Karthan7 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω κάνει αρκετές αγορές από το ίδιο site και από άλλα site με την ίδια εταιρία αποστολής. Δεν το θεωρώ λογικό να έχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση. dispute θα κάνω στις 40-42 ημέρες, απλά έκανα ερωτήσεις για να δω τι με συμφέρει και αν θα μου κρατήσει χρήματα το PayPal. Η πρώτη φωτογραφία είναι από αυτό που περιμένω τώρα και οι άλλες από δέματα που παρέλαβα. Ας μην συνεχίσουμε εδώ για τα tracking number γιατί είμαστε off topic, αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει στο τι με συμφέρει και τι γίνεται με το Account Limits. Ευχαριστώ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Καλησπέρα. Χρονια χρησιμοποιω paypal αλλα λογω του ότι συνηθως ειχα καποιο ποσο μεσα ειτε επειδή εχουν περασει χρονια και εχουν αλλαξει τα πραματα δεν είμαι σιγουρος για το τι γινεται. Θελω να κανω Top up το account μου μεσω ibank της εθνικης. -Πηγαινω στα εμβάσματα εσωτερικου και συμπληρωνω τα καταλληλα πεδια με βαση τα στοιχεια που μου δινει το paypal Beneficiary name PAYPAL PTE LTD Bank Bank of America N.A., Athens IBAN / Arithmos Logariasmou GR*** BIC BOFAGR2XXXX Transfer ID xxxxxxxxxxxxxx Το πρόβλημα που εχω είναι ότι δεν ξερω αν πρεπει να βαλω - τα εξοδα σε βαρος εντολεα (OUR) ή τα εξοδα σε βαρος αμφωτερων (SHA). Στην πρωτη περιτωση με χρεωνει 1.6ευρω και στην δευτερη 0.5 ευρω με μηδενικη όμως χρεωση προς την τραπεζα του Paypal. Εγω ξερω καλα μονο ότι για το PAYPAL ισχυει "•Free to withdraw from your PayPal balance to your bank account. •Free to top up your PayPal balance from your bank account." Δεν θυμαμαι να παιρνει fee για τετοια πραματα η εθνικη ή κανω λαθος? Όταν κανω πληρωμες μεσω τραπέζης συνηθως(μεσω EUROBANK βεβαια όχι Εθνικης) θυμαμαι ότι πληρωνω το ακριβες ποσο του προιοντος χωρις καμία επιπλέον επιβαρυνση. Για δωστε αν μπορειτε λιγο τα φωτα στο τι να επιλεξω και τι γινεται αν μπορειτε. Ευχαριστω Edited January 29, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 SHA στείλτο , δεν θα σε χρεώσει η τράπεζα του PAYPAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 senios σβησε το ΙΒΑΝ σου που εχεις στο παραπανω μηνυμα. Καλο είναι τετοια στοιχεια να μην τα κοινοποιείς δημοσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 senios σβησε το ΙΒΑΝ σου που εχεις στο παραπανω μηνυμα. Καλο είναι τετοια στοιχεια να μην τα κοινοποιείς δημοσια. Είναι το IBAN του PAYPAl. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, όλοι μας το ξέρουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ρε παιδιά έχω ένα refund 40-50 ευρώ από τη sportsdirect. Μου ήρθε μέιλ από το paypal 26 Γενάρη ότι θα μου γίνει refund και ακόμα δεν έχει περαστεί στο ιστορικό μου. Πόσες μέρες κάνει περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senios Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι το Iban ηταν του Paypal αλλα ευχαριστω και τον admin που το αλλαξε καλου κακου που λεμε. Το κοιταξα λιγο καλυτερα και ειχα την λανθασμενη ιδεα ότι δεν μπορουσα να χρεωνω την πιστωτικη μεσω Paypal τα τελευταια χρονια. Το οποιο όμως δεν ισχυει. Βαζωντας την πιστωτικη σου στο paypal κάθε φορα που κανεις αγορα και δεν εχεις υπολοιπο ή επαρκες υπολοιπο τραβαει το απαιτουμενο ποσο από την πιστωτικη σου. Χωρις καμια χρεωση διπλοτσεκαρισμενο ακομα και στην περιπτωση που κανεις την αγορα σε άλλο νομισμα. Η εθνικη ας συνεχισει να χρεωνει 1.6 και 0.5 ευρω. Υπαρχει πολυς κοσμος που ακομα δεν εμπιστευεται και χρησιμοποιει prepaid με τρελο συνολικο κοστος για γεμισμα+συναλλαγη. Οι υπολοιποι paypal+κανονικη πιστωτικη στο 0 κοστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imbnet Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 καλά έκανες μεσω pay pal είναι ασφαλείς οι συναλλαγές επίσης αν τυχόν δεν σου στείλουν σωστά το αντικείμενο μπορείς να κάνεις subscribe και να πάρεις τα χρήματα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Προσπαθώ να κάνω dispute και μου βγάζει το εξής μήνυμα όταν βάζω περιγραφή κλπ και πατάω επόμενο: Sorry, the link you gave us isn't working. Please double-check it to make sure it's correct.The link must begin with 'http' or 'https'. Έχω δοκιμάσει είτε μέσα από το ιστορικό, είτε από το resolution center, είτε με διαφορετικό browser αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω στείλει mail στο paypal περιμένω απάντηση, απλά ρωτάω και εδώ μήπως γνωρίζει κανείς κάτι. Στο google δεν βρήκα κάποια λύση. Έχω κάνει αρκετές φορές dispute, πρώτη φορά πετυχαίνω κάτι τέτοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Είσαι μεσα στο όριο των 45 ημερών απο την παραγγελία? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όπως έγραψα πάω να κάνω dispute και όταν συμπληρώνω τα στοιχεία και την περιγραφή έπειτα μου βγάζει το error. Αν είχαν περάσει οι 45 μέρες δεν θα μου έδινε καθόλου την επιλογή για dispute. Στις 17 Ιανουαρίου είχε γίνει η πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Θα ηθελα μια βοηθεια γιατι πρωτη φορα μου συμβαίνει κατι τετοιο και δε ξερω πως να προχωρησω.Εχω κανει dispute πριν περασουν 45 μερες για ενα ασυρματο φορτιστη που ειχα παραγγειλει αρχες Δεκεμβριου απο Αμερικη και που δεν εφτασε ποτε στα χερια μου. Τελικα συννενοηθηκα με τον πωλητη να μου τον ξαναστειλει.Μου το εστειλε στις 29/1 με tracking number LN479931068US,που δε μπορω να εντοπισω πουθενά. Μεχρι στιγμης δεν εχω παραλαβει κατι και στις 20/2 ληγουν οι 20 μερες που μου εδωσε το ebay.Τι πρεπει να κανω;Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια .Ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Θα ηθελα μια βοηθεια γιατι πρωτη φορα μου συμβαίνει κατι τετοιο και δε ξερω πως να προχωρησω.Εχω κανει dispute πριν περασουν 45 μερες για ενα ασυρματο φορτιστη που ειχα παραγγειλει αρχες Δεκεμβριου απο Αμερικη και που δεν εφτασε ποτε στα χερια μου. Τελικα συννενοηθηκα με τον πωλητη να μου τον ξαναστειλει.Μου το εστειλε στις 29/1 με tracking number LN479931068US,που δε μπορω να εντοπισω πουθενά. Μεχρι στιγμης δεν εχω παραλαβει κατι και στις 20/2 ληγουν οι 20 μερες που μου εδωσε το ebay.Τι πρεπει να κανω;Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια .Ευχαριστω. Μην εμπιστευεσαι τους πωλητες παντα. Αυτος πιθανον να σου προτεινε αυτη την λυση για να πεις ναι και να περασουν οι 45 μερες και προφανως δεν σου εστειλε τιποτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Eχω την εντύπωση ότι αυτο δεν ειναι tracking number. Ειχα τέτοια νούμερα απο Αμερική που μου διευκρίνιζε ο πωλητής ότι δεν ειναι tracking number Dispute να κανεις οταν φτάνουν οι μέρες και δεν εχεις παραλάβει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το ebay μου εχει στείλει το εξης: Your eBay Buyer Protection case requires your attention. If you haven't been able to work things out with the seller, please escalate your case to eBay Customer Support for a final decision (details below). If we don't hear from you by 02-20-2014, your case will automatically be closed. Details on how to escalate your case: Follow the Case Details link below Click "Respond to Case" Select "Escalate this case" to eBay Customer Support Click "Submit" after providing additional details you'd like to share about your case If you were able to work things out with the seller, please close this case: Follow the Case Details link below Click "Respond to Case" Select "Close the case" Click "Submit" Here are the details of your case(s): Seller ID: accmonster Item title: QI Wireless Charger Charging Pad +Receiver for Samsung Galaxy Note 3 N9005 N9000 Case Details Thanks, eBay Τι πρεπει να κανω απο τα δυο; Τι παει να πει escalate this case; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παει να πει οτι δεν τα βρηκες με τον πωλητη και οτι θες να επεμβει το e bay. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ευχαροστω για τη βοηθεια ολους σας. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Eχω την εντύπωση ότι αυτο δεν ειναι tracking number. Ειχα τέτοια νούμερα απο Αμερική που μου διευκρίνιζε ο πωλητής ότι δεν ειναι tracking number Dispute να κανεις οταν φτάνουν οι μέρες και δεν εχεις παραλάβει tracking Number είναι και αυτό, απλα τα LN είναι από αυτά που δεν παρακολουθούνται, οποτε δεν μπορεις να βρεις τη διαδρομή τους. Και μενα οσα ερχονται από αμερικη ως απλο airmail αυτή τη μορφη εχουν. Ο μονος τροπος για να εντοπίσεις ένα τετοιο νουμερο, είναι μονο όταν εχει φτασει στο τοπικο ταχυδρομειο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πως μπορω να 'ανεβασω' χρηματα στο paypal, αν προηγουμενως τα εχω βαλει στον τραπεζικο λογαριασμο μου; 'Top up', ή πως αλλιως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Πως μπορω να 'ανεβασω' χρηματα στο paypal, αν προηγουμενως τα εχω βαλει στον τραπεζικο λογαριασμο μου; 'Top up', ή πως αλλιως; Μόνο με topup δηλαδή με έμβασμα από λογαριασμό στο όνομα σου , προς της Bank of America της Αθήνας , με αιτιολογία που θα σου δώσει το Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonios1080 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλησπέρα σας, εχω και εγω μια ερωτηση να σας κανω: εχθες παρελαβα απο Κινα μια τηλεφωνικη συσκευη που ειχα παραγγειλει και ολα κυλησαν ομαλα χωρις προβληματα. το θεμα ειναι πως αφου εξαντληθηκε η αρχικη μπαταρια το συνδεσα στο ρευμα και εδειχνε να φορτιζει. Τελικως μετα απο 10 λεπτα που το κοκκινο λαμπακι στην προσοψη αναβει (χωρις παρολα αυτα να αναβει το τηλεφωνο) ξανασβηνει και το τηλεφωνο παραμενει "νεκρο". Συναδελφος συμφορουμιτης απο την αναλογη κατηγορια με συμβουλεψε ξεκινησω με ενα "dispute" στο Pay pal και φυσικα να ενοχλησω και την εταιρια. Μπορει καποια ψυχη να μου εξηγησει τι ειναι το "dispute"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Εχω κανει dispute στις ~40-42 ημερες και ο πωλητης μου λεει να περιμενω, τελος παντων εκανα claim για να παρω πισω τα χρηματα μου. Πρωτη φορα κανω claim και δεν γνωριζω, η ερωτηση ειναι αν ειναι ολα οκ απο την πλευρα μου ? Απλα τωρα περιμενω την αποφαση απο το paypal ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Εχω κανει dispute στις ~40-42 ημερες και ο πωλητης μου λεει να περιμενω, τελος παντων εκανα claim για να παρω πισω τα χρηματα μου. Πρωτη φορα κανω claim και δεν γνωριζω, η ερωτηση ειναι αν ειναι ολα οκ απο την πλευρα μου ? Απλα τωρα περιμενω την αποφαση απο το paypal ? Ναι, θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ναι, θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Επειδη εχω μπερδευτει, dispute που κανουμε στο Pay Pal ή στο ebay? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts