβλήματα με pending δημιουργούνται όταν κάνεις request από ένα λογαριασμό σε άλλο. Όταν απλά στέλνεις σε ένα email που δεν έχει λογαριασμό, είναι μικρές οι πιθανότητες για pending. Επίσης θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι αν είναι αν μεταφερθεί το πόσο, αυτό δεν έχει να κάνει αν επέλεξε κάποιος send ή request, οι πιθανότητες είναι οι ίδιες και είναι αποκλειστικά θέμα τραπεζας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι η χαραμάδα αυτή δεν είναι για χόρταση. Θέλει μέτρο και επίγνωση των επιπτώσεων είτε χρησιμοποιούμε send είτε request. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Μπραβο φιλε πολυ ωραια τα ειπες ο τροπος του request ειναι για να πουλησουμε κατι και να πληρωθουμε απο καποιον αλλον(δηλαδη εμας), το κάναμε σχεδον ολοι οσοι περναγαν οι καρτες τους,τις πρωτες φορες αφου ομως γινεται με το sent money οπως εσυ παλι μας ειπες πως γινεται και ετσι, γιατι να μπαίνουμε σε μπελάδες με το request,εγω εφτιαξα ενα λογαριασμο του πατέρα μου στο παυπαλ και με sent money τα έστειλα απο το δικο μου σαν "φαμιλια και φιλοι" τα εκανα αποδοχη και τελος η δουλεια μας εγινε κανονικα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο δεύτερο λογαριασμό στο όνομα του πατέρα μου δεν έχω βάλει κάρτα απλώς τα έκανα αποδοχή και εμφανίστηκαν στο balance.Εχει κάποια χρέωση απο την χρεωστική καρτα προς τον αλλον λογαριασμο αλλά απο balance προς balance έχει μηδενική. Edited September 12, 2015 by tasos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και με το send υπάρχει όριο, το ανέφερε ότι του συνέβη κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ. Ότι ισχύει για το request ισχύει και για το send. Δεν γίνεται να στέλνεις συνέχεια λεφτά. Και δεν γίνεται να λαμβάνεις συνεχώς χρήματα χωρίς κάποια στιγμή να σου ζητήσει έλεγχο το paypal. Με το request τα προβλήματα με pending δημιουργούνται όταν κάνεις request από ένα λογαριασμό σε άλλο. Όταν απλά στέλνεις σε ένα email που δεν έχει λογαριασμό, είναι μικρές οι πιθανότητες για pending. Επίσης θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι αν είναι αν μεταφερθεί το πόσο, αυτό δεν έχει να κάνει αν επέλεξε κάποιος send ή request, οι πιθανότητες είναι οι ίδιες και είναι αποκλειστικά θέμα τραπεζας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι η χαραμάδα αυτή δεν είναι για χόρταση. Θέλει μέτρο και επίγνωση των επιπτώσεων είτε χρησιμοποιούμε send είτε request. Eκτος της τελευταιας σου προτασης "Επίσης θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι αν είναι αν μεταφερθεί το πόσο, αυτό δεν έχει να κάνει αν επέλεξε κάποιος send ή request, οι πιθανότητες είναι οι ίδιες και είναι αποκλειστικά θέμα τραπεζας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι η χαραμάδα αυτή δεν είναι για χόρταση. Θέλει μέτρο και επίγνωση των επιπτώσεων είτε χρησιμοποιούμε send είτε request." που συμφωνω απολυτα, στα υπολοια εισαι λαθος, εαν στελνω λεφτα συνεχεια το paypal απλα θα με προειδοποιησει οτι ξεπερασα το οριο (δυσκολο γιατι εχω bussiness account) και πρεπει να στειλω εγγραφα που αποδυκνειουν οτι φορολογικα μπορω να στειλω τοσα λεφτα, αυτο ομως εχει να κανει με την ελληνικη δικαιοσυνη και την εφορια, εκει θα απολογηθεις. Εαν ομως κανεις την απατη προς το paypal και κανει μια αντιπαραθεση και ανακαλυψει οτι στην ελλαδα αυτοι που πουλανε ειναι και αυτοι που πληρωνουν (το λεγομενο κολπο που λενε μερικοι εδω μεσα) τοτε πας για απατη και υπευθυνο ειναι το paypal, δεν ξερω αν γνωριζεις τι σημαινει "την εβαψες" για να μην το πω αλλιως!!! Με το send money, και να μου ερθει ελεγχος φιλε το καλυπτω, στελνω το εκκαθαριστικο μου και τελειωσα, εχει μπολικα ευρω. Και αν θελει να δει και που τα στελνω, πανευκολο, στην συζυγο, απατη? ΟΧΙ!!!! εσυ να δουμε με το request τι θα τους αποδειξεις. Ξερεις μεσα σου πολυ καλα οτι το send ειναι το σωστο και ας μας λες οτι ειναι και καλα το ιδιο, οχι φιλε μου, δεν ειναι. Διαβασε τα policies και το EULA που υπεργαψες στο paypal και θα το δεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Εγώ που θέλω να κάνω send money και μου ζητάει να με πάρει τηλέφωνο και θα μου εμφανίσει έναν κωδικό τον οποίο θα γράψω αφού απαντήσω την κλήση, η κλήση αυτή χρεώνεται γιατί στο site λέει ότι μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις ανάλογα τον παροχο. Τώρα άμα είναι να μου φάει την κάρτα και να μην περαστουν τα λεφτά στο balance τι να το κάνω? Επίσης είδα ότι κάνεις δεν έχει αναφέρει αυτό το βήμα, δεν το έχει εμφανίσει σε κανέναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Οι εισερχόμενες κλήσεις δεν χρεώνονται στην Ελάδα. Οπότε προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Οι εισερχόμενες κλήσεις δεν χρεώνονται στην Ελάδα. Οπότε προχώρα. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Παιδιά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μαλωνουμε μεταξύ μας. Χαλαρώστε. Όσον αφορά την παρανομία που λέει ο φίλος fireblade, δεν νομίζω ότι ίσχυει κάτι τέτοιο. Από δική μου κάρτα και δικούς μου προσωπικούς λογαριασμούς κάνω ότι κάνω. Το PayPal κρατάει νόμιμα τις κρατήσεις που κάνει οπότε δεν υπάρχει κάτι παράνομο από την στιγμή που εμπλέκεται μόνο ο εαυτός μου και δεν εξαπατω κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Παιδιά νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μαλωνουμε μεταξύ μας. Χαλαρώστε. Όσον αφορά την παρανομία που λέει ο φίλος fireblade, δεν νομίζω ότι ίσχυει κάτι τέτοιο. Από δική μου κάρτα και δικούς μου προσωπικούς λογαριασμούς κάνω ότι κάνω. Το PayPal κρατάει νόμιμα τις κρατήσεις που κάνει οπότε δεν υπάρχει κάτι παράνομο από την στιγμή που εμπλέκεται μόνο ο εαυτός μου και δεν εξαπατω κανέναν. φιλε μου, δεν μαλωνουμε ,εδω τουλαχιστον..... τωρα οτι κανεις ναι, το κανεις εσυ και κανεις αλλος. Το paypal ομως απαγορευει να στελνεις χρηματα στον εαυτο σου, προφανως ή το επιτρεπουν για να κερδιζουν χρηματα απο την εν λογο κατασταση της χωρας ή εμεις οι ελληνες ανακαλυψαμε ενα κενο ασφαλειας στο συστημα τους. Επισης σε μικρα ποσα, μεχρι των 2500euro δεν τιθεται θεμα να βρεις τον μπελα σου, τα 2500 δεν εχει σχεση αν θα ειναι μια κινηση ή πολλες, το βλεπουν συγκεντρωτικα. Σκοπος μου δεν ειναι να σας τρομοκρατησω ουτε να σας επιβαλω το send money, κανει ο καθενας οτι πιστευει καλυτερο γι αυτον αλλα και για το συνολο. Εαν περασεις ομως το οριο που θετουν τοτε θα σου ζητηθει να παρεχεις στοιχεια, αυτο δεν το γλυτωνεις, επισης και η τραπεζα σου "βλεπει" τις κινησεις της καρτας σου προς ενα συγκεκριμενο ονομα το οποιο εισαι εσυ!!! και εδω το ιδιο, εαν ξεφυγεις η τραπεζα θα ενεργοποιησει τον μηχανισμο ελεγχου σου (φορολογικα), μην ξεχνας επισης οτι ειμαστε σε κατασταση περιορισμου κεφαλαιων, CC, εαν διαπιστωθει οτι βγαζεις με πλαγιο τροπο χρηματα απο την χωρα, πας νομικα πλεον διοτι η ΠΝΠ προβλεπει ποινες, αυτα ολα φυσικα ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ κανετε πολλες αγορες, εαν τωρα πηρες ενα κινητο των 200 ευρω και μετα τελος, δεν τρεχει καστανο που λεμε!! μιλαω για επαγγελματιες ή για κολλημενους με την τεχνολογια. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 το paypal έχει κλείσει ότι το ενοχλεί π.χ. το trustpay για έλληνες μη φοβάστε αν κάτι δε επιτρέπεται να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα το κλείσει! μην αγχώνεστε και τόσο και ειδικά ότι βγαίνει φόρα παρτίδα στο ίντερνετ είναι πλέον γνωστό σε πάρα πολλούς, πολύ περισσότερους από όσους επηρεάζει αυτό το φόρουμ Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Προσπαθούσα και εγώ χθες να κάνω verify τον λογαριασμό (για send money) μέσω της κλήσης και ενώ με επερνε απαντούσα και ακολουθούσα τις ηχογραφημενες οδηγίες έβαζα τον κωδικό και δεν μου τον επερνε! Έλεος 3 προσπάθειες σε κάθε κλήση χ3 κλήσεις και δεν μου επερνε τον κωδικό ενώ τον είχα σωστό! (3 διαφορετικοί κωδικοί). Στο τέλος με μπλοκαραν και μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί τους! Έλεος δηλαδή φταίω εγώ που δεν δουλεύει σωστά το σύστημα τους? Ύστερα αναγκαστικα να κάνω request από τον 2ο λογαριασμό στον πρώτο για να μεταφέρω το ποσό και έγινε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 παιδια ηρεμηστε δεν υπαρχει λογος να γινονται εντασεις. ο καθενας βοηθαει οσο μπορει εδω μεσα. ειπαμε send και μονο send ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Διαγράφηκαν ποστ. Μάθετε παρακαλώ πολύ κάποιοι να μιλάτε πολιτισμένα και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Χαρακτηρισμοί ειρωνείες κ.τ.λ.π. είναι συμπεριφορές αντίθετες με τους Ο.Π.Χ. και επιφέρουν κυρώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όταν κάνεις send από τον ένα λογαριασμό paypal στον άλλο και τούμπαλιν,μειώνονται τα όρια(2500€) και στους δύο λογαριασμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όταν κάνεις send από τον ένα λογαριασμό paypal στον άλλο και τούμπαλιν,μειώνονται τα όρια(2500€) και στους δύο λογαριασμούς; χμμμμ καλη ερωτηση, εαν χρησιμοποιεις καρτα για send σιγουρα μειωνεται το οριο, τωρα απο balance σε balance δεν γνωριζω... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 χμμμμ καλη ερωτηση, εαν χρησιμοποιεις καρτα για send σιγουρα μειωνεται το οριο, τωρα απο balance σε balance δεν γνωριζω... Έχω μια υποψία ότι αφαιρείται και από balance σε balance...αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εμένα παντός με το request σταμάτησε να δουλεύει 3 προσπάθειες.... Με το sent έστειλα 40€ υπάρχει για αυτό ημερήσιο ή εβδομαδιαίο όριο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εμένα παντός με το request σταμάτησε να δουλεύει 3 προσπάθειες.... Με το sent έστειλα 40€ υπάρχει για αυτό ημερήσιο ή εβδομαδιαίο όριο;;;; πες μας με τι καρτα και ποια τραπεζα? Ενα που δεν εχουμε συζητησει ειναι το οριο των 420 ευρω, μηπως επηρεαζει την δυνατοτητα να στειλουμε χρηματα μεσω paypal, εχει στειλει κανεις πανω απο 420 σε μια δοση? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Προχθες εκανα μια αγορα απο ebay 45€ και ηταν ολα οκ. Απο χθες προσπαθω να αγορασω παλι απο ebay 8,5€ αλλα συνεχως το paypal μου το κανει denied. Μεχρι και αλλη καρτα προσθεσα και παλι το ιδιο. Τι παιζει??υπαρχει καποιο οριο στο paypal και ποιο ειναι αυτο? Ευχαριστω Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Προχθες εκανα μια αγορα απο ebay 45€ και ηταν ολα οκ. Απο χθες προσπαθω να αγορασω παλι απο ebay 8,5€ αλλα συνεχως το paypal μου το κανει denied. Μεχρι και αλλη καρτα προσθεσα και παλι το ιδιο. Τι παιζει??υπαρχει καποιο οριο στο paypal και ποιο ειναι αυτο? Ευχαριστω Ειχα κι εγω φιλε μου το ιδιο προβλημα που ειχα αναφερει εχτες πριν μερικα ποστ και τελικα πριν απο λιγο δεχτηκε το paypal την κινηση και εβαλα στο balance μεγαλο ποσο να μπορω να κινηθω(παντα με sent money to family,friends).Με μπλοκαριζε μονο 24 ωρες,οποτε προσπαθησε το πιστευω αυριο να το κανεις.Καλη επιτυχισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts